27328
-
#20794 azt is illene már javítni, hogy ha pl az ember töröl 5 hsz-t egy topikban utána az azt követő 5 hsz-ig nem jelzi az új kommenteket az oldal -
#20793 elég lett volna az oldal indulásakor annyit megszabni, hogy a jelszó nem egyezhet meg a felhasználónévvel, nem is hallottam még olyan oldalról ahol ezt megengedik -
#20792 a feltörést úgy értem, ahogy leírtad, ugyan az a jelszó mint a felhasználónév, ne forgasd ki a szavaimat -
#20791 Persze védjük úgy az sg reget mint a banki accountomat, szörnyű lenne ha ellopnák. -
#20790 Kötelezővé kellene tenni a kis- és nagybetűk, szám(ok), esetleg 1 különleges karakter használatát. mindenki kapna 1 ùj random jelszòt amit a következő bejelentkezésnél köteles lenne megváltoztatni. Mindjárt nem lenne annyi "tört" reg. -
#20789 kéne hozzá aktivitás, megfelelő hsz szám...stb.
"feltörés" :D nincs olyan... max kitalálják a jelszót mert gyenge jelszó van megadva
vagy szerinted vmilyen bruteforce -al nekiállnak egyesek régi regek jelszavát kitalálni? ha igen akkor 10 rosszul begépelt jelszó után pár órára letiltja a belépést az sg... problem solved. -
#20788 regfeltörések miatt ennek nem lenne sok értelme -
#20787 2. részhez: jó lenne bármelyik user hozzászólást kilistázni egy adott topikban :)
Képeresére elvileg működik a kiterjesztésre való keresés, de az ugye nem az igazi (lsd imagerz, illetve szerintem nem nagyon lehet olyat csinálni, hogy összevagyolni a dolgokat (.jpg|.png|.gif|imagerz pl)) -
#20786 Akik 10 éve (vagy annál régebben) regeltek kaphatnának vmi "plecsnit" a fejlécbe, és mondjuk örök ingyen VIP -t mellé? :DDD
Ami még jól jönne, hogy ki lehessen listázni a saját hozzászólásaidat egy topikban.
Illetve szűrni a hsz -eket egy topikon belül: pl csak azokat a hozzászólásokat mutassa amiben van kép vagy video beszúrva, vagy link van benne (vagy ezeket meg lehet oldani az alsó keresővel is?) -
#20785 Az a div jó nagy baromság lenne.
Ennyi kéne a styleba egyébként:
hr{height:1px; border:0; background: red;} -
nú #20784 Ja, style taget kéne használni. Nálam is szürke a HR vonal. Meg akkor már lehetne 1 pixeles divet :D -
#20783 Meg is néztem, jól mondtam, a background-color nem megy webkit alatt. Opera alatt megy. Ennyi. De végső soron még ez sem játszik, mert ezt csak Opera alatt örölki a default sheetből. Szóval egyedül a color attribútum van, az meg már nagyon-nagyon-nagyon hosszú ideje nem támogatott. Már ha létezett is valaha egyáltalán.
De egyébként ezt már leírtam vagy kétszer ezelőtt is. Illene javítani. Sőt, tovább megyek, illene nem HR-t használni, az már ezelőtt 10 évvel is ciki volt. :) -
#20782 én egy éve használok kb Chrome-ot, azóta ilyen azt tudom :) -
#20781 Én konkrétan a CSS-ben nem is találtam rá utalást, szóval úgy néz ki hogy egyedül a "color" attribútum játszik, a többi csak öröklődés. Operában néztem amúgy, éppen arra volt dolgom, jól be is csapott vele. Webkit alatt még ez sincs, de akkor ezek szerint a background-color lehet menne, mert Operában azt örökli. Element style-ban amúgy nem szabad megbízni, minden script azzal játszik. A bővítményben is van beépített korrekció hogy minden böngészőben egyforma legyen. -
#20780 Én ezeket találtam az elemvizsgálóval:
hr[color=red] {
border-top-style: solid;
border-right-style: solid;
border-bottom-style: solid;
border-left-style: solid;
border-color: red;
background-color: red;
}
#ext_unreaded_hr {
border: 1px solid red;
margin-top: 20px;
}
ebből gondoltam, bár tényleg nem nagyon értek hozzá :) -
#20779 Az SG nem bordert használ hanem egy color attribútumot és egy background-color-t. Mondanom sem kell, teljesen egyértelmű hogy mindkettő szar. Előbbi ha létezett is valaha mára már egyetlen szabványspecifikációban sem szerepel, a BG color meg egyszerűen nem erre való, nem kell csodálkozni ha nem megy. Ha bordert adnának neki akkor jó lenne egyébként. -
#20778 #17938 -ban már volt szó róla, akkoriból valami olyasmi rémlik, hogy a Chrome nem kezelte a hr tagnél a border színt... lehet, hogy mostanában megint ilyesmi van? Maxthon alatt (szintén webkit motoros) is szürke, nincs kerete, egészen vékony a vonal, Opera alatt pedig megvan a piros keret rajta. -
#20777 Nálam mindenhol piros -
#20776 nálam minden topikban -
#20775 módosított témánál néhol igen. Amúgy piros... -
#20774 chrome alatt a piros vonal az szürke -
#20773 elnézést kérek -
#20772 Leírtuk többször is, Robaj olvasta, feljegyezte, de ez nem egy olyan dolog, amit ő 2 perc gépeléssel meg tud javítani. Gondolom meg kell beszélniük a lehetőségeket a főszerkesztővel és St-vel, aztán ha lesz valami belőle, arról úgyis tájékoztatnak. Addig viszont szerintem kár rugózni rajta.
