Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
uccsoban en nem veszek reszt 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

St
nem tudom milyen ötlet, nyilván még gondolkodnom kell rajta, de a következõket tartom elképzelhetõnek:
- kötelezõ jelszóváltás, amely kimely emailben és privát üziben. aki 1 hónapon belül nem vált jelszót, annak le lesz tiltva az acca
- ezzel egyidejûleg bevezetjük, hogy egy órán belül egy ip címrõl csak egy felhasználónévvel lehessen bejelentkezni
- ezt a jelszóváltásos játékot akár évente meg lehet ismételni
- trollokat megkeresni és agyonlõni 😊
Dzsini
Õ "megérdemli", hogy feltörjék, a fórumról pedig 3 nap alatt több, mint 20 ilyet dobáltunk ki, mert folyamatosan trollkodik vele egy roggyant értelmû. Valamilyen megoldást erre pedig kell találni, mert a 335 ezer regisztrációban könnyû találni ilyeneket.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gergely1991
Én azt mondom/írom hogy attól függetlenül meg kellene tiltani😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Büdös Bohóc
ez az egész nem a user miatt, hanem a fórum miatt kell, ha eddig nem fogtad volna fel. Sehol nem azért van a jelszókra policy, hogy az adott usernek jó legyen, hanem hogy ne lehessen baszakodni a fórumon könnyedén.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

" tiltsa meg azt hogy a jelszó felhasználói névvel ne egyezzen meg egyik részével sem."

bocsi de ez hülyeség ha valakinek ennyi esze van ,hogy ilyen egyszerû jelszót használ akkor bízony meg is érdemli hogy feltörjék a regjét!
Lyukasbogrács
örök hiba. vannak olyan oldalak, ahol nem is engedik, hogy ilyen egyszerû jelszót adj meg.

gergely1991
Inkább olyan script legyen mint más rendszereknél hogy tiltsa meg azt hogy a jelszó felhasználói névvel ne egyezzen meg egyik részével sem.Ha kell függesszék fel azokat akik ilyen jelszavakat használnak.Kell egy olyan ami kijelzi hogy végül is milyen biztonságos szintû jelszót használunk,mint regisztrációnál mint jelszóváltásnál(gyenge,közepes,erõs).Határozza meg hogy milyen jelszó szükséges.Ha annyira olyan a helyzet, legyen benne olyan amit jó jelszavakat kínál(zárójelbe pedig be lehetne írni hogy a kiválasztott jelszavát jegyezze meg mindenképpen).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Guren
általában azok a regek vannak "feltörve", amiknél a felhasználónév és a jelszó ugyanaz. egyszer kíváncsiságból megpróbáltam belépni egy trollreggel és sikerült.

Lyukasbogrács
annak majd utánanéznek az illetékesek, már ha érdekli õket.

De a feltörést kellene tisztázni de mind1.
Lyukasbogrács
ne tudjon belépni addig, amíg vissza nem igazol
ahhoz nem kell belépni?

van email csere 😄
Csirke4
Ezisjó!
Lyukasbogrács
mi az, hogy "feltörnek"? ha kitalálnak egy könnyû jelszót, az olyan mintha egy csavarhúzóval nyitnának ki egy páncélszekrényt, ha máshogy "törik fel", akkor meg komoly biztonsági problémák vannak. nem fognak senkit törölni, ezt már többször elmondták. legfeljebb az lenne ésszerû és megvalósítható, hogy aki régóta nem lépett be, az erõsítse meg email-ben, hogy még létezik, ha meg nem igazol vissza, akkor ne tudjon belépni addig, amíg vissza nem igazol. így ha "feltörik" is, akkor se tudja használni, ha csak ki nem találja a hozzá tartozó email címet meg email jelszót.

