Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
:-)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Majd kiosztja az élet 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Sadist
Jó lenne már a csapnivaló helyesírásra is büntit osztani.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

byzhouse
akkor mégse írtam hülyeséget -.-

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

csak a topikból bannolnák, ami véletlen kiterjedne az sg egészére is.😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Efreet
idézlek az ETS topicból: "házigazda a topikjában lévõ rosszakat tudja bannolni az sg-rõl, és az egész sg-re kiterjedõ büntetést tudjon adni neki."

mire is gondoltál?

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

hungaro
nem erre gondoltam, Én nem csinálnék ilyet, de inkább hanyagoljuk a témát!script pedig bele van építve a topikba, csak a bann módszer nem mûködik, pedig minden rendbe van vele!

Hivatás az Életért!

Efreet
Nem játszunk "ez a mi klubunk ide nem jöhetsz be" dolgokat. A sajátban van erre lehetõség scriptekkel, a normál témáknál nincs erre szükség. Ha valaki fórumképtelen, azt moderáljuk, ha pedig képes normálisan jelen lenni, akkor minden topic nyitva áll számára.

hungaro
látom nem olvastad el értelmesen a megjegyzésemet, ugyanis le írom bent, hogy !!!!!CSAK az irányításuk alatt lévõ topikra!!!!! lenne jó ha kapnának ilyen jogot!

Hivatás az Életért!

byzhouse
erre vannak a modik, a házigazdák maradjanak a saját topikuknál és ott tartsanak rendet.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

hungaro
sziasztok! nekem a következõ fel vetésem lenne, amennyiben lehetséges és meg lehet csinálni akkor az lenne a következõ javaslatom, hogy mi lenne ha a házigazdának adnának olyan jogot !!csak!! az irányítása alatt lévõ topikra, hogy az egész fórumra kiterjedõ büntetést tudjanak adni, vagy bannt mint a moderátorok.

Hivatás az Életért!

Aquir
Meg se próbálj lealacsonyítani, ilyet nem teszek 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
lehet A (vagy mindegyik) böngészõ is, kicsit többet kell rá várni néha szerkesztés (pl. elíráskor) után, aztán van hogy a leges legutolsó elemként töltõdik be, az összes nagy kép már betöltõdött elõtte 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
meg mondjuk ha használsz cache-t a böngészõben, akkor ilyesmit elvétve látsz, hogy töltögetnie kell egy statikus képet (), amit úgyis megtalál a gyorsítótárban - ha neked minden alkalommal töltögetnie kell, akkor valamit elállítottál a böngészõben, és felesleges forgalmat generálsz magad részére és az SG-nek is 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gergely1991
Ez függ a böngészõtõl, illetve internetes kapcsolat sebbésségétõl is😄
A "mehet" hiperhivatkozás már az oldal betöltése során már megjelenik de késik a hozzájelölt megjelenítõ kép.
próbálgatása viccesen felesleges plusz munkákkal járna <#idiota>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Aquir
Sokszor, meg szerkesztésnél a "mehet" gomb utoljára töltõdik be. Gondolom nem böngészõfüggõ, valahogy nem lehetne Fordítva?

Hegi90
áh azt egyenként kell kiválogatni egy Unicode(?) táblából 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Desiderata
És akkor se mûködik ha SG-re feltöltöm a képet!
MerlinW kösz!
morcosqtya
Én csak a törölt topicok jelzéseként a fórum fõoldalon láttam (legújabb topicok blokk).

Az aláírásodban az a "nem tudtok Ti ilyet" írott betûs megoldást hogy csináltad? <#nemtudom>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Hegi90
Valószínûleg csak én emlékszek rosszul, de mintha sg-n láttam volna már áthúzott betûket. Makrók között viszont sehol nem látom.

Nincs rá valamilyen lehetõség?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

MerlinW

[merlinw.org]

Desiderata
nézd már meg hány képet linkeltem onnan ebbe a topikba
különben meg felesleges fosnod a szót, te sem vagy okosabb mint én vagy bármelyik fórumozó
az ilyenek miatt nem nézi St ezt a topikot, mert ti mindent meg tudtok magyarázni, holott semmi rálátásotok az egész SG belsõ mûködésére
n3whous3
jó most ne akard már azt megmagyarázni, amit kb 600x láttam amióta itt vagyok sg-n, némelyik képet ha nem tudja hotlinkelni az sg, akkor meg se jelenít semmit és kész, mi a rákért kell okoskodni? Van valami bug is emögött, de azmár csak azért, mert nem jeleníti meg a jókat se, ha bekerült egy rossz hotlinkes kép és ennyi. Legalábbis a tapasztalat eddig ez volt, aztán ki tudja, lehet tényleg jó lenne a kép. Mindenesetre bizonyos urlekrõl nem volt jó soha a beszúrás és sztem ebbõl azért az elsõ esetre lehet következtetni.

