27328
  • DarkHorSe
    Majd biztos azert fogok kuldeni smst, hogy legyen 50 mega tarhelyen ezen az oldalon, na hagyjal mar.
  • Dzsini
    Csak akkor látszik egy hozzászólásodon, hogy milyen pontokat kaptál rá, ha befutott rá 5 értékelés. Ehhez hozzájön, hogy egy embertől egy nap csak egy értékelés látszik a profilodon, tehát lehet, hogy Pistike végigmínuszolta egy nap 100 hozzászólásodat, akkor is csak -1-nek számít nálad.
  • Jim Morrison
    kíváncsiságból megnéztem ma (is :D) hogy mennyin állnak a plusz mínuszaim. jelenleg -5 (9/10). Ez érdekesen jött ki de nem is ez a lényeg. azt nem tudom megnézni, hogy mégis melyik szavazatomra adtak '+'-t, '-'-t? Csak mert érdekelne mikre kaptam '-'-t :)
  • [HUN]FaTaL
    Használjatok imagerz-t az mindig jó. iaroval nekem is volt már gondom, írtam a szolgáltatónak és megcsinálták.
  • kifli
    pedig én mindig ezt használom, jó több kép feltöltése rendszere, hogy nem egyenként kell betallozni, meg hogy egyből adja a bbcode beillesztést... (bár ez sok oldalon van)
  • ManoNegra
    Ugyancsak UPC...
  • ManoNegra
    Én sem látom.
  • RelakS
    iaro.3dmax.hu nemigazán működik UPC felé. Onnan gondolom, hogy afelé, mert nem csak én nem látom sem az oldalt, sem a képeket.
  • Büdös Bohóc
    hát nem sokat értek vele, href.hu, url rövidítés, máris újra használható a kepfeltoltes.hu
  • SzirmosSzisza
    Képfeltöltés rakott be valami adatgyűjtő sütit talán. Meg úgy kvázi szar az az oldal :-D
  • morcosqtya
    És fordítva: miért tilt az sg tárhelyeket?
    Valamiféle visszaélések voltak a múltban? Gondolom nem technikai oka van..
  • gergely1991
    Ezért írtam hogy el kell felejteni:)
  • zsoltioregon
    ó de szemetek :DDD
    ezt amúgy miért csinálják?
    terheljük a szerverüket vagy miért?
  • SzirmosSzisza
    És nem is látszik ...
    nyomj CTRL+F5öt
  • [HUN]FaTaL
    Nem jelenik meg. :)
  • zsoltioregon
    nemigaz ezt is azzal szúrtambe sajátba!
  • SzirmosSzisza
    Illetve végtelen mennyiségű 200kb-nyi képet :)
  • Büdös Bohóc
    igen, de vipért most mondom, hogy kapsz (most néztem meg) 50 mega tárhelyet a galériában
  • SzirmosSzisza
    Imgur nagyon jó tárhely, csak SG le van tiltva :)
  • gergely1991
    Én a imgur-t a te helyedben örökre elfelejteném. :/

#19917: Mondjuk azért nem kellene 1024X768 vagy 640X480-nál nagyobb képeket(főleg png-ben) feltöltened,jpg,vagy gif a 2 (jó) lehetőség.Ha linkelni akarsz akkor mondjuk a iaro-ról.

#19921: "Fizet smsben, nagyobb logoert meg ilyen hulyesegek nem erdekelnek."(lásd:#19917)
  • Büdös Bohóc
    "Az sgnek normalis tarhely kellene mert vicc, hogy van 4-5 kep a galeriamban aztan ha fel akarok tolteni, azt irja ki nincs helyem" - nézz már előbb utána, hogy mit kapsz a vipért és utána mondj hülyeségeket. 40-50 megás hely neked nem elég 500KB-os képekhez?
  • zsoltioregon
    A teljesség igénye nélkül 1-2, ami működik itt, reg nélküliek...

iaro.3dmax.hu
    képmegosztás.com
    Imagehosting.com
    picupine
    Kostenlos
    keptar.org
    imgur.com
    shareimage.ro
  • SzirmosSzisza
    Vegyél vipt vagy használj olyat amit engedélyez, pl imagerz.
  • Dzsini
    Linkelj olyan ingyenes tárhelyről, amelyik nincs letiltva - iaro, noob, akármi - van 4-5 kitiltott (másik 4-5 az SG-t tiltotta le, és nem az SG őket - lásd sárgabéka), a többi működik.
  • DarkHorSe
    Az sgnek normalis tarhely kellene mert vicc, hogy van 4-5 kep a galeriamban aztan ha fel akarok tolteni, azt irja ki nincs helyem. Ha pedig linkelni szeretni mondjuk a kepfeltoltesrol, akkor meg az a baj, mert onnan nem lehet.

Fizet smsben, nagyobb logoert meg ilyen hulyesegek nem erdekelnek.
  • Solten
    Bevallom, kellemeset csalodtam a plusz-minuszolosdiban, a trolloknak szepen szaporodik a negativ feedback, ugy tunik a rendszer bevaltja a hozza fuzott remenyeket... :)

"#19906 ehelyett az egész idióta pontozós rendszer helyett egy sima ignore gomb kellett volna."

Ez is egy nagyszeru otlet. Vagy meg nagyszerubb. Marmint az ignore gomb.
  • jazzy
    Ez a hsz hasznosság csak arra van, hogy ha akarom x alatt eltünteti a hszt? Ban nem járhat ezért? Clio, Who am i 7 és hasonló emberek már annyira minuszban vannak, hogy teljesen látszik csak a levegőt és a színvonalat húzzák lefelé.
  • Efreet
    Akinek annyi esze sincs / nem ismeri annyira az SG fórumot, hogy elolvasson három sort egy moderátor figyelmébe topicban és a szabályzatban, és ennek megfelelően kulturált módon nem tud megfogalmazni egy igénylőlevelet, az nem lesz házigazda.

Ha normálisan igényli, és megfelel a feltételeknek, akkor megkapja egy napon (de ha épp úgy alakul fél órán) belül.
  • zsoltioregon
    most az egyik mod topicban olvasottak miatt:
    A topikbannerokba integrálva "félautomatizálni" a házigazdai jog kiosztását.
  • Dzsini
    Akkor legyél bejelentkezve.
  • Mardel
    Nem beszélve arról, hogy ez simán egy "pop-up" és a böngészőkbe sem azért került bele egy alapszintű pop-up blocker, mert hogy az milyen nagy feature, hanem mert a felhasználók 99,9%-át idegsítette az arcábba villodzó olyan tartalom ami nem érdekli.
    Tehát nemtudom ez mitől olyan nagy innováció itt az sgn.
    Ha érdekel más cikk is akkor majd főoldalról kiszemezgetem, de eddig egyszer sem kattintottam direk a felugróból másikra, mert zavaró volt és egyből kikapcsoltam.
    Azért megnézném azt is hány embernél került kikapcsolásra.
  • Mardel
    Igen, csak ha épp nem vagyok bejelentkezve, akkor beállítások sincs...
  • SzirmosSzisza
    Ki lehet kapcsolni Beállításokban ...
  • Mardel
    Cikkeknél eza bal alsó sarokban felugró idegesítő cikk ajánló nem tűnhetne el?
    Főleg hogy ha nem siekrül pont eltaláni az x-et akkor átugrik a másik cikkre.
    Engem teljesen idegesít, hogy minden cikknél, ki kell lőni...
  • commissioner
    Jól jönne valami könyvjelző féle dolog. Olyan, mint ez a vízszintes piros vonal az új hsz-ek előtt, de azt egyénileg tudnám beállítani topikonként, hogy melyik hsz-nál álljon. Ha pl. régi topikokat kezdek el olvasni az elejétől, akkor így nem kéne mindig feljegyezni az utolsó elolvasott hsz számát. Esetleg még akkor is jól jönne, amikor belekattintok egy a kedvencekben lévő topikba, ahol született mondjuk 50 új hsz, de azok baromi hosszúak, és nincs időm mindet végigolvasni, akkor beállíthatnám a piros vonal pozícióját egyénileg, aztán majd folytatom másnap, ahol abbahagytam.
  • miilann04
    ehelyett az egész idióta pontozós rendszer helyett egy sima ignore gomb kellett volna. ha már van lehetőség más fórumozók hozzászólásának elrejtésére, akkor mégis miért más döntse el azt helyettem, hogy kinek a hsze legyen rejtett, és kié ne?
  • Dzsini
    Én az elmúlt évek során már többször átbeszéltem az adminokkal, hogy mit kellene tenni, többször meg is egyeztünk abban, hogy mit kellene tenni. Annyit sikerült elérni, hogy kicsit kibővült néhány aktív moderátor jogköre, hogy az autómotorban se maradjon ott 2 napig egy idióta topic.

Ezért mondott le Borg és Punker is sok éve.
  • Büdös Bohóc
    megoldást tudjuk, de nem csinálunk semmit persze
  • Sir Quno Jedi
    De, de olyat úgysenem fognak csinálni, mert "túl nagy hatalmunk" lenne. Már évek óta kérjük, de nem.
  • Dzsini
    Amíg 2 perc regisztrálni egy új felhasználót és bárki gyakorlatilag bármikor nyithat új topicot elbírálás, engedélyezés nélkül, addig semmi értelme az ilyen listáknak meg permban gomboknak, mert annyi idióta topic nyílik, amennyit a trollok nem szégyellnek.