27328
  • ldavid
    a kedvencekhez egy összecsukós csillag jó lenne mobil verzióra is.
    hasznosabb lenne mint desktopon
  • tigeroo
    felröhögtem
  • Frosty01
    ja. undorító. jó lenne ha a NINCS REKLÁM SG.HU-n szabályhoz tartanák magukat az sg-sek is
  • SzirmosSzisza
    Próbáld meg így

sg.hu##table[width*="600"][height="80"]

De nálam is jó a simával.
  • Zoli007
    Fura, nekem nem tűnt fel semmi
  • jazzy
    Nem értek annyira hozzá, beleírtam az adblockba, el is tűnteti szépen, de szétcseszi a kedvencek menümet. Ha meg hozzáadom kivételhez az sg.hut akkor a kedvencek menüm jó, de amit pluszban beleírtam a hirdetés ellen azt is letiltja és nem tűnik el.
  • akyyy
    látszik sokan jártok főoldalra:D
  • Zoli007
    Nekem ez: #21343 bevált.
  • jazzy
    És úgy hogy tudom megcsinálni, hogy csak ezt tüntesse el az adblock, de ne baszkodjon a kedvencek listámmal?
  • Büdös Bohóc
    Xddddd
  • kifli
    szerintem valaki írjon a házigazdának, hogy tegye be a fejlécbe a scriptet ami kiszedi a reklámot innen is
  • Szabi #21345
  • tigeroo
    hát aki a reklámra nyom rá az ugrás gomb helyett, arra amúgyis ráfér a sasszem-kezelés
  • SzirmosSzisza
    AdBlock esetén sg.hu##table[width*="600"] megoldja a dolgokat, illetve topik házigazdák is el tudják tüntetni a megfelelő kóddal.
  • Fabio Capello
    de nem is az, hanem hogy ennyire "aljasul" rárakni az ugrás az utolsó üzenethez gombra - biztos vagyok benne, hogy az emberek fele rányom a megszokás miatt - persze gondolom ez is részben az oka, hogy ott van.
  • Aquir
    Lehet örülni kell, hogy még nem követi egy hirdetés az egérgörgetést oldalt... :D
  • Fabio Capello
    ez így elég gáz, már megbocsássatok... :/
  • DarkHorSe
    kevesebb reklam
  • Interstate 95
    Ezzel egyet tudok érteni, az meg a másik hogy erre van erőforrás, reklámot kitenni ? És a fejlécben lévő listával mi lesz ?
  • Count Adyn
    Meh ha már kifizeti az ember a VIP et ne tolnák az arcába minden topik tetején a reklámot...
  • tommygear
    igényes nagyon
  • tippmix945
    a modikat el kell takarítani innen sürgősen.
  • Zomil
    Ha igazi profi lenne az oldal ugy hagyták volna ahogy elöször kinézett, mint az ugrás az utolso üzenetre gomb és akkor egy csomoan véletlenül rákattintanának :D
  • tigeroo
    1 perces néma csönd

engem annyira nem zavar mondjuk, legalább nem a 'mehet' gomb közvetlen közelében van
  • Guren
    sziasztok, gondoltam szólok, hogy egyre rákabb az oldal.
  • Dzsini
    Nem.
  • breslauer
    Ha fizetek xy összeget, amit megszabtok, akkor lehetek modi?
    De most tök komolyan, egy bizonyos összeggel hajlandó lennék támogatni az oldalt, ha pl játékosok fórumán modi lennék.
  • Dzsini
    Ha fizetnek érte az SG-nek, akkor igen.
  • artschi
    Most már reklám lesz minden topikban? :((

• tommygear
    nem mintha oylan sűrűn jelen lenne :D
  • SzirmosSzisza
    Szia irj neki privat üzenet, majd segít.
  • Interstate 95
  • bartajani70
    sziasztok segitség kéne.Leakarom tölteni a farmer szimulátor 2013 magyar verzioját honnan tudom meg tenni tud valaki segiteni?
  • Dzsini
    Vagy az innen-onnan a fejlécekbe besuvasztott külső scriptek.
  • SzirmosSzisza
    Lehet a reklámok.
  • Narxis
    Amióta webfilterben kivételekhez adtam azóta nincs gond. :) De érdekes, hogy miért csak az SG-vel van ilyen baja a Kaspersky-nek. Mindegy, a lényeg, hogy megoldódott.
  • Dzsini
    Ha olyan 21 ezer hozzászólást, akkor egész sok idő el fog telni, és addig talán rendbejönnek a dolgok ;)
  • Narxis
    Ez nem a lassulással kapcsolatos szerintem. Vagy mennyire olvassak vissza?
  • akyyy
    olvass vissza
  • Narxis
    Böngészi valaki ilyen környezetben az sg-t?

Windows 7 64bit + Google Chrome stabil legfrissebb verzió(23.0.1271.95) + Kaspersky Internet Security 2013(angol, legfrissebb programverzió, patch D-vel).

Csak és kizárólag SG-re kell ráfrissítenem néha többször is mert nem tölti be. Minden más oldal gond nélkül bejön elsőre. Mitől más az SG?

Hozzáadtam webfilternél a kivételekhez, remélem ez megoldja.