27328
  • pxxl
    és annak mi a vége? úgyanúgy bejön a szokásos hülyegyerek, és direkt lemínuszoz mindenkit, akárkit a 200 feltört regjével. :)
  • Robaj
    Jobb lenne egy natív töltés, mivel Dzsani nem tudja mik, hogyan vannak optimalizálva, illetve ő csak teljes oldaltöltésből tudja kiszedni a kedvencek dobozt, míg mi tudunk 1 adatbázis-lekéréses ajaxos php-t írni.
    Fel is írtam listába. :)
  • Dzsini
    Hozzá lehetne venni egy
    "Robaj 265 pluszt és 27365 mínuszt szórt szét fórumozótársai között"
    jellegű listát is? Az is érdekes lehet.
  • ManoNegra
    Eltűnt a - ugrás a legutolsó hozzászóláshoz - a piros vonal?
  • St
    Robaj, csinálj majd egy egy egyelőre nem publikus max a moderátorok által látogatható toplistát. top100 és negatív top 100, azon már látni fogjuk mennyire müxik a rendszer
  • Robaj
    Anonim. Amúgy lehetne egy sg troll metert is gyártani, összes plusz / összes minusz 100-as skálán. :)
  • Dzsini
    Abban tényleg benne lehet az, hogy egyre többen használják (használjuk) a plugint, ami percenként újratölti a kedvencek listát ilyen célból.
  • Dzsini
    A hasznos-nyomogatás kívülről nézve anonim (belülről nem, hiszen nem lehet kétszer rányomni 1 hozzászólásra), vagy lehet nézni listát, hogy kik nyomtak rá?
  • Robaj
    Az lehet, hogy jobb, de pl. június közepe óta folyamatosan nő a szerver terhelése, július vége fele óta látványosan +10%-ot emelkedett. Gyanítom, hogy az ilyen ajaxos cuccok miatt, mivel azóta máig nem volt nagyobb változtatás.
  • Dzsini
    Erről már sokszor volt itt szó, és tényleg kérdéses - majd kiderül, hogy a normális tömeg nyomása elegendő-e a trollok és az esetleges hadjáratok ellen...
  • [HUN]FaTaL
    Kiváncsi leszek, hogy működni fog e a rendszer, vagy sokan össze-vissza fogják nyomogatni az unlikeot.
  • Sir Quno Jedi
    jó ötlet
  • tomsolo
    Majd olyan lesz csak, mikor rajzoltam az ikonokat - kb 1hónappal ezelőtt :D - akkor még nagyon a levegőben volt ezt az egész :)
  • Robaj
    Adtam egy-egy unlájkot, csak a teszt kedvéért. :)
  • precision
    no, hasznos fícsörök... :)

köszönjük!
  • Sir Quno Jedi
    11 lájkkal én nem keménykednék! :D
  • SzirmosSzisza
    Majd megjönnek a trollok ...
  • Dzsini
    100 pontos lett a lenti hozzászólásom :)
  • Robaj
    Szerintem a like != lájk :)
  • Szabi1991
    és almát se árulhatok a piacon mert az egy védet márka ? :DD
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk nem is tudom, hasznos ?
  • Sir Quno Jedi
    nem úgy volt, hogy a lájkot levédte a cukenberg, vagy mi??? más név kéne neki...
  • SzirmosSzisza
    Amúgy ezzel az egyszerű válasz erre -> válasz változtatással sikerült megölnötök, az összes award.js-t :D
  • Dzsini
    Ok, így érthető, köszönöm.

immovable: Az aktív lámpa csak azoknál működhet, akik bekapcsolva tartják a chatet + engedélyezik, hogy látszódjon a jelenlétük.
  • SzirmosSzisza
    Egy sima + / - szerintem is jobban nézne ki
  • immovable
    Kösz a válaszokat. :)
  • Szabi1991
    +1
  • [HUN]FaTaL
    Csak annál aktív, akinek be van kapcsolva az alsó chat. Nálam pl. ki, így hiába vagyok aktív, nem látod. :)

De ez eddig is így volt.
  • SzirmosSzisza
    Szerintem csak ki van nálunk kapcsolva a chat (nálam legalábbis)
  • Robaj
    Magadat is lájkolhatod. 5 db-ig nincs hatása se hozzászólásra, se userre nézve.
    Ha eléri az adott hsz az 5 lájkolást, akkor arányt számol, és onnantól kezdve indul az elrejtés userbeállítástól függően. +/- 100 lehet az arányszám, -50-től rejt alapból, de ez változtatható.
    Ugyanez vonatkozik userre is. Minden hozzászólása számít, adatlapon megnézhető, hogy kinek, mennyi +/- értékelése van, és mennyi az aránya így.
  • Borg
    Azért a lájkolás dizájnján még van mit csiszolni :)
  • immovable
    Más. Nálatok sem "friss" a ki aktív "lámpa"? Értsd most itt dzsinin kívül senki sem aktív nálam, pedig épp pörög ez a topik mint a cset. Bugos még, vagy csak simán lassú ez a fícsőr, vagy csak nálam nem jó?
  • SzirmosSzisza
    Hasznosságot kirakjuk user adatlapra, hozz szólás számot meg nem ? Milyen ez már ? :)
  • Dzsini
    Tényleg, viszont még mindig nem frissül automatikusan, tehát a plugin egyelőre hasznosabb.
  • ManoNegra
    Megjelent a kedvencek mellett.
  • Dzsini
    lehet önmagamat, saját hozzászólásokat lájkolni? :)

hogy lehet embert? vagy az a hozzászólásokból van összesítve?
  • immovable
    Megvan! :)
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem sincs csukogatós gomb, direkt kikapcsoltam a bővítményt de semmi. :D
  • Lyukasbogrács
    Pont ezt keresem, mert ha alapból tudja, akkor a bővítményben ki kéne kapcsolni.
  • Dzsini
    én se találom :)