27328
-
#21076 gondolom én az azonos emailcímen regelt nickek eltűnnek majd a semmibe
aki nem alreg pistike az és tényleg szüksége van két emailcímre az átírja külön mailcímekre őket -
#21075 mondok valamit neked, bár már nem aktív az előző regem, de a mail cím és a jelszó is ugyanaz volt rá :) Sőt, van még azt hiszem valami régebbi regem, aminél majdnem biztosan beregisztráltam a saját e-mailemet és a jelszó is természetesen ugyanaz. Utóbbiban nem vagyok biztos, mindenesetre ez is egy elvi lehetőség és hibát okozhat.
Javaslatom, hogy küldjön a rendszer egy mailt is mindenkinek azzal a szöveggel, hogy ha több regje van ugyanazon a címen, akkor vagy megváltoztatja azokat, vagy ellenkező esetben a legrégebbi/legtöbb hsz-t generáló/legutóbb bejelentkezett regje fog csak megmaradni, a többi shift del -
#21074 átállítod bazge, azért kaptál levelet
technikai probléma nem lesz, max pár alreg lepurcan -
#21073 nem azt mondtam, hogy rossz megoldás :) Sőt, egyenesen jó! Ez tényleg megállítja remélhetőleg ezt a reglopkodást. Csak hogy techikailag problémák lesznek azokkal, akiknél több reg lett már csinálva és ugyanaz a mail cím. Nekem ez a regem ugyanazon van, mint n3whous3 volt és annak idején ez egyszerre ment, ergo még mindig nem egyedi kulcs és biztos van még példa erre.
-
Dodo55 #21072 Ha nem egyedi kulcs is dupla szűréssel tehát pl "SELECT * FROM `users` WHERE `email`='[email protected]' AND `password`='jelszohashelvevagyakarhogyisvan'" lehet játszani.
Igaz ez nem javasolt mysql injection miatt, de megfelelő escape-eléssel és egy utána plusz beiktatott php-beli jelszóösszehasonlítással nincs biztonsági kockázat. A jelszóba meg remélhetőleg bele van saltolva a user rekord primary key-e, és akkor nincs két azonos jelszó azonos email esetén sem egyezés.
Indexelés szempontjából talán rossz a dolog, viszont ha ez nem jelent túlzott plusz terhelést a db servernek akkor ezt a megoldást teljesen életképesnek tartom. -
#21071 miért nem jó ez a megoldás?
troll barátunknak végre meg akadna a tű...
nincs többé lala nick és lala jelszóval belépés -
#21070 hohohóó nanana! Új privát üzenet, miszerint majd az e-mail cím+jelszóval léphetek be? St, Robaj, lassan a testtel, nem egyedi kulcs nálatok a mail cím, jól meggondoltátok ezt? -
#21069 Apro tag nem zarodik le mobilon.
-
ManoNegra #21068 Köszi. -
#21067 közben megvan a trükk -
ManoNegra #21066 Vagy mégsem. -
ManoNegra #21065 Mit tesz meg a video beszúrása gomb? Azt gondolom ki kell egészíteni a kóddal, és úgy működik.
Nálam elvileg megy kettős kereszttel. -
#21064 olvastam, de:
a) az ott leírt technika eleve nem müködik, & kell # helyett.
b) mint mondottam, videó beszúrása gomb itt megeszi. próbáld ki ha nem hiszed el. -
ManoNegra #21063 Látom sokaknál azt, hogy belinkelnek valahova egy YouTube videót és utána írják, hogy ennyi perc, ennyi másodpercnél jön a lényeg. Ilyenkor jól jönne, ha egyből a megadott résztől indulna a videó és nem az elejéről. Természetesen erre van a “bemondásos alapú” helyett jóval praktikusabb megoldás, ráadásul kettő is.
Az egyik az az, hogy a videó linkjének a végét kiegészítjük a következő kóddal: #t=1m28s ahol az m előtti szám a percet, az s előtti pedig a másodpercet jelöli, vagyis innen fog indulni a videó annak, akinek megadjuk a linket.
