Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
én speciel azért, mert elsõsorban lényeges terhelést veszek le a géprõl minden "playgombbal" a flash dolgok helyén - csak az fut, amit futni engedek, és csak akkor, ha engedem neki. megnyithatok tucatnyi flashtartalmú oldalt (videók, játékok, stb.), és nem fognak semmit a gépen, mert be sem töltõdnek addig, amíg rájuk nem kerül a sor - egyéb esetben elkezdenének egyszerre futni (ha zenélnek/hangot adnak ki, akkor azt is), megakasztják a gépet és rengeteg memóriát foglalnak. szerintem így kényelmesebb, normálisabb.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

de minek fárasszuk magunkat azzal az 1 klikkel.
Dzsini
ott +1 klikk a blokkolt beépülõre és elindul

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

neked de a 99.99% youtubeozónak mint én nincs...
Dzsini
flash meg alapból blokkolva van, legtöbbször nincs szükség rá.

normális böngészõk alatt flash el mindben megoldható szóval mind1 natív vagy sem.
Dzsini
ha írni lehet a vágólapra, akkor olvasni is belõle - nem biztos, hogy jó ötlet, hogy bármit kiolvashat egy weboldal, ami épp a vágólapodon van... normális böngészõk nem is engedik.

cSuwwi
Natívan a vágólapra másolás csak IE-ben mûködik, a többi böngészõben kijelölöd és másolod. A böngészõ nem fér hozzá a vágólaphoz ez az oka. Ahol mégis megy, ott meg flash-el van megoldva.

shit happens

Desiderata
nem magától, ott a gomb hogy vágólapra, de nem mûxik
Duplakatt be és ctrl-c >.>
Nekem ne rakjon az magától semmit vágólapra 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Desiderata
képfeltöltésnél nem rakja ki vágólapra, kényelmetlen (Opera)
Lehessen fájlt feltölteni szóközzel. Simán kicserélitek alul vonásra és ellenõrzitek megint, hogy van-e már ilyen nevû kép.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Calver
vagy legalább cseréljék le valami olyanra, amire senki sem számít <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

morcosqtya
vagy legalább ne Scootert.. 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Lyukasbogrács
Videó beszúrásnál Scooter linket ki lehetne szedni, semmi értelme nincs, mert azt hiszik vágólapról másolódik be a link (amit persze újabb böngészõknél lehetetlen megcsinálni, esetleg valami flash+javascript kombóval).

Calver
az volt az, legalábbis nálam - emlékeztem h FPS, arra már nem h mi.
köszi az infot.

Dzsini
annak is, másiknak is - több ilyen túlbuzgó uninstall van, amelyik lekapja az arial.ttf-et (általában az az egyik áldozat, és a legfeltûnõbb, mert a böngészõknél az látszik)

ahogy most rákerestem, pl. a Left 4 Dead-re is panaszkodnak többen.

Sadist
Pont annak a magyar 1848-as szabadságharcos stratégiai játéknak volt valami ilyen mellékhatása, nem?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Calver
az elkövetõt azért súgd már meg - halványan emlékszem mintha nálam is lett volna egy ilyen betûtípus eltûnés uninstall után, de a fene se emlékszik már arra h mit daráltam épp le - Turok talán?

Hegi90
Na úgy néz ki megvan az összes <#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Én is azt csinálom épp 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Gurren
velem is történt már ilyen. én elkértem ismerõstõl az összes alapfontot, attól rendbe jött minden.

Hegi90
arialból viszont már megvan minden szerintem :/ Igaz lehet az egyik félkövér hiányzik, úgy látom többfajta is van.

Gurren
szerintem arial

Hegi90
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy az userek fejlécébe milyen betûtípussal van kiírva a dátum, privát, galéria, stb? Letöröltem egy játékot, és kitörölt kb minden értelmes betûtípusom normál változatát...

morcosqtya

Aquir
de a szmájli nekem vicces

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

morcosqtya
..de én nem is bántottalak. 😊)
Nem irónia volt a #17352

Aquir
elõzõ hsz-em azt jelenti: "hagyom". Mint ahogy ez itt szomorúan, hogy böködje a másik.. 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

morcosqtya
ezek mit csinálnak? 😊

Aquir
najó

Desiderata
bracsek írt egy FF kiterjesztést millió szmájlival, régebben használtam, aztán elfelejtõdött, ha erre jár írhatna róla, vagy ide
morcosqtya
de Te okos vagy, neked nem fog gondot okozni az újra betanulás.. én meg már vén szar, a távirányítót is úgy találom meg ha a futonágy szélére a plüsskutya mellé/alá teszem. Így ha megvan a kutya -> megvan a távirányító is.. 😊)

Aquir
szõrszálhasogatás :p végre megszoktam a szmájlik sorrendjét, kereshetném õket megint!!

jhetedikj
Kéne egy scriptet írni ami összeszámolja melyiket használják a legtöbbet az oldalon és amiket nem nagyon használ senki azt lehetne törölni, amik meg jók azokat megtartani és esetleg megújítani. Biztos lenne olyan aki megcsinálja vagy akár valami pályázatot is lehetne kiírni ezzel kapcsolatban és így lehetne újakat is beküldeni.

anno 1987

morcosqtya
Vagy legalábbis az elhelyezkedésükbe valami rendezõ elvet belevinni, mert semmi logika nincs a sorrendjükben, így nehezebb megtalálni az épp szükségeset. 😊)

(lehetnének elsõ sorban a vidámak, másodikban a szomorúak, negyedikben a gonoszak/dühösek, a vége felé a speciális smiley-k, stb stb)

Jim Morrison
csak kiboviteni. bar nemtom, nekem igy is jo.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

jhetedikj
Szmájlikat meg lehetne már újítani.

anno 1987

Aquir
A videó beszúrásra miért szûnt meg a széles változat?

morcosqtya
2012-ben el lesz törölve. Azt még kivárjuk.. 😊

bertino
vagy esetleg toroltessuk el az egesz chatet inkabb.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tommygear
ha nem szerkeszted át akkor igen
hungary27
nem tudom hogy volt-e már, de ha lejár valakinek a büntetõpontjai akkor ha le volt addig tiltva chat-rõl annak egybõl engedélyezzék a chat használatát.
Jim Morrison
utólagos javítás nélkül.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sadist
. Biztos?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[HUN]FaTaL
Jah, az baromság.

http://goo.gl/gd6Zi5

Direkt van és jó is így.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lyukasbogrács
link nevére gondolok, nem az URL-re

[HUN]FaTaL
Mivel egy link nem állhat 1 karakterbõl.

http://goo.gl/gd6Zi5

precision
gondolom ez nem bug, hanem direkt van így

Bazinga!