27328
  • [HUN]FaTaL
    Először is visszalapozható, ott a következő oldal gomb. Másodszor a hírek topicjait is be lehet tenni a kedvencekbe.
  • Rotcsa
    Gyerekek, nagyon kellemetlen az, hogy a játékhíreknél hetekig néha ugyan azok a cikkek vannak, majd ha jönnek a hírek, akkor mindent beömlesztenek, amiből van talán olyan, amihez az ember szívesen írna, vagy visszanézné a hozzászólásokat, de nem tudja, mert egy másik -többségében semmit mondó, semmilyen játékról- hír kiszorította onnan!

Plédának okáért:
    A Hitman -Absolutionos cikk már nincs is, ott, pedig szerintem nagyon sokan várjuk azt a játékot és
    helyette Bag Piggs van! A kurva életbe mááár! Nem most fordult elő először, de most már nagyon felbaszott!

-Vagy csináljátok hosszabbra azt a  kibaszott rovatot,
    -vagy legyen visszalapozható

Köszöntem!
  • Efreet
    Hozzáteszem, ha bárkiben lenne annyi elhatározás, hogy nyisson akár az ingyenes fórumokon (nem a saját topicokban, hanem az sgforum.hu-n), akár máshol egy ilyen célú fórumot, könnyen például privát üzenetben összegyűjthetné rá a neki tetsző embereket, és vidáman, senkitől nem zavartatva veregethetnék ott egymás hátát.
    De ezekszerint ennyire nem fontos senkinek, ha nem adják a szájába a gumicsontot, magától nem megy el érte.
  • Desiderata #21113
    politikamentes jó lenne
  • Efreet
    Nemrég volt egy másik topic is, amelyik moderátori felügyelet mellett fordult aktív aktuálpolitizálásba és hírtopicba.

Ha mutatsz egy olyan független és pártatlan házigazdát és/vagy moderátort, aki minimum napi 12 órát (de inkább többet) ott tud előtte ülni, és minden problémás esetet azonnal kigyomlálni, akkor esetleg meg lehetne győzni róla a főszerkesztőt is, bár kétlem, ennyi szenvedést nem ér meg pár ember önfeledt anyázásának biztosítása.

A régi topicban többször megpróbálkoztunk vele, nem sikerült, és nincs is rá reális esély.
  • Dodo55
    Na, jó látni hogy ezt egy moderátor felvetette.

Sok olyan hírt olvasok ugyanis mostanában, amivel kapcsolatban lenne 1-2 gondolatom hirtelen, de ott helyben nincs hozzászólási lehetőség, itt az SG-n pedig ugye általános hír topic nincs már, maga az adott hír pedig sok esetben különböző okokból itt nem szerepel a hírek között.

Plusz ugye már csak azért is szívesen vetném fel ezeket a gondolatokat itt, mert elég koncentráltan vannak jól tájékozott és értelmes emberek még mindig a fórumon, sőt az utóbbi hónapokban mintha kezdenének ismét fölényben lenni aktivitás terén a noob/vér istván/harcitroll felhasználókkal szemben, mint a régi szép időkben :)
  • SHADOWEYES7
    Azért szerintem 1 hír topik elmenne még itt az SG berkein belül.
    Moderátor/ok által felügyelve és szigorú szabályok alapján.
    Vélemény?
  • tommygear
    ha nem él akkor cseszheted, én töröltem egy freemail-es címem régen amivel a jutubra regisztráltam, buktam is az accot...
  • Büdös Bohóc
    (És ha nem él? Nem kell bejelentkezni vele, csak használni itt bejelentkezéskor...)
  • tommygear
  • [HUN]FaTaL
    Az újra küld mailt...
  • Marki
    Ja, látom, csak eddig a nickem volt ott.
    Köszi!
  • Calver
    az új, ott megadott címedre küldi a kódot, nem a régire.
  • Marki
    Remélem nem OFF! Magánügy, de fontos.

Megkaptam a belépés módosulásáról szóló mailt, viszont van egy óriási problémám. Amikor 2001-ben regisztráltam, még létezett a gyaloglo.hu-nak e-mail szolgáltatása, azóta sajnos (szerintem már rég) megszűnt. Próbálkoztam az e-mail megváltoztatásával a menüben, viszont ott a régi (nem létező) mailre küld el egy kódot, amit vissza kellene írjak.

