Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Hozzászólás pontszáma csak 5 után látszik, az nem, hogy 0-4 mennyi van rajta.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kakimakifsz
mérsékelt vagy, nem vergõdsz soha. ennyi elég. jah és 24/7 jelen vagy.

(végre beazonosítható állat a logódban)<#crazya>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

N o N a m e
új logó.. (wow <#eljen>)
tigeroo
én jó modi lennék szerintetek? oszt mért?<#wow2> nemhiszem hogy példát mutatnék a többieknek...

amúgy simán lennék, ezzel csajoznék <#idiota>😄
N o N a m e
nem a felhasználó értékelése érdekel, hanem a hozzászólásé 😛
kakimakifsz
Akkor már legyen 300 és egyszerre kiállítanák, hogy: ÁÁÁÁúúúúú

DarkSector
rányomsz a nevére és látod. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

N o N a m e
Ha egy értékelt hozzászólás után rávisszük az egeret a pipára, ki tudnátok-e íratni azt, hogy eddig hány szavazatot kapott?
byzhouse
desigo,tigeroo,carlos,Zoli007,morcos,fabio

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

DjDano
Ez egy abszolút antidemokratikus ötlet... Ezzel 250 embert az összes többi fölé emelnél. Amúgy is, nincs ez a módszer amivel azt a 250 embert "zendülés" mentesen ki lehetne választani.

N o N a m e
*khmm..*
Carlos
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
Én is 2.-nál vagy, de csak azért mert

"én nem vagyok ügyfélszolgálat, sg-nek nincs ügyfélszolgálata 😊 " <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kakimakifsz
Pheel-el se találkoztam még sose, pedig rengeteg büntipontot osztott szerte az SG-n.

Carlos
Akkor viszont no comment...

Þór vígi þessi rúnar

kakimakifsz
jó ez a 7. regem 😄DDD

Carlos
Ezen nem csodálkozom:
Regisztráció idõpontja: 2011. 04. 15.
<#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

kakimakifsz
Téged nem ismerlek, de itt van pár név, aki viszonylag jó modi lenne:

desig0
ambasa
Lyukasbogrács
morcosqtya
tigeroo
Fabio Capello
Tsol
kifli

ezen leendõ modiknak lehetnék a szakaszvezetõje Én? <#gonosz1>

Oké igy jó! <#eljen> N

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Dzsini
Na mégegyszer: minden hozzászólást összesen egyszer értékelhetsz. Ezek mind számítanak, de a személyes adatlapra csak az általad elõször kiadott értékelés jut naponta.

Tehát ha most adsz egy-egy értékelést az elõzõ 3 hozzászólásomra, akkor ott mindegyiknél elkönyvelésre kerül, de a profilomnál csak az elsõt könyveli el. Ha holnap adsz másik hozzászólásaimra 6 értékelést, akkor az szintén bekerül a hozzászóláshoz, de hozzám csak az elsõ - akár pozitív, akár negatív. Így ha valaki szimpla felebaráti szeretetbõl végigbombázza valakinek a hozzászólásait, az is csak egyszer jelenik meg a profiloldalon - de minden hozzászólásnál ugyanúgy számít.
(szerintem most már túlmagyaráztam)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

:-)

Akkor visszaszívva

Én úgy vettem észre, hogy egy embernek egy nap egy pluszt tudok adni. Ezek szerint nem?

Dzsini
De adhatsz, a hozzászólásoknál számít továbbra is, az adatlapra viszont csak az elsõ kerül át.

Na igen, de nem adsz egy embernek több hsz-ra több pluszt, csak egyet.

