Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armagedown
"tegyük fel hogy van egy user aki focidrukker és van egy hobbija (mondjuk makettezés), akkor a focis fröcsögése miatt ne tiltsák le mondjuk a makettezõs topikban."

Ezzel csak az a gond hogy sehol sem szeretik ha valaki offol

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

DanielT
Tényleg, ez aztán mindent megoldana!

Mert ugyebár kurvára ki van vele segítve az ember! Hisz hol máshol kapná a mínuszt, mint ahová ír?! ÚRISTEN.

Értékelem, hogy ötletel a koma, de ez a rendszer alapjaiban szar onnantól, hogy bárki, bárkinek mínuszt adhat bármikor.

Viselkedjen jól az ember azért, hogy pluszt kapjon! Azzal nem tud visszaélni néhány idióta rosszakaró!

Guren
a legésszerûbb megoldás még mindig az, ha elfelejtik a dislikeolást úgy, ahogy van. kíváncsi vagyok, mikor jönnek rá végre.

tomsolo
96271 reláció per User. Jó nagy szerverpark kell majd hozzá 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
(mármint a témakörök szerinti pontozás)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Ez például igen jó ötlet! Kapod a pluszocskát érte 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Carlos
akkor azért szopok? hehe...

Þór vígi þessi rúnar

tigeroo
akkor úgy kellene hogy minden fórum-ágban külön számítson a pontozás.

tegyük fel hogy van egy user aki focidrukker és van egy hobbija (mondjuk makettezés), akkor a focis fröcsögése miatt ne tiltsák le mondjuk a makettezõs topikban.

plusz lehetne 7naponta nullázni, hogy ne legyenek a vérpistikék ( #19174)
miatt irracionális különbségek fórumozók között. esetleg hogy mégis maradjon valami nyom, valamilyen chart-szerûségben az elõzõ idõszak pontjai meglennének jelenítve (akár a profiloldalon visszamenõleg)
Dzsini
A házigazda fejlécbõl módosíthatja a kinézetet - ha elrejti a gombokat, akkor nem (vagy kikapcsolod az elrejtést felülbírálva a kinézetet - ez böngészõfüggõ).

tommygear
ismét egy hasznos fejlesztés, a temérdek bug (nem csak) chrome alatt lényegtelen
Nem is müködik minden topikban a rendszer.PL a Való Világ topikban nem lehet pontozni

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sir Quno Jedi
hmmm, vagy 11-et 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
jó, de akkor elkéne dönteni hogy mi is kell, mert a dislike miatt sokan el fogják baromkodni az egészet. pont te tudod közülünk a legjobban szerintem hogy az sg mekkora "retardált gumiszobás óvoda"

akkor már inkább egy egyéni tiltólista kéne meg egy csak like/hasznosság gomb.
Lyukasbogrács
kb. mint valami fõzõversenyes mûsor, hogy erre a csodás napra ma 10 pontot adok

Molnibalage
Ja, kb. ez lesz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Carlos
Ezt pofázom énis, de szarnak bele...

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
Az ugrás dolog tuti megy ? Most beléptem ide és nem volt, visszanéztem pár oldalt, megjelent, kattoltam és 1 oldalt visszaugrott :o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Molnibalage
Csak nem tudsz három jegyû számot beírni, a - elõjel miatt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DanielT
Egyszerûen NEM-HISZEM-EL, hogy képtelenek vagytok felfogni, hogy nem fog mûködni ez a rendszer.

Példa: Valamilyen témához hozzászólsz, amivel bármilyen oknál fogva, akár csak "szakmailag" nem ért egyet és mínuszol, mondjuk csak arra a kommentre. Legyen ez egy látogatott téma, ahol pillanatok alatt felszalad a szám.

Ennek folyományaként MINDENHOL letilt a rendszer! Kivetett lettél, egy utolsó letiltott görény.

GRATULÁLOK!!! <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

DarkSector
persze hogy rossz sehogy se jo, max ha csak + lenne

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sir Quno Jedi
Nyugi, gondolom még változik ez is, kell egy pár nap tapasztalat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lyukasbogrács
ennél a napi 1 ember, 1 másikat pontozhat, megint értelmetlen, mert ha a júzer ír 1000 hozzászólást egy nap, de éppen csak egy hozzászólás nem tetszett a másinak, akkor is kap egy mínuszt...

Sir Quno Jedi
+1

tomsolo
@ Dzsini: A szûrésem van -100ra állítva - mindenkit látok. Mondjuk a moderátoroknál eleve így kéne lenni mert hogy moderálsz ha nem látsz? 😊

Sir Quno Jedi
Igen, de ha azt nézi, hogy TE kiket diszlájkolátl, akkor za már 1xû tiltólista, ennyi erõvel magdhatod, hogy többet ennek nem akrod látni a hozzászólásait. EZ meg azért van, hogy a többiek véleménye alapján látszódjon ki kívánatos, illetve melyik hozzászólás kedvelt és melyiket gyûlölik. Tök másra van a a két dolog.

