Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:-)

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Akkor visszaszívva

Én úgy vettem észre, hogy egy embernek egy nap egy pluszt tudok adni. Ezek szerint nem?

Dzsini
De adhatsz, a hozzászólásoknál számít továbbra is, az adatlapra viszont csak az elsõ kerül át.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Na igen, de nem adsz egy embernek több hsz-ra több pluszt, csak egyet.

N o N a m e
<#banplz>
Aquir
jó hogy most tévedtem be, legalább ezt is tudni. - még nem látom mennyire lesz jó de örülök ha szavazatokkal ellenszenves / troll hozzászólásokat ezzel össze lehet csukni 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Carlos
Én kábé 5 éve jelentkeztem de le se szartak... választ se kaptam, pedig majd' 10 éve minden nap felesz ide a fene... büntetõpontom talán 2 van összesen és mindkettõt 'VÓTAM ZÁRÁS ELÕTT'-ért kaptam. 😊

Kedvencem ez volt:
Én: VÓTAM!
Büntipont komment: KAPTÁL!
(ezen jót röhögtem akkor is és még mindig mosolyt csal az arcomra)
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Minden nap egy ember irányába csak az elsõ (akár pozitív akár negatív) jelölésed számít.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

N o N a m e
már így van
Ezt még annyival egészíteném ki, hogy egy ember (bármennyi hozászólást lájkol) az adatlapon csak egynek számÍtana.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

N o N a m e
miért nem lehet kinevezni új moderátorokat?
Dzsini
Sajnos jóval több - 5-6 moderátor van, aki nagyjából aktív, és gyakran elõfordul a fórumon.

Bronx South
Volt alkalom mikor végignéztem a moderátori listát, a fele már nem is látogatja a fórumot.

jackoneill90
Nem tudom mennyien vannak, de szerintem az SGnek több moderátorra-adminra van szüksége.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Persze felõlem lehet öccáz is :-)

Carlos
Értem én, itt voltam, de miért pont 250?
Miértnem 100, vagy 500? Hogy jött pont a 250?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
mépont 250? Mert annyi téma jelenik meg egy oldalon? 😊

Þór vígi þessi rúnar

Mondjuk az úgy jó lenne, hogy minuszt csak 250 ember adhatna, viszont pluszt minden hozzászólásra minden ember. Igy a troll is kiszûrve, és a plussz is érne valamit, mert abban senki nem érdekelt, hogy mindenkit leplusszoljon.

kakimakifsz
Annyit üldözted a trollokat, hogy asszimilálódtál <#vigyor5>
pandúr>>>>rabló

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Dzsini
Troll meg fogja magát, keres egy elhagyatott, évek óta használatlan topicot, ott kioszt elõre 500 pluszt, onnantól mókázhat egy ideig.

...vagy csak nekem túl jó a fantáziám a rendszer kihasználására 😊

A súlyozott pontok + moderátorok által megvonható (büntetõponttal és amúgy is) pontozási jog szerintem kipróbálható, ahogy nézegettem a toplistákat annyira tragikus helyzet ma már nem volt, nincs nagyon sok kirívóan elborult mínuszozó (pluszozó van, de én csak tesztbõl nyomkodtam mindenre 😄 ) - úgy néz ki egy nap alatt beleuntak.

És ha mondjuk mindenkinek lenne, de ha a júzer által kiosztott mínuszok meghaladják a pluszok egy bizonyos mértékét, akkor elveszti? Ha valaki X-szer annyi mínuszt ad, mint pluszt, arról látszik, hogy értelmesen nem tudja használni az eszközt vagy szimpla troll.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dzsini
Ez fõleg többszáz, vagy többezer hozzászólásnál lenne hasznos... (igen, van ilyen is)

Jelenleg legalább nem kell tippelgetni, hogy a negyedik vagy a hatodik oldalra kell lapozni, onnan pedig egy-egy gombnyomással végig lehet haladni.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Desiderata
egy oldalon mutassa az összes el nem olvasott hozzászólást
Dzsini
Hogy kellene jól mûködnie azon kívül, hogy az adott oldalra ugrik?

Desiderata
többoldalas "vonalhoz ugrás" nem mûködik jól
bár oda ugrik, utána mégis lapozgatni kell az újak felé 😞
<#idiota><#hehe><#hehe><#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sziasztok.

Másik fórumon ez úgy mûködik, hogy a beállításoknál meg kell adni, hogy akarsz-e mást értékelni, illetve akarsz-e értékelést kapni.

Valóban az a visszaütõje, hogy sokan poénból nyomkodják a minuszokat akár több al regisztrációról is. Reális képet nem igazán lehet ezekbõl levonni pont ezért.

Dzsini
Bejelentkezés nélkül sem értékelések, sem összecsukások nincsenek - ez szándékos, vagy csak még nem foglalkoztatok vele?

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Na végre most sikerült kigyomlálni a bugot! 😊

[HUN]FaTaL
Nálam is össze van csukódva, pedig a default -80-on van minden.

http://goo.gl/gd6Zi5

immovable
Nálam is.
SzirmosSzisza
Gondolom megint beragadt valami az SG-nél...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carlos
Én sem értem. Emberünk -16, a hsz -50. És én -99-re állítottam mindent.

Þór vígi þessi rúnar

Efreet
#19517 miért csukódott össze? -90-en van mindkét határ nálam.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

kakimakifsz
Jurassic Park-ban is béka volt a segítség a DNS pótlásra.
SG-n is béka lesz a segítség!

N o N a m e
nem tudok úszni

Amúgy szerintem koronás VIP-hez kellene kötni az értékelést. Akik ennyi ideje itt vannak, azok biztos vannak annyira normálisak, hogy a jól mûködjön a kezükben a rendszer.
Carlos
Esetleg a (mondjuk) 3-5-7 éves accok amik AKTIVAK?
Tehát nem a káknú újreg-ek?
Esetleg VIP-ek?

Þór vígi þessi rúnar

Bocsi: http://img403.imageshack.us/img403/7368/banv3.gif

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Dzsini
egy sárga béka jégkockába zárva?

tomsolo
Egy béka?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Itt a megoldás:
<#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

kakimakifsz
de, ha az lesz valaha is, átúszod a fagyos Dunát Januárban!

N o N a m e
soha
kakimakifsz
Mikor lesz publikus a TOP minuszolók és plusszolók listája?

Dzsini
Van kb. 5 valamennyire aktív moderátor - legjobb esetben lenne 50, maximum 100 embernek mínuszolási joga, ha csak õk adhatnak - úgy tényleg nincs értelme.

St
következõ hsz-nál kapsz pár csini kis sárga háromszöget, úgyhogy told el innen a bringát lcci, köszi