Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem elsõre sikerül majd és nem hal le tõle a fórum >.>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bertino
ehh.
chello-n pont, hogy nem kell tárcsázni.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

biomage
nem tudom mirõl beszélsz, nem csak a chellon van ilyen hogy be kell tárcsázni a netet.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Inkább neki felesleges magyaráznod 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Dzsini
Az új hibákkal és ötletekkel nincs baj, de a lassulásról tudnak, javítás alatt van (ott a changelogban is) - felesleges minden nap leírni, hogy "még mindig baj van vele" - tudják.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tommygear
most akkor minek van ez a topik ha már az is baj ha jelezzük a hibákat, hiányosságokat? <#wow3><#wow3>
aham.
morcosqtya
"akarsz róla beszélni?" ...
😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Ok de akkor azt a marque tagot kellene javítani még mindig 😄 mert javascriptet lehet bele írni.

És elhihetitek meg kell csinálják akkor meg miért futni ezeket a tiszteletköröket?
Efreet
Te meg felejtsd el a rombolási hajlamodat.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Ne, hanem kezd érteni az iróniát és szálljatok le rólam.
Efreet
Tehát a gyermekkorodban ért bántalmazások miatt alkalmatlan vagy a közösségben való részvételre. Levonjam a logikus következtetést?

/me fél ST tõl.
És nem romboltam, gyerekkoromban ért bántalmazások utóhatásait élitek át.
Dzsini
Azért, mert fixa ideád, hogy normális levelet írva ST-nek a hibával nem lehet, hanem rögtön rombolni kell. Harcolni a harctéren kell, ez egy fórum, ahol beszélgetni szoktak (nézz utána a szavak jelentésének).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dehogy, olyan jól érzem magam, hol van még egy ilyen fórum ahol saját kezûleg beírod hogy "hülye vagyok" a leglátogatottabb témába? Én jobban érzem magam itt mint te magad 😄 Én soha nem mondtam hogy van ennél jobb, csak ezt szeretném jobbá tetetni, biztonságosabbá, és ehhez a hibák kijavításáért kell harcolni de a bemutatóm nem volt elég sajnos.
Dzsini
te és tommygear önkínzásból jártok a fórumra? ha ennyi bajotok van vele, van ezer másik fórum, lehet odaköltözni, ahol "bezzeg"

LoL 😄
Dzsini
pedig a fórum fõoldal látogatása ajánlott, ott ellenõrzi, hogy lejártak-e a büntetõpontok 😊 így tudnak bennragadni több hónapra.

Dzsini
a t-home például azt csinálja, hogy ha kb. 5 percig nincs forgalom, akkor kapcsol le, és ad új IP-t. ott egy routerrel gondolom meg lehet oldani, hogy ha a gép ki is van kapcsolva, valami forgalmat generáljon, és tartsa az IP-t.

cSuwwi
mi köze ehhez a routernek? ha a szolgáltatótól naponta új ipt kap akkor nem sokat ér vele. nincs mindenkinek csellója, ami félévente változik (vagy fixipje)
inkább maradjon a belépkedés (könnyen megoldható), a scriptek kiszedése minõségi romlást hozna, sztem

elõbb megoldom scripttel, de ha már fejlesztés van, azt kéne megoldani, hogy egy topikba belépve kijelentkezett állapotban ne a link jöjjön fel, hogy kattints ide, hanem tegye oda a helyére a login formot, ugyanis nem mindenki a fórumnyitón lép be az sgre

shit happens

Dzsini
meg lehetne csinálni, de akkor minden scriptelési lehetõséget le kellene tiltani a fejlécekbõl. biztonsági okokból vagy ez, vagy az van.

biomage
1 jó tanács 😄
szerez be egy routert és nem lesz gond.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

tommygear
Ne korlátozzon a jelenlegi ip-mre opció.

unalmas minden újracsatlakozás után bejelentkezni
Dzsini
És le is írták, hogy folyamatban van a javítás. Innentõl mi értelme is van ezen pörögni?

jhetedikj
nektek is lassabban tölti be a játékok fórumát, mint az általánost?

anno 1987

tommygear
jó a lényegen gondolom nem változtat, tuti nem volt évek óta hozzányúlva vmi karbantartás vagy akármi miatt
[HUN]FaTaL
😊))

http://goo.gl/gd6Zi5

Dzsini
hagyd, õk jobban tudják hogy kell menedzselni a többgigás adatbázisokat és a szervereket 😊 az SG a 300ezer profi programozó, gazdasági szakember, fociszakértõ, és polihisztor természet- és társadalomtudós fóruma 😊

Dzsini
szerintem úgyse olvassák a topicot a sok mellébeszélés miatt, tehát maximum magatokat hergelitek...