Bár az egész nagyon egyszerű, de vegyünk mégis egy példát az utolsó előtti, általam belinkelt YouTube videóhoz:
» eredeti link (a videó az elejéről indul):
http://www.youtube.com/watch?v=e0wkokaybWA
» time linking (a videó 1:28-tól indul – csak az utolsó 8 karakterben van változás):
http://www.youtube.com/watch?v=e0wkokaybWA#t=1m28s
A második megoldás pedig az, ha elnavigálunk a youtubetime.com oldalra és megadjuk az eredeti URL-t, a kezdési időt és elkészíti nekünk az új linket a rendszer. Ez az oldal tulajdonképpen csak annyit csinál, hogy a fenti kóddal kiegészíti a címet.
Szivesen... -
#21062 csak ezt videó beszúrása gomb alapból megeszi ám. -
ManoNegra #21061 link -
#21060 hmmm, nem is figyeltem, azt hittem csak videó beszúrásában lévő link elleni általános lázadás
Cat 02, oszd meg velünk végtelen bölcsességed. -
#21059 #21056? Bár nem tudom hogy csinálta. -
#21058 tényleg, az kellemes lenne ha lehetne videót úgy beszúrni (nem csak linkelni), h megfelelő időponttól induljon. -
#21057 Jó lenne, ha lehetne keresni a privátok között :) -
#21056 - Soha
- Soha
- Be tudod csak ügyeskedni kell, HD-t rá lehet erőltetni beágyazásnál ?:o
-
#21055 Priv üzenet csatolmanyok mobil verzió alatt 404 -
#21054 Üdv!
Mikor lesz olyan, hogy a komment elküldés4e előtt megnézhessem, hogyan fog kinézni.
Mikor lesz lehetőség módosítani az elküldött kommentet, ha nem tetszik benne valami? VIP tagság nélkül.
Miért nem tudom beágyazni a kommentbe az Youtube videót úgy, hogy megadott ponttól induljon, ne az elejétől, és HD vagy Full HD minőségben játszódjon le anélkül, hogy a videó megnézőjének kelljen beállítania a minőséget.
Köszönet a válaszért! -
kamionosjoe #21053 Köszönöm, akkor a Turbót fogom használni. -
#21052 Picsába, hogy nem lehet szerkeszteni. Szóval Operában be lehet állítani, hogy a beépülőket csak kattintáskor töltse be, esetleg ezt is bekapcsolhatod. -
#21051 Esetleg használd az m.sg.hu-t -
#21050 Turbot kapcsold be. :) -
kamionosjoe #21049 Éppen az most a problémám, hogy nagyon lassú netem van.(mobilnet)
Operát használok, arra valami tipp? :) -
Dodo55 #21048 Ha a betöltési sebességgel van gondod (nem pedig a generálódó adatforgalommal) annak ellenére, hogy jó netkapcsolatod van (ha az van), próbálkozz a pipelining bekapcsolásával (Firefoxban network.http.pipelining true-ra állításával, a többi böngészőben nem tudom fejből).
Ennek hatására a böngésző egyszerre több (elvileg 8-ra van limitálva, ha nem változtattak mostanában a dolgon) szálon, párhuzamosan tölti le a html kódba illesztett tartalmakat (alapból sorban egyesével). Ez megfelelő netkapcsolat és számítási kapacitás esetén sokkal gyorsan oldalbetöltést tud eredeményezni. -
kamionosjoe #21047 Ha egy kedvenc topikba bemegyek akkor azt kéne megcsinálni, hogy elsődlegesen csak azokat a képeket, videókat töltse be amik a piros vonal után érkeztek és csak utána a többit! -
#21046 Valami gubanc van a rendszerben, AssholeHater nickű egyén még anno kapott 25 büntipontot Dzsinitől. Ettől függetlenül ma aktív volt a reg (tőlem kapott újabb 25-öt, így van most neki 50, ellenőrizhető a büntipontlistán).
Ezen felül úgy tud privit küldeni, hogy le van tiltva a priviküldés (meguntam a fenkölt stílusát). -
#21045 -
#21044 Nem is rossz, nem tudom miért nem jutott eszembe :) -
#21043 valami href/bit.ly szerű linket rakj akkor be és egy rövid kommentet mellé, hogy mi az. -
#21042 Jaja, ezeket nem engedi. Akkor ez gondolom bug lehet, de az is lehet, hogy szándékos. -
#21041 Nem tudok pl. google play linket kirakni. Akkor kérdőjelet vagy egyenlőségjelet nem enged. -
#21040 -
#21039 http-vel együtt is bevette pl a google-t most nálam -
#21038 teszt -
#21037 én is be tudtam állítani most próbából a google.hu-t. nem szólt semmit.