Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
a gumiszoba az fejtõl függ és nem életkortól, van aki nem bírja és kész.
púúúúú
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ezzel tulajdonképen mi lesz?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(zárójelben: a hetente kizárt "idióta" felhasználók pedig nagyobb részt 2005-6os regisztrációk, azóta kész vannak, és ki tudja még hányszáz van csak annak az egy eszementnek, és hány ilyen "alvó ügynök" van még. hozzászólás számhoz megintcsak nem lehet kötni, mert van, aki mondjuk hetente 1-2x ír be, de azok értékes, értelmes dolgok)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
minimum 1 éves reg kelljen ahhoz, hogy valaki szavazhasson egy-egy hozzászólásra
(amúgy 74ezer reg van ott, itt nemtom, de gondolom jóval több 😊)
Bazinga!
és nem csak a fórumban mûködik a pontozásos rendszer ott hanem az adott "jóság" adatlapján is, tehát gyakorlatilag mindenhol, ahova kommentet lehet írni (és hát szoktak azért rendesen irogatni, nem véletlen került bevezetésre a módszer ott, mintegy megkönnyítve az adminok/modok dolgát egy kicsit)
Bazinga!
No mindegy, én nem nagyon látom megvalósíthatónak, de ha a szerzõknek tetszik, akkor fakultatívként el lehet képzelni.
#16867: user hozzászólások listázása: régen volt rá lehetõség (moderátoroknak, egy külön oldalon), de az is megszûnt, mert nagyon leterhelte a szervereket - ha jól tudom az adatbázis nem úgy épül fel, hogy könnyen, visszakereshetõ lenne egy-egy user összes hozzászólása.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
házigazda dolog pedig jó ötlet(talán)
Emellé meg még mindig fenntartom azt, hogy jó lenne, ha több házigazda is lehetne a topikokban. Az aktuális házigazda által meghívásos alapon kaphatna más is hg jogot, hogy tudjon fejlécet szerkeszteni, moderálni, stb.
púúúúú
Levelet nem írok(1x írtam és repültem érte- ip változás esetén kiléptetés ügye), Dzsini látta mit lehet így elérni vele 😄
(ha tudod a megoldást, akkor azt is)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ám jah, úgy tûnik itt is csak kliens oldalon ellenõrzik. Bár nem tudom, hogy lehet-e még zárt topikba írni úgy h elõtte megnyitva hagyja az ember egy külön ablakban ahol még nincs zárva.
- topik megnyitásakor kötelezõ elsõ hozzászólást írni
- 5 büntetõpontnál 4 hét ban <-- pozitív <#eljen>#eljen>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
megsúgom, 4 perc után is lehet szerkeszteni csak a link tûnik el 😛
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
tudok olyan fórumot ahol nincs edit, csak a szar telepíthetõknél van, és azoknál is csak 10 percig
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
De van egy ötletem: valami "fehérlista", amibe olyan felhasználók kerülnének, akik megbízhatóak, tudjuk hogy nem szpemmelnek tele topikokat stb...
Esetleg VIP-kenk nem élne ez a szabály. Ha már úgyis fizetnek<#eplus2>#eplus2>
a meglevõ regisztrációkkal nem nagyon lehet mit kezdeni, az új regisztrációkat sem lehet igazán korlátozni, máshol kell megfogni a furcsa eseteket.
púúúúú
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
amikor még byz bannolva volt akkor már másnap ott volt a cseten
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
bár ha gond van vele, akkor elég hamar repül csetrõl is.
és bannolva még mindig lehet csetelni?
ráadásul nem tudni mekkora része alreg: naponta átlagosan 50 új tag van - és nincs köztük olyan, hogy "béla555", "béla556", "béla557" hogy szûrni lehessen
- 5 büntetõpontnál 4 hét ban
azigen<#wow2>#wow2>