27328
  • biomage
    Sehová nem tudsz topikot nyitni :P

Mármint kipróbáltam pár másik fórumot, és mindnél csak üres lapot töltött be.
  • DjDano
    Kérdésem az lenne, miért nem tudok új topikot nyitni a Mobil fórumba? Csak egy üres képernyő jön elő semmi más.
  • kifli
    tdu2 topikba ráadásul van egy gomb a skin kikapcsolására...
  • Ability
    Felül, de tiltani csak akkor fogja tudni ha kiteszik a CSS külső állományba. Override CSS-t meg nem sokan fognak írni, ahhoz érteni kellene. Viszont ez adott egy jó ötletet a bővítményhez, lehet írok egy ilyen CSS-t hozzá. :D

Fatal: én sem annak szántam.
  • Dzsini
    Akkor az oldalon saját CSS betöltésével felül lehet bírálni a dolgokat.
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes, hogy a szarrá skinezett tdu2 topicban pl. semmi probléma.

Gondolom szabványos kód van alatta, hogy ilyen remekül működik. Nem nagyon érdekel, hogy mennyire van elmaradva mikor tud mindent, ellentétben a többi böngészővel.

Az FF méglassabb (főként a GUI), a Chrome meg buta. Többit meg hagyjuk.

De nem böngészőháborút akartam kirobbantani.
  • Jim Morrison
    Igen azt tudom. Legközelebb pontosan fogalmazok :)
  • Ability
    Nem tudod letiltani, mert inline CSS van benne. Az tesz árnyékot, lekerekítést, egyéb dolgokat, amiatt lassú szerintem. Minden esetre jól demonstrálja az Opera lemaradását. Jönnek a hangzatos szintetikus tesztek ahol az Opera szárnyal, a valóságban azonban csúnyán elvérzik pár ilyen helyen. Annyit tudsz tenni, hogy megkéred a HG-t hogy tegye ki külső CSS-be, akkor le fogod tudni tiltani.
  • [HUN]FaTaL
    Finom scroll nélkül is szaggat az egész, pes topicról van szó egyébként.

Csak fogalmam sincs, hogy mit kéne letiltani. :))
  • Dzsini
    Opera alatt 2 mozdulat letiltani (vagy átírni ízlés szerint) a külső CSS-eket :) (vagy ha a fix elementekkel van baj, akkor kikapcsolni a finomscrollozást)
  • Dzsini
    Én nem dolgozok (semmi közöm a fórum fejlesztéséhez), de azt mondták készül - ha már van főoldal és cikkek is, akkor előbb-utóbb lesz fórum is :)
  • Jim Morrison
    hoppá hoppá akkor dolgoztok rajta? zsír.
    (ha régi hír akkor bocsi :D)
  • [HUN]FaTaL
    Szóltam neki, de azt mondta nem azért szenvedett vele órákig, hogy kivegye, és gondolom az Opera sem érdekli túlságosan. :D
  • Dzsini
    Ez mondjuk elsősorban a házigazda hibája, az ő orrára kell rákoppintani, ha elszalad vele a ló.

(persze, böngészőben simán ki lehet iktatni a külső css meg scriptek betöltődését, de az nem elegáns, tényleg lehetne egy egyszerűsített felület - remélhetőleg ha elkészül a fórum mobil felülete, az erre is jó lesz)
  • [HUN]FaTaL
    Na ezt nagyon tudnám díjazni, némelyik topic borzalmasan lassú a sok berakott designelem miatt.
  • SzirmosSzisza
    Topikokba alapértelmezett mód, ilyenkor nem veszi számba a dolgokat amiket hg beírt (topic design, etc)
  • Bronx South
    A "hozzáadás a címjegyzékhez" funkció hol működik, hol nem, de inkább az utóbbi.
  • bracsek #19964
    Az informatikus a pékkel karöltve meszel, igen megcsináljuk :)) :D
  • Sir Quno Jedi
    VAGY szimplán el kell fogadni, hogy a moderátor nem feltétlenül okosabb, szebb, erősebb, vagy ír helyesebben, mint az átlag júzerek, MIVEL NEM EZEK MIATT LETT MODERÁTOR, így elvárni sem lehet tőle semmi ilyesmit. Az úszó bajnokaink úszni tudnak, a hosszútávfutóink hosszútávfutnak, a moderátorok MODERÁLNAK. Sem több, sem kevesebb. OSU!
  • jazzy
    Elmagyarázod nekem kérlek mire való ez a topic, mert valószínűleg félreértelmeztem, vagy kapok még 3 pontot?

