27328
-
#19981 Sehová nem tudsz topikot nyitni :P
Mármint kipróbáltam pár másik fórumot, és mindnél csak üres lapot töltött be. -
#19980 Kérdésem az lenne, miért nem tudok új topikot nyitni a Mobil fórumba? Csak egy üres képernyő jön elő semmi más. -
#19979 tdu2 topikba ráadásul van egy gomb a skin kikapcsolására... -
#19978 Felül, de tiltani csak akkor fogja tudni ha kiteszik a CSS külső állományba. Override CSS-t meg nem sokan fognak írni, ahhoz érteni kellene. Viszont ez adott egy jó ötletet a bővítményhez, lehet írok egy ilyen CSS-t hozzá. :D
Fatal: én sem annak szántam. -
#19977 Akkor az oldalon saját CSS betöltésével felül lehet bírálni a dolgokat. -
#19976 Érdekes, hogy a szarrá skinezett tdu2 topicban pl. semmi probléma.
Gondolom szabványos kód van alatta, hogy ilyen remekül működik. Nem nagyon érdekel, hogy mennyire van elmaradva mikor tud mindent, ellentétben a többi böngészővel.
Az FF méglassabb (főként a GUI), a Chrome meg buta. Többit meg hagyjuk.
De nem böngészőháborút akartam kirobbantani. -
#19975 Igen azt tudom. Legközelebb pontosan fogalmazok :) -
#19974 Nem tudod letiltani, mert inline CSS van benne. Az tesz árnyékot, lekerekítést, egyéb dolgokat, amiatt lassú szerintem. Minden esetre jól demonstrálja az Opera lemaradását. Jönnek a hangzatos szintetikus tesztek ahol az Opera szárnyal, a valóságban azonban csúnyán elvérzik pár ilyen helyen. Annyit tudsz tenni, hogy megkéred a HG-t hogy tegye ki külső CSS-be, akkor le fogod tudni tiltani. -
#19973 Finom scroll nélkül is szaggat az egész, pes topicról van szó egyébként.
Csak fogalmam sincs, hogy mit kéne letiltani. :)) -
#19972 Opera alatt 2 mozdulat letiltani (vagy átírni ízlés szerint) a külső CSS-eket :) (vagy ha a fix elementekkel van baj, akkor kikapcsolni a finomscrollozást) -
#19971 Én nem dolgozok (semmi közöm a fórum fejlesztéséhez), de azt mondták készül - ha már van főoldal és cikkek is, akkor előbb-utóbb lesz fórum is :) -
#19970 hoppá hoppá akkor dolgoztok rajta? zsír.
(ha régi hír akkor bocsi :D) -
#19969 Szóltam neki, de azt mondta nem azért szenvedett vele órákig, hogy kivegye, és gondolom az Opera sem érdekli túlságosan. :D -
#19968 Ez mondjuk elsősorban a házigazda hibája, az ő orrára kell rákoppintani, ha elszalad vele a ló.
(persze, böngészőben simán ki lehet iktatni a külső css meg scriptek betöltődését, de az nem elegáns, tényleg lehetne egy egyszerűsített felület - remélhetőleg ha elkészül a fórum mobil felülete, az erre is jó lesz) -
#19967 Na ezt nagyon tudnám díjazni, némelyik topic borzalmasan lassú a sok berakott designelem miatt. -
#19966 Topikokba alapértelmezett mód, ilyenkor nem veszi számba a dolgokat amiket hg beírt (topic design, etc) -
#19965 A "hozzáadás a címjegyzékhez" funkció hol működik, hol nem, de inkább az utóbbi. -
bracsek #19964 Az informatikus a pékkel karöltve meszel, igen megcsináljuk :)) :D -
#19963 VAGY szimplán el kell fogadni, hogy a moderátor nem feltétlenül okosabb, szebb, erősebb, vagy ír helyesebben, mint az átlag júzerek, MIVEL NEM EZEK MIATT LETT MODERÁTOR, így elvárni sem lehet tőle semmi ilyesmit. Az úszó bajnokaink úszni tudnak, a hosszútávfutóink hosszútávfutnak, a moderátorok MODERÁLNAK. Sem több, sem kevesebb. OSU! -
#19962 Elmagyarázod nekem kérlek mire való ez a topic, mert valószínűleg félreértelmeztem, vagy kapok még 3 pontot?
