Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Hja, report + hasznos gomb tényleg jobb lenne.

Amúgy adott fórumban X user hozzászólásainak listázására van valami törekvés vagy nincs rá kapacitás ? <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

immovable
Ezt gondolom még kevesen mondták. Nekem tetszenek az új fejlesztések, jó lett. Köszi. 😊
kifli
nagyobb külföldi fórumokon, inkább report, és thanks gomb van.

Szerintem vagy csak thanks gomb kellene, vagy valami rendszer, hogy ne mindenki minuszolhasson, csak az értelmesebbje, aki érti, hogy mire is való...

Én még mindig ahhoz kötném, hogy ki kapott sok + vagy ki kapott sok - pontot, hogy oszthat-e ki - pontokat. Esetleg mennyiségbeli korlátozás, amit te mondasz. Akinek sok - pontja van, kevesebbet oszthat ki, mint akinek kevés. De a kapott - és + pontok aránya is meghatározhatja, hogy ki mennyit oszthat ki.

A reg idõpontot nem érdemes idekeverni szerintem.
Bronx South
De ez milyen büntetés tulajdonképpen ? Jelentõsége nincs csak hiteltelen számok, teszem azt egy vitában (pl politikai) a minuszt rá lehet nyomni egy olyan hszre is, amiben lévõ véleménnyel nem értek egyt pl. És akkor most megbüntettem az illetõt mert más szemszögbõl nézi a dolgokat (?) pedig nem egy kalap a trollkodással.

Teszem azt esetleg most nem értesz egyet velem, nyomsz egy dislikeot ? Teljesen hülyeség, valami értelmesebb rendszert is ki lehetne találni.

Rengeteg külföldi fórumban jól mûködik az userek által vezérelt büntetõpont-rendszer. Egy jelentõsebb fórumot enélkül ma már nem is lehet müködtetni.

A trollok is legyõzhetõk a rendszerben, pl. korlátozni kell a kiosztható mínuszok számát (regisztrációs idõhöz - napi x db., hozzászólásszámhoz stb.), napi kiosztható kvótát megállapítani, vagy arányítani valamihez, pl. a likeok és a dislikeok aránya nem haladhatja meg az 1:5-öt, és ez fokozatosan nõ.

kakimakifsz
A moderátorok itt szinte kivétel nélkül userek is és userbõl alakultak át modivá<#miaz>
tévedek?

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Laza
Úgysem lehet igazságos, userek által vezérelt 'büntetõ' rendszert kitalálni ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

kakimakifsz
Ez az egész csak poén nem kell túl bonyolítani 😊
Most te az alapján ítélsz meg valakit, hogy hány %-os?
Az itteni témák 90%-a csak kronológikus sorrendben olvasható, tehát még arra se jó ez a +/-, hogy a hasznosabb válaszok elõrébb kerüljenek.
Nevet rendelni minden szavazathoz az jó lenne. Valaki szerint ez gépigényes... pl.: "kifli (-1)kapta: kakimakifsz 2011.09.30 topic IDszáma/hsz száma" az kb 90byte...
csak kibírnák azok a szerverek😄

Laza
Senki ne tudjon mínusz jelet tenni, ne diszkrimináljunk. A hülyék egyébként is nap mint nap leteszik az asztalra névjegyüket, meg sem kell õket különösebben jelölni 😊
Máshol is ezer éve bevett szokás, hogy csak pozitívan, adott témában értékelhetõ hozzászólásra lehet pontot vagy +1-et tenni, ezzel értékelve a hozzászóló tevékenységét.
A mínusz osztogatása a hülye gyerekek olcsó játéka lesz ... és errõl sohasem fognak leszokni, úgy ahogy ugyanazok a hülye gyerekek nap-mint nap lenyilatkozzák a baromságaikat, és összevesznek mindenkivel ... messze van attól ez a fórum (meg nem is arról hírhedt), hogy többségben vannak a 'normális' emberek, akik tudnák, hogy egy ilyen gombot hogyan kell használni. Szóval ezt kiindulási alapnak tekinteni hiba.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

kifli
illetve egy olyan rendszer, hogy bizonyos mennyiségû + jelölést kapott forumozók tudjanak - jeleket osztogatni.

Mondjuk ha valaki benne van a legtöbb + jelölést kapott felhasználók elsõ 20-30-40%-ában, akkor tud minuszolni.
A százalék attól függ, hogy hány százalék idióta sg-n 😊

Esetleg fordítva, aki benne van a legtöbb minuszt kapott userek elsõ 10-20-30%-ban az nem tud minuszt osztani.
kifli
javaslom, a minuszolós gomb levételét 😊

Valószínûleg a trolloknak hasznos ez a gomb.

Elég lenne 1db köszönöm gomb valahova, a válasz erre gomb környékére, hamár nagyon akartok ilyet...

Elég sok olyan topik van, ahova rengeteg agyilag éretlen személy jár, ezek fogják nyomkodni a - gombot....
Solten
Amugy ez a manapsag divatos plusszolas, lajkolas hogy mukodik eredmenyesen es jol, arrol meg lehet gyozodni az engadget.com -> disqus foruman.

Saor Alba

kakimakifsz
Újdonságot csináltatok, amit a többség lehurrogott.

Solten
Tisztelt developerek, lehetne valami ertelmes fejlesztest is eszkozolni, pl a forum mobil verzioja. Mert az m.sg.hu szuper.

