27328
-
#19941 Majd biztos azert fogok kuldeni smst, hogy legyen 50 mega tarhelyen ezen az oldalon, na hagyjal mar. -
#19940 Csak akkor látszik egy hozzászólásodon, hogy milyen pontokat kaptál rá, ha befutott rá 5 értékelés. Ehhez hozzájön, hogy egy embertől egy nap csak egy értékelés látszik a profilodon, tehát lehet, hogy Pistike végigmínuszolta egy nap 100 hozzászólásodat, akkor is csak -1-nek számít nálad. -
#19939 kíváncsiságból megnéztem ma (is :D) hogy mennyin állnak a plusz mínuszaim. jelenleg -5 (9/10). Ez érdekesen jött ki de nem is ez a lényeg. azt nem tudom megnézni, hogy mégis melyik szavazatomra adtak '+'-t, '-'-t? Csak mert érdekelne mikre kaptam '-'-t :) -
#19938 Használjatok imagerz-t az mindig jó. iaroval nekem is volt már gondom, írtam a szolgáltatónak és megcsinálták. -
#19937 pedig én mindig ezt használom, jó több kép feltöltése rendszere, hogy nem egyenként kell betallozni, meg hogy egyből adja a bbcode beillesztést... (bár ez sok oldalon van)
-
ManoNegra #19936 Ugyancsak UPC... -
ManoNegra #19935 Én sem látom. -
#19934 iaro.3dmax.hu nemigazán működik UPC felé. Onnan gondolom, hogy afelé, mert nem csak én nem látom sem az oldalt, sem a képeket. -
#19933 hát nem sokat értek vele, href.hu, url rövidítés, máris újra használható a kepfeltoltes.hu -
#19932 Képfeltöltés rakott be valami adatgyűjtő sütit talán. Meg úgy kvázi szar az az oldal :-D -
#19931 És fordítva: miért tilt az sg tárhelyeket?
Valamiféle visszaélések voltak a múltban? Gondolom nem technikai oka van.. -
#19930 Ezért írtam hogy el kell felejteni:) -
#19929 ó de szemetek :DDD
ezt amúgy miért csinálják?
terheljük a szerverüket vagy miért? -
#19928 És nem is látszik ...
nyomj CTRL+F5öt -
#19927 Nem jelenik meg. :) -
#19926 nemigaz ezt is azzal szúrtambe sajátba! -
#19925 Illetve végtelen mennyiségű 200kb-nyi képet :) -
#19924 igen, de vipért most mondom, hogy kapsz (most néztem meg) 50 mega tárhelyet a galériában -
#19923 Imgur nagyon jó tárhely, csak SG le van tiltva :) -
#19922 Én a imgur-t a te helyedben örökre elfelejteném. :/
#19917: Mondjuk azért nem kellene 1024X768 vagy 640X480-nál nagyobb képeket(főleg png-ben) feltöltened,jpg,vagy gif a 2 (jó) lehetőség.Ha linkelni akarsz akkor mondjuk a iaro-ról.
#19921: "Fizet smsben, nagyobb logoert meg ilyen hulyesegek nem erdekelnek."(lásd:#19917) -
#19921 "Az sgnek normalis tarhely kellene mert vicc, hogy van 4-5 kep a galeriamban aztan ha fel akarok tolteni, azt irja ki nincs helyem" - nézz már előbb utána, hogy mit kapsz a vipért és utána mondj hülyeségeket. 40-50 megás hely neked nem elég 500KB-os képekhez? -
#19920 A teljesség igénye nélkül 1-2, ami működik itt, reg nélküliek...
iaro.3dmax.hu
képmegosztás.com
Imagehosting.com
picupine
Kostenlos
keptar.org
imgur.com
shareimage.ro
-
#19919 Vegyél vipt vagy használj olyat amit engedélyez, pl imagerz. -
#19918 Linkelj olyan ingyenes tárhelyről, amelyik nincs letiltva - iaro, noob, akármi - van 4-5 kitiltott (másik 4-5 az SG-t tiltotta le, és nem az SG őket - lásd sárgabéka), a többi működik. -
#19917 Az sgnek normalis tarhely kellene mert vicc, hogy van 4-5 kep a galeriamban aztan ha fel akarok tolteni, azt irja ki nincs helyem. Ha pedig linkelni szeretni mondjuk a kepfeltoltesrol, akkor meg az a baj, mert onnan nem lehet.
Fizet smsben, nagyobb logoert meg ilyen hulyesegek nem erdekelnek. -
#19916 Bevallom, kellemeset csalodtam a plusz-minuszolosdiban, a trolloknak szepen szaporodik a negativ feedback, ugy tunik a rendszer bevaltja a hozza fuzott remenyeket... :)
"#19906 ehelyett az egész idióta pontozós rendszer helyett egy sima ignore gomb kellett volna."
Ez is egy nagyszeru otlet. Vagy meg nagyszerubb. Marmint az ignore gomb. -
#19915 Ez a hsz hasznosság csak arra van, hogy ha akarom x alatt eltünteti a hszt? Ban nem járhat ezért? Clio, Who am i 7 és hasonló emberek már annyira minuszban vannak, hogy teljesen látszik csak a levegőt és a színvonalat húzzák lefelé. -
#19914 Akinek annyi esze sincs / nem ismeri annyira az SG fórumot, hogy elolvasson három sort egy moderátor figyelmébe topicban és a szabályzatban, és ennek megfelelően kulturált módon nem tud megfogalmazni egy igénylőlevelet, az nem lesz házigazda.
Ha normálisan igényli, és megfelel a feltételeknek, akkor megkapja egy napon (de ha épp úgy alakul fél órán) belül. -
#19913 most az egyik mod topicban olvasottak miatt:
A topikbannerokba integrálva "félautomatizálni" a házigazdai jog kiosztását. -
#19912 Akkor legyél bejelentkezve. -
#19911 Nem beszélve arról, hogy ez simán egy "pop-up" és a böngészőkbe sem azért került bele egy alapszintű pop-up blocker, mert hogy az milyen nagy feature, hanem mert a felhasználók 99,9%-át idegsítette az arcábba villodzó olyan tartalom ami nem érdekli.
Tehát nemtudom ez mitől olyan nagy innováció itt az sgn.
Ha érdekel más cikk is akkor majd főoldalról kiszemezgetem, de eddig egyszer sem kattintottam direk a felugróból másikra, mert zavaró volt és egyből kikapcsoltam.
Azért megnézném azt is hány embernél került kikapcsolásra. -
#19910 Igen, csak ha épp nem vagyok bejelentkezve, akkor beállítások sincs... -
#19909 Ki lehet kapcsolni Beállításokban ... -
#19908 Cikkeknél eza bal alsó sarokban felugró idegesítő cikk ajánló nem tűnhetne el?
Főleg hogy ha nem siekrül pont eltaláni az x-et akkor átugrik a másik cikkre.
Engem teljesen idegesít, hogy minden cikknél, ki kell lőni... -
commissioner #19907 Jól jönne valami könyvjelző féle dolog. Olyan, mint ez a vízszintes piros vonal az új hsz-ek előtt, de azt egyénileg tudnám beállítani topikonként, hogy melyik hsz-nál álljon. Ha pl. régi topikokat kezdek el olvasni az elejétől, akkor így nem kéne mindig feljegyezni az utolsó elolvasott hsz számát. Esetleg még akkor is jól jönne, amikor belekattintok egy a kedvencekben lévő topikba, ahol született mondjuk 50 új hsz, de azok baromi hosszúak, és nincs időm mindet végigolvasni, akkor beállíthatnám a piros vonal pozícióját egyénileg, aztán majd folytatom másnap, ahol abbahagytam. -
#19906 ehelyett az egész idióta pontozós rendszer helyett egy sima ignore gomb kellett volna. ha már van lehetőség más fórumozók hozzászólásának elrejtésére, akkor mégis miért más döntse el azt helyettem, hogy kinek a hsze legyen rejtett, és kié ne? -
#19905 Én az elmúlt évek során már többször átbeszéltem az adminokkal, hogy mit kellene tenni, többször meg is egyeztünk abban, hogy mit kellene tenni. Annyit sikerült elérni, hogy kicsit kibővült néhány aktív moderátor jogköre, hogy az autómotorban se maradjon ott 2 napig egy idióta topic.
Ezért mondott le Borg és Punker is sok éve. -
#19904 megoldást tudjuk, de nem csinálunk semmit persze -
#19903 De, de olyat úgysenem fognak csinálni, mert "túl nagy hatalmunk" lenne. Már évek óta kérjük, de nem. -
#19902 Amíg 2 perc regisztrálni egy új felhasználót és bárki gyakorlatilag bármikor nyithat új topicot elbírálás, engedélyezés nélkül, addig semmi értelme az ilyen listáknak meg permban gomboknak, mert annyi idióta topic nyílik, amennyit a trollok nem szégyellnek.