27328
  • Carlos
    nálam is!
  • BoneDragon
    Lenne egy javaslatom: Mutassa, ki az aki minden nap minuszt nyom rád, hogy elküldhessem a búsba. Nem is írok és gyűlnek a minuszok.
  • Guren
    szavazat után jó helyen van a pipa, viszont f5 után felcsúszik a csík tetejére.
  • Robaj
    Ha szavazott vki egy hsz-re, addig, amíg el nem éri az 5 szavazatot, pipát lát a helyén.
  • Dzsini
    Nekem az első változat tetszik (tehát százaléktól függően egyre kisebb vagy nagyobb "szava" van a felhasználónak), kiegészítve azzal, hogy a büntetőpontosok (2 felett) nem szavazhatnak, illetve a banra kerülők szavazata visszamenőleg 0-t ér.

Ez beállna idővel egy használható szintre (trolloktól függetlenül), az átlag felettiek és az alattiak is arányosan szavaznának, az pedig, hogy az átlag mondjuk nem 50 lesz, hanem 30 vagy 70.
  • pxxl
    aztán ha bevezették st el is küldheti a modikat, beindul a fórum magától :D tisztul, büntet, javul :D
  • St
    na ez már egy jobban kifejtett érv a diszlájk ellen, szóval lájk :)
  • Bronx South
    Véleményem szerint a dislike funkció felesleges is, méghozzá pont azért mert bármilyen alapon lehet nyomkodni (nem tetszik a véleményed, a logód, a fórumon kialakult képem rólad etc) kizárt hogy pont trollkodás vagy offolás esetén lenne hasztnálva, viszont +-t nem nyomkod mindenki max nem nyomja meg ha valami nem tetszik. A dislikehoz elég lenne feltűntetni az adatlapon koponyákat, hogy ennek az illetőnek van ennyi meg ennyi büntető pontja, esetleg azt bevezetni hogy fél évenként X like esetén - 1 büntetőpont.
  • pxxl
    ha napi hsz szám függő lenne, akkor meg azért indulna be a flémelés, hogy mehessen a mínuszolás :D
  • Ironman2
    Éljen a demokrácia! :)
  • St
    passz, most figyelje mindenki ezt a rendszert, és várjuk azok javaslatait, akiknek azon kívül is vannak javaslatai, hogy szüntessük meg :)
  • Bronx South
    Akkor dönt 2 vagy 3 ?
  • tigeroo
    2. pont észrevétel: szerintem a pozitívat nem kellene korlátozni, csak a negatívat.

most gondolj bele ha ez a fícsör megvalósulna akkor aki feljön 5 percre fórumozni és hirtelen belájkol 2 embert akkor az ő értékelése többet ér mint mondjuk aki fenntvan 5-10 órát naponta és sokkal jobban képben van a fórumon, esetleg komolyabban is veszi a topikokban írt dolgokat.

vagy lehetne valami olyasmi hogy a napi aktivitás (hozzászólás) függvényében változna a pontozhatóság, így a read only mínuszozók megint csak kevesebben lennének. (már azis jó hogy a neveket kiírja)
  • St
    soha nem érdekelt az, hogy mit akar egy marék ember egy topicban, sry :)
  • Ironman2
    Nem tudtam hogy ott is megy szavazás.Remélem lesz eredménye.
  • St
    A mínuszt addig nem vesszük ki, amíg ki nem derül, hogy nem lehet vele tényleg használható rendszert csinálni. Ez egy kísérlet, kiderül, hogy mi lesz. Szóval az út nem az, hogy megszüntetjük a rosszul működő dolgot, hanem addig dolgozunk rajta amíg jó nem lesz. Szóval aki ezt kéri addig is, nyomok neki egy mínuszt :)
  • Robaj
    4.: semmi sem lesz jó mindenkinek
  • Carlos
    +1
  • pxxl
    ki kéne venni inkább a mínuszolást.

ezzel azt érték el, hogy a trolloknak, és alregeknek adtak egy új játékot, ami semmire nem jó, csak még egy opció amit rombolhatnak. sok értelme van.
  • N o N a m e
    *4 dolog

