27328
-
#20701 sehogy, facebookon, youtubeon se szokták. Tiltás/büntipont és a report funkció tiltása lehet a trolloknak és ennyi. -
#20700 Oke egyszerusitsuk le a dolgot.
user megnyomja a - gombot, felugrik egy ablak 3 valasztasi lehetoseggel:
- eseten: Spoileres hozzaszolas/nem temahoz kapcsolodik/jelentes a moderatornak
+ eseten csak belpusszolja, es mondjuk ha eler a hozzaszolas 10 + -ot akkor a hattere mondjuk zoldre valt, hogy messzirol lehessen latni, hogy franko.
A jelentes a modoknak, megy akar priviben, akar egy modlistben a topic hazigazdajanak.
Ha o aztmondja jogos, akkor bepirosodna a hsz hattere.
Az user meg altna az adatlapjan ki mit csinalt melyik hsz-evel. -
#20699 és mi akadályozná meg a főtrollokat, meg a hülyéket hogy esztlenül nyomják, és automatikusan összecsukják a fél sg-t? kell 1 mod aki jóváhagyná. -
#20698 ezt az ötletet akkor már egy értelmesebb funkcióval dobnám fel: a mínuszolás mellett legyen report gomb is ahol 3-4 féle kategóriából választva jelezhetjük a kifogást egy-egy emberre, akár kommenttel együtt, az eredményt pedig a modik láthatják a saját felületükön. Megnéznének egy listát, hogy ma pl miket jelentettek, átkattintgatnák, megnéznék igaz volt-e stb. Amikor sok report jött egy hszre az meg akkor már ugye egyből kitűnik. Teljesen felesleges lenne ezután az összes modtopik. -
#20697 Makrók közé [ OFF ] topic jelölő, ami mondjuk előre összecsukja a hozzászólást, pontozástól függetlenül - vagy valamilyen látványos módon megkülönbözteti a "normális" hozzászólásoktól.
Teljes hozzászólásnál lehetne összecsukás, szövegrésznél mondjuk halványabb betűtípussal / spoilerszerűen elrejtve mutatja a szöveget. -
#20696 Egy javaslatot tehetnek tovabbfejlesztesre?
Lenne e ra lehetoseg, hogy + vagy - -olas eseten egy input felugorjon, es be lehessen irni egy 20-30 karakteres szoveget, hogy miert kapta? pl trollkodas/nem megfelelo hangvetel/nem temahoz kapcsolodik stb.
akar lehetne egy select/radio is.
valamint az user adatlapjan megjelenjenek, hogy ki, mikor +/-, melyik postjara, miert kapott mit. pl utolso 20, vagy ebben a honapban kapottakat irna ki
Esetleg megjelenjen az adott hozzaszolasban is csak az ok, hogy ertekelve: +/-, ok: blabla -
#20695 moderátori eszköztár bővítése a direkt link alá is -
#20694 Az, hogy megjelenjen ki nyitott gumi topikot nem olyan régóta fícsör -.- egy halom topikban nem is fogod látni ki volt a topiknyitó -
#20693 Összes téma: 100000 db
ték -
Robaj #20692 Pl? Nekem megjelenik. -
#20691 Hm, valahol van ilyen saját beszúró cucc, az zavart be. -
#20690 eddig se működtek más böngikkel -
#20689 BLINK !!! :D -
#20688 Kedves Béla : áthúzott Kedves Gedeon : aláhúzott
PARÁZS
ÁRNYÉK
Szöveg megfordítása
Vertikálisan (függőlegesen): [flipv]MEGFORDÍTVA[/flipv]
Horizontálisan (vízszintesesen): [fliph]MEGFORDÍTVA[/fliph]
Chrome-ba ezek nem lesznek javítva. vagy müködnek még ezek egyáltalána mostani böngészőkkel? -
#20687 pedig biirtam hogy akárhogy be tudtam lépni, sosem tudotam hogy nagy vagy kisbetuvel van e a kodom :D -
#20686 2012.05.09. (R)
- Bugfix: kisbetűs jelszóval is ment a belépés, most már pontos egyezés kell
- Hosszú beszúrt programkód esetén scrollozás nem jelent meg, javítva
- Hozzászólásba beírt #HSZ szám automatikusan link lesz, rákattintva alá betölti a topicon belüli adott sorszámú hozzászólást.
- Chrome alatt reload() nem küldi el a post adatokat, így 15 mp-en belüli hsz küldésnél üres postot adott tovább annak lejárta után
- Áthúzott szöveg makró
ezaz, köszönjük :) -
#20685 gondolom be van állítva, hogy csak azokat a topikokat mutassa a kedvencekbe, ahova érkezett új üzenet. Az a topik pedig akkor is látszik, ha nincs új üzenet. -
Robaj #20684 Erről tudnál bővebb infót adni? Képernyőkép? Nem igazán látom a problémát. :)
-
#20683 banyek, két hozzászólással alattad egy mohus kép belinkelve ugyebár... :D -
#20682 Assszondja: a kiszolgáló tanúsítványa hiányos (magyarorszag.hu)
csak ebben a topicban
WTF? -
#20681 Most már itt is -
Robaj #20680 Nekem megy.
https kivéve mert hibát írt ki némely böngészőben, de lehetett beszúrni https képet.
