Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Pendriveról se tudsz futtatni portable böngészõt (ismerve a proxyk beállítását)?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Meg amúgy sem érdekelnek bõvítmények, tudja nekem alapból és öröm és bódottá! 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Olyanra lenne szükségem, hogy a kedvencek a nézett totyikból is látszanak és csak átkattintok egy másik totyikra szépen, oszt megy a dolog. Egyszóval nem kéne a kedvencekért mindig visszamászkálni a csetes fórumfõoldalra (mivel ez borzasztó lassú, fõleg tartalomszûrõvel). Arra gondoltam, hogy bal oldalt látszana a hozzászólások mellett egy frame-ben vagy ilyesmi. Az sem baj, ha szélesebb lesz az oldal általa, aki nem akarja nem kapcsolja be (beállításokba kell hozzá kapcsoló).
Így könnyedén lehetne browse-olni a kedvenc totyikjaid között, nem volna ilyen nyögvenyelõs-kínkeserves és látnád is, miközben olvasol egy totyikot, hogy jöttek új üzenetek a kedvenc totyikjaidba.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Ha már írok, akkor írók egy két öltetett is.
-Ez a topik lehetne szavazás mentes övezett.
-ha már lehet szavazni hszre, akkor legyen feljelentõ gomb is, könnyebb lenne a moderátorok munkája.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Majd ha lesz egy kis szabadidõm akkor ránézek.
Nem életbevágó probléma egyébként nyilván, csak kényelmi dolog (ebéd közben telefonról rá szoktam nézni a napi szavazásra).
Namost gondolom én hogy az lesz a probléma, hogy ez a fajta kommunikáció nem megy az Androidos Chrome-ban. Ennél is pontosabban az url hash módosítás. Így hirtelen jobb kerülõ megoldás nem jut az eszembe, körülményes ez a cross-domain jószág.
(Android alatt Operáról sem de emlékeim szerint WinMob 6.1 alól sem (sem Operával /sem a "gyári" (htc) böngészõvel)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Még ha szavazni (+ a statisztikai állást kiolvasni) mobilról nem is lehet ezek után sem, legalább elolvasni el lehessen az adható válaszokat.
SQJ talán már jelezte ezt de lehet, hogy csak ott...
(tudom first world problem.. bár annyiban nem, hogy minden hasonló "szavazómotorral rendelkezõ" topicban alkalmazni lehetne a megoldást, ha találtok)
Kezdésnek lehetne annyit, hogy külön a fórumnak lenne egy mobilos elérése, ahol ugyanaz a tartalom, de:
1. a privát chates cucc totál ki legyen véve
2. az instant új üzeneteket jelzõ ajax kódok szintúgy
3. és legfõképp a semmirevaló javascript, ami ehhez a beviteli mezõhöz van bindolva
totál lassú a telefonon a fórumozás, az utóbbi idõben konkrétan nem tudok beírni üzenetet telefonnal, elkezdem írni és befagy a szöveg az inputboxban és várok (nem vicc) ilyen 1-2 percet, mire 3-4 karakter bekerül a beírtakból és várhatok megint, hogy még több... Az alap androidos böngészõ is meg van halva rajta meg még 1-2 másik is.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Csak mert ha már van m.sg.hu, akkor lehetne, egy mobil barát forum is...
így meg hiába minuszolom...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem tudom jó helyre írok e, de mitõl van az hogy IE böngészõ alatt nem tudok beszúrni szmájlit mert ráklikkelek elmegy az ablak hátra utána meg elsõ helyre kiírodik a hangulatjel neve pl.: <#vigyor5>#vigyor5> és ezt kell még bemásolni... nem tudja ezt valaki megcsinálni hogy mint a többi böngészõnél csak ráklikkel az ember és beis tette?
*gép elõtt ülõ hosszú nyakú eltávolodó meme 😄*
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/