Mint látod nem is fölényeskedtem, normálisan reagáltam, a trollokat pontozd, meg a -60-as embereket, nem érzem jogosnak.
  • SzirmosSzisza
    Szokjátok már meg, hogy itt nincs demokrácia, Ő nem ír helyesen de moderátor, ergo megteheti, illetve senkit nem banoltak még azért, mert helytelenül írt ...
  • jazzy
    Nem zsűrizgetek, a topic címére reagálok, Mi kéne, hogy még jobb legyen? Abszolút nem érdekel, hogy bannolták, nem is ismerem.

A topicban az én értelmezésem szerint leírhatom, hogy szerintem mitől lenne jobb az sg, szerintem ettől jobb lenne. Én elvárom magamtól és másoktól is, hogy írjanak helyesen, de ha a moderátor nem ír helyesen nem várhatom el másoktól is. Ennyi, ez az én véleményem.
  • Sir Quno Jedi
    Nem véletlen nem írok indoklást trollokhoz, alregekhez, vagy mutiregekhez. Nomeg elsőre ban, nincs kecmec.
  • Büdös Bohóc
    "fejlécébeN"
  • tomsolo
    Felesleges zsűrizgetni a moderációt, mert ez nem kívánságműsor. Ha van az baj, ha nincs az baj, véget nem érő lamentálás lesz a vége mindig.

Egyébként, ez a topik meg aztán végképp nem erről szól, itt offantani ilyenekről meg végképp felesleges.

Az a sok háromszög nem véletlenül van a topik fejlécébe, az hogy az évek alatt enyhült a szigor ebben a topikban, - imho egyáltalán nem szerencsés.
  • Büdös Bohóc
    rögtön 2 is
  • jazzy
    Én vagyok grammarnazi tudom, de ha zsoltioregon akkorát beszólt, hogy egyből 5 pontot kapott, legalább büntipont reasonben ne legyen helyesírási hiba.
  • zsoltioregon
    idő TÉK-ed volt amúgy!
  • DarkHorSe
    te pedig rendkivul kifinomult ;D befejeztem, amit szerettem volna mar elmondtam. csao
  • DarkHorSe
    hat nekem csak 6 darab fert fel
  • Büdös Bohóc
    idióta vagy komolyan....
  • Büdös Bohóc
    DE ISTENEM ANNYIT MEG ALAPBÓL TUDSZ FELTÖLTENI KB A GALÉRIÁDBA
  • DarkHorSe
    sztem jar ide ahhoz epp eleg ember, hogy ne legyen mar problema feltolteni 10 kepet az albumba. ezek szerint nem :Ddd
  • Büdös Bohóc
    Kell tárhely? Vegyél akkor b****meg. Vagy használj más képfeltöltőket. Majd persze ingyen Sték csak a kedvedért vesznek 1000 darab terabyteos vincsesztert, hogy legyen hova feltölteni a képeidet.
  • DarkHorSe
    l2 ertelmezes, leirtam hogy sms fizetes nem erdekel, alapbol legyen normalis tarhely. l2 ertelmezes. csa
  • Lyukasbogrács
    És majd mindig visszanézed a saját hozzászólásaidat, hogy ki pontozta le/fel? Ennek meg mégúgy sincs értelme. Annak talán lenne, ha az adatlapodon nem publikusan meg tudnád nézni az utolsó 10-100 értékelt hozzászólásod.
  • N o N a m e
    Ezt én is mondtam anno, hogy a értékelés után a pipára mutatva egy buborékban megjelenhetne az érték.
  • DjDano
    Szerintem semmi értelme, hogy csak 5 értékeléstől látszik, hogy kik nyomtak rám szavazatot, legalább az érték látszódjon 5 alatt is ha már a nevek nem...
  • Büdös Bohóc
    te picsogtál, hogy miért nincs tárhely ÉS hogy a vip meg miért ekkora szar, hogy semmit nem ér: tévedtél is, meg választ is kaptál, ennyi.
  • N o N a m e
    Nem. Azért fogsz sms-t küldeni, mert támogatni akarod kedvenc fórumodat. :)