4.) törölni a disliek funkciót
  • St
    a probléma egyébként itt ahogy látom az lesz, hogy az emberek (főként a magyar fikázós mentalitást ismerve) nagyobb erővel fogják klikkelni a diszlájkot, mint a lájkot, így igazán véleménydomináns emberek (akiket a közösség tesz azzá) pontok szerint nem fognak látszódni

így 3 dolog lehetséges:

1.) az arányosított pontozás, amit alább beszéltünk, de ez nem biztos, hogy megfelelően szabályozná a rendszert
    2.) és/vagy bevezetni egy olyat, hogy júzerenként nézni mennyi lájkot/diszlájkot osztott ki, mi ennek az aránya és ezzel csinálni valamiféle degressziót (akkor is kevesebbet érjen ha túl sokat lájkol, és akkor is ha túl sokat diszlájkol)
    3.) 2-vel egyidejűleg akár az is lehet a szankció, hogy limitálni lehetne az egy nap kiosztható pontok számát
  • BoneDragon
    Ezt észre vettem magamon is. :)
  • N o N a m e
    itt többen szavaznak ;)
  • Malakai
    Óó, új kijelző adatlapon is.
  • SzirmosSzisza
    És ez miért jó nekünk átlag usernek aki lfszt nem tud tenni ellene ? Elég, ha a modik látják...
  • Bronx South
    Végülis ez a legjobb megoldás mindenre, a szavazás. Megmondom frankón dislikeot eddig én csak szimpátia alapon kaptam, nem trollkodtam, nem offoltam sehol, csak a szokásos politikai vitában vettem részt a hírtopikban még korábban, ilyen helyen meg alap hogy "Fidesz párti vagy ? dislike". Teljesen felesleges mikor a + okból is minden kiderül.
  • pxxl
  • St
    az a piros csillagos valaki elmondhatná mennyi értelme van itt a szavazásoknak... :)
  • Sir Quno Jedi
    Szerintemm meg murva hasznos. Rögtön látszik, pl. a SWTOR totyikban is, hogy kik azok, akik csak minuszolgatnak FOLYAMATOSAN valakit, úgy hogy a totyikban oldalakon keresztül egy árva hozzászólásuk sincs, vagy SOSEM volt az adott témában egyáltalán (de akár évek óta nem). Így világosan látszik ki trollkodik konzekvensen. Csak azért megy be és minuszolja le az összes hozzászólást, mert KECI, avgy csak simán utálja az illetőt.
  • SzirmosSzisza
    Az ugrás az utolsó olvasatlanra-t nem akarjátok javítani? Mert tényleg nem megy több oldalon át.
  • Ironman2
    Akit érdekel,annak csináltam egy szavazást a topikomban:

Ironman topikja

Hangsúlyozom,ezzel nem akarom befolyásolni a készítőket,csak kíváncsiságból hoztam létre a szavazást,hány embernek tetszik vajon a rendszer.(ha már demokrácia van)
  • St
    ez a cél, unalmas a fórum egy ideje :D
  • pxxl
    logonak miért nem lehet png-t feltölteni?
  • Robaj
    Userek hsz-eit 50 értékelés után csukja össze a rendszer, ha a beállított érték alatt van.
  • N o N a m e
    ahogy eddig pár hozzászólásnál látom, Neoreg3 csak minuszokat osztogatott :D
  • pxxl
    remek ötlet: összeugrasztani a népet :D
  • Dzsini
    Egyelőre egy pontozott hozzászólásnál a számra ráállva van tooltip az arányról, és az elmúlt 20 szavazatról, plusz néhány jobb és kevésbé jó ötlet.
  • Dzsini
    Azt sajnos nem tudom hogy kellene kinyernem :(
    Beléptem újra, de a 849, 845, 819 azon az oldalon nem töltődik be - a többivel máshol sincs bajom.
  • N o N a m e
    mi ez a sok duma itt?
    "ugrás utolsó olvasott hsz-re több oldalra is mûködik" - nem működik!

valaki összefoglalná a változásokat tegnap este óta?

szerk.: váó! látom sikerült ellopni a youtube értékelő csíkját is! Facebook chat, youtube bar, melyik oldalról lesz a következő lenyúlás? (én Twitter designt szeretnék!)
  • kakimakifsz
    ez a kérdés egy logikai csapda az átlagnak :DDD