Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Semmiféle szabályzat nem szükséges, meg kell tanulni normálisan viselkedni. Ha a moderátor pediglen azt mondja, hogy így van és kész, akkor az ÚGY VAN, nem kell vitatkozni vele. 1xû és könnyen betartható...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Nagyon sokszor beszéltünk róla - az oldal tulajdonosaival, adminisztrátoraival is.

Arra jutottunk, hogy nincs jó megoldás - ha túl részletes, apróságokba belemenõ, akkor a végtelenségig bõvíteni kellene, mert mindig találna valaki valamit, hogy "ezt szabad, ez nincs benne" - nem a szavakon kell lovagolni, meg önjelölt jogászpalántát játszani, hanem a fórumozóknak rájönni, hogy a saját és mások szórakozását teszik tönkre ha rombolják a fórumot. Amíg ez nincs meg (és nem is várom, hogy meglesz, ennyire realista azért én is vagyok), addig lényegtelen, hogy mi van odaírva - akár az is lehetne ott, hogy "Ha hülye vagy, ráfázol.", akár lehetne egy több oldalas dokumentum jogszabályokkal megtámogatva, mint az indexnél - az sem segítene semmin.
Most elveknek hívjuk azt az oldalt, és elvekként kezeljük - emellett minden elbírálás más és más, mert minden fórumozó és minden eset más. Nem lehet minden pofon mellé közlekedési rendõrt állítani.
Aki pedig nem fogja fel, hogy mit csinál (vagy szándékosan idiótáskodik), az nem egy több oldalas txt miatt fogja abbahagyni, hanem attól, hogy esetleg betölti a 12 évet mentálisan is, és képes közösségben viselkedni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lyukasbogrács
ez pedig az 1001 éjszaka meséi 😄
/off

Szeretném ha az SG szabályzata kicsit részletesebb lenne, kitérne az adatlapra, a logóra, a nickre és a forumchat-re, nemcsak a témákra, és a hozzászólásokra meg a házigazdaságra.

immovable
De én nem tudtam. 😄 Mosmá' akkor belsõs ember vagyok.<#idiota><#hawaii>
Dzsini
sose volt titok 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
LOL nem is tudtam te vagy ...ret. 😄
Dzsini
Elsõre jól írtad, az utánad hozzászólót javítottam ki, mert hibásan fogalmazott - erre te elkezdtél valamin pörögni, amirõl egyetlen szót nem gépeltem elõtte 😊

Büdös Bohóc
Hallod te olyan vagy, mint egy átlagos politikus. Felvetettem 2x is már, hogy mi a probléma és te félrebeszélsz, kurva idegesítõ már bocs 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Dzsini
Elsõre jól írtad - az Android alap böngészõje (akármi is a neve), ami egy konkrét böngészõszoftver, egy a tucatnyiból, ami elérhetõ az Android nevû oprendszerre - az széthúzza, és az Opera Mini szerverei is, ezekszerint az Opera Mobile is. De a Windows vagy a MacOS se egy böngészõ, hanem pl. az IE vagy a Safari az - még ha be is vannak építve, így az Android sem böngészõ.

Büdös Bohóc
de széthúzza, bejössz és nem látszik a cset input mezõ, mert olyan magasan széthúzza a listát a böngészõ, hogy valahol lent kiskunlacházán van a table alja, amiben van ez az egész. De ezt valahogy a div elrejti. Namármost ha kinyitom a böngészõt azzal a linkkel, ami külön megnyitja, ott látszik, hogy a felhasználólista teljesen ki van nyitva olyan magasan, amennyien vannak, az input mezõ meg valahol lent van.

És igen, Opera mobile és Opera mini alatt pedig alapból ha bejösz a fõoldalra, akkor ott már szét van húzva

esetleg nézd már meg a két szemeddel és ne autoreplyozzál azzal, hogy "nem húzza szét".

Dzsini
de az Android nem húzza szét a listát 😊

Nem volt ez kérdés.
Dzsini
Android = operációs rendszer kisebb készülékekre.
Opera Mini = megjelenítõ egy (sok) Izlandon üldögélõ böngészõszerverhez.