Viszont a mail cím már nem él, így nincs honnan visszaírjam. Mi a teendő ilyenkor? Remélem, nem úszik el a regisztrációm, szép kis időt húztam le itt :)
  • tommygear
    ja igen, mivel csak regisztráció közben figyelmeztet erre, hogy van már ilyen cím, de a regisztrálás után már át lehet írni bármire ahogy nézem, akár ugyan arra is ami már használatban van, igazi sg biztonsági megoldás
  • SzirmosSzisza
    Pedig de, írta is Robaj, hogy van ~200.
  • tommygear
    2 reg nem lehet ugyan azon a mail címen, miről beszélsz?
  • Büdös Bohóc
    nem is gondoltam én, hogy külön dolgokat írj erre, csak legyen akkor valami hivatalos álláspont, hogy pontosan mi történik ez esetben :) meg lent írtam azt, hogy esetleg akkor az legyen, hogy egyezésnél a legutóbb belépett reg maradjon, többit törölhetitek orrba/szájba
  • Calver
    kérdés: elseje után is megváltoztatható lesz a kétlábú (immáron belépéshez használt) e-mail címe, vagy ezzel a fejlesztéssel eltűnik ennek a lehetősége?
  • Dodo55
    Ilyen alapon a korábbit.

Kamionosjoe: Rossz az aki rosszra gondol :D Nekem reflexből az ugrott be, hogy írtam valakinek és bejelöltem hogy visszaigazolást kérek az jött meg. Aztán leesett nem is írtam mostanában senkinek :)
  • wollnerd #21096
    Ez nagyon jó 5let!
    én is értesültem a rendszerüzenetről!
  • SzirmosSzisza
    Amelyiket előbb megtalálja a lekérdezés :-D
  • kifli
    szerintem nem az alregek miatt van a gond, hanem pl banolva lett valakinek az előző felhasználója, majd újraregelt, ugyanazzal a mailel.

Egyébként, mi fog történni, az átálás után, azokkal a regekkel, amiknél ugyanaz a pw és a mail? Melyik be lép be?
  • pxxl
    Ami késik nem múlik :D
  • kamionosjoe
    Én meg azt hittem már büntipontot kaptam! :D

Köszönöm a tájékoztatás, él az e-mail címem!
  • ldavid
    olyan prohardveres dejavu-m volt most az üzenettől :D
  • SHADOWEYES7
    Jól van ez így!
    Megszűnik a reg feltörő hadjárat végre.
    Úgy érzem azok hőzöngenek akiknek több alreg is van. :))
  • SzirmosSzisza
    + az éri az e-mail címben ugye? :D
  • [HUN]FaTaL
    Ja, de neked kell, csak én nem Chromeot használok :DDD

[trollkodik]
  • pxxl
    akkor jó mert nem tudtam volna szakítani 2mp-et rá :D

amúgy tényleg, új beírásnál felajánlja, hogy mentse-e :)
  • akyyy
    ezzel nem lehet ujra aktiválni a bejelentkezés régit? (tehát két különböő helyről bejelentkezve maradattat?:D) főleg a mobilozás miatt lenne ez ismét jó.
  • [HUN]FaTaL
    Nem, azt nem kell. :D
  • Robaj
    270 db ilyen email van, szted. írok rá külön progit, h. hé csinálj valamit a dupla regeddel? Max. egy delete from query-t futtatunk le rajta ha nagyon zavar a dolog. :)
    Amúgy 2 privit, 2 emailt kapott akinek ilyenje van, szóval aki nem módosítja email címét, az vessen magára. :)
  • pxxl
    most akkor most a króm jelszómegjegyző bigyóizéját is át kell írni. pfúúúúúú
  • Dodo55
    De közben támadt egy ötletem még:

Azonos email és jelszó esetén kilistázza a szűrésnek megfelelő regeket ha több van, és ki kell választani. Mivel az email és a jelszó is egyezik, a tulajdonjog 99.9%-ban fent áll az összes regre.
  • precision
    amúgy meg nem értem miért kell valakinek egynél több reg...
    nyilván nagyon fontos, hogy külön accountja legyen valakinek ha a munkahelyéről lép be vagy otthonról... :)
  • Dodo55
    Akartam mondani valamit de rájöttem hülye vagyok, primary keyt vagy egyéb mezőt ha belesaltolnak a jelszó hashbe akkor nem lesz mi alapján reprodukálni a hasht a szűréshez, tyúk vagy tojás paradoxon alapon (kéne a query eredménye a hash legenerálásához, ami ugye kéne a query szűréséhez még előtte)
  • tomsolo
    "ha nem lép be valaki mondjuk a másik regjére kurvasokáig"

Jujj akkor mi lesz?
  • precision
    *mármint két fórum regre
  • Büdös Bohóc
    de ez csak pm és ha nem lép be valaki mondjuk a másik regjére kurvasokáig, nem látja meg és nem jön rá, hogy hoppá ezt el is felejtettem

mondjuk nem kár azokért, csak akkor kéne a lenti szűrés gondolom, hogy kitörölni minden mást, ami használaton kívül van