27328
  • Ironman2
    Nálam 5/3 és 25
  • Carlos
    azmeg 50%.
    akkor megnyugodtam. Viszont a kóderek kezdenek egyre rosszabbul állni...
  • Ironman2
    DDD
  • tigeroo
    nekemis 8/4, és 33 :D
  • Armagedown
    ahonnan ez át lett véve ott nincs dislike gomb csak like :)
    amúgy meg mindenki a dislikera fog klikkelni , ilyen az emberi természet :)
  • Carlos
    Most lehet, hogy beégek matekból, de ez hogy jön ki (Malakai statja)?

Lájk: 2
    Nem lájk: 1
    Hozzászólásainak hasznossága: 33

az ott nem 66 -nak kéne lennie? 3-ból 2 jót adott, tehát a felhasználó 66 százalékban jó / hasznos 33-ban haszontalan.
  • Ironman2
    Az a szar hogy aki minuszos azt meg le fogják nézni,meg beszólnak neki.Tiszta égés.Hasznos választ nem fog akkor kapni,mert ott a neve mellett a piros minusz szám.Azt kéne beállítani hogy a név mellett látszódjon az érték szerintem.A beállításoknál ki lehessen kapcsolni hogy mások lássák az étéket
  • tigeroo
    igen, csak amit átvettünk like rendszer az eredetileg nem arra szolgál hogy (a fórum szempontjából) "hasznosságot" mérjünk vele. kicsit másabb a helyzet itt

egy egyszerű facebook kiírást amit "teccikelünk vagy továbbgörgetünk" nem lehet összehasonlítani egy fórumos véleménynyilvánítással, ami után minősíteni kellene a drága júzert.
  • Malakai
    Tudok róla, és ez teljesen használható is lenne, persze kis hátulütőkkel, de adatbázist aztán tényleg nem terhelné. :)

A mostanihoz képest persze teljesen más lenne a funkciója, lényege, de amint látjuk a közösségi kontrol nem működik az sg-n.
  • Jim Morrison
    egy nap alatt 500 üzenet? :D tudtam hogy valami történt ^^ érdekes, nekem most a sima válsz gombot kell szoknom.
  • DarkSector
    énis nyomom többieknek.
    meg nekedis ment
  • Carlos
    ment a +
  • DarkSector
    Ha nem törli időben???:)
  • DarkSector
    amigy sima felhasználok adják egymásnak addig nem.
    mert nincs felügyelve.

mint a fidesz, nincs aki felügyelje, ő felügyel minket, azt tesz amit akar.
  • DanielT
    Ott a mérce, hogy kinek van sok like, ha már ilyen ultraprimitív, divatmocskot kellett átvenni.

Gyűjtsd össze mind! Fákkje!
  • Dzsini
    Erre volt pár órája egy felvetés - egy házigazda, ha moderálnivalót lát törölje, vagy inkább hagyja bent, hogy kapja a mínuszokat és generálja az anyázó hozzászólásokat?
  • DarkSector
    Azt leszarná mindenki, azzal majd foglalkozzon az aki kitalálta, itt a korlátozások igazságtalan alkalmazása a baj.
  • N o N a m e
    ha a focis topikban fröcsög, a makettezősben pedig normálisan beszélget, akkor ne szívjon már a makettezősben, ha a focisban leszavazzák. - Én így értettem, és azt hiszem az eredeti író is valami hasonló véleményen van.
  • tomsolo
    Arra talán jó lehetne a minusz jel, hogy egyszerűsíthetné a moderációt.

Renitens arcra megy valakitől a minusz amit az adott témakörhöz tartozó moderátor egy erre kialakított listában megnézhet a topikkal, hszel, beküldő nevével. Nem kell regényt írni, nem kell moderációs topik mindenhova - nincs flame belőle.

Aki trollkodik ezzel vagy idióta akkor Ő kapna büntit ha meg jogos akkor a delikvens. Olyan szituációkban ami nem igényel moderátori beavatkozást nem történik semmi csak törlödne a listából.
  • Dzsini
    Az SG plusz bővítmény így működik.
  • tigeroo
    és akkor hol a mérce ha csak like lesz? mi értelme lenne? ha mondjuk megszületsz egy fényes szobában és ott élsz akkor tudod mi az a sötét? hogy magyarázod el ha csak 1 kifejezést tudsz rá használni? megint csak arra lenne akkor jó az egész rendszer, mint mondjuk a vip csillagok, blink-blinkre meg mutogatásra, semmi másra. hetente kellene reset, így kilenne küszöbölve az, hogy az "ős sg-seket" kioffolják a tömegek, plusz nem lenne értelme az általunk kevésbé kedvelt kolléga dislike bombázásának (multireggel, más fórumozós klikkekkel stb)

elképzelem ahogy megalakul valamilyen XYellenes szekta, és a heti gyűlésükön felszólal a vezető "Na gyermekeim, akkor most csoportos dislike a kis snecire"
  • morcosqtya
    Földtörténetileg "mostanában". :)
  • Ironman2
    Az.Kocsis.Mások regjét feltöri,akkor ez neki nem lesz gond
  • Totti5
    +++1
  • Malakai
    Alternatíva, hogy modern böngészős feature lenne és a böngésző tárolja a tiltandó felhasználókat, a munkát pedig js végzi.
  • Dzsini
    Ha a mostanábant az elmúlt minimum 4 évre érted, akkor igen, ő.
  • DarkSector
    Te értetted félre, mert ha letiltják akkor az nem csak 1 topikban lesz...vagyis nem fer!!!! :)
  • Armagedown
    Ambrus az aki az idióta topikokat nyitja mostanában ?
  • N o N a m e
    aztán kibannolják a +100-as accját :D
  • N o N a m e
    ezt gyönyörűen félreértetted :D
  • Ironman2
    Jön majd Ambrus,és ad magának 100 pontot kapásból hahahahahah
  • DarkSector
    Nah igen még 1 megoldandó probléma.

+999 like
  • Sir Quno Jedi
    Egen, hülye ötleteim nekem is vannak, csak plusz százmilám szerverparkra már nekem sem akadna... :D
  • Armagedown
    "tegyük fel hogy van egy user aki focidrukker és van egy hobbija (mondjuk makettezés), akkor a focis fröcsögése miatt ne tiltsák le mondjuk a makettezős topikban."

Ezzel csak az a gond hogy sehol sem szeretik ha valaki offol
  • DanielT
    Tényleg, ez aztán mindent megoldana!

Mert ugyebár kurvára ki van vele segítve az ember! Hisz hol máshol kapná a mínuszt, mint ahová ír?! ÚRISTEN.

Értékelem, hogy ötletel a koma, de ez a rendszer alapjaiban szar onnantól, hogy bárki, bárkinek mínuszt adhat bármikor.

Viselkedjen jól az ember azért, hogy pluszt kapjon! Azzal nem tud visszaélni néhány idióta rosszakaró!

• Guren
    a legésszerűbb megoldás még mindig az, ha elfelejtik a dislikeolást úgy, ahogy van. kíváncsi vagyok, mikor jönnek rá végre.
  • tomsolo
    96271 reláció per User. Jó nagy szerverpark kell majd hozzá :)
  • Dzsini
    (mármint a témakörök szerinti pontozás)
  • Dzsini
    Ez például igen jó ötlet! Kapod a pluszocskát érte :)
  • Carlos
    akkor azért szopok? hehe...