Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
vagy még ti se tudjátok? 😊
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
shit happens
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Nincs üzeneted" - nincs lehetõség átváltani.
egyébként: http://www.sg.hu/forummsgreader.php?typ=sent
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ezt már írtam egy éve is kb azóta semmi
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
mondjuk az az oldal is kíváncsi vagyok mivel több, mert ott pl értelmesebb és biztonságosabb jópár dolog, ahogy néztem
púúúúú
az sgforum.hu-ra ez nem vonatkozott, azt se tudod szerintem, hogy mirõl van szó...
púúúúú
#16785: igen, ez is elég zavaró! +1
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.