(és tényleg nem vagyok programozó, a moderátor is csak a másik énem, aki levelezgetett egy kört a két fõnökkel 😄 )

[HUN]FaTaL
Szerveren nem úgy mûködik ám mint egy otthoni szaros gépen. Amúgy a reinstall nem old meg semmit. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

n3whous3
ok 😄

púúúúú

Oh dehogy õ, még annyit sem ért hozzá mint biomage és erre garanciát is vállalok, persze van jóga törölgetni meg minden, de mit vársz egy Dzsinitõl? hogy kívánságokat teljesíthessen mindenhez kell joga legyen 😄 inkább dörzsöld az oldalát, legalább világítson 😄
tommygear
n3whous3
Amúgy meg ha jól érzem, meg gondolom, te vagy az a bizonyos fejlesztõ, aki St alá bedolgozik, legalább vállalhatnád a dolgot 😊 Vagy félsz, hogy sokan zaklatnának? 😄

púúúúú

n3whous3
igen

púúúúú

Dzsini
2010.08.18. (R)
- makrók help -> Marquee paraméterek -> klikk ide linkjének új weblap megadva
- lassulás work in progress

szerinted ha minden nap beírod hamarabb kész lesz?

tommygear
megint megvan halva az egész oldal
illene már a szerveren azt a 10 éves oprendszert újratelepíteni sztem
tommygear
<#eljen>
ma már vagy tizedjére
n3whous3
Ihaj csuhaj de jó beírni topikba és várni fél órát mire a random belassult szerver válaszol is.

púúúúú

remélem a javascriptes problémát is megoldották a makróknál de hiába mondd az ember.
Dzsini

gergely1991
- makrók help -> Marquee paraméterek -> klikk ide linkjének új weblap megadva
<#worship><#worship>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

tommygear
Efreet
Akkor a 16889 szerint járjon el, megoldjuk és sorry.

Fabio Capello
éppenséggel tudok valakit, aki már többször kérvényezett jogot, minden feltétel adott volt, és még mindig nem kapta meg :|

Efreet
Moderátor (jelenleg) úgy néz ki elég van, a házigazda kéréseket pedig - ha nem reagálnak az emailcímen - írd meg az Általános moderátori topicjába pontos jelöltnévvel (lehetõleg link a lapjára), topiclinkkel, és nagyjából azokkal a hozzászólásszámokkal, ahol a tagság egyetért a kinevezésrõl. Van már olyan moderátor, aki tud HG-t adni.

papi08
Mi kell az sg-nek?
Új topik moderátorok, és HG jog kiosztók a programok részlegre!😊

13 éve itt. Szép idő.

Efreet
Az újoncok téves topicnyitásai nem zavaróak - általában van 1-2 értelmes, segítõkész hozzászóló, aki elirányítja õket a megfelelõ irányba (és néhány idióta, aki anyázni kezd), ezt megköszönik, és mennek oda. 10 másodperces elfoglaltság maximum, és remélhetõleg egy elégedett fórumozóval több.

n3whous3
ott van kismillió másik topik, tud keresni...

az ilyen "beregizek kérdezni" emberek topikjait elsõre zárják a modik, szerinted az olyan rohadt jó élmény nekik?

púúúúú

Dzsini
van, hogy valaki csak azért regisztrál, hogy megkérdezzen valamit - elõfordulhat, hogy tényleg elfér neki új topic - és utána ittmarad, normális tag lesz. Ha nem nyithat rögtön témát, akkor esetleg nem is próbálkozik, hanem megy máshova.