27328
  • pxxl
    én is találtam, bár senkit nem fog érdekelni :D :D

Safari (1.3.2) alatt nem m?ködik a spoiler, és a kép ott van az aláírás alatt mindenkinél :)

• SzirmosSzisza
    Óriási bug: karakterlapon, galéria megtekintésnél "privát üzenet küldése" szöveg jelenik meg (title alatt az van).
  • Dodo55
    Bug (vagy feature?): a cikkek megnyitásakor az oldal leugrik a "Kapcsolódó Cikkek" vonalába.

(Chrome 23 - ABP és egyéb alap kiegészítőkkel)
  • Desiderata #21273
    [URL=http://itcafe.hu/hir/mte_komment_szabalyozas_troll.html]"A troll is ember – vita a kommentelés szabadságáról"[/URL]
  • edios
    Ha rákattintok egy hsz. számára a jobb felső sarokban, és arra próbálok válaszolni, akkor azt írja ki, hogy nem vagyok bejelentkezve. Ez nem vagyok biztos, hogy szándékos működés.

elsőhöz valaki nem tud tippet?
  • gergely1991
    Az már egy jó ideje nem működik.
  • SzirmosSzisza
    Galériában nem jó az előző gomb.
  • SzirmosSzisza
    SG-n nincsenek tömörítve javascriptek, több kódot meg nem lát a böngésző.
  • Dzsini
    Robaj futott már rajta néhány kört, olvass vissza a topicban - elvileg nincs ott semmilyen script (és ő csak tudja, forráskód-oldalról nézegeti az oldalt).

Ezzel szemben az Android bugtrackerje ismeri a dolgot, és nem csak itt fordul elő.
  • Dodo55
    Sosem használtam alap billentyűzetet. Autocorrect is mindig off. Komolyan ha lesz időm nekiállom bogarászni a scripteket, mert érzem hogy van ott valami, max ti sem tudtok róla :) Jártam én is már így, a külső libek szeretnek trollkodni.
  • Interstate 95
    Ez a fekete lista már ott bukik, hogy ha a fórumon kimondod hogy zsidó, cigány, már elítélnek. Ha meg magyar ellenes hozzászólást ír valaki azért meg nem jár semmiféle büntetés, sőt a legtöbb esetben észre sincs véve, ugyan is a legtöbb emberben ma már magyarságtudat sincs.

Nem mondom azt hogy egy tökéletes hatékonyságú automatikus moderációval ellátott hír topik nem megoldható, viszont egyik pillanatról a másikra semmiképpen sem mert sok a körülmény amit le kéne programozni, sokat kéne fejleszteni míg eléri a végleges formát. Erre az SG -nek nincsen kapacitása, mint ahogy jól láthatóan más, fontosabb dolgokra sincs. Egyéni vélemény.
  • RelakS
    A post módosítás sokszor visszatérő téma.
    Nem-e lehetne ezt kiterjeszteni oly módon, hogy a legutolsó hozzászólást korlátlanul lehessen szerkeszteni, akár nem vipeknek is?
    Tehát pl ezt a hozzászólást nem csak a felkínált 5 (?) percig szerkeszthetném, hanem addig, amíg nem ír valaki egy újat, ha meg vip vagyok, akkor a mostani rendszer szerinti időig is.
  • [HUN]FaTaL
    Én Operát használok androidon (is) és még sosem tapasztaltam ezt a gondot. Igaz, a billentyűzetem sem gyári.
  • Büdös Bohóc
    Hát akkor nemtom, lehet. HTC-n Sense a felület ugye, azon kb minden custom.
  • SzirmosSzisza
    Lehet Samsung specialitás (alap billentyűzet van)
  • Büdös Bohóc
    Fura, nekem is ICS van (HTC One S), ezen nem volt gond SG-vel, de google-el sem.
  • SzirmosSzisza
    Galaxy S2, ICS. Majd a 4.1-ben hátha ... :D

Amúgy valami local storage az üzenetekre tényleg jó lenne, az legalább valamennyire egységes (IE-re néz) megoldás lenne.
  • Büdös Bohóc
    miféle egyébként?
  • SzirmosSzisza
    Nekem erős telefonnal is előfordul :(
    (illetve nem csak SG-n, hanem pl Google keresésénél is)
  • Büdös Bohóc
    Android probléma, némelyiken szarakodik, némelyiken nem. Az előző telefonomon (ZTE Blade) alig lehetett sg-zni vele, mostanival már nincs gond. Bár lehet ennél is terhelődik, de mivel erős telefon, ezért meg se kottyan (?).
  • Dzsini
    Nem (elsősorban) SG, hanem Android probléma.
    #20335 és #20907

• Dodo55
    KÉRÉS!

Ugyan chrome-al nem veszik el a textarea tartalma(Firefox-al igen), de most pl egy reload jött össze, amitől már igen.