Böngésző? -
Robaj #20679 Lásd: #20644 -
Robaj #20678 "Chrome alatt nem jelenik meg az a kis ablak ami mutatja ki adott pozitív vagy negatív pontozást az adott hsz-re."
Chrome 18 alatt nekem jó. -
#20677 persze ez mondjuk legyen azért low prio, mert a fenti cuccok sokkal több figyelmet érdemelnek :D -
#20676 Most vettem észre egy kis bugot: bent van a kedvencekben a sedózájos topik (gumiszoba, szép kék színű topikcím) és hiába nincs benne új üzenet, nálam a főoldalon maga a cím most is látszik. IE8 (fujj fujj, de most ezt tudom csak használni) -
#20675 3. ponttal teljesen egyetértek, a legtöbb fórumon ez megy, küld egy e-mailt a rendszer, hogy pár nap múlva törlés lesz, ha nem leszel aktív és ennyi. -
#20674 meg illene kivenni az a feature-t hogy nincs különbség a kis- és nagybetűk között a usernév és jelszó beírásánál. nem kicsit könnyíti meg a regfeltörést... -
#20673 Oda is figyelek, ha rajtam múlik betiltatom, de legalábbis eltüntetem az főoldal(am)ról. -
#20672 Amíg egy reg jelszava kitalálható szimplán a nicknevéből, vagy valami triviális jelszó, addig semmit.
- Ha tudnánk véglegesen banolni, akkor nem szivárgona adott nick-ekkel mindig vissza, hanem első próbálkozásnál azonnal kinyírnánk őket.
- Ha valami programmal átnéznék a fejlesztők az adatbázist (elég a pár hónapnál régebben belépettekre), hogy a jelszó egyezik-e, vagy triviláisan kitalálható a nick-névből és letiltanák ezeket a júzereket.
- Ha letilanák az olyan júzereket is, akik egy évnél régebben léptek be, vagy regiztek x éve és nincs hozzászólásuk, esetleg 200-nál kevesebb. Aki ugye hosszú évek alatt sem termelt 200 hzsz.-t és nem lépett be egy éve, azt nyugodtan ki lehet vágni.
- Aki meg sír, hogy kivágták, annak kell egy aktiváló mailt küldeni és addig nem tud belépni, míg az abban lévő linkkel nem aktiválja újra az accát (pl. lehetne egy másik fajta státusz az így letiltottakra, akár külön mezőbe, így tudjuk, hogy ezek automatikusan tiltódtak, ergó ha mégis 1x be akar lépni és nem megy neki, akkor ott lehet egy gomb, amivel az újraaktiváló mailt megkaphatja a mailcímére, amivel regizett). Így a passzív júzereket parkolópályára tesszük és nem lehet velük csak úgy betörni. -
#20671 Már nem azért, de ha meg moderátor vagy, neked is dolgod lenne odafigyelni a chatre is nem? :D -
#20670 Mobilos verziòbòl nem lehetne kivenni ezt a sok csillagot meg koronàt ami mutatja, hogy miòta tagja a user a fòrumnak? -
#20669 Ezt a szardarabot nem lehetne kiírtani a földről is.
Robaj, regisztrációk feltöréséért mit kaphatna jogilag ez a féreg? -
#20668 Bespammelnének valami hülyeséget, aztán gyorsan lemínuszolnák a hozzászólásokat. -
Dodo55 #20667 Hm, hirtelen beugrott egy új ötlet erre az értékelősdire:
Csak abban a topicban értékelhetnél, ahová már írtál.
Ez szerintem kiküszöbölné a Dzsini által említett 10 trollos példa problémáját. -
#20666 Rossz szekcióban van, ez a mobilra vonatkozik:
- A kedvenceidez érkezett x új hozzászólás érkezett résznél bug: minden komment elolvasása után mínuszt ír ki.
Ez így nem teljesen igaz, rosszul számol, ez magával hordozza azt, hogyha mindent elolvastál, akkor negatívba fut (mint a te esetedben is ez lenne) :D -
#20665 csak azt láttam h "kikapcsolható legyen" :) bár az is megoldaná ezt a hatalmas problémát :D -
#20664 Ott van már a listában. -
#20663 fasza lista! -
#20662 m.sg-n nem jòl számolja az "új hsz érkezett" dolgot. most is 17040et ír holott csak 1 topikban van 17200... :DDD