27328
-
Ironman2 #19219 Nálam 5/3 és 25 -
#19218 azmeg 50%.
akkor megnyugodtam. Viszont a kóderek kezdenek egyre rosszabbul állni... -
Ironman2 #19217 DDD -
#19216 nekemis 8/4, és 33 :D -
#19215 ahonnan ez át lett véve ott nincs dislike gomb csak like :)
amúgy meg mindenki a dislikera fog klikkelni , ilyen az emberi természet :) -
#19214 Most lehet, hogy beégek matekból, de ez hogy jön ki (Malakai statja)?
Lájk: 2
Nem lájk: 1
Hozzászólásainak hasznossága: 33
az ott nem 66 -nak kéne lennie? 3-ból 2 jót adott, tehát a felhasználó 66 százalékban jó / hasznos 33-ban haszontalan. -
Ironman2 #19213 Az a szar hogy aki minuszos azt meg le fogják nézni,meg beszólnak neki.Tiszta égés.Hasznos választ nem fog akkor kapni,mert ott a neve mellett a piros minusz szám.Azt kéne beállítani hogy a név mellett látszódjon az érték szerintem.A beállításoknál ki lehessen kapcsolni hogy mások lássák az étéket -
#19212 igen, csak amit átvettünk like rendszer az eredetileg nem arra szolgál hogy (a fórum szempontjából) "hasznosságot" mérjünk vele. kicsit másabb a helyzet itt
egy egyszerű facebook kiírást amit "teccikelünk vagy továbbgörgetünk" nem lehet összehasonlítani egy fórumos véleménynyilvánítással, ami után minősíteni kellene a drága júzert. -
#19211 Tudok róla, és ez teljesen használható is lenne, persze kis hátulütőkkel, de adatbázist aztán tényleg nem terhelné. :)
A mostanihoz képest persze teljesen más lenne a funkciója, lényege, de amint látjuk a közösségi kontrol nem működik az sg-n. -
#19210 egy nap alatt 500 üzenet? :D tudtam hogy valami történt ^^ érdekes, nekem most a sima válsz gombot kell szoknom. -
#19209 énis nyomom többieknek.
meg nekedis ment -
#19208 ment a + -
#19207 Ha nem törli időben???:) -
#19206 amigy sima felhasználok adják egymásnak addig nem.
mert nincs felügyelve.
mint a fidesz, nincs aki felügyelje, ő felügyel minket, azt tesz amit akar. -
#19205 Ott a mérce, hogy kinek van sok like, ha már ilyen ultraprimitív, divatmocskot kellett átvenni.
Gyűjtsd össze mind! Fákkje! -
#19204 Erre volt pár órája egy felvetés - egy házigazda, ha moderálnivalót lát törölje, vagy inkább hagyja bent, hogy kapja a mínuszokat és generálja az anyázó hozzászólásokat? -
#19203 Azt leszarná mindenki, azzal majd foglalkozzon az aki kitalálta, itt a korlátozások igazságtalan alkalmazása a baj. -
#19202 ha a focis topikban fröcsög, a makettezősben pedig normálisan beszélget, akkor ne szívjon már a makettezősben, ha a focisban leszavazzák. - Én így értettem, és azt hiszem az eredeti író is valami hasonló véleményen van. -
#19201 Arra talán jó lehetne a minusz jel, hogy egyszerűsíthetné a moderációt.
Renitens arcra megy valakitől a minusz amit az adott témakörhöz tartozó moderátor egy erre kialakított listában megnézhet a topikkal, hszel, beküldő nevével. Nem kell regényt írni, nem kell moderációs topik mindenhova - nincs flame belőle.
Aki trollkodik ezzel vagy idióta akkor Ő kapna büntit ha meg jogos akkor a delikvens. Olyan szituációkban ami nem igényel moderátori beavatkozást nem történik semmi csak törlödne a listából. -
#19200 Az SG plusz bővítmény így működik. -
#19199 és akkor hol a mérce ha csak like lesz? mi értelme lenne? ha mondjuk megszületsz egy fényes szobában és ott élsz akkor tudod mi az a sötét? hogy magyarázod el ha csak 1 kifejezést tudsz rá használni? megint csak arra lenne akkor jó az egész rendszer, mint mondjuk a vip csillagok, blink-blinkre meg mutogatásra, semmi másra. hetente kellene reset, így kilenne küszöbölve az, hogy az "ős sg-seket" kioffolják a tömegek, plusz nem lenne értelme az általunk kevésbé kedvelt kolléga dislike bombázásának (multireggel, más fórumozós klikkekkel stb)
elképzelem ahogy megalakul valamilyen XYellenes szekta, és a heti gyűlésükön felszólal a vezető "Na gyermekeim, akkor most csoportos dislike a kis snecire" -
#19198 Földtörténetileg "mostanában". :) -
Ironman2 #19197 Az.Kocsis.Mások regjét feltöri,akkor ez neki nem lesz gond -
#19196 +++1 -
#19195 Alternatíva, hogy modern böngészős feature lenne és a böngésző tárolja a tiltandó felhasználókat, a munkát pedig js végzi. -
#19194 Ha a mostanábant az elmúlt minimum 4 évre érted, akkor igen, ő. -
#19193 Te értetted félre, mert ha letiltják akkor az nem csak 1 topikban lesz...vagyis nem fer!!!! :) -
#19192 Ambrus az aki az idióta topikokat nyitja mostanában ? -
#19191 aztán kibannolják a +100-as accját :D -
#19190 ezt gyönyörűen félreértetted :D -
Ironman2 #19189 Jön majd Ambrus,és ad magának 100 pontot kapásból hahahahahah -
#19188 Nah igen még 1 megoldandó probléma.
+999 like -
#19187 Egen, hülye ötleteim nekem is vannak, csak plusz százmilám szerverparkra már nekem sem akadna... :D -
#19186 "tegyük fel hogy van egy user aki focidrukker és van egy hobbija (mondjuk makettezés), akkor a focis fröcsögése miatt ne tiltsák le mondjuk a makettezős topikban."
Ezzel csak az a gond hogy sehol sem szeretik ha valaki offol -
#19185 Tényleg, ez aztán mindent megoldana!
Mert ugyebár kurvára ki van vele segítve az ember! Hisz hol máshol kapná a mínuszt, mint ahová ír?! ÚRISTEN.
Értékelem, hogy ötletel a koma, de ez a rendszer alapjaiban szar onnantól, hogy bárki, bárkinek mínuszt adhat bármikor.
Viselkedjen jól az ember azért, hogy pluszt kapjon! Azzal nem tud visszaélni néhány idióta rosszakaró!
-
#19184 a legésszerűbb megoldás még mindig az, ha elfelejtik a dislikeolást úgy, ahogy van. kíváncsi vagyok, mikor jönnek rá végre.
-
#19183 96271 reláció per User. Jó nagy szerverpark kell majd hozzá :) -
#19182 (mármint a témakörök szerinti pontozás) -
#19181 Ez például igen jó ötlet! Kapod a pluszocskát érte :) -
#19180 akkor azért szopok? hehe...