27328
-
#19138 Lehet hogy nullázva van, de pl. darksectort még mindig le kell nyitogatni, mivel mint említettük lejjebb hiába hozod vissza, akkor is rejtve marad. -
Következő probléma, hogy ha a rejtés megmarad, akkor állítgatás nélkül azt nem fogom látni, akire esetleg én nem dislike-olok, de 200 másik igen, és előttem is tiltva lesz, ugyanez forditva. :)
Meglehetne csinálni hogy a dislike-osokat személyreszabottan rejtse el????
Szóval nekem csak azt rejtse akit én dislike-olok... -
#19136 de nem látod a %-ot, nem mutat valos adatot, vagyis felesleges, akkor minek? :) -
Ironman2 #19135 -
Robaj #19134 USER STATISZTIKÁK NULLÁZVA!
INNENTŐL MINDENKI MÁSIK USERT NAPI 1X ÉRTÉKELHET! (az első hsz értékelése számít) -
#19133 [spoiler]nem hívnám azokat fejlesztőknek, akik class helyett id-t adnak minden lenyíló fülnek. -
#19132 Nullázódott -
#19131 az hogy ne lehessen spammelni mert sokan csak ebben fogják lelni az örömuket. emlékszem régen amikor még kiírta profil oldalon a hozzászólás számot akkor mindenki a gumiszobában spammelt, nem véletlenül tüntették el azt sem. -
#19130 "abszolút alkalmas lenne moderátornak"
Ezt gyakran hallom. Ki az? Jelentkezzen a vezetőségnél, már ha hajlandó elvállalni. NEKEM pl. semmi beleszólásom sincs, de a többi modi nagy részének se, szóval nem rajtunk múlik, elhiheted... :D -
#19129 Semmitől, az őstagokat szopatják ilyen hülyeséggel az újregek és a nyomorékok fórumózok hülyeségei miatt. -
#19128 nem értek egyet.
Azért azt egy kóder is meg tudja csinálni, hogyha beállítom a százalékot 99-re akkor ne rejtse már el a 60-ast.
Dehát a kóderek lusták mint tudjuk, de akkor legalább tudjon programozni hamár b***ik letesztelni. -
Ironman2 #19127 1 embernek csak 1 jelet lehessen 1 nap rakni -
#19126 Van az Sg-n elég "okos" nem kell a kezükbe egy újabb fegyvert adni. -
#19125 Emiatt a feature miatt használhatatlan az egész. -
#19124 +999 LIKE -
#19123 és akkor mi értelme is van??? -
#19122 Mitől függ az, hogy egy kommentet le kell nyitni vagy sem? Mi ez a baromság egyébként...? -
#19121 meglátjuk mien lesz, de mivel a pozitiv értékelés nem annyira hivogato mint a trolloknak a negatív, ezért ez sose lesz valódi stat, nem fogja a valóságot mutatni...vagy hivjak fel minden ismerőst hogy like-oljon legyenszíves, mert hátha lesz pár tahó?
én inkább úgy oldanám meg annak látom értelmét hogy:
1 + és 1 - jelet rakhat 1 ember 1 évben 1x csak! -
#19120 Szvsz. ez itt tök más. Élesben derül ki mire is használják a júzerek. HA a több napos tesztelési fázisos, betöltős, release-es faszságon ez szépen végigmenne (100x), minden csip-csup módosítás után, valószínűleg kiépnétek a hajatokat... :D -
#19119 NE LEHESSEN MÍNUSZOLNI!
Kizárólag a visszaélésre alkalmas, SEMMI MÁSRA. Gondolkozzatok már el az alapvető pszichológiáján vazzeg! -
#19118 csak épp ez a feature is bugos... lentebb toltam egy képet! -
#19117 Hagyjuk ezt, van itt az SGn bőven értelmes ember aki sokat tölt itt és abszolút alkalmas lenne moderátornak.
