Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
Köszönöm! 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini
Az oldaltól is függ, meg a forgalomtól is (fibernetnél nem tudom mi a módi) - de akkor nem léptet ki nálam sem, ha van aktív forgalom - elég, ha mondjuk megy egy torrent, vagy be vagyok lépve egy csevegõszolgáltatásba (gtalk, wlm, stb.)... ezek már folyamatos kommunikációt folytatnak, és nem változik az IP címed, mert nincs "üresjárat". Viszont ha minden ilyesmi le van állítva, akkor pár perc után bontja a vonalat - az IP cím változáson kívül amúgy észre se venni, mert 1 másodpercen belül újracsatlakozik.

Az SG amúgy ilyen bejelentkezési szempontból másképp mûködik, mint sok másik oldal - azoknál a TE gépeden tárol egy bejelentkezést jelzõ kis adatcsomagot (cookie), és az azonosít téged az oldalon, még ha változik is az IP-d. Viszont az SG-n amiatt, mert a fejlécekben elég vad dolgokat lehet összehozni (pl. kiolvasni cookie-kat, ami által "el lehet lopni" a bejelentkezést - a hozzáértõk jobban tudják ennek a módját és problémáit), így már több éve a bejelentkezés IP címhez kötött, és az SG szerverén tárolja el, hogy a felhasználó A.B.C.D IP-rõl van bejelentkezve, így ennek megváltozásakor újra be kell jelentkezni (és ezért nem mûködik már a "régi" típusú bejelentkezés az oldalon, ami egy ideig egyszerre mûködött a mostanival).

Figyeld a netkapcsolatodnál az IP címedet, és hogy megváltozik-e, ha nincs semmilyen hálózati forgalom - ha igen, akkor a fiber is bontja az üres kapcsokat. Ha nem, akkor valami más történt, ami miatt újracsatlakoztál.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sadist
Van olyan hely, ami IP cím változásra kijelentkeztet, van amelyik nem.
A megnyitva hagyott oldalak közül valamelyik meg valószínû forgalmazott adatot, új reklámot töltött be, frissítette az oldalt, akármi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Malakai
Csak ha van ip korlátozás az azonosításnál.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

morcosqtya
<#wow2>
sajnos nem értek hozzá (átlag felhasználó vagyok) (és nálam fiber van) de ez azt jelenti, hogy kiléptet olyan helyekrõl ahol be vagyok lépve valamilyen accounttal? (SG, online játék, flash játék stb) mert eddig nem vettem észre (éjszaka úgyhagytam, reggel bent voltam SG-n (is) )

sry ha hülyeséget kérdezek.. 😊

Dzsini
saját tapasztalat: magentáék például az optikai hálójukon kb. 2 perc inaktivitás után bontják a kapcsolatot (ki van kapcsolva a tv, nem fut valami csevegõszolgáltatás, filecsere, emailfigyelés - akkor mivel a böngészõ álló helyzetben nem forgalmaz, simán lelép )
lehet más szolgáltatónál is hasonló.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Akkor a modem 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

morcosqtya
mármint a modem, router nálam nincs.

[HUN]FaTaL
Nem menet közben, szakadt a neted. Újracsatlakozott a router és változott az ip-d.

Feltehetõleg, bár engem nem léptetett ki, csak elfagyott :/
Amúgy nem változtat általában, hanem modem/router kapcsolatot bont, de a router auto visszakapcsolódik.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

morcosqtya
menet közben változtatta a szolgáltató?
Ezért léptetett engem ki a Shakes&F is??

[HUN]FaTaL
Nincs ebben semmi érdekes, változott az IP címed ezért kijelentkeztetett. 😊

Jim Morrison
ez erdekes 😄 :
elment vacsorazni, es az egyik topik meg volt nyitva az egyik fulon. mire visszajovok lattam, hogy egy pillanatra megszakadt a net meg minden, de en valaszoltam egy kommentre. ranyomok a mehet gombra, elkuldi az uzenetet, es a textarea helyett, az jott ki, hogy eppe a topikba csak regisztralt felhasznalok irhatnak... 😄 azert elkuldte az uzit.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

n3whous3
Hát jah. Akinek nincs vér a pucájában, annak a tárcájában legyen 😄 Amúgy kiváló szûrõként szolgál az, ha a legtöbb fontos funkció fizetõs, mert nagy a fail és a kibaszás rátája egy olyan oldalnak, ahol egy perc alatt az ember bekerül és mindent tud csinálni.

púúúúú

cSuwwi
mi értelme van egy ingyenes társkeresõnek? ha rászakad pár ezer júzer, akkor már komolyabb infrastruktúra és fejlesztés kell, azt meg nem egy marék bab. ha van is ilyen valahol, más módon tesz szert bevételre és be tudja vállalni

mondhatnám úgy is, hogy a társkeresõk már megtanultak fizetni a szerelemért. kinek IRL, kinek monitoron keresztül sms formájában

shit happens

Sadist
A hiba user szinten van, itt meg fõleg user szinten lenne a hiba.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

n3whous3
volt normális, az késõbb ugyancsak fos lett

púúúúú

Sadist
És szerinted miért nincs egy normális se?