N o N a m e
<#banplz>
Aquir
jó hogy most tévedtem be, legalább ezt is tudni. - még nem látom mennyire lesz jó de örülök ha szavazatokkal ellenszenves / troll hozzászólásokat ezzel össze lehet csukni 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Carlos
Én kábé 5 éve jelentkeztem de le se szartak... választ se kaptam, pedig majd' 10 éve minden nap felesz ide a fene... büntetõpontom talán 2 van összesen és mindkettõt 'VÓTAM ZÁRÁS ELÕTT'-ért kaptam. 😊

Kedvencem ez volt:
Én: VÓTAM!
Büntipont komment: KAPTÁL!
(ezen jót röhögtem akkor is és még mindig mosolyt csal az arcomra)
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Minden nap egy ember irányába csak az elsõ (akár pozitív akár negatív) jelölésed számít.

N o N a m e
már így van
Ezt még annyival egészíteném ki, hogy egy ember (bármennyi hozászólást lájkol) az adatlapon csak egynek számÍtana.

N o N a m e
miért nem lehet kinevezni új moderátorokat?
Dzsini
Sajnos jóval több - 5-6 moderátor van, aki nagyjából aktív, és gyakran elõfordul a fórumon.

Bronx South
Volt alkalom mikor végignéztem a moderátori listát, a fele már nem is látogatja a fórumot.

jackoneill90
Nem tudom mennyien vannak, de szerintem az SGnek több moderátorra-adminra van szüksége.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Persze felõlem lehet öccáz is :-)

Carlos
Értem én, itt voltam, de miért pont 250?
Miértnem 100, vagy 500? Hogy jött pont a 250?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
mépont 250? Mert annyi téma jelenik meg egy oldalon? 😊

Þór vígi þessi rúnar

Mondjuk az úgy jó lenne, hogy minuszt csak 250 ember adhatna, viszont pluszt minden hozzászólásra minden ember. Igy a troll is kiszûrve, és a plussz is érne valamit, mert abban senki nem érdekelt, hogy mindenkit leplusszoljon.

kakimakifsz
Annyit üldözted a trollokat, hogy asszimilálódtál <#vigyor5>
pandúr>>>>rabló

Dzsini
Troll meg fogja magát, keres egy elhagyatott, évek óta használatlan topicot, ott kioszt elõre 500 pluszt, onnantól mókázhat egy ideig.

...vagy csak nekem túl jó a fantáziám a rendszer kihasználására 😊

A súlyozott pontok + moderátorok által megvonható (büntetõponttal és amúgy is) pontozási jog szerintem kipróbálható, ahogy nézegettem a toplistákat annyira tragikus helyzet ma már nem volt, nincs nagyon sok kirívóan elborult mínuszozó (pluszozó van, de én csak tesztbõl nyomkodtam mindenre 😄 ) - úgy néz ki egy nap alatt beleuntak.

És ha mondjuk mindenkinek lenne, de ha a júzer által kiosztott mínuszok meghaladják a pluszok egy bizonyos mértékét, akkor elveszti? Ha valaki X-szer annyi mínuszt ad, mint pluszt, arról látszik, hogy értelmesen nem tudja használni az eszközt vagy szimpla troll.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dzsini
Ez fõleg többszáz, vagy többezer hozzászólásnál lenne hasznos... (igen, van ilyen is)

Jelenleg legalább nem kell tippelgetni, hogy a negyedik vagy a hatodik oldalra kell lapozni, onnan pedig egy-egy gombnyomással végig lehet haladni.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Desiderata
egy oldalon mutassa az összes el nem olvasott hozzászólást
Dzsini
Hogy kellene jól mûködnie azon kívül, hogy az adott oldalra ugrik?

Desiderata
többoldalas "vonalhoz ugrás" nem mûködik jól
bár oda ugrik, utána mégis lapozgatni kell az újak felé 😞
<#idiota><#hehe><#hehe><#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sziasztok.

Másik fórumon ez úgy mûködik, hogy a beállításoknál meg kell adni, hogy akarsz-e mást értékelni, illetve akarsz-e értékelést kapni.

Valóban az a visszaütõje, hogy sokan poénból nyomkodják a minuszokat akár több al regisztrációról is. Reális képet nem igazán lehet ezekbõl levonni pont ezért.