A normális moderátorok nincsenek gyalázva egyáltalán, Efreet, Kandurex, téged is ritkán szidnak, kár sírdogálni.
gz8 azt se tudom ki, én biztos nem szidtam, Katát naná, hogy kiutálták, egy moderátornak legyen olyan fellépése, hogy azt az emberek komolyan vegyék.
Elismerés? Van elismerés, én mindig szépen megköszönöm, ha segítettek, nyilván csekket nem nyújtok át.
Itt is próbálkoztok, próbálkozzatok ott is, ha nem jó, visszacsinálni nem annyira nehéz.
Nem gondolnám, hogy annyira rossz a sorsotok, amennyire ebből a postból lejött. -
#19116 én még azt javasolnám a rendszerhez hogy legyen súlyozott pontozás, aki pl. napi 5ezer dislikeot penget ki a többiekre annak ne érjen annyit a "szava"
akinek meg nem tetszik amúgy az állítsa be a "toleranciát" maximumra (99) és akkor olyan mintha nem is lenne ez a fícsör.
plusz még sztem csak akkor kellene elrejteni bizonyos usert ha már előzőekben nyomtál rá disst. így kicsit "egyéni tiltólistás", vagy legalábbis tudatosabb lenne a dolog. -
#19115 Engem ugyan az sem zavarna, mivel legalább a láthatatlan halált játszhatnám. Figyelmezetés volt, egy szavuk sem lehet (hiába nem látták) és beng-beng!!! :DDD -
#19114 Nagy kaland, majd valami okos megnyitja a ma kit húzzunk le topicot és akkor a sok birka meg elkezdi az éppen aktuális egyén lepontozni. -
#19113 akkor nemártana resetelni az eddigi counter-eket, mert ez akkor igy lószar lesz. Hozd vissza a -500-at úgy, hogy csak 1 ember 1 nap csak 1 tud pozitivolni. -
Robaj #19112 Van egy jó hírem: naponta egy user csak 1x tud másik usert fel/le húzni!
A hszeit persze lehet értékelni, de csak az első fog számolódni userhez. -
#19111 Mivel jómagam is fejlesztő vagyok ezért tudom, hogy amig nem tesztelem, nem rakom élesbe... -
#19110 Védd csak ezt a szart, ha nincs a kamu ezres likeod, akkor már régen nem látszanál a többségnél. -
#19109 Csak téged utállak mást nem (modik közül) szóval nem helytálló ez a "jól fésült" duma -
#19108 azért szerintem a userek közötti "kemény mag" megmaradt normálisnak... -
#19107 De most végre fejlesztenének ugye, erre mindenki foggal-körömmel esik nekik. Logikus ez így??!?!? Még a programozóknak is kell némi sikerélmény néha, vaze! :D -
#19106 csak ennyit tudtok? :D -
#19105 Pont az egyik ilyen jól fésülttel beszélgetsz :D -
#19104 Ebben tévedsz. Soxor akartam végleg feladni én is, mert szó szerint SZARUL éreztem már magamat, olyan gyalázkodást/fenyegetőzést levágtak nekem minden nap (pláne priviben) és csak a ruppótlan mocskolódást és szardobálást kellett eltűrnöm éveken át. Nem csodálom, hogy mások végül kiszálltak. Néha irígylem őket.
Ámde ÉN is megváltoztam. Azonnali ban + privi letiltása. Manapság ÍGY beszélgetek az aljanéppel és láss csodát EZ működik. Nincs kegyelem, nincs vita, nincs magyarázat. Ez van. Egy elmeosztály és szigorított börtön keverékére hajadzik az SG közösség egy része, azokkal máshogy abszolúte nem lehet. Sajnos... -
#19103 nem a fórum, csak ez a feature! -
#19102 hol vannak a hsz-aid? -
#19101 az a baj, hogy a fejlesztők nem.
-
#19100 Ez az gyűlnek a dislikeok, gondoltam. Még-még :D
Használhatatlan az egész fórum. -
#19099 azért az szánalmas, hogy pár hobbikóder jobb / értelmesebb dolgot csinált már az sg-hez, mint a hivatalos fejlesztők.
Borg jó munkásember volt. Őt sajnálom!