Saor Alba

DarkSector
Igen fejlõdni kell, meg elõrelépni.
Sok ötletem/ötletünk lenne, de pl ez a civilizálatléansághoz vezet majd vissza, ez a baj. :S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Laza
Na, amíg offline voltam kaptam ilyet is olyat is ... de hogy mire? Az rejtély marad 😊)

Solten
Hasznos hozzászólás.

Saor Alba

DarkSector
"De vágod milyen mikor fegyvert adsz az emberek kezébe és mondod nekik hogy van rendõrség, de inkább itélkezzetek ti."

Ez egy aranyköpés lehetne ide ebbe a témába, mert most ez történik! <#wink>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gergely1991
Olyan is megfordult (emlékeim szerint rajtam kívül) hogy a dislike-ot törölni a másik meg maradhat.Illetve hogy nálam megint nem lehet visszalapozni a galériában.A többi úgymond amolyan reklamálás jellegû.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

shaddam
Mi kéne hogy jobb legye?A facebookos like hülyeség kivétele.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

[HUN]FaTaL
Vegyétek ki a dislikeot. Trollok játékszere, semmi egyéb.

http://goo.gl/gd6Zi5

St
bármikor nullázható a jelenlegi rendszer, ahogy ma már egyszer nulláztuk is, szóval ez lényegtelen.
SzirmosSzisza
Rakjátok be úgy, hogy ne legyen semmi hatása, aztán 1 hét után üljetek össze és elemezzétek a dolgokat.
(mit kéne finomítani (pl aki sokat lájkol ne érjen annyit / fordítva) etc)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

St
hát, ezen kívül bármi jó megoldás. nem hiszek abban, hogy az emberiségnek meg kellett volna maradni az õsközösségi társadalmak szintjén mert pár konzervatív tulok azt látta kívánatosnak, sry 😊
DarkSector
Van egy: töröljétek. 😊

St
amióta olvastam utoljára a fórumot (az kb. 4 órája volt) 360 új hozzászólás, valaki aki követte foglalja már össze van-e valami lényeg 😊

a rendszer az egy kísérlet, nem tudjuk mi lenne a jó megoldás, nem hiszem, hogy nálunk van a bölcsek köve, tehát ha kiforr itt egy jó javaslat, ami erre a pontozós-közösségi moderálós témára alkalmazható, akkor úgy fogjuk megcsinálni. szóval az indulatokat kérem mellõzni ezzel kapcs. köszi 😊
St
itt 😊
N o N a m e
Ebben a topicban szpemelni/csevegni
TILOS!

<#felkialtas> <#felkialtas> <#felkialtas> <#felkialtas> [b]Az offtopic hozzászólásokat büntetõponttal jutalmazzuk! [b]<#felkialtas> <#felkialtas> <#felkialtas> <#felkialtas>
SzirmosSzisza
Nem januárban ? Én anno akkor kaptam koronát :o

Sir Quno Jedi
Nem akkor romlik az arányod, amikor írsz, hanem amikor ELOLVASSÁK. Dolgozatot írsz suliban, ott is míg ki nem javítja a tanerõ, addig semmi sem történik, node akkor, meg ha beírják a zellenõrzõdbe!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tényleg? Ezt nem tudtam

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tigeroo
majd jövõ év májusában (a regisztrációd havában) kapod meg a harmadikat 😊
jazzy
Mert Idõ alapján kapod, hogy mióta vagy regisztrálva.
Én meg miért nem kaptam meg a 3.csillagot? Már zsinórban 3-szor fizettem az sg-nek,és mégis 2 csillagom van.És meg se vártam most se míg lejár a VIP.Még volt 4 nap hátra asszem amikor fizettem.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

kakimakifsz
Ha 150x30-as a logód (nagy), akkor VIP vagy.

tigeroo
megtörtént az energizálás. ráhangolódtam a vip csakráidra, kicsit elvolt dugulva. xenu legyen veled
kakimakifsz
VIP vagy 😄DDD

kakimakifsz
Túl egyszerû lenne 😊))
Érted.. minden topicba lenne egy normális chat, hide-al, hanggal stb...
nem lenne annyi OFF se.

Tails
Sziasztok, megvettem a vip jogot de mégsem vagyok vip, valami admin tudna segíteni ?

nekem megvan a scriptje

kakimakifsz
Egy újabb ötlet tõlem:
>>>Chatango beépülõ freechat falat minden topicba!

lásd itt:

Holnap meg azt veszem észre hogy nem jelennek meg az üzeneteim.Kösz

Nem érted.Ami hozzászólás lefut,azon csak pár percig lehessen elérni a gombot,és így visszamenõleg nem tud senki lájkolni.Ésszerü megoldás.Hogy lehet az hogy nem írok semmit másfél óráig,és leromlik az arányom?

kakimakifsz
perc??? nem napra tetszett gondolni?<#zavart1>

<#idiota>
Kösz.Ezentúl én is a pirosakat nyomkodom

Vagy legyen idõhöz kötve.Szerintem ez lenne a legjobb megoldás.Pár perc után mindig tûnjön el a jel a hozzászólásról.

Másfél óráig nem szóltam hozzá semmihez,azóta lementem vagy 50 pontot.Ez úgy baromság az egész ahogy ki van találva.Miért nem lehet a régi hozzászólásokról eltüntetni a gombokat?

kakimakifsz
kaptál 1 -ot 😊

kakimakifsz

Ancsi topicban kiosztottam vagy 20 db -t

van valami abban, amit mondasz😊

tigeroo
ezért kell csöcsös képeket postolni, azt mindenki szereti<#idiota>