27328
  • SzirmosSzisza
    Eddig lehetett és a naplóban sincs semmi róla :o
  • [HUN]FaTaL
    Mi az oka annak, hogy aláírásba nem lehet linket tenni? A HTML kódot azt értem, de én szimpla, szöveges linkre gondolok :)
  • [HUN]FaTaL
    Akkor meg persze, hogy kiléptet, ha másik eszközről belépsz...
  • Interstate 95
    Próbáltam mindent, folyton kiléptet. Amúgy nem mobilos verziót használok mobilon, hanem a teljes verziót.
  • gergely1991
    És ha benyomod hogy "bejelentkezve marad(régi)",akkor sem?
    Egyébként ahogy megfigyeltem mind a kettő "kívülálló", ahogy olvasom hogy mobilon való bejelentkezéskor nem léptett ki(fordítva úgy tűnik még nincs elintézve(vagy mégis?).
  • Interstate 95
    Az miért van hogy mobilon állandóan kiléptet a profilomból az sg ? Egyedül ha frissítek egy topikot akkor nem, minden más esetben igen.
  • Dodo55
    Na ja, és emiatt nem kap megfelelő mime-type-ot, így szövegként jeleníti meg a böngésző.
  • Zoli007
    Annak a képnek valamiért elbaszott kiterjesztése van.
  • wick
    kép
  • wick
    Felfedeztem egy apró BUG-ot.
    Példának okáért itt van tigero galériája, amiben ha a legfrissebben feltöltött "eh" nevezetű képre kattintok, behoz egy végtelen hosszú karaktersorozatot, ami képes lefagyasztani a rendszeremet.
    De másnál is megfigyelhető ez, gondolom a nagyobb felbontású képek miatt.
    Ez ellen lehetne valamit tenni?
    thx
  • jazzy
    Vagy annak igényét, hogy kultúráltan kell chatelni, fura engem még sosem vágtak ki.
  • Büdös Bohóc
    (mondjuk ide illik valamelyest, mert felveti annak az újításnak az igényét, miszerint chatban esetén kapjon üzenetet akár indokkal az ember, hogy kivágták)
  • Dzsini
    Moderátori topic, 23152, ez a téma az oldal fejlesztésével, hibáival foglalkozik, nem a moderációval.
  • tigeroo
    levenni rólam a csetbant.?

azért vmi figyelmeztetést vártam volna
  • gergely1991
    A bannerben megfogalmazott,az sg mobile kategóriában lévő, utolsó kettő mikor lesz orvosolva?
  • gergely1991
    Ez például html-ben lett megírva és elég ügyesen(próbáld ki).
  • Dzsini
    Hogy pontosak legyünk: 5 ember a hozzászólásra vagy 50 a felhasználóra.
  • SzirmosSzisza
    5 ember :$
  • Zoli007
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Így. Close enough...
  • Calver
    a trükkje annyi, h érj el -50-es értékelést, legalább 50 ember pontozása után.
    illetve még az sem feltétlenül, mert beállításokban változtatható. (amit mint most megtudtam nem lehet linkelni)
  • qtab986
    SRY SRY SRY! Fél órát kerestem, de nem találtam megfelelő topikot. Hogyan kell olyan kommentet csinálni, ahol a komment nem is jelenik meg, csak egy lefelé mutató nyíl? A nyílra kattintva jelenik meg a komment. Fórumban használható makrók-at is kipróbáltam. Példa.
  • Büdös Bohóc
    ha használom a > és < helyett a topik fejléc szerkesztőnél a gt és lt megfelelőket, akkor a szerkesztő újra betöltésénél <-nek és >-nek hozza be ismét, így újra át kell őket írni, ha el akarom menteni
  • Büdös Bohóc
    na megnéztem és segghülye voltam
  • [HUN]FaTaL
    Nem hiszem, egyedül a multiuploadra emlékszem, hogy flash. De mintha a youtube sem az lenne. Passz, abszolút idegen a webfejlesztés.

Azt hiszem pl. a data.hu sem flash.
  • Büdös Bohóc
    bár lehet azért, mert talán flash és egyéb "modern" technológiák kiváltsága (?)
  • Büdös Bohóc
    Hm tényleg, nem tudom honnan vettem akkor ezt XD
  • [HUN]FaTaL
    Azért valahogy csak meg szokták oldani a méretkijelzést is, legalábbis a nagyobb feltöltő oldalak mind jelzik, hogy hol tart a feltöltés.
  • Büdös Bohóc
    jajj idióta hülye vagyok sry, én valamiért arra gondoltam, hogy az albumba már nem fér (mármint a galériába) cucc és előre szóljon. De, azt gondolom elég egyszerű megoldani :D De amúgy én úgy emlékeztem, hogy nem kötelező megadni albumot (?)
  • SzirmosSzisza
    Nem lenne egyszerűbb képfeltöltés előtt megnézni, hogy van-e kijelölve album ? Ha jól tudom egy input-ból kiszedni a value-t megoldható jelenlegi technológiával is :)
  • precision
    androidos tableten használom a mobilsg -t, a gyárival és egy custom böngészővel is ezt csinálja
  • Büdös Bohóc
    Írj a HTML, a Javascript meg pár egyéb cucc konzorciumainak és fejlesztőinek vezetőinek, hogy vegyék fel szabványba, hogy legyen protokoll a fájlok méreteinek ellenőrzésére upload előtt, mert ez valahogy 30 év alatt nem lett még megoldva :)
  • SzirmosSzisza
    Képfeltöltésnél szólhatna az album hiánya miatt, azelőtt, hogy feltölti a képet :)
  • Dodo55
    Igen, mert az Opera Mini absolute-ként kezeli a fixed positioninget (nem a képernyőt követi ahogy kéne, hanem a body-hoz rögzül).
  • [HUN]FaTaL
    Én a Mobileról beszéltem, nem a Miniről. Ráadásul a Mini Next az beta :D
  • Jim Morrison
    Érdekes:D pontosabban nekem opera Mini next em van és nem ugrál.
  • Büdös Bohóc
    (meg esetleg úgy, hogy a modtopikokban NE működjön, mert általában ott így hivatkoznak más topik hsz-ére és nem az aktuális topikra természetesen)
  • Calver
    kérdés: topicon belüli hsz "idézése" (pl #20979) esetén megoldható lenne, h működjön úgy is, ha mögé kettőspontot írunk? mert legtöbben így szoktak válaszolni egyszerre több hozzászólásra, és perpill ha így írja a kétlábú (#20979:) nem működik
  • [HUN]FaTaL
    Operában is szar, ahogy görgetsz, görög a lappa legyütt, legalább maradna felül. :D Remélem egyszer kikapcsolható lesz...
  • Jim Morrison
    operában jó, safariban ugrál nálam
  • precision
    nincs :)