Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az SG amúgy ilyen bejelentkezési szempontból másképp mûködik, mint sok másik oldal - azoknál a TE gépeden tárol egy bejelentkezést jelzõ kis adatcsomagot (cookie), és az azonosít téged az oldalon, még ha változik is az IP-d. Viszont az SG-n amiatt, mert a fejlécekben elég vad dolgokat lehet összehozni (pl. kiolvasni cookie-kat, ami által "el lehet lopni" a bejelentkezést - a hozzáértõk jobban tudják ennek a módját és problémáit), így már több éve a bejelentkezés IP címhez kötött, és az SG szerverén tárolja el, hogy a felhasználó A.B.C.D IP-rõl van bejelentkezve, így ennek megváltozásakor újra be kell jelentkezni (és ezért nem mûködik már a "régi" típusú bejelentkezés az oldalon, ami egy ideig egyszerre mûködött a mostanival).
Figyeld a netkapcsolatodnál az IP címedet, és hogy megváltozik-e, ha nincs semmilyen hálózati forgalom - ha igen, akkor a fiber is bontja az üres kapcsokat. Ha nem, akkor valami más történt, ami miatt újracsatlakoztál.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A megnyitva hagyott oldalak közül valamelyik meg valószínû forgalmazott adatot, új reklámot töltött be, frissítette az oldalt, akármi.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
sajnos nem értek hozzá (átlag felhasználó vagyok) (és nálam fiber van) de ez azt jelenti, hogy kiléptet olyan helyekrõl ahol be vagyok lépve valamilyen accounttal? (SG, online játék, flash játék stb) mert eddig nem vettem észre (éjszaka úgyhagytam, reggel bent voltam SG-n (is) )
sry ha hülyeséget kérdezek.. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
lehet más szolgáltatónál is hasonló.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://goo.gl/gd6Zi5
Amúgy nem változtat általában, hanem modem/router kapcsolatot bont, de a router auto visszakapcsolódik.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ezért léptetett engem ki a Shakes&F is??
http://goo.gl/gd6Zi5
elment vacsorazni, es az egyik topik meg volt nyitva az egyik fulon. mire visszajovok lattam, hogy egy pillanatra megszakadt a net meg minden, de en valaszoltam egy kommentre. ranyomok a mehet gombra, elkuldi az uzenetet, es a textarea helyett, az jott ki, hogy eppe a topikba csak regisztralt felhasznalok irhatnak... 😄 azert elkuldte az uzit.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
púúúúú
mondhatnám úgy is, hogy a társkeresõk már megtanultak fizetni a szerelemért. kinek IRL, kinek monitoron keresztül sms formájában
shit happens
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Hint: Nem az infrastruktúra hiánya, vagy a felhasználók alacsony száma miatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mert nincs a magyar weben egy normális se
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Elvileg "feltöltve", de nem jelenik meg az albumban.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
most nehogy az legyen a bajod, hogy hibákat jelzek egy épp erre (is) szánt topikban
púúúúú
de hogy te is értsd, ennek eredetileg ilyennek kéne lennie:
púúúúú
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Suliban ha van net, egybõl írom is a googleba: site:megaupload.com ... <#idiota>#idiota>
(amúgy volt próbaidõsen egy konkrét év-szó szerinti keresõ, gondolom ha mûködik majd rendesen, akkor talán ilyesmire is be lehet idomítani - bár régebben nem nagyon bírta a rendszer, pedig moderátoroknak megvolt rá a lehetõség, de ki lett véve...)
Filmkatalógus.hu mûködik pedig az gány oldal ehhez képest. Fórumozó összes hozzászólása és kész.
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
úgyhogy onnantól turkálás jön a találatok között (esetleg tovább szûkíted évszámmal, ilyesmikkel)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
amúgy meg úgymond "senkinek semmi köze hozzá" hogy én milyen topikokba miket írok... persze tudom hogy publik az egész, de akkor is...
sztem értelmetlen amúgy... 😊
Bazinga!
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!