27328
-
#18778 "hsz + - user lájkolás" funkció.. A beállításokban egy kikapcsoló funkciót is elhelyezhetnétek,ha van rá mód. Így nem kell tiltanom az adblockban a gombokat.
Köszönöm... -
#18777 Opera alatt így látszik (a sárga háromszögeket ne figyeld, az más) -
#18776 lehet ha kancsal vagyok, de nálam nincs semmi ilyensmi, kép (FF 7)
szerk.: nekem is -50, -50-re van állítva a beállításokban.
szerk2.: most már alapból látom a hozzászólását -
#18775 Ez a hsz eltüntetés oltári nagy marhaság, +1 szavazatot adok, hogy vegyék ki gyorsan, mert nagyon rontja az egészet.
Saját hsz értékelése is hülyeség, meg így 2 óra hossza után ánblokk az egész rendszer. 10 éve is megvolt nélküle az sg, ezután is meglesz. -
#18774 ...ami onnantól érdekes, hogy Különc "hasznossága" 2, a küszöb pedig nálam -50-en van, amit 52 ponttal túlszárnyal, mégis elrejti a rendszer. -
#18773 látszik, ha összejön 5 nyomás 1 hozzászólásra, akkor írja az átlagot (darabszámot nem, de -100 és +100 között egy pontszámot igen) -
Zenszkij #18772 sajnáljuk Katát :D LOOL -
ManoNegra #18771 Azt jó lenne látni, hogy melyik hozzászólás kapott pluszt vagy minuszt, és mennyit. -
#18770 Meg kéne jelennie egy képnek, ki is rakja az Opera a "kép" feliratot, csak nem tudja letölteni. Viszont rákattintva megjelenik a hsz. -
#18769 különc hsz-e el van rejtve.. hogy lehet kinyitni? -
#18768 egyetértek, rohadtul irritál engem ez a "lájk" szó, így, fonetikusan leírva
frankón egy magyar szó lett belőle, már ragozzák is, nem telik el úgy nap, hogy ne látnám vagy hallanám... egyszerűen undorító, szerintem :)
vagy legyen kiírva angolul (Like/Unlike) vagy valami más, magyar fordítás, vagy a te ajánlásod is teljesen jó -
#18767 Már csak azért is, mert ugyan én Gumiszobás vagyok, de a Diablo 3/Való Világ/Dota 2/Testépítés topikokba írnék (meg máshova is) akkor ne egyből eltüntetett írással találkozzak -
#18766 Aki trollkodni akar azt úgyse tudjátok kiszűrni, és a rendszer pozitívumai messze túlszárnyalják a hátulütőit.
Viszont a saját hozzászólások (+) és (-)-ozását kapcsoljátok ki... -
#18765 A profil adatlapról a 'lájk' feliratot valami másra változtassátok meg, tényleg szörnyű látni, nem elég a SG oldalról a videó beszúrásánál az előre berakott link?
Legyen simán a (+) és a (-) jel ott, vagy egy zöld-piros csík, alírva a számokkal
154 [++++++++++++++++++++++++++++++++++++|----] 9
valami ilyesmi?
-
#18764 Hát a gumiszobát már most ki lehetne zárni. várható volt, hogy ez lesz belőle. -
#18763 Ki lehetne íratni az adatlapra a júzer hozzászolás számát, de csak ő lássa, így nem a modiknak kéne megmondani ha kéri valaki. -
#18762 Nem eltűnik (gondolom, bár nálam még nem látszott, hogy működne), hanem összecsukva jelenik meg a hozzászólás - meg lehet jeleníteni, és ha hasznos, megkapja a (+)-t. Átlagot számít egyébként.
SQJ: te meg kaptál 1000 fölötti (+)-t (ki tudja honnan) - egy órás elfoglaltsággal bárki a saját régi hozzászólásain végigsétálhat akár csak egy topicban, és könnyedén begyűjthet párezer pluszpontot, ami a trollok ellen (egy időre) biztosítást jelent. Vagy ha valakit nem szeretsz, akkor bemész a kedvenc topicjába, és végig (-)-olod hasonlóan. Kívülről nem fog látszani, de a pontszámán igen.
Ezért nem biztos, hogy jó:
1) a gumiszobás (+) és (-)-ok figyelembe vétele
2) a megjelenített pontszám nélküli (+) és (-) figyelembevétele
3) saját hozzászólások (+) és (-)-ozása. -
#18761 Kata máris kapott 165 nemlájkot, ami jól mutatja, hogy mennyire nem lehet egy ilyen rendszert semmire sem használni a multireges trollok miatt.
BÁR mondjuk a keresésükre jó ez a rendszer, mert akik ők nemlájkolták, azok valószínű ugyanannak a pár embernek a kamu regjei, szóval ha valakik soxor nemlájkolják direkt egy adott júzer hozzászólásait, akkor azok máris gyanúsak, mehetnek banra. Lehetne is erre csinálni egy okos kis szűrőprogramot. -
#18760 de ha alapból elrejti a -80-as hozzászólót, akkor soha nem lesz neki +80-as hozzászólása ha nem lehet látni mit ír.. vagy ez globális? lehetek egyik topikban troll, ha a másikban angyal vagyok és mindenki +-okat osztogat nekem, akkor az átlagot veszi? -
#18759 Evvel még egy böngészőn sem láttam problémát, konkrétan melyiknek okoz gondot? Jelen pillanatban egyedül Chrome alatt (meg gondolom Safari) nem okoz ez problémát (meg lehet IE alatt sem, azt sem próbáltam). -
Robaj #18758 Akkor meg másik böngészőn ****** össze magát. Elvileg a mostani beállításnak kéne szabványosnak lennie... -
#18757 Ehhez csak annyi kellene, hogy az Operás speeddial képet végre átírják ipod-touchra, már többször jeleztük, de nem történt semmi. -
#18756 Akkor jó. -
#18755 Kijelentkezve most éppen minden komment után piros csík van. :) -
Robaj #18754 Bármilyen topicot, ki tudunk tiltani a lájkolásból, mint látható, ez még nem a végleges rendszer, biztosan lesz rajta még módosítás. -
Robaj #18753 Jelenleg || kapcsolat van köztük. Igazából megoldható az is, hogy az a usernek, akinek -80 alatti az aránya, ne lájkolhasson. -
#18752 Teljesen torz eredmények lesznek majd sajnos. Mert egy csomóan nem arra fogják használni ezt a funkciót, mint amire ki lett találva. -
#18751 Meg kéne egy script, ami autobanolja azokat, akik diszlájkolnak egy modit (pl. engem :D)! -
Robaj #18750 Ja, minden számít jelenleg. -
#18749 A Gumiszobában/Sajátban nyomott pluszmínuszok ugyanúgy számítanak/látszanak? -
Robaj #18748 Piros csík visszarakva. -
#18747 Milyen prioritással működik a megjelenítés elrejtés?
(tételezzük fel, hogy -50, -50 a beállításom)
-80-as user hozzászól egy értékeletlen hozzászólást: gondolom ezt elrejti, erről szól a dolog.
-80-as user hozzászól egy +80-as hozzászólást: ezt megmutatja?
+80-as user hozzászól egy -80-as hozzászólást: ezt pedig elrejti, hiába jó amúgy az értékelés.
A második és a harmadik a kérdéses, hogy az elrejtés prioritással rendelkezik-e más felett mindkét irányban? -
#18746 ja meg hogy az ff -es bookmark toolbar favicon ne cserélődjön már randomszerűen a normál illetve az operás gyorshívó ikonja között :) -
#18745 Zsárekök, ha házigazda vagy pl. akkor a jóval nagyobb törlés gomb van közvetlenül a lájk mellett, így az ember általában azt nyomja meg óhatatlanul is. Ez így nagyon XAR. Nem lehetne-e eltávolítani őket egymástól valahogy... -
#18744 szerintem olyan kiegészítő fícsör is kéne a hsz szavazások mellé, hogy egy adott topikban listázni lehessen vagy a legjobbra értékelt hozzászólást vagy csökkenő sorrendben a legtöbb pozitív szavazatot kapott hszeket...
esetleg alapértelmezetten ne legyen on, a házigazda kapcsolná be (vagy egy moderátor segítségét kérné az adott topik), hogy ne legyen túl erőforrás igényes, másrészt ez nem minden féle topikban kell... pl a humoros aranyosnál teljesen felesleges, de mondjuk egy játék vagy program topikjánál nem haszontalan, ha listázni tudjuk azokat a hsz -eket, amik fontos infokat tartalmaznak (hogyan kell telepíteni és/vagy javítani a hibákat)...stb.
meg még számos esetben jöhet jól -
#18743 nem is rejti el, láttam már -100-as usert és ugyanúgy látom a topikokban :/ -
Robaj #18742 Gyak. nem kaptam. -
#18741 ha csak 200 lenne :( mióta egy hétvégén több, mint 40 feltört régi regisztrációt vágtunk ki, azóta nem csodálkozom semmin... -
#18740 ja nekem is feltűnt hogy eltűnt :\ -
#18739 Elméletileg írt neked privátot/emailt ebben a témában, hogy össze kellene dolgozni a plugin dolgait a rendszerrel...