Ezért sem értem, hogy miért vette ki Robaj a fejlécből a "megbeszélésre vár" rovatot, akkor látszana, hogy ezt már felvetettük, tudnak róla. -
#20771 #20728
de hát hiába -
#20770 #20649 -
#20769 valóban egy nagy nulla így az egész rendszer, át kéne dolgozni értelmesebben, de a legjobb lenne eltüntetni -
#20768 lolol tényleg, elfelejtettem, hogy valamiért gerjed rá. -
#20767 Állítsd be az adblockod rendesen vagy kapcsold ki. -
#20766 Mobilos verzió főoldali cikkeknél lehetne egy alapértelmezetten elrejtett hozzászólások rész. Index mobilos verziónál ha rábökök akkor lenyitja és azért jó ha alapértelmezetten be van csukva mert lehet valaki nem kíváncsi rá és akkor így gyorsabban is tölti be a cikkeket. -
#20765 Megint eltüntek a kategóriák a kedvencek közt... :/ -
#20764 Explorer 9 alatt megen eltűnnek a hozzászólások pl. a PC-s játékoknak leáldozottban...
Tuti emiatt az új hzsz. becsukó baromság miatt van. -
#20763 HBD -
#20762 Boldog születésnapot St! -
#20761 a Legrégebbi fórumtémákat és sg cikkeket hol lehet elérni? a legelső cikkekre kíváncsi lennék. -
#20760 Látom megint sikerül a topicot rendeltetésszerűen használni. Abbahagyjátok, vagy szétszórjak pár tucat büntetőpontot? -
#20746 Az én ötletem: Mivel a felhasználók által vezetett rendszer hiteltelen, a moderátorok által kiosztott büntetőpontok száma kéne meséljen az adatlapon egy adott felhasználóról. Ez kiütné önmagában szerintem a pontrendszert, de én amondó vagyok hogy a pontrendszer maradhatna mint hsz értékelés. Az adatlapon nem jelenik meg infó, viszont egy hsz fejlécén már egy értékeléstől megjelenhetnének az adatok ugyan olyan formában mint jelenleg, és így értelmet is nyerne a dolog. -
#20745 Igaz hogy párszor terítéken volt a pontrendszer itt a topikban, de úgy érzem hogy újra elő kell vegyem. Egy ideig inaktív volt a nickem, de azért vicc hogy még úgy is kaptam "jó néhány" pontot, bármit írok a fórumon döntő % -ban a mínuszok gyűlnek, de nem is ragozom tovább. Biztos hogy ezen problémákkal nem vagyok egyedül, állregekkel osztogatják emberkék saját maguknak és másoknak a pontokat mikor hogy esik jól, ha valaki valamiért nem szimpatikus függetlenül mit írt lepontozzák, azt gondolom még megy a vihogás is a háttérben mellé.
Én szerintem ezt az egész pontrendszer újra kéne gondolni vagy törölni a francba, jelenleg egy baromság infótartalom nélkül. -
#20744 rákerestem az "apro." szóra a topik alján, és ahol link van ezzel a szóval, nem működnek a hivatkozások, mert így néz ki:
http://%3Cfont%20color%3Dred%3E%3Cb%3Eapro.%3C/b%3E%3C/font%3Ebikemag.hu
beépíti a linkbe a pirosan kiemelt találatot... :) -
bracsek #20743 Nagyon nagyon szépen köszönöm. :) :D -
#20742 mobil:
a kedvencek oldalon alul ha az ugrás az oldal tetejére gombot megnyomom akkor elkezd tölteni és végül ugyanott lent marad a nézet, nem mozdul semmit ( opera böngésző ). a topicon belül pedig az ugrás tökéletesen működik, nem tölt, egyből görget. nem lehetne ezt a görgetést átvinni a kedvencek.php oldalon lévő gombhoz hogy az is rendesen működjön?