Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl sok aktív felhasználó van ahhoz, hogy akár a moderátorok összességének (és sok az inaktív moderátor) egyáltalán esélye lenne felsorolni, egyáltalán megismerni az igazán segítõkész, pozitív tagokat - sajnos, mint rendtartók inkább a problémás neveket ismerjük, azokkal futunk többet össze, és nem egy-egy több tízezer hozzászólásos, büntetõpontot se látott felhasználót.
Megjegyzem ez, hogy egyáltalán felmerült a mínuszozás korlátozása inkább azt jelenti, hogy egyáltalán szükségtelen - hiszen a pozitív, jószándékú tagok, akiknek "lehetne adni", azok úgyse fogják használni. Vagy legyen mindenkinek (kivéve egyénileg korlátozás, troll célú alregek), vagy senkinek - csak a szenteknek fölösleges.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
GRATULÁLOK! Nehogy kidobjátok a szart egy lapáttal udvarra, hanem gyúrogassátok meg polírozzátok, amíg a nappali dísze nem lesz!

Bár én - ha megoldható valahogy - amellett lennék, hogy minél nagyobb része a fórumnak használhassa mindkét gombot... tudom és látom, hogy problémás.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mikor regelt, mennyi hsz-a van (mínusz a gumis hsz-ek), mennyi büntetõpontja van eddig, mennyire aktív. Mikor ezekbõl az értékekbõl kijön egy érték ami lehetõvé teszi, hogy használja a mínuszt, akkor még egy modiknak rá kéne néznie az adott nickre, hogy ki is ez s végül õ döntene, hogy megkaphatja e a jogot avagy sem. A rendszer pedig mondjuk negyed évente számolna egy újat.
250 user-el ez még bevállalható meló a modiknak is szerintem.
Ha nem, nem. 😊
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
az lenne még jó, hogy ha oldalt váltunk, akkor az alsó hszre ugrana automatice. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ötlet, ha ki lesz iktatva az aktív visszaélések több formája: havi szinten nullázott lista, és "hónap dolgozója" díjak kiosztása a legtöbb, legpozitívabb hozzászólást író felhasználóknak (mondjuk 10 személy/hó), esetleg 1-1 hónap VIP díjazással, és a csillagok mellé kis "Hónap hozzászólója - 2011 november" plakett 😊
A fórum fõoldalán a szülinaposoknál elfér egy havi szinten frissített lista - aktuális, naprakész nem kell (hogy ne legyen az, hogy rászállnak valakire, aki épp nyerésre áll), de az elõzõ hónap díjazottjaival.
így a moderátorokon kívül a közösségnek is lenne egy eszköze amivel a trollokat sakkban tarthatja ugyanakkor a trollok kezébõl kivesszük ezt a fegyvert.
ettõl kezdve már csak az a kérdés, hogy azt a 250 fórumozót milyen technikával válasszuk ki. pl. legyen ajánlócédulás, szavazós rendszer? 😄
A panaszkodás nem rád vonatkozik - tudom, hogy te elég pozitívan állsz a dologhoz - hanem úgy általában írtam az állandó nyafogóknak. Elnézést, félreérthetõ lett.
mínuszok száma: 16739
A mínuszok több mint 50%-át az elsõ tíz mínuszoló user adta, az elsõ 100 pedig a 89%-át. 😊
Am van 5-6 ember akit én alapból minuszolok, mert annyira iq negatív minden hsz-a, hogy el sem kell olvasnom ahhoz, hogy tudjam számomra nem hasznos.😄 Pedig én még nem is vagyok az a kimondottan troll típus. 😊
Þór vígi þessi rúnar
All hail the double x!
még mindig azt mondom, hogy ezzel csak azt érték el hogy játszanak az alregek egyet tök fölöslegesen.
és megbünteted a mínuszolót. és? ugyanúgy bejön alreggel és folytatódik a történet. ott vagyunk ahol a part szakad. látszatja van a fejlesztésnek, értelme nem sok.
All hail the double x!
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=993723969&no=22352
practitioner of the forbidden arts of death
Tesztként rátoltam egy minuszt a lenti 100-asra... Nem ellened szól, csak kíváncsi vagyok!
(#19458)
p.s.: Szerintem ez így jópofa. Látni lehet majd, hogy kik a folytonos negatívkodók... Aztán lehetne õket rongyá büntetni...
Þór vígi þessi rúnar
Viszont a bug itt is bejátszik: nem 5 értékelés kell, hanem el kell, hogy érje az 5-öt valamelyik...
Þór vígi þessi rúnar
Vagy ez csak a moderátort érdekli, és aki nem kap pontot azt kizárják? Ébred a versenyszellemesség?
- A zöldet úgy nevezném: Minõsítõ!
- A pirosat meg hogy : Minõ suta!
\"A Fermat sejtés története\" topik Fermat tételéről szól: hogy van \"irracionális egész\" megoldás, ami \"...nem felírható...\" A. Wiles nem azt oldotta meg!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Bazinga!