Looooser
nem csak az android teszi ezt az Opera Mini is szét húzza :S

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
nem csak az android teszi eszt az Opera Mini is szét húzza :S

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Büdös Bohóc
Android alatt az alap böngészõ szethúzza a cset felhasználólistáját függõlegesen totál.

immovable
😄 Vagy csak neked nem megy?
[HUN]FaTaL
Ja oks, azt hittem mellékesen keresed is az oldalt. 😊)) Hosszúpuska meg le van állva vagy egy hete. Na mindegy, off vége 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

tommygear
tudok már róla, de köszi 😊
[HUN]FaTaL
feliratok.na.tl

http://goo.gl/gd6Zi5

Büdös Bohóc
ja a közleményt nem is olvastam el

tommygear
olvasd már el a cikket, nem a lejárattal volt itt baj hanem hogy a tulaj szart az egészre (remélem már mindneki rájött ki lehetett az) és nem hagyta fejleszteni az oldalt hiába vették fel a kapcsolatot semmi nem történt, az sg-re se véletlenül irányít 😄
Büdös Bohóc
Akkor írd le msn-en. Gondolom annyi az egész, hogy lejárt a domain díja az oldalnak és valahogy kikerülve az elõzõ tulajdonos elõvásárlási jogát, vagy csak idõben túllépett a tulaj, megvette az sg a domaint, mert jó reklám, hogy egy ilyen gyakran látogatott oldalról átjönnek ide véletlen és kész 😄 Most ezen nem értem mit lehet még túlspilázni

tommygear
nem ír hülyeséget, de nem írom le ide amire gondolok 😄
Büdös Bohóc
ezt nem vágom 😄 idióta-e a cikkíró? 😄

Lyukasbogrács
nekem megfelel, nem találtam még olyan oldalt, amit "hibásan" jelenített volna meg.

Rage47
adthwart jobb
akyyy
chrome nincs adblock (ami van is, hibás, és sok honlap hibásan jelenik meg vele mert nem csak a reklámot tünteni el!)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

immovable
+1
Lyukasbogrács
adblock. évek óta nem láttam reklámot.

ezzel illene hallgatni... 😊
Ahogy nézem reklám függõ :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nekem fent van, nem tudom miért. (Google Chrome)

Bal oldalt van :o
Amúgy meg CSS-sel ki lehet szedni.

A fejlécben a hírdetés felirat kerüljön inkább a hírdetés bal oldalára.

Általában a hírdetés felett tornyosul, egyedi fejléceknél zavaró.

N o N a m e
ismerõs érzés, én is így jártam pár napja, jó lenne rá valami orvosság 😊
Tuvok
Priviknél, a "válasz"-ra kattintás után felugrik a privi ablaka, ami mellé ha véletlen odakattint az ember (ami már csak az ablak kis mérete miatt sem túl nehéz), elveszik az egész privi . Az elõbb egy negyed órája írt, hosszú privim veszett oda így, szívesen kaparnék körömmel tapétát most . Tudom, vágólap meg Notepad, de mégiscsak nem lenne megoldható, hogy pl. csak a "bezár"-ral lehessen onnan kilépni, vagy átméretezhetõ priviablak, vagy valami hasonló ..?

Jim Morrison
off: ma kiprobalom 😄 (milyen a zesge)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kifli
off: TÉNYLEG

On: Olvassa olyan is a topikot, akinek van beleszólási joga a dolgokba? 😄
OFF: FAIL, tab pont zsebméretû

kifli
Mobilhoz képest nagy 😄

De pl a monitoromhoz képest, vagy akár egy 17"-os monitorhoz képest kicsi. A weboldalakat, meg ekkora kijelzõkhöz, és minimum 1024*768-hoz tervezik de inkább 1280*1024.

Amúgy meg vesz a f*szom, tab-ot 😄
Azt hogy vágjam zsebre? <#nemtudom><#vigyor4>
morcosqtya
😊)

Kifli: Ha a HD2 kijelzõje kicsi akkor van egy rossz hírem.. 😊))

(Vegyél Galaxy TAB-ot! :-)))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Büdös Bohóc
akkor képzeld el milyen volt e51-el XDDD

kifli
wvga, 4,3-as, de nekem sok weboldalnál ez kicsi, a kényelmes használathoz...
akyyy
2010.08.16. (R)
- topik megnyitásakor kötelezõ elsõ hozzászólást írni
- 5 büntetõpontnál 4 hét ban

mégis a kapott privátüzenetben 1 darab hetet ír.

5 büntetõpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból

Szerintem módosítani kéne ezt a "körüzenetet"

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Büdös Bohóc
mekkora kijelzõ? wvga-n fullscreenen még éppen élesszemû tud olvasni, kicsit zoomols és már jó is. Én utálom amúgy a telefonra optimalizált oldalakat

Dzsini
Nincs nekik, az Android böngészõjénél nincs adattömörítés, ami az Opera Mininél (ami nem böngészõ, csak egy megjelenítõ), és az Opera Mobile/asztali változat Turbojánál van 😊

kifli
<#nemtudom>