Legyen már per-topic alapon egy backup puffer(cookie, local storage, akármi kliensoldalon bőven elég és akkor nincs is plusz szerver load) ami tárolja a beírt szöveget, elküldéskor ürül, viszont anélkül újratöltéskor visszaíródik. Plz.

Plusz ha már itt tartunk a mobil verzióban akkor is valami script belegányol a textarea-ba, Android 2-n több másodperces lagot okozva gépeléskor és a kurzor pozícionálhatatlanságát (odaugrik ahová rakom majd elugrik arrébb), Android 4-en lagot nem de ugyanúgy kurzor problémát. Ilyen hibák semmilyen más oldalon nem jelentkeztek eddig még nekem!

Lehet mindjárt nekifutok újra és körülnézek a scriptekben, kell hogy legyen ott valami.
  • [HUN]FaTaL
    Én kinyitogatom, elolvasom, aztán bezárom. Senki nem mondta, hogy tarts nyitva 70 fület :D
  • pxxl
    minek nyitogassam ki mindet külön fülön? :D ok van nyitva 1-2, de nem fogom 1 új hsz miatt kinyitni azt ahova naponta kb 2 új érkezik :D
  • SzirmosSzisza
    Wat. Egyenként nézed végig a topikokat?:D
  • [HUN]FaTaL
    Használd az SG kieget, ki lehet vele tenni a kedvencek listát a topicokba is.

De szerintem #21248.
  • Büdös Bohóc
    má'bocs de szerintem PC-n értelmes ember így netezik :D Ki az, aki egy mai gépen nem nyitogat ki 5-10 tabot, ha kell? :D
  • pxxl
    mer annak is sok értelme van :D
  • Büdös Bohóc
    mi értelme? Szerintem szinte mindenki úgy netezik sg-n, hogy van nyitva egy főoldal meg új tabban minden topik
  • pxxl
    Nem lehetne behekkelni valahova még egy lenyíló ablakot a kedvencek listájával (olvasatlan hsz számmal együtt) a topik fejlécéhez? Azért, hogy ne kelljen mindig visszamenni a fórum főoldalra, megkeresni a kedvencek között a topikot, katt, benézek, esetleg írok, megint vissza főoldalra stb...

akár a mostani lenyíló ablak helyére is mehetne, mert sok értelme sztem nincs, hogy ki van listázva jelen esetben az "Általános eszmecsere" kategória.
  • Büdös Bohóc
    ja, elsőként azt kéne
  • Dodo55
    Vagy legyenek kategóriákra bontva ahogy eleve a rendes verzióban...
  • akyyy
    mobilos verzióba csak azokat a topikokat mutassa, amik a kedvencek és van új hozzászolás. sok kedvenceknél jelenleg dúrván ömlesztve van sok topik
  • Büdös Bohóc
    mármint a válasz erre gombot használva :)
  • Büdös Bohóc
    Lehetne egy válaszoltak lista a kedvencek mellett? Sokszor berakok egy-egy topikot azért favba, mert írtam és a válasz még érdekelne, de amúgy nem raknám favba és néha bent is marad. Ezek mutatnák azt, ahol válaszoltak, ennyi.
  • SzirmosSzisza
    Elvileg ez a kép nem látszik mobil alól:

szerk.: gyakorlatilag se, ilyen linket kapsz, ha itteni képfeltöltőt használod: /forumkepek/2012_11/head_bg.gif és mobilon emiatt m.sg.hu/forumkepeke... -en keresi, ahol meg nem találja.

A másik meg az, hogy a mobil detektálása, hogy működik? Mert nekem sose ajánlja fel, itt pl egész szép kript van rá, esetleg "kölcsönvehetnétek" :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

<script>if(!window.location.search.match(/mobile=false/)&&navigator.userAgent.match(/(iP(od|hone|ad)|Android|mobile)/i))window.location=window.location.pathname.replace(/\/+$/,'')+'/mobile'</script>
  • precision
    ezt már tényleg el lehetne tüntetni...

aki tényleg használja ezt a fícsört az nyomjon nyugodtan egy minuszt erre a hsz -re, aki szerint felesleges az meg plusszoljon... vagy nemtom, de szerintem kb. senki sem használja vagy senkit nem érdekel az összes új hsz -em összege... (ha ennyire fontos adat akkor miért csak a mobil verzióban van jelen? :P) ha annyira érdekelne összeadom a számokat amiket a topikok neve mellett ír :) ráadásul tényleg hibás számot ír ki, és mászik utánad akárhova görgetsz... bosszantó.
  • tommygear
    na az lehet, ezt nem tudtam
  • SzirmosSzisza
    Tippre mobilról küldte, az meg nem nézi, hogy az utolsó látogatást.
  • tommygear
    Utolsó üzenet időpontja: 2012. 11. 04. 13:21
    Utolsó látogatás időpontja: 2012. 11. 04. 05:48

wat