púúúúú

Desiderata
most akkor ellentmondásba kerültél magaddal
ha egy kép nem érhetõ el akkor a "piros X" jelenik meg, vagy az adott szerver küld egy "bocs, de direkt linkelés nincs" képet
de itt szerintem (és szerinted is) SG-nél van a hiba

próbaképpen egy konkurens fórumon sikerült megjeleníteni mindent, igaz a tag-ek kicsit mások, de a kép és a szöveg ott van
n3whous3
valamelyik kép akkor se hotlinkelõdik és az bassza el a többit, ennyi. NEm vetted még észre máskor, hogy ha beraksz pl 4-5 képet egyszerre és csak az egyik nem hotlinkelõdhet, akkor a rákövetkezõk se kerülnek be? Amúgy utóbbit jó lenne tényleg javítani

púúúúú

Desiderata
ez konkrétan engedi, és amúgy se magyarázat arra hogy a többi szöveg hova tûnik
n3whous3
talán mert bizonyos oldalak nem engedik a képek hotlinkelését <#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

púúúúú

Desiderata
<#felkialtas> sorozatos problémám hogy az elküldött üzenetek nem jelennek meg rendesen, egyszer csak elvágja a rendszer
nem értem, én szúrok el valamit?
legyetek szívesek nézzétek meg ti is

ezt a kódot akarom beírni (töltsétek le vagy nézzetek forrást Operában akkor van sortörés)

de ez lesz belõle
izmos13
szia
legyen olyan hogy SL felhasználót lehessen dislike 😊

http://testepites.lap.hu/ SZÉTVERLEK!! EGYSZER ÚGYIS ELKAPLAK!!

gergely1991
De így hogy átlapoztál a másodikra és úgy vissza akkor már mûködik rendesen.Rejtély.....<#vigyor2>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Jim Morrison
ide? D:

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
szúrj be egy videót URL nélkül
Jim Morrison
nem ertem a scootert

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Efreet
ja igen: lehetne, hogy a videó beszúrás gombnál ne Scooter örökbecsûje legyen, hanem egy sima http:// ? 😊

Efreet
<#nemtudom> néztem a hozzászólásokat, megvannak az elõtte levõk, de nem tudom mi lehet vele, nem tûnik egyik sem problémásnak... ehhez szakértõk kellenek 😊

Rage47
érdekes dolog történet, csak a 1199-es után jelennek meg a hsz-ek
topik
Dzsini
mert a chrome nem jegyzi meg a textarea-ba mentett dolgokat. nézz utána, hogy van-e olyan bõvítmény hozzá, ami ezen változtat - ha nincs, és hiányzik akkor így jártál.

akyyy
ha chrome-ba gyorsan yrok egymás után, és kiirja hogy 15 másodpercig várni kell, lejárta uitán azt irja ki hogy az üzenetem öres :=(

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tommygear
én se tudok képet feltölteni a galériába haló
Efreet
Jó ötlet, én ezentúl ha kivonalazok valakit beírom az általános moderátori topicjába idõponttal, indoklással együtt. Olyan sok kizárás úgysem történik, oda elfér szerintem.

n3whous3
lehetne valami listát vezetni külön oldalon, ami tartalmazza, hogy kit miért basztak ki csetrõl? Mert ellaposodik folyamatosan az, hogy ki miért lett kitiltva és ezért több érdekes eset is történik:
1. van, aki azt mondja, hogy "engem biztos ok nélkül csesztek ki, nem is szoktam szinte soha csetelni, hogy lehet az, hogymost mégis"? Tuti meg van az oka, de jószívvel visszaengedik csetre
2. A másik kategória, amikor úgyis tudjuk, hogy kit miért basztak ki, de nem mindegyik modi tudja, látja, ezért ugyancsak visszaengedi az illetõt.

Szóval kéne valami, hogy lássák a moderátorok, hogy ki miért van letiltva és akkor mérlegelhetnék, hogy visszaengedik-e, vagy nem.

púúúúú

sajnos ha kiveszik az ip ellenõrzést akkor semmiben sem lehetsz biztos adott pillanatban kényemre kedvemre szerkeszthettem az aranyos topikot, elég egy op ot becsapni, vagy egy házigazdát és már a biztonság 0 szóval én nem ajánlom 😊 habár mostanában van jobb dolgom is mint itt tolni a legyet 😊
n3whous3
najó

púúúúú

Dzsini
81-nél 1 oldal - 320-nál 4 - ez idáig megy fejbõl. 1735-öt fejben gyorsan vissza tudod osztani 80-al?
és 100-al?

melyik az egyszerûbb?

n3whous3
most nem értem, tehát ha látom, hogy 81 új üzi, akkor valszeg a következõ oldalon lesz, ezen mit nem értek akkor jól?

púúúúú

Dzsini
ki lehet, de mondjuk 1735 hozzászólást visszaosztani fejben egyszerûbb 100-al, mint 80-al 😊

(mondjuk a pirosvonal ritkán jelent ennyit)

régebben még állítható is volt...

n3whous3
jó de ha tudod fejbõl, hogy 80, akkor így is ki tudod számolni, nem? 😄D

púúúúú

Sadist
Végre lehetne 100 hozzászólás oldalanként 80 helyett, hogy ha már nem mûködik a piros vonalhoz ugrás egy oldal után, akkor legalább ránézésre lehessen tudni, hogy melyik oldalra kell lapozni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

cSuwwi
saját felelõsségre azért mehetne az ip ellenõrzés kihagyása (mondjuk eldugva a beállítások oldal végére, pirossal figyelmeztetve hogy mik a veszélyei)
ha csak fix topikokba járok ahol tudom hogy nincsenek elmeroggyantak + noscript fehérlistával, csak korlátolva érzem magam az állandó bejelentkezéssekkel

shit happens