27328
-
#18698 Érdekes dolog ez. Amúgy ez a basic -50/-50 érdekes.
Illetve a csukogatós gomb merre van ? -
#18697 - kedvencek ki/be csukhatóak, aszerint, hogy csak azokat mutassa, ahova érkezett új hsz
Hol? -
Borg #18696 Nem hittem, hogy az SG-n ilyen valaha is lesz :) -
#18695 2011.09.28. (R)
- hsz + user lájkolás
- hszeket lehet értékelni, de csak 5 értékeléstől mutatja az arányt!
- adatlapon megadható, hogy mely alattiakat csukja be automatikusan (5 értékelés feletti hsz-re / userre aktiválódik!)
- az adatlapon beállított érték alattiakat automatikusan elrejti (hsz értéket és user értéket is lehet állítani)
- kedvencek ki/be csukhatóak, aszerint, hogy csak azokat mutassa, ahova érkezett új hsz
- ugrás utolsó olvasott hsz-re több oldalra is működik -
#18694 Ah, köszi, megváltás! :) -
#18693 Akkor a második mondat igaz rád, ez a topic, és ott a 893-as hozzászólás a te barátod. -
#18692 Nincs új szövegbeviteli eszköz, csak az sg kiegészítőben. Esetleg kapcsold ki.. -
#18691 Erre az új szövegbeviteli szerkesztőre, ami ilyeneket csinál, TOTÁL random, amikor hozzá se érek.
-
#18690 4 sortörést? Vagy a nem hivatalos SG bővítményről beszélsz, aminek semmi köze ehhez a topichoz? -
#18689 Borzalmas FOS ez a szerkesztő ablak. Chrome alatt nézzétek már meg mit művel...
-
#18688 de
" A kiemelt doboz a bal alsó sarokban megjelenik" -
#18687 Ezeket a "beúszó cikkajánlókat" nem lehetne opcionálissá tenni, hihetetlen mód idegesítenek?!...
-
#18686 Sziasztok!
Véletlenül egyik felhasználónál letiltottam az üzeneteket, ott van hogy engedélyezhetem,rákattintok,de nem csinál semmit, nem kaphatok tőle üzeneteket.:(
Tudtok rá megoldást?
Köszönöm! -
#18685 thx -
#18684 A profilbeállításaidnál. -
#18683 hogyan lehet letiltani a beúszó reklámot??? ADP és Noscript nem tilrja le Firefox alatt.... -
#18682 nem, ebből NEM lesz ferrarijuk :D -
#18681 Vagy már van, és ezért nem törődnek a felhasználókkal :D
Meg különbenis, senki nem vágna le egy aranytojást tojó tyúkot! -
#18680 Jaja, ebből lesz ferrárijuk :D -
#18679 [spoiler]Ez az aranytojást tojó tyúkja az ezSGének. -
#18678 de mi felhasznalok vagyunk itt... -
#18677 Erről azt hiszem nem mi tehetünk, a legkevésbé sem...
-
#18676 azt az ezrest meg megéri egy évre :] -
#18675 Valamiből pénzt kell csinálni, ha a reklámokból nem folyik be semmi, különben tényleg nem fogsz olyan fórumot ismerni, ahol fizetni kéne ezekért. -
#18674 volt már róla szó, nem is egyszer, kb 1000x, és nem lesz ilyen itt, maradnak a VIP -knek ezek az alap dolgok... sajnos.
-
#18673 Pedig az SG pont ilyen - nem ismered? -
#18672 Megmondom mi kéne, ingyenessé tenni a rangjelzések mutatását és a hozzászólás szerkesztést. Nem ismerek olyan fórumot ahol ezekért a magától értetődő dolgokért fizetni kéne...
-
#18671 vagy 1 js-el meghívni mindent aztán kész :D és csak 1 link van beírva :) -
#18670 Gondoltam rá hogy nem gépelem tele hanem iframe-et kap.
#18668:Szimpla html szöveg próbaképpen (és nem is kevés)... -
#18669 Vagy ha minden kötél szakad iframe :-D -
#18668 Mi az, ami ~20 KB-nál több és a fejlécbe kell :D Data URI-s képek?
Bármi is az, egyszerűbb felrakni egy külső tárhelyre és belinkelni onnan. css-t, js-t lehet tömöríteni is. -
#18667 Na fene igaz, csak nálam tele van írva mindenfélével és így nem vettem észre.:D
Akkor csak átszámoltam és megvan az eredmény kb.:19-20 KB :D
Csak sajnos nincs karakterszámláló a szerkesztő részlegen így nem tudom pontosan hogy túl vagyok-e a határon.Így képtelen vagyok a fájlméret alapján szerkeszteni(lásd:notepad). :( -
#18666 "Hosszú cím (20000 karakter max.)" ? -
#18665 Lenne egy technikai jellegű kérdésem(lehet hogy vicces de ) :
Azon gondolkodom hogy vajon mennyi lehet úgymond a topik fejlécében a mérethatár(KB,MB-ra gondolok)? -
Rotcsa #18664 Gratulálok!
Az ilyen gondolkodással még ma is barlangban laknánk és bölényeket rajzolnánk.
Miért kell így lennie, ha lehetne automatizált is?! -
#18663 Irsz valahova, berakod kedvencek közé, megjön a válasz, kiveszed.
Igen, tudom, hogy hosszú i, de nem találom a billen :D -
#18662 amúgy a gumiszoba és a saját fórumok részt leszámítva googleel is tudsz keresni hozzászólásaidat, ha máshogy nem -
Rotcsa #18661 Pedig sokkal kényelmesebb lenne az oldal, ha látnám, hová írtam.
Szerintem sokan elfelejtik mit és hová írtak.
Nincs olyan rss progi sem, ami jó lenne egy ilyen oldalra sajnos. -
Rotcsa #18660 Már mindegy akkor. :) -
#18659 a DB séma nem megfelelő hozzá St szerint és túl sok erőforrást enne meg most, ha keresnél emberek hozzászólásaira, bár nem tudom ez miképp fordul elő