Mint víruskergetõknél/védõszoftoknál a közösségi szavazat, amibõl kiderül, hogy ki mit nyomott az adott problémával kapcsolatban, így neked is lesz róla képed, mi a manót kéne tenned, ha amúgy nem is lenne, hiszen mások véleményét/döntéseit látod éppen.

DarkSector
az hogy megnehezitse a dolgunkat és hogy lássák hány aktiv forumozó van mert azok most idejönnek mind 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

+/- gomb saját hsz-nél meg sem jelenik

Shep
Na errõl beszéltem lájkolásra van ész de a kilökés megoldására évek óta nem volt kapacitás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A 2001-est, azt hiszem páran megijednének ,hogy jó helyen járnak-e 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
miért naponta lehet?????? azt hitte összvisz csak 1-et

Shep
Egyébként azt árulja már el valaki milyen gyakorlati jelentõsége is van ennek az egésznek?

DarkSector
kérjük vissza a tegnapi állapotot 😛

jazzy
Akkor ezek után délelõtt vigyázni kell, csak este szabad trollkodni amikor már megkaptad 😛
Shep
Én meg szeretném mindenki hozzászólását látni, mert lehet, hogy mindig hülye de 1x pont értelmeset és fontosat szól hozzá. Kérem kapcsolják ki! 😊

DarkSector
+999 like

tigeroo
<#eljen>

engem is csak ez érdekelne, hiszen arra is kell gondolni hogy más véleményével egyetérthetek attól hogy a többség nem
DarkSector
mert jó a rendszer? 😊

Dzsini
Erre már a múltkor is kellett egy cache-törlés, valószínûleg gyorstárazva vannak az értékek, nem mindenkit aktuálisan olvas ki - majd frissül.

Gyorsítótár ürítése nem 1 perc 😊

N o N a m e
ez se okos döntés, mert akkor mi van ha a humoros topikban trollkodik valaki, és egy másik topikban normálisan beszélget (vagy fordítva)?
Ezt az értékelõs dolgot topikokra kellene bontani, és ne menjen át egyikbõl a másikba, minden user fejlécében látszódjon a hsz + és - szavazatai és kész, nem kell túlbonyolítani, ha úgy sincs jelentõsége.
Shep
Adni tudsz de nem számolja.

Sir Quno Jedi
Öhmmm, te kevered a fazont a szezonnal. MOST full élesben javítanak szemlátomást a kedves fórumozók sirámai alapján. Percrõl percre belenyúlva az éles kódba. Ezen mégis mit lehet tesztelni, ha gyorsnak kell lenned és azonnal kell a változtatás.

Okoskodni én is tudok. Elvileg fejlesztõ az éles rendszerhez HOZZÁ SEM FÉRHETNE, semmilyen körülmények között sem. Ámde éles üzemben mégis gyakran elõfordul, hogy azonnal kell javítani és nincs lehetõség napokat várni a jó öreg szabályzatok szerint eljárva. Na ilyenkor persze le is lehetne kapcsolni a rendszereket a javítás elkészültéig, nemdenem?!? Nos NEM. 😄

Dzsini
Az egy -100-tól +100ig számláló skála, 0 plusz és 1 mínusz ugyanúgy -100, mint a 0 plusz és 200 mínusz.

Ez nem jó,mert saját magamnak is tudtam adni pontot

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

[HUN]FaTaL
Érdekes, mert a tied rendesen látszik, hiába vagy minuszban. Darksector meg jelenleg pluszban van mégis nyitogatni kell. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Shep
Azt kellene megoldani ,hogy ki lehessen kapcsolni.

tomsolo
Én -100 vagyok látom rendesen.

[HUN]FaTaL
Lehet hogy nullázva van, de pl. darksectort még mindig le kell nyitogatni, mivel mint említettük lejjebb hiába hozod vissza, akkor is rejtve marad.

http://goo.gl/gd6Zi5

DarkSector
<#eljen>

Következõ probléma, hogy ha a rejtés megmarad, akkor állítgatás nélkül azt nem fogom látni, akire esetleg én nem dislike-olok, de 200 másik igen, és elõttem is tiltva lesz, ugyanez forditva. 😊

Meglehetne csinálni hogy a dislike-osokat személyreszabottan rejtse el????

Szóval nekem csak azt rejtse akit én dislike-olok...

DarkSector
de nem látod a %-ot, nem mutat valos adatot, vagyis felesleges, akkor minek? 😊