27328
  • Papirzacsi
    Becsuktam a kedvenceket IE8-ban, de kinyitni már nem tudom őket. IE8-at újraindítva kinyitja, majd pár másodpercen belül automatikusan visszaáll a becsukott helyzetre. Nicht so gut.:-(
  • DarkSector
    Legyen: LIKE: és DISLIKE: :)
    Jah és kevés a kihagyás köztük, így könnyen félre lehet kattintani! :S
  • Dzsini
    ...már csak a csináljunk karácsonyfát a fejlécből mozgalom nevében is :)
    onlinejel, hasznosjel, logo, csillagok, pluszminusz, hozzászóláspontszám, időpont, privát, galéria, válasz, sorszám

emellett a privát, galéria, választ szintén ikonosra átváltani, hamár a pluszmínusz az.
  • Dzsini
    ... ha már a topic betöltésekor úgyis mindig végignézi a felhasználók aktuális pontját (hiszen az alapján is szűr), esetleg az online/offline jel mellett el lehetne helyezni egy haszontalan-hasznos sávot is.
  • Robaj
    Úgy látom, cache probléma lesz, mindjárt ürítem, és jó lesz. :)
  • jazzy
    Ettől a rendszertől majd megtudja Clio mi is a helyzet :D
  • tomsolo
    khmm.. sg cikkek mellet is lesz ez a rendszer? :)
  • Lyukasbogrács
    ha most egy ember 100 hozászólását találom nem hasznosnak, az nála -100-ként jelenik meg?
  • Dzsini
    ...ahogy nézem azt nem bírja, ha a felhasználó van mínuszban, akkor reagálja túl a rendszer, akár -9 vagy -10 körüli hozzászólást is összehúz.
  • Dzsini
    itt van rengeteg fel-lepontozott hozzászólás, #11403 - -11-es user, -43-as hozzászólás, nekem -60 a határom, mégis el van rejtve.
  • Robaj
    pl?
  • Dzsini
    Továbbra is problémás az elrejtett hozzászólások szűrése, több topicban összehúzott nekem -20 körüli hozzászólásokat, felhasználókat.
  • ldavid
    azt nem láttam, de támogatom. youtube szerűen tényleg jó lenne
  • SzirmosSzisza
    Szvsz is jobb lenne csík szám nélkül, kvázi ugyanazt tudod leolvasni.
  • Dzsini
    A #18765-ös csík szerintem látványosabb, gyorsan leolvasható, és legalább kicsit színesebbé teszi az adatlapot - további nagy előnye, hogy eltűnne a "lájk" szó, mert elég lenne egy 'Hasznosság' fejléc.
  • ldavid
    az adatlapon nem lehetne a pontokat bal oldalra, a felhasználó menü alá rakni?
    ott a sok kihasználatlan hely, egy kis táblázatban jobban mutatna ott szerintem
  • Robaj
    Ha user értékelése pl. -80 -> eltűnik összes hsz-e
    De ha az adott hsz értékelése +-ban van, akkor mostantól megjelenik.
  • Robaj
    Mostantól saját hsz-t lehet értékelni, de nem fog semmit számítani. :)

Valószínű, majd mikor kialakul a végleges rendszer, minden felhasználó értékelését nullázzuk.
  • N o N a m e
    Az értékeléseket ki lehetne vinni a hsz szám után :)
  • jazzy
    Igaz, tényleg.

Illetve amit SQJ jelzett már megerősíteném, a törlés gomb túl közel van.
  • Dzsini
    Nem, mert Különc hozzászólása újra megjelent, aktív szűrés van betöltődés közben pontszám szerint - hiszen személyes beállítás kérdése a ponthatár.
  • jazzy
    Talán a régi beállításokban amit egyszer már eltüntetett az úgy is marad, hiába bírálják felül később.
  • Dzsini
    van itt a topicban -9-es is (+20-as usertől), ami el van tüntetve, még csiszolódik a dolog :)
  • jazzy
    Illetve átállítottam -99-re mind a kettőt, továbbra is (megjelenítés és frissítés után is) el vannak tűnve a -67-es hozzászólások. -10 körüli emberektől.
  • sata75
    -99 re van állítva és 10-ből 3 hsz nem látszik.
    igazán köszönöm, hogy eldöntik helyettem, hogy mely hozzászólások érdekelnek engem...
    ha fizetek egy VIP sms-t akkor kihagyhatom ezt az "opciót"? hm hm?
  • Dzsini
    Személyes tiltólistát az SG bővítménnyel tudsz létrehozni, ez globális rendszer.
  • jazzy
    Megtaláltam, de én úgy szeretném, hogy soha ne tüntesse el.
  • jazzy
    Személy szerint jobban preferálnám, ha nem tüntetné el alapból, én beállíthatnám kinek a hszeit tüntesse el, na az jó lenne..

Értékelni hozzászólást csak fölfele lehetne, és az x értékelés fölöttieket megjelölné, hogy ez egy konstruktív elolvasandó hsz.
  • Dzsini
    Redditnél van egy "normális tömeg", amelyik túlsúlyban van a trollokhoz képest, ezért működik egész tűrhetően - kérdés, hogy itt megvan-e, meglátjuk egy idő után.
  • Ams
    A reddit.com-on is megvan ez a probléma, miszerint a felhasználók nem a hsz hasznossága alapján, hanem a véleményük alapján pontoznak, de ez kiszűrhetetlen, a site mégis működik.
  • [HUN]FaTaL
    Mivel az FF nem rak semmit a betöltetlen képek helyére.
  • Dzsini
    A beállításokban (profilodnál) állíthatod, hogy mekkora tűréshatárod van hozzászólásra és felhasználóra. Ha -99-re állítod mindkettőt, akkor elég valószínű, hogy nálad senki nem lesz automatikusan elrejtve - egyénileg állítható.
  • Marci0115
    az kell az esgének hogy katát, meg cliot bannolják a fenébe
  • Különc

Az a baj ezzel a rendszerrel, hogy így rivális topikok (pl Battlefield 3 vs Call of Duty) lakói poénból simán átmennek minuszolgatni. (Ez csak egy példa volt)
    Ugye még nincs kivédve az alreges megoldás, de ezt írta SQJ is asszem már.

Jó lehet ez, csak sok mindenre oda kell figyelni

#18784 Ezzel nem vagyok képben, mit kell beállítanom hogy ne tüntesse el soha senki HSZét?
  • Ams
    Betudod állítani a küszöböket az eltüntetésekhez a beállítások között.

A rendszer pedig nagyon hasznos lesz amint hozzászoknak az emberek.
  • Hugh Hefner
    egy olyan fórumon ahol ilyen régi és ennyire szervezett trollhordák vannak, szerintem a +- visszafele fog elsülni, de ez csak vélemény

(pina és csöcs, bocs, muszáj volt beírnom, erre van szüksége az sg-nek, ez ugrott be először)
  • jazzy
    Dobtam pár likeot mert untam, hogy ki kell nyitni a hszed
  • Dzsini
    Gondolom Robaj épp javítgatja az algoritmust :)
  • Különc
    Most már látszódom újra, mi történt?
  • Dzsini
    Zenszkij pedig 25-ös személyesen, a hozzászólása (jelenleg) -33 és el van rejtve...