Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Saor Alba
Akkor aki pluszban van egyre inkább a +100-hoz, aki mínuszban a -100-hoz fog csúszni, és elrejtésre kerülnek a hozzászólásai.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
csak rámutattam, hogy milyen szép lesz az eredmény egy kifelejtett tagnél 😄
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Mondjunk ott van a scrolling="no" paramétere,bár az egyes részeket elrejti(amilyen paramétert beállítunk a height,width-re),de bizonyos esetekben ha sok felesleges részt elakarunk tüntetni ahhoz ideális.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#wow2>#wow2>
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Pont mint a lájknál.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(Kivéve ha Õ Vazul (esetleg Van Gogh)) 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Bazinga!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Pendriveról se tudsz futtatni portable böngészõt (ismerve a proxyk beállítását)?
Meg amúgy sem érdekelnek bõvítmények, tudja nekem alapból és öröm és bódottá! 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Olyanra lenne szükségem, hogy a kedvencek a nézett totyikból is látszanak és csak átkattintok egy másik totyikra szépen, oszt megy a dolog. Egyszóval nem kéne a kedvencekért mindig visszamászkálni a csetes fórumfõoldalra (mivel ez borzasztó lassú, fõleg tartalomszûrõvel). Arra gondoltam, hogy bal oldalt látszana a hozzászólások mellett egy frame-ben vagy ilyesmi. Az sem baj, ha szélesebb lesz az oldal általa, aki nem akarja nem kapcsolja be (beállításokba kell hozzá kapcsoló).
Így könnyedén lehetne browse-olni a kedvenc totyikjaid között, nem volna ilyen nyögvenyelõs-kínkeserves és látnád is, miközben olvasol egy totyikot, hogy jöttek új üzenetek a kedvenc totyikjaidba.
Ha már írok, akkor írók egy két öltetett is.
-Ez a topik lehetne szavazás mentes övezett.
-ha már lehet szavazni hszre, akkor legyen feljelentõ gomb is, könnyebb lenne a moderátorok munkája.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Majd ha lesz egy kis szabadidõm akkor ránézek.
Nem életbevágó probléma egyébként nyilván, csak kényelmi dolog (ebéd közben telefonról rá szoktam nézni a napi szavazásra).
Namost gondolom én hogy az lesz a probléma, hogy ez a fajta kommunikáció nem megy az Androidos Chrome-ban. Ennél is pontosabban az url hash módosítás. Így hirtelen jobb kerülõ megoldás nem jut az eszembe, körülményes ez a cross-domain jószág.
(Android alatt Operáról sem de emlékeim szerint WinMob 6.1 alól sem (sem Operával /sem a "gyári" (htc) böngészõvel)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás