27328
-
Robaj #20741 Javítva. -
bracsek #20740 Én csak azt szeretném még mindig kérni többekkel együtt hogy az adatlapom beállításainál bent maradt 250 hozzászólás / oldal-t valahogy normális keretek közé vinni mint a többieknek, nagyon nagyon lassú tud ez lenni.
Ez az opció ki lett véve a beállítások közül, és túl nagy értéken maradt pár felhasználónál.
Kéremszépen ;;) -
#20739 mobilon nem látszik -
Robaj #20738 Olvasd el fenti bejegyzést, moderálás még nincs mobil verzióban. -
#20737 m.sg-n nem tudom visszavonni a hsz-t. 404-et ir a moderalas php-ra. -
#20736 És mi értelme van csak egy böngészőről belépni ? Mármint értem én mi a különbség, de nem látom értelmét annak a verziónak, ami csak 1 bejelentkezést engedélyez. -
#20735 Hali
Nem lehetne a vip lejárás jelzését áthelyezni máshová?
Mondjuk ide és így?
VIP-jogok felvétele (SMS!)(7 nap)
esetleg rövidebben jobb lenne, mondjuk így VIP regisztrálás vagy VIP vásárlás -
#20734 Azt a saját fórumokon kívül nem szeretjük, a moderálás a moderátorok feladata. -
#20733 Jó hát mondjuk annyit tényleg nem lenne gondolom nehéz megoldani, hogy legyen egy opció, aminél úgy mutatja a topikot a júzernek, hogy nem tölti be azt, amit felülre a topik gazda belerakott.
Csak ezt nem tudom hogy várhatod el annak fényében, hogy sok topikban ez bannolásra is használva van nem kívánt személyek ellen. -
#20732 Nem mondod. :) Belső megoldás jobb lenne, mint topiconként szarakodni. :) -
#20731 Külső megoldás van bőven, Operában például van UserCSS lehetőség, de tényleg kényelmes és egyszerű megoldás lehet a fejléc kipucolása a normál felületen - csak a mobilos nézetből át kell hozni a szűrőt, és topic-szinten ki-bekapcsolhatóvá tenni, mondjuk a kedvencek gomb mellett. -
#20730 igen, adblock meg társai, ami nem csak reklámra mennek ugye :) -
#20729 Lehetne olyat csinálni, hogy személyre szabottan az egyes topicban tilthassam a java/css kódok lefutását? Van 1-2 topic amiben a skinezett tartalom zabálja a cpu-t, feleslegesen. -
#20728 ezt a szavazóendszert kéne átdolgozni egy kicsit(már ha szükség volt rá), szóval nem értem, hogy ha valaki kap egy rakás minuszt miért rejti el az összes hozzászólását az oldalon? rejtse el csak azt a hsz-t amit leszavaztak, de ne globálisan mindegyiket, ez olyan olcsó megoldás, sok helyen találkoztam már ilyen hsz szavazós rendszerrel, de mindig csak a leszavazott hsz-t rejtette el, ezt a hozzászólások hasznossága dolgot is el lehetne felejteni... -
#20727 épp írni akartam. -
#20726 Teljes OFF hozzászólásnál az összecsukás lehetősége / utólag házigazda által OFF-á változtatás tervben van? -
#20725 Miért hiszi mindenki hogy nincs értelme vagy hogy a kettő egyforma? Marhára nem. A simával egyidejűleg csak egy böngészőből tudsz belépni. A régivel többről is. Persze képbe jött az IP ellenőrzés, de ha azonos IP-d van (fixip vagy mondjuk megosztod wifin több eszköz között vagy több böngészőt használsz egy gépen) akkor marhára kényelmes a régi fajta belépés. Szóval javaslom hogy maradjon ahol van. -
#20724 Ha már úgyis arra vagy, nem akarjátok törölni az egyiket ? (ha jól tudom már nem csinál semmit) -
Robaj #20723 A sima oldalon is módosult :) -
Köszönöm :) -
#20721 az meg lehetne oldani, hogy a képfeltöltésnél (textarea alatt) a feltöltött képeknél lehessen törölni is képet? (vagy én vagyok vak/béna) -
Robaj #20720 Kész. -
#20719 El lehet azért találni, csak nehéz. :) Legalább nem pixeles a kijelzője, mint az aceodnak és van billentyűzet. :D De lehet, hogy a checkbox mérete is állítható, mert más oldalon még nem okozott ez problémát. :D -
#20718 kellett neked a mini pro :DDDD -
#20717 A mobilos felületen esetleg megoldható, hogy a bejelentkezve marad opciónál a szövegre "kattintva" is változzon a checkbox állapota? Kis kijelzős telefonnál elég nehéz eltalálni most :D -
#20716 Az (időközben felülről eltűnt) "meg kell beszélni St-vel" sorokkal kapcsolatban várható valami fejlemény? -
#20715 Keresésnél a topic leírásnál css és js tagek kiszűrése... - Na végre, istenek vagytok! -
Robaj #20714 #20678 -
#20713 Psszt, az SG a szar! -
#20712 Azt lehet a bővítmény okozza. Nem volt időm mostanában foglalkozni vele, de megnéztem és kikapcsolt bővítménnyel a helyén volt a cucc. -
#20711 közben látom már, hogy tervben van a javítás -
#20710 ezt is lehetne javítani -
bracsek #20709 Én csak azt szeretném még mindig kérni többekkel együtt hogy a beállításoknál bent maradt 250 hozzászólás / oldal-t valahogy normális keretek közé vinni mint a többieknek, nagyon nagyon lassú tud ez lenni.
Ez az opció ki lett véve a beállítások közül, és túl nagy értéken maradt pár felhasználónál. -
#20708 na ha már így belendült a fejlesztés (hurrá!!:)), akkor én még mindig egy ilyesmit szeretnék látni itt az SG -n :) #14286 -
#20707 Annyi, hogy összecsukott állapotban is valahogy látszódnia kéne, hogy off miatt van csukva és nem a felhasználó értékelése miatt.
Ha meg nem az egész szöveg az, akkor egy spoiler blokk szerű lehetne, pl világosabb színnel. -
#20706 tamogatom az [OFF] makrot.
Amennyiben az user ugy iteli meg, hogy nem kacsolodik a topichoz, de hozza szeretne szolni, akkor ha ebbe a tagbe teszi a hozzaszolasat automatikusan rejtse el a rendszer, mint a leminuszoltaket.
Aki kivancsi ra kinyitja -
KaBuTo666 #20705 captcha -
#20704 Ehhez hozzákapcsolva, hogy egy topic házigazdája tudjon utólagosan OFF-ba helyezni (összecsukni) hozzászólást, segítve a topic tisztán tartását - ez csökkentené a törléssel visszaélések számát, utólag könnyen javíthatóvá válnak a véletlenül nem OFF-ként megjelölt hozzászólások, és a moderátorokat is segítené egy-egy vitás eset tisztázásában, hiszen nem törölné a problémás esetet, amit a moderátorok sem tudnak visszanézni. -
#20703 csak ha a jelentem gombra nyomna ra valaki akkor, valamint ha nem jogos akkor a jelento kapna a szajara.
-
#20702 Túl bonyolult, a modok kapnának napi 500 privátot? Vagy a házigazda? Jön egy troll és végignyomkod 3 alreggel minden kommentet és szétspammeli a moderátorokat / házigazdát.