Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Ez a hsz hasznosság csak arra van, hogy ha akarom x alatt eltünteti a hszt? Ban nem járhat ezért? Clio, Who am i 7 és hasonló emberek már annyira minuszban vannak, hogy teljesen látszik csak a levegõt és a színvonalat húzzák lefelé.
Efreet
Akinek annyi esze sincs / nem ismeri annyira az SG fórumot, hogy elolvasson három sort egy moderátor figyelmébe topicban és a szabályzatban, és ennek megfelelõen kulturált módon nem tud megfogalmazni egy igénylõlevelet, az nem lesz házigazda.

Ha normálisan igényli, és megfelel a feltételeknek, akkor megkapja egy napon (de ha épp úgy alakul fél órán) belül.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

zsoltioregon
most az egyik mod topicban olvasottak miatt:
A topikbannerokba integrálva "félautomatizálni" a házigazdai jog kiosztását.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Dzsini
Akkor legyél bejelentkezve.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mardel
Nem beszélve arról, hogy ez simán egy "pop-up" és a böngészõkbe sem azért került bele egy alapszintû pop-up blocker, mert hogy az milyen nagy feature, hanem mert a felhasználók 99,9%-át idegsítette az arcábba villodzó olyan tartalom ami nem érdekli.
Tehát nemtudom ez mitõl olyan nagy innováció itt az sgn.
Ha érdekel más cikk is akkor majd fõoldalról kiszemezgetem, de eddig egyszer sem kattintottam direk a felugróból másikra, mert zavaró volt és egybõl kikapcsoltam.
Azért megnézném azt is hány embernél került kikapcsolásra.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Mardel
Igen, csak ha épp nem vagyok bejelentkezve, akkor beállítások sincs...

SzirmosSzisza
Ki lehet kapcsolni Beállításokban ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mardel
Cikkeknél eza bal alsó sarokban felugró idegesítõ cikk ajánló nem tûnhetne el?
Fõleg hogy ha nem siekrül pont eltaláni az x-et akkor átugrik a másik cikkre.
Engem teljesen idegesít, hogy minden cikknél, ki kell lõni...

Jól jönne valami könyvjelzõ féle dolog. Olyan, mint ez a vízszintes piros vonal az új hsz-ek elõtt, de azt egyénileg tudnám beállítani topikonként, hogy melyik hsz-nál álljon. Ha pl. régi topikokat kezdek el olvasni az elejétõl, akkor így nem kéne mindig feljegyezni az utolsó elolvasott hsz számát. Esetleg még akkor is jól jönne, amikor belekattintok egy a kedvencekben lévõ topikba, ahol született mondjuk 50 új hsz, de azok baromi hosszúak, és nincs idõm mindet végigolvasni, akkor beállíthatnám a piros vonal pozícióját egyénileg, aztán majd folytatom másnap, ahol abbahagytam.

miilann04
ehelyett az egész idióta pontozós rendszer helyett egy sima ignore gomb kellett volna. ha már van lehetõség más fórumozók hozzászólásának elrejtésére, akkor mégis miért más döntse el azt helyettem, hogy kinek a hsze legyen rejtett, és kié ne?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Dzsini
Én az elmúlt évek során már többször átbeszéltem az adminokkal, hogy mit kellene tenni, többször meg is egyeztünk abban, hogy mit kellene tenni. Annyit sikerült elérni, hogy kicsit kibõvült néhány aktív moderátor jogköre, hogy az autómotorban se maradjon ott 2 napig egy idióta topic.

Ezért mondott le Borg és Punker is sok éve.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Büdös Bohóc
megoldást tudjuk, de nem csinálunk semmit persze

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Sir Quno Jedi
De, de olyat úgysenem fognak csinálni, mert "túl nagy hatalmunk" lenne. Már évek óta kérjük, de nem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Amíg 2 perc regisztrálni egy új felhasználót és bárki gyakorlatilag bármikor nyithat új topicot elbírálás, engedélyezés nélkül, addig semmi értelme az ilyen listáknak meg permban gomboknak, mert annyi idióta topic nyílik, amennyit a trollok nem szégyellnek.

Büdös Bohóc
az eszedbe se jutott, hogy ha már az a gond, hogy nem elég nekik 5 pont és rebannolni akarjátok õket, akkor szimplán legyen egy permban gomb is (amit mondjuk egyszerre 3-4 modinak kell approveolni biztonság kedvéért)? ...

Sir Quno Jedi
Õszinte leszek, mert enélkül a kis fejlesztés nélkül szinte lehetetlen a munkánk.

