Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
mire is gondoltál?
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Hivatás az Életért!
Hivatás az Életért!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Hivatás az Életért!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
), amit úgyis megtalál a gyorsítótárban - ha neked minden alkalommal töltögetnie kell, akkor valamit elállítottál a böngészõben, és felesleges forgalmat generálsz magad részére és az SG-nek is 😊If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A "mehet" hiperhivatkozás már az oldal betöltése során már megjelenik de késik a hozzájelölt megjelenítõ kép.
próbálgatása viccesen felesleges plusz munkákkal járna <#idiota>#idiota>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az aláírásodban az a "nem tudtok Ti ilyet" írott betûs megoldást hogy csináltad? <#nemtudom>#nemtudom>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nincs rá valamilyen lehetõség?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[merlinw.org]
különben meg felesleges fosnod a szót, te sem vagy okosabb mint én vagy bármelyik fórumozó
az ilyenek miatt nem nézi St ezt a topikot, mert ti mindent meg tudtok magyarázni, holott semmi rálátásotok az egész SG belsõ mûködésére
púúúúú
ha egy kép nem érhetõ el akkor a "piros X" jelenik meg, vagy az adott szerver küld egy "bocs, de direkt linkelés nincs" képet
de itt szerintem (és szerinted is) SG-nél van a hiba
próbaképpen egy konkurens fórumon sikerült megjeleníteni mindent, igaz a tag-ek kicsit mások, de a kép és a szöveg ott van
púúúúú
púúúúú
nem értem, én szúrok el valamit?
legyetek szívesek nézzétek meg ti is
ezt a kódot akarom beírni (töltsétek le vagy nézzetek forrást Operában akkor van sortörés)
de ez lesz belõle
legyen olyan hogy SL felhasználót lehessen dislike 😊
http://testepites.lap.hu/ SZÉTVERLEK!! EGYSZER ÚGYIS ELKAPLAK!!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
topik
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
1. van, aki azt mondja, hogy "engem biztos ok nélkül csesztek ki, nem is szoktam szinte soha csetelni, hogy lehet az, hogymost mégis"? Tuti meg van az oka, de jószívvel visszaengedik csetre
2. A másik kategória, amikor úgyis tudjuk, hogy kit miért basztak ki, de nem mindegyik modi tudja, látja, ezért ugyancsak visszaengedi az illetõt.
Szóval kéne valami, hogy lássák a moderátorok, hogy ki miért van letiltva és akkor mérlegelhetnék, hogy visszaengedik-e, vagy nem.
púúúúú
és 100-al?
melyik az egyszerûbb?
púúúúú
(mondjuk a pirosvonal ritkán jelent ennyit)
régebben még állítható is volt...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ha csak fix topikokba járok ahol tudom hogy nincsenek elmeroggyantak + noscript fehérlistával, csak korlátolva érzem magam az állandó bejelentkezéssekkel
shit happens