Mint látod nem is fölényeskedtem, normálisan reagáltam, a trollokat pontozd, meg a -60-as embereket, nem érzem jogosnak. -
#19961 Szokjátok már meg, hogy itt nincs demokrácia, Ő nem ír helyesen de moderátor, ergo megteheti, illetve senkit nem banoltak még azért, mert helytelenül írt ... -
#19960 Nem zsűrizgetek, a topic címére reagálok, Mi kéne, hogy még jobb legyen? Abszolút nem érdekel, hogy bannolták, nem is ismerem.
A topicban az én értelmezésem szerint leírhatom, hogy szerintem mitől lenne jobb az sg, szerintem ettől jobb lenne. Én elvárom magamtól és másoktól is, hogy írjanak helyesen, de ha a moderátor nem ír helyesen nem várhatom el másoktól is. Ennyi, ez az én véleményem. -
#19959 Nem véletlen nem írok indoklást trollokhoz, alregekhez, vagy mutiregekhez. Nomeg elsőre ban, nincs kecmec. -
#19958 "fejlécébeN" -
#19957 Felesleges zsűrizgetni a moderációt, mert ez nem kívánságműsor. Ha van az baj, ha nincs az baj, véget nem érő lamentálás lesz a vége mindig.
Egyébként, ez a topik meg aztán végképp nem erről szól, itt offantani ilyenekről meg végképp felesleges.
Az a sok háromszög nem véletlenül van a topik fejlécébe, az hogy az évek alatt enyhült a szigor ebben a topikban, - imho egyáltalán nem szerencsés. -
#19956 rögtön 2 is -
#19955 Én vagyok grammarnazi tudom, de ha zsoltioregon akkorát beszólt, hogy egyből 5 pontot kapott, legalább büntipont reasonben ne legyen helyesírási hiba. -
#19954 idő TÉK-ed volt amúgy! -
#19953 te pedig rendkivul kifinomult ;D befejeztem, amit szerettem volna mar elmondtam. csao -
#19952 hat nekem csak 6 darab fert fel -
#19951 idióta vagy komolyan.... -
#19950 DE ISTENEM ANNYIT MEG ALAPBÓL TUDSZ FELTÖLTENI KB A GALÉRIÁDBA -
#19949 sztem jar ide ahhoz epp eleg ember, hogy ne legyen mar problema feltolteni 10 kepet az albumba. ezek szerint nem :Ddd -
#19948 Kell tárhely? Vegyél akkor b****meg. Vagy használj más képfeltöltőket. Majd persze ingyen Sték csak a kedvedért vesznek 1000 darab terabyteos vincsesztert, hogy legyen hova feltölteni a képeidet. -
#19947 l2 ertelmezes, leirtam hogy sms fizetes nem erdekel, alapbol legyen normalis tarhely. l2 ertelmezes. csa -
#19946 És majd mindig visszanézed a saját hozzászólásaidat, hogy ki pontozta le/fel? Ennek meg mégúgy sincs értelme. Annak talán lenne, ha az adatlapodon nem publikusan meg tudnád nézni az utolsó 10-100 értékelt hozzászólásod. -
#19945 Ezt én is mondtam anno, hogy a értékelés után a pipára mutatva egy buborékban megjelenhetne az érték. -
#19944 Szerintem semmi értelme, hogy csak 5 értékeléstől látszik, hogy kik nyomtak rám szavazatot, legalább az érték látszódjon 5 alatt is ha már a nevek nem... -
#19943 te picsogtál, hogy miért nincs tárhely ÉS hogy a vip meg miért ekkora szar, hogy semmit nem ér: tévedtél is, meg választ is kaptál, ennyi. -
#19942 Nem. Azért fogsz sms-t küldeni, mert támogatni akarod kedvenc fórumodat. :)