27328
-
#19179 akkor úgy kellene hogy minden fórum-ágban külön számítson a pontozás.
tegyük fel hogy van egy user aki focidrukker és van egy hobbija (mondjuk makettezés), akkor a focis fröcsögése miatt ne tiltsák le mondjuk a makettezős topikban.
plusz lehetne 7naponta nullázni, hogy ne legyenek a vérpistikék ( #19174)
miatt irracionális különbségek fórumozók között. esetleg hogy mégis maradjon valami nyom, valamilyen chart-szerűségben az előző időszak pontjai meglennének jelenítve (akár a profiloldalon visszamenőleg) -
#19178 A házigazda fejlécből módosíthatja a kinézetet - ha elrejti a gombokat, akkor nem (vagy kikapcsolod az elrejtést felülbírálva a kinézetet - ez böngészőfüggő). -
#19177 ismét egy hasznos fejlesztés, a temérdek bug (nem csak) chrome alatt lényegtelen -
Ironman2 #19176 Nem is müködik minden topikban a rendszer.PL a Való Világ topikban nem lehet pontozni -
#19175 hmmm, vagy 11-et :D -
#19174 jó, de akkor elkéne dönteni hogy mi is kell, mert a dislike miatt sokan el fogják baromkodni az egészet. pont te tudod közülünk a legjobban szerintem hogy az sg mekkora "retardált gumiszobás óvoda"
akkor már inkább egy egyéni tiltólista kéne meg egy csak like/hasznosság gomb. -
#19172 kb. mint valami főzőversenyes műsor, hogy erre a csodás napra ma 10 pontot adok -
#19171 Ja, kb. ez lesz. -
#19170 Ezt pofázom énis, de szarnak bele... -
#19169 Az ugrás dolog tuti megy ? Most beléptem ide és nem volt, visszanéztem pár oldalt, megjelent, kattoltam és 1 oldalt visszaugrott :o -
#19168 Csak nem tudsz három jegyű számot beírni, a - előjel miatt... -
#19167 Egyszerűen NEM-HISZEM-EL, hogy képtelenek vagytok felfogni, hogy nem fog működni ez a rendszer.
Példa: Valamilyen témához hozzászólsz, amivel bármilyen oknál fogva, akár csak "szakmailag" nem ért egyet és mínuszol, mondjuk csak arra a kommentre. Legyen ez egy látogatott téma, ahol pillanatok alatt felszalad a szám.
Ennek folyományaként MINDENHOL letilt a rendszer! Kivetett lettél, egy utolsó letiltott görény.
GRATULÁLOK!!!
-
#19166 persze hogy rossz sehogy se jo, max ha csak + lenne -
#19165 Nyugi, gondolom még változik ez is, kell egy pár nap tapasztalat. -
#19164 ennél a napi 1 ember, 1 másikat pontozhat, megint értelmetlen, mert ha a júzer ír 1000 hozzászólást egy nap, de éppen csak egy hozzászólás nem tetszett a másinak, akkor is kap egy mínuszt... -
#19163 +1 -
#19162 @ Dzsini: A szűrésem van -100ra állítva - mindenkit látok. Mondjuk a moderátoroknál eleve így kéne lenni mert hogy moderálsz ha nem látsz? :) -
#19161 Igen, de ha azt nézi, hogy TE kiket diszlájkolátl, akkor za már 1xű tiltólista, ennyi erővel magdhatod, hogy többet ennek nem akrod látni a hozzászólásait. EZ meg azért van, hogy a többiek véleménye alapján látszódjon ki kívánatos, illetve melyik hozzászólás kedvelt és melyiket gyűlölik. Tök másra van a a két dolog.
Mint víruskergetőknél/védőszoftoknál a közösségi szavazat, amiből kiderül, hogy ki mit nyomott az adott problémával kapcsolatban, így neked is lesz róla képed, mi a manót kéne tenned, ha amúgy nem is lenne, hiszen mások véleményét/döntéseit látod éppen. -
#19160 az hogy megnehezitse a dolgunkat és hogy lássák hány aktiv forumozó van mert azok most idejönnek mind :P -
Robaj #19159 +/- gomb saját hsz-nél meg sem jelenik -
#19158 Na erről beszéltem lájkolásra van ész de a kilökés megoldására évek óta nem volt kapacitás. -
#19157 A 2001-est, azt hiszem páran megijednének ,hogy jó helyen járnak-e :D -
#19156 miért naponta lehet?????? azt hitte összvisz csak 1-et -
#19155 Egyébként azt árulja már el valaki milyen gyakorlati jelentősége is van ennek az egésznek? -
#19154 kérjük vissza a tegnapi állapotot :P -
#19153 Akkor ezek után délelőtt vigyázni kell, csak este szabad trollkodni amikor már megkaptad :P -
#19152 Én meg szeretném mindenki hozzászólását látni, mert lehet, hogy mindig hülye de 1x pont értelmeset és fontosat szól hozzá. Kérem kapcsolják ki! :) -
#19151 +999 like -
engem is csak ez érdekelne, hiszen arra is kell gondolni hogy más véleményével egyetérthetek attól hogy a többség nem -
#19149 mert jó a rendszer? :) -
#19148 Erre már a múltkor is kellett egy cache-törlés, valószínűleg gyorstárazva vannak az értékek, nem mindenkit aktuálisan olvas ki - majd frissül. -
Robaj #19147 Gyorsítótár ürítése nem 1 perc :) -
#19146 ez se okos döntés, mert akkor mi van ha a humoros topikban trollkodik valaki, és egy másik topikban normálisan beszélget (vagy fordítva)?
Ezt az értékelős dolgot topikokra kellene bontani, és ne menjen át egyikből a másikba, minden user fejlécében látszódjon a hsz + és - szavazatai és kész, nem kell túlbonyolítani, ha úgy sincs jelentősége. -
#19145 Adni tudsz de nem számolja. -
#19144 Öhmmm, te kevered a fazont a szezonnal. MOST full élesben javítanak szemlátomást a kedves fórumozók sirámai alapján. Percről percre belenyúlva az éles kódba. Ezen mégis mit lehet tesztelni, ha gyorsnak kell lenned és azonnal kell a változtatás.
Okoskodni én is tudok. Elvileg fejlesztő az éles rendszerhez HOZZÁ SEM FÉRHETNE, semmilyen körülmények között sem. Ámde éles üzemben mégis gyakran előfordul, hogy azonnal kell javítani és nincs lehetőség napokat várni a jó öreg szabályzatok szerint eljárva. Na ilyenkor persze le is lehetne kapcsolni a rendszereket a javítás elkészültéig, nemdenem?!? Nos NEM. :D -
#19143 Az egy -100-tól +100ig számláló skála, 0 plusz és 1 mínusz ugyanúgy -100, mint a 0 plusz és 200 mínusz. -
Ironman2 #19142 Ez nem jó,mert saját magamnak is tudtam adni pontot -
#19141 Érdekes, mert a tied rendesen látszik, hiába vagy minuszban. Darksector meg jelenleg pluszban van mégis nyitogatni kell. :D -
#19140 Azt kellene megoldani ,hogy ki lehessen kapcsolni. -
#19139 Én -100 vagyok látom rendesen.