Hint: Nem az infrastruktúra hiánya, vagy a felhasználók alacsony száma miatt.

bertino
<#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
en csak egy vok a sok kozul itt, de szemely szerint nem tamogatnam

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

egy minden hasznos funkciójában ingyenes társkeresõ oldalt fejleszthetne az SG
mert nincs a magyar weben egy normális se

n3whous3
gecc 😄DDDDDDD

púúúúú

immovable
+1
morcosqtya
vagy feltöltés sikertelen, de Te jobbat érdemelsz.. 😊)

Piloss
😄DDD

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Sadist
Ez is feature. Azért írja, hogy sikeres, hogy ne érezd szarul magad. Mint amikor a csaj mosolyogva mondja, hogy "most inkább nem mennék bele egy kapcsolatba, de még lehetünk barátok" 😄

morcosqtya

Piloss
most kipróbáltam,simán fölment

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

morcosqtya
8 kb... gondolom nem terheli le nagyon az SG szervereit... 😊)

Piloss
nálam is volt ilyen,de csak a nagyobb (pár megás képeknél)

morcosqtya
Saját galériába nem tudok képet feltölteni.
Elvileg "feltöltve", de nem jelenik meg az albumban.

Jim Morrison
nem latom a pu mellekletet. nem tudom, hogy miota van ez igy, nekem ez az elso eset, hogy mellekletet akartak kuldeni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tommygear
nyugi énis írtam párat és nekem se
most nehogy az legyen a bajod, hogy hibákat jelzek egy épp erre (is) szánt topikban
n3whous3
jó most egy pár milliméteres design hibán szerintem ne akadjanak már le, írtam ide sztem már vagy 2-3 hibát mostanában és arra se jött válasz 😄

púúúúú

tommygear
random adja be nekem ezt a hibát egyik oldalon jó utána a másikon hirtelen nem... konkrét példát nem tudok mutatni
Dzsini
...plusz továbbra sem mondtad el, hogy milyen módon kell reprodukálni, hogy rá lehessen jönni a javítás módjára.

Dzsini
csini 😊 nem egy-egy oldal css átírása kavarja el?

tommygear
aki csinálta ezt az oldal választó fícsört az tudja, hogy mit kell nézni a képen 😊

de hogy te is értsd, ennek eredetileg ilyennek kéne lennie:

n3whous3
Az újabban fícsör, hogy nem jeleníti meg egy topikba bemenéskor az sg, hogy privát üzenetem van?

púúúúú

Efreet
Ha részletesen le tudod írni, hogy mit jelent a "néha bugos" (esetleg példát adsz arra, hogy hogy kell reprodukálni), akkor lesz értelme is ennek a hozzászólásnak, meg esélye annak, hogy javítsák.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

tommygear
ez néha bugos nálam

nemrég jártam úgy, hogy megkértem modit töröljön egy bizonyos hozzászólást. ezt meg is tette, meg még párat törölt is ami nem oda való volt, de addigra a már késõbb írt hsz került a megjelölt hsz helyére és egy késõbb érkezett modi azt törölte. 😊 szóval jó, hogy nyomtalanul eltûnik egy nem oda való hozzászólás, csak elõfordul, hogy másik is áldozatává válik.<#vigyor3>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Jim Morrison
ez a kedvencem 😄DD
Suliban ha van net, egybõl írom is a googleba: site:megaupload.com ... <#idiota>

Dzsini
az egy más rendszer, más adatbázissal 😊
(amúgy volt próbaidõsen egy konkrét év-szó szerinti keresõ, gondolom ha mûködik majd rendesen, akkor talán ilyesmire is be lehet idomítani - bár régebben nem nagyon bírta a rendszer, pedig moderátoroknak megvolt rá a lehetõség, de ki lett véve...)

na hát nem turkálni szeretnék, hanem katt...... és látom ki mennyit szól bele melyik topic-ba.
Filmkatalógus.hu mûködik pedig az gány oldal ehhez képest. Fórumozó összes hozzászólása és kész.

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

Dzsini
dátum szerint nem tud sorba rakni 😊 - beírod a nevet, és használod a "site:" kapcsolót (ízlés szerint az egész sg-re, vagy topicra)

úgyhogy onnantól turkálás jön a találatok között (esetleg tovább szûkíted évszámmal, ilyesmikkel)

akyyy
muti hogy. kiváncsi lennék a legelsõ hozzászólásomra

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Úgy lenne jó, ha bemész topikba és alulra beírod a nevét, akkor kinyomja összes ottani hozz.szólását.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini
google (többek között) megcsinálja neked seperc alatt 😊 (gumiszobát / sajátot nem)

precision
igen, valszeg jót tenne a szervernek hogy több tíz- és százezer hsz -t kéne kilistáznia és rendeznie topikok szerint

amúgy meg úgymond "senkinek semmi köze hozzá" hogy én milyen topikokba miket írok... persze tudom hogy publik az egész, de akkor is...

sztem értelmetlen amúgy... 😊

Bazinga!

Egy fórumozó összes hozzászólását lehessen listázni és szûrni topicok-ként.

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!