Kéne egy lista, amin a banoltak vannak (idõrendben, mint egy log, dátum+idõvel, regelés dátumával, hozzászólásszámmal, emailcímmel, eddigi belépéseinek ipcímmeivel, banolás okával, ill. akármeddig vissza lehet lapozni benne, akár keresni is)
Meg kéne egy másik lista amiben azok vannak akiknek ELMÚLT a banja (frissen méghozzá, szintén logszerûen, dátum+idõvel, visszalapozhatóan stb., összekötve az elõzõ listával, vagy egy listában a kettõ, az mégjobb)

Ja és mindkét listába linkkel kerüljenek a júzerek, hogy rögtön lehessen menni az adatlapjukra ellenõrizni, pl. re-banolni õket!!!

Ez a kettõ, ami nélkül multi- és alregek ellen harcolni szinte felesleges is...

Ez minden modi (egyik) álma.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

morcosqtya
Megoldottam közben.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

jazzy
Az avar az ön készülékében van, nálam is jó😊

[HUN]FaTaL
Opera alatt is megy, legalábbis nekem úgyhogy a hiba a készülékedben lesz.

(Opera Next 12.00b1105)

http://goo.gl/gd6Zi5

Pontosan. Azonban 50+ értékelés kell az elrejtéshez. Szóval akinek 50db - értékelése lesz az megérdemli😊

Solten
A hiba az On keszulekeben lesz.

Saor Alba

morcosqtya
Ma reggeltõl nem tudok "képfeltöltés" gombbal semmit feltölteni, lefagy, aztán csak F5-re mozdul meg az oldal.
Csak Opera alatt ahogy nézem.
??

Solten
Hasznos hozzászólás 😉

Saor Alba

Dzsini
Ha legalább 5 értékelés van a hozzászóláson, akkor jelenik meg.

byzhouse
-1 mínusz nálam például nem sokat ér 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Solten
Milyen esetekben lathato a hozzaszolas hasznossaga? Illatos bohocnal most pl, szepen megfigyelheto (#19883)... <#alien>

Saor Alba

Dzsini
Tehát megáll 0/5 vagy 3/0 (és hasonló) értéken és nem nullázódik teljesen idõvel?

Akkor aki pluszban van egyre inkább a +100-hoz, aki mínuszban a -100-hoz fog csúszni, és elrejtésre kerülnek a hozzászólásai.

Hétfõtõl minden héten 1x levon egy plusz és mínusz értékelést a felhasználóktól, míg valamelyik 0 nem lesz. Az arányt ezután újraszámolja.

Büdös Bohóc
:C

csak rámutattam, hogy milyen szép lesz az eredmény egy kifelejtett tagnél 😄

gergely1991
"Viszont muszáj a pontos magasságot beállítani, különben scrollbar jelenik meg."
Mondjunk ott van a scrolling="no" paramétere,bár az egyes részeket elrejti(amilyen paramétert beállítunk a height,width-re),de bizonyos esetekben ha sok felesleges részt elakarunk tüntetni ahhoz ideális.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Fabio Capello
Spoiler a spoilerben. SPOILERCEPTION!

tomsolo
Kapod is a minuszod. 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Büdös Bohóc
sajt sajt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/spoiler]

Büdös Bohóc

Guren
+1

tomsolo

<#wow2>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

pxxl
<#eljen>

All hail the double x!

Büdös Bohóc
javascript tiltáskor baszhatjuk, de nekem ez jobban tetszik mint az elõzõ

Sir Quno Jedi
Sazlé nem lehetne beállításokba egy pucuka, hogy bontsa ki nekem mindig a spoilereket is (vagyis, hogy ne is rakja õket spoilerbe). Mert engem a spoilerek NEM zavarnak, de ez a belekattintgatósdi, meg rejtõsdi murvára. Mikor sokan élnek vele, idegesítõ tud lenni ám.

Pont mint a lájknál.

DarkSector
nah ez jó ötlet, sokkal egyszerûbb mint az egérrel kijelölgetni... <#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mostantól így fognak kinézni a spoilerek.

Büdös Bohóc
az meg a másik

Desiderata
megint vannak ilyen "eltûnik a fél topik" dolgok
N o N a m e
totyik? ütnélek most 😄
morcosqtya
Kettõt. De azt folyamatosan.
(Kivéve ha Õ Vazul (esetleg Van Gogh)) 😊

Büdös Bohóc
úristen ne mondd már, hogy mindig 1 fült tartasz nyitva 😄 én mindig külön fülön nyitok meg minden új üzenetes topikot. Gyenge a gép, vagy mi? Azért azt bírnia kéne... 😄

akyyy
köszi_D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

precision
ha a bõvítményt keresed akkor ITT

amúgy meg bal oldalt van egy csillag ikon

Bazinga!

akyyy
hol?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sir Quno Jedi
Fõleg, hogy a tartalomszûrõ sokmindent kiszûr. Így pl. nálam nyilván nem mennek olyan scriptek, amik a listákat olyan szerókról veszik, amiket itt valamiért tiltanak. Vicces eredménye tud lenni néha.