Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ráadásul nem tudni mekkora része alreg: naponta átlagosan 50 új tag van - és nincs köztük olyan, hogy "béla555", "béla556", "béla557" hogy szûrni lehessen
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
- 5 büntetõpontnál 4 hét ban
azigen<#wow2>#wow2>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
vagy még ti se tudjátok? 😊
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
shit happens
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Nincs üzeneted" - nincs lehetõség átváltani.
egyébként: http://www.sg.hu/forummsgreader.php?typ=sent
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ezt már írtam egy éve is kb azóta semmi
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
mondjuk az az oldal is kíváncsi vagyok mivel több, mert ott pl értelmesebb és biztonságosabb jópár dolog, ahogy néztem
púúúúú