27328
  • Robaj
    Esetleg küldd át priviben az ajax kérés linkjét.
  • Robaj
    Töröltem cache fájlodat, hátha ez okozza. Nekem is megjelenik a tooltip.
  • Dzsini
    Kikapcsoltam azt is próbából, de a topicban az összes hozzászólásnál működik a kijelzés, csak ott nem
  • ManoNegra
    Az nem megoldható, hogy az is látszódjon, ha valamelyik hozzászólásra csak egy vagy két szavazat érkezett?
  • precision
    nálam megjelenik ennél is...
    nem lehet hogy vmi script/bővítmény csinálja? adblock vagy Ability bővítménye pl
  • Dzsini
    szavazótopic 91849 - azóta rányomtam, de továbbra sem írja.
  • Ironman2
    Én támogatom a dislike kivételét.Aki jól fórumozik annak úgyis nyomnak zöldet,és meg fog látszani az össz pontszámán is.Mellesleg akkor ki is lehetne irni a neve mellé hogy hány pontszáma van,az elejétől fogva.Így hogy ki van írva ki nyomott pirosat,az meg úgyis veszekedésre ad okot,meg flamlésre.
    Szerintem szavazzuk meg hogy ki van a dislike ellen.
  • kakimakifsz

Viva revolution!!!
  • tigeroo
    /agree
  • precision
    ötlet/kérdés

nemtom lenne e értelme, de mi lenne ha a saját hozzászólásainknál már 'kezdetektől fogva' látnánk a szavazás állását és részleteit? (tehát nem csak 5 szavazat és az arány megjelenése után)
  • Robaj
    pl?
  • precision
    nálam nincs ilyen, látom azokat is amire én nem szavaztam
  • Dzsini
    Bug (?): Ha én nem pontoztam egy hozzászólást, de már van rajta 5 szavazat, tehát látszik a pontszám, akkor hiába állok rá, nem mutatja a részleteket.
  • Dzsini
    Igen, csak láthatóan a tegnapi rohamot nem olvasták részletesen végig, így most nem árt feleleveníteni a dolgokat, pontosítva.
  • Sir Quno Jedi
    Ezt én már javasoltam régebben, hogy aki banolódik, annak a szavazatai visszavonódjanak (szép lassan ki tudja takarítani egy script). Vagy maradjanak, de a ban egy nullás szorzót tol rájuk a számításokban, azaz ott lesz, mint szavazat, de a végeredménybe nem számít bele, plusz ugye látszik, hogy troll volt és banolva van, így az sem megtévesztő.
  • Dzsini
    Ezzel teljesen egyetértek.
  • tigeroo
    támogatom!

Dzsini #19390: Szerintem a kultúrált fórumozás pedig lehetséges, a felektől függ. Attól hogy valakivel egy témában nem értek egyet attól sztem abnormális "homokot tenni a cipőjébe". Ahogy most fentebb is írtad, ehhez már csak súlyozott pontozás kellene, és idővel jelentéktelenné válnának a fröcsögő mínusszal dobálózó emberkék.
  • Dzsini
    Ez se rossz ötlet, akinek épp 2+ büntetőpontja van, az a többi korlátozás mellett ne szavazhasson, ha pedig kitiltásra kerül, akkor nullázódjon az összes eddigi szavazata - tehát ne tudjon visszatérés után újranyomni mindenhova, de vesszen el az, amit eddig művelt.
  • Sir Quno Jedi
    nemétem, azmiaz és hol???
  • Sir Quno Jedi
    Az kéne még, hogy a listában látszódjon, hogy ki van banolva. Mert annak a véleménye ugye ZÉRÓ értékű már. Így a trollok és trollkodásuk is jól láthatóvá válna...
  • Dzsini
    De akkor tényleg vezessétek be hozzá, hogy súlyozva vannak a szavazatok - úgy a trollkommandó csak önmagát gyengíti el idővel, és értelmetlenné válik a szavazatuk.
  • Guren
    sőt, egy igazi troll azt élvezni, ha látszik a neve.
  • Robaj
    És a top 100 +/- lista?:)
  • DanielT
    De rohadt meglepő! Fegyvert adtok a trollok kezébe, azok meg használják!

OMFGBZMG!!!
  • Sir Quno Jedi
    Nemgond. Az is látszani fog. Az embereknek vállalni kell a felelősséget a tetteikért.
  • precision
    nem rossz ez a nem névtelen dolog, csak a trollvisszatartó ereje zéró :D
    a Vér Istvánkákat nem fogja érdekelni, hogy látszódik a neve egy listán
  • Dzsini
    Mert jelenleg 100 és -100 között van, tehát a 3-3 a 0, a 6-0 a 100, a 0-6 pedig -100
  • Robaj
    De most már tudni fogod, ki az az utolsó 20 aki nem szeret Téged. :)
  • Sir Quno Jedi
    Aki nem meri vállalni a véleményét, de pontozgat, AZ TROLL, GYENGE JELLEM, VAGY CSAK SUNNYOGÓ KIS KECI. Jó ez így, jól csináljátok!
  • St
    most hogy végignéztem egyes topikokban úgy látom megjelentek már a diszlájkoló kommandók :D
  • SzirmosSzisza
    Tuti volt róla szó, de ha valaki 3-3on van, az nem 50 % ?:o
  • Dzsini
    Az a baj, hogy ez így bosszúhadjáratokat fog indítani - "lepontoztál? na akkor én is jól lepontozlak téged!"

Nem tartom igazán jó ötletnek.
  • Sir Quno Jedi
    Én kértem anno, ha emléxel és el is magyaráztam, hogy mire jó.
  • tigeroo
    én pont hogy támogatom, legalább ésszel fognak mínuszozni is.
  • Robaj
    Mint mondottuk volt, bőven alakítás alatt van az egész. Meglátjuk mekkora flame lesz ebből a tegnapihoz képest. :)
  • Dzsini
    Találj egy hozzászólást, ahol már megjelent a pontozás (pl. a itt topicban #19319)
  • Sir Quno Jedi
    KEWL!!! MÉG KEVESEBB anonimitást pls.! Ez kell a trollok ellen! Szurkolok!
  • SzirmosSzisza
    Őőő, milyen értékre ?
  • ManoNegra
    Ez jó! Igy látni ki hogy vélekedik! :-)
  • Guren
    ok, ennek így végképp semmi értelme az összeugrasztáson kívül.