Csirke4
Üdv!
Volna arra lehetsõég, hogy az 1 évnél régebben bejelentkezett userek törlõdjenek? Vagy esetleg csak bizonyos hsz szám alatt. Hogy az inaktívokat és azt a rengeteg reget amit mostanában feltörnek ki lehessen dobni.
tomsolo
Akkor aludja a nagy arcodra pár napot.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

szekrény
ez javaslatétel volt , ha pattognék a felmenõidet és a megszületésedért tett fáradozásaik mivoltjának értelmét feszegetnénk ...
ha van igény egy egész gumiszobára akkor a gumicsetre méginkább , köszönöm a figyelmet ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

tomsolo
Javaslom, permbanon lévõ alregek ne pattogjanak ebben a topikban.

artschi
ha nem írnál ilyeneket, nem bannolnának... <#ravasz1>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

szekrény
javaslom a gumiszobához hasonlóan egy olyan cset megnyitását ahol nem bannol valamelyik féreg azért mert kicsillagozva kiírok egy b*zi-t délelõtt <#nezze>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Aki nincs bejelentkezve, annak megjelenik.

Nekem nem változott letiltottam és úgy is maradt.
Miért kellett kivenni annak az also beúszó menünek a tiltását? Tegnap tiltottam, ma visszajött. A beállításoknál még mindig ki van kapcsolva, még is bejön (már nem mert blokkoltam).

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Tegnap éjfél elõtt lett módosítva, ezért írtam a "most" szót bele. 😊

Annyira örültem hogy egybõl tudtam törölni az oldalról (azt hittem reklám... úgy néz ki úgy viselkedik, és pont annyira bosszantó, köszönöm, hogy ki lehet kapcsolni 2 kattintással)
[HUN]FaTaL
Biztos, hogy nincs így, mert tegnap folyamatosan az éppen olvasott cikket ajánlgatta (mielõtt kikapcsoltam). 😄

#18253: Néha elõfordul. 😄 Valahogy nem jutott eszembe a beállítások, biztos azért mert itt az sg-n vagy 5 éve nem változott ott semmi 😄

És pl. a fórum fõoldali chatet a mai napig nem lehet kikapcsolni (az más kérdés, hogy megoldottam alternatív úton)

http://goo.gl/gd6Zi5

Dzsini
Tegnap még nem így volt, az FF5 cikkben vidáman ajánlotta olvasásra az FF5 cikket 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ez most is így van 😊

Dzsini
Kiemelt hírekben ne jelenjen meg az épp olvasott cikk, azt nem kell ajánlani 😊

Penge4
Épp a múltkor gondolkoztam el rajta, hogy milyen tróger oldalak (nem akarok neveket mondani, de t.chli..., t.chn..., etc.) vannak, ahol ilyen x pixelnyi görgetésre beúszó idegesítõ hülyeségek vannak, erre tessék, az SG is elkezdte.

Oké, hogy ki lehet kapcsolni, így vagy úgy (ha más nem, akkor UserCSS-vel).

http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu

MerlinW
Néha tényleg félelmetesen dinka tudsz lenni😊)

[merlinw.org]

Dzsini
Itt is van, a beállításokban - ahol beállítod, hogy az oldalon mit hogy szeretnél használni. Hihetetlen, hogy hol tart már a tudomány.

[HUN]FaTaL
Igazából a kérdésem az volt, hogy le lehet e tiltani.

Általában ilyen beúszó vackoknál amúgy szokott gomb lenni rá. 😊

Dzsini
Ahol a chatet - fórum fõoldal, beállítások.

(hol állítasz be általában dolgokat?)

Piloss
zsír, most már tökéletes <#worship>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

[HUN]FaTaL
Ezt az utóbbit hogy lehet letiltani, mert rohadt idegesítõ, ráadásul ugyanaz a hír úszik be, mint, amit éppen olvasok.

Dzsini
Fõoldalon olvass el egy cikket.

tommygear
mi az a kiemelt doboz?
Dzsini
2011.06.23. (R)
- Firefox 5 "lap tetejére bug javítva"
- Cikkekhez új funkció: kiemelt hírek

Piloss
nálam se jó (FF5)

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

igen
[HUN]FaTaL
Itt jó. 😊 (Opera Next 11.50)

toysoldier
nem

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

miilann04
csak nálam nem mûködik az 'Ugrás a tetejére' gomb? <#nemtudom>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

tomsolo
Idegenekrõl elég annyi info, hogy hol fent vannak hol meg nem 😄DD

Rage47
akkor kezdheted gyûjteni õket😄
N o N a m e
Igen, de a chaten nincs fent mindenki barátként.
ja az online jelzés faxa ötlet
tomsolo
"A logó és a vip közé egy online kijelzést rakni, "

New cset ua ezt tudja.