Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bronx South
A "hozzáadás a címjegyzékhez" funkció hol mûködik, hol nem, de inkább az utóbbi.

Az informatikus a pékkel karöltve meszel, igen megcsináljuk 😊) 😄
Sir Quno Jedi
VAGY szimplán el kell fogadni, hogy a moderátor nem feltétlenül okosabb, szebb, erõsebb, vagy ír helyesebben, mint az átlag júzerek, MIVEL NEM EZEK MIATT LETT MODERÁTOR, így elvárni sem lehet tõle semmi ilyesmit. Az úszó bajnokaink úszni tudnak, a hosszútávfutóink hosszútávfutnak, a moderátorok MODERÁLNAK. Sem több, sem kevesebb. OSU!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jazzy
Elmagyarázod nekem kérlek mire való ez a topic, mert valószínûleg félreértelmeztem, vagy kapok még 3 pontot?

Mint látod nem is fölényeskedtem, normálisan reagáltam, a trollokat pontozd, meg a -60-as embereket, nem érzem jogosnak.
SzirmosSzisza
Szokjátok már meg, hogy itt nincs demokrácia, Õ nem ír helyesen de moderátor, ergo megteheti, illetve senkit nem banoltak még azért, mert helytelenül írt ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Nem zsûrizgetek, a topic címére reagálok, Mi kéne, hogy még jobb legyen? Abszolút nem érdekel, hogy bannolták, nem is ismerem.

A topicban az én értelmezésem szerint leírhatom, hogy szerintem mitõl lenne jobb az sg, szerintem ettõl jobb lenne. Én elvárom magamtól és másoktól is, hogy írjanak helyesen, de ha a moderátor nem ír helyesen nem várhatom el másoktól is. Ennyi, ez az én véleményem.
Sir Quno Jedi
Nem véletlen nem írok indoklást trollokhoz, alregekhez, vagy mutiregekhez. Nomeg elsõre ban, nincs kecmec.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Büdös Bohóc
"fejlécébeN"

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tomsolo
Felesleges zsûrizgetni a moderációt, mert ez nem kívánságmûsor. Ha van az baj, ha nincs az baj, véget nem érõ lamentálás lesz a vége mindig.

Egyébként, ez a topik meg aztán végképp nem errõl szól, itt offantani ilyenekrõl meg végképp felesleges.

Az a sok háromszög nem véletlenül van a topik fejlécébe, az hogy az évek alatt enyhült a szigor ebben a topikban, - imho egyáltalán nem szerencsés.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Büdös Bohóc
rögtön 2 is

jazzy
Én vagyok grammarnazi tudom, de ha zsoltioregon akkorát beszólt, hogy egybõl 5 pontot kapott, legalább büntipont reasonben ne legyen helyesírási hiba.
zsoltioregon
idõ TÉK-ed volt amúgy!

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

DarkHorSe
te pedig rendkivul kifinomult ;D befejeztem, amit szerettem volna mar elmondtam. csao

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
hat nekem csak 6 darab fert fel <#rinya>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Büdös Bohóc
idióta vagy komolyan....

Büdös Bohóc
DE ISTENEM ANNYIT MEG ALAPBÓL TUDSZ FELTÖLTENI KB A GALÉRIÁDBA

DarkHorSe
sztem jar ide ahhoz epp eleg ember, hogy ne legyen mar problema feltolteni 10 kepet az albumba. ezek szerint nem 😄dd

Büdös Bohóc
Kell tárhely? Vegyél akkor b****meg. Vagy használj más képfeltöltõket. Majd persze ingyen Sték csak a kedvedért vesznek 1000 darab terabyteos vincsesztert, hogy legyen hova feltölteni a képeidet.

DarkHorSe
l2 ertelmezes, leirtam hogy sms fizetes nem erdekel, alapbol legyen normalis tarhely. l2 ertelmezes. csa

Lyukasbogrács
És majd mindig visszanézed a saját hozzászólásaidat, hogy ki pontozta le/fel? Ennek meg mégúgy sincs értelme. Annak talán lenne, ha az adatlapodon nem publikusan meg tudnád nézni az utolsó 10-100 értékelt hozzászólásod.

N o N a m e
Ezt én is mondtam anno, hogy a értékelés után a pipára mutatva egy buborékban megjelenhetne az érték.
DjDano
Szerintem semmi értelme, hogy csak 5 értékeléstõl látszik, hogy kik nyomtak rám szavazatot, legalább az érték látszódjon 5 alatt is ha már a nevek nem...

Büdös Bohóc
te picsogtál, hogy miért nincs tárhely ÉS hogy a vip meg miért ekkora szar, hogy semmit nem ér: tévedtél is, meg választ is kaptál, ennyi.

N o N a m e
Nem. Azért fogsz sms-t küldeni, mert támogatni akarod kedvenc fórumodat. 😊
DarkHorSe
Majd biztos azert fogok kuldeni smst, hogy legyen 50 mega tarhelyen ezen az oldalon, na hagyjal mar.

Dzsini
Csak akkor látszik egy hozzászólásodon, hogy milyen pontokat kaptál rá, ha befutott rá 5 értékelés. Ehhez hozzájön, hogy egy embertõl egy nap csak egy értékelés látszik a profilodon, tehát lehet, hogy Pistike végigmínuszolta egy nap 100 hozzászólásodat, akkor is csak -1-nek számít nálad.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
kíváncsiságból megnéztem ma (is 😄) hogy mennyin állnak a plusz mínuszaim. jelenleg -5 (9/10). Ez érdekesen jött ki de nem is ez a lényeg. azt nem tudom megnézni, hogy mégis melyik szavazatomra adtak '+'-t, '-'-t? Csak mert érdekelne mikre kaptam '-'-t 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]FaTaL
Használjatok imagerz-t az mindig jó. iaroval nekem is volt már gondom, írtam a szolgáltatónak és megcsinálták.

http://goo.gl/gd6Zi5

kifli
pedig én mindig ezt használom, jó több kép feltöltése rendszere, hogy nem egyenként kell betallozni, meg hogy egybõl adja a bbcode beillesztést... (bár ez sok oldalon van)
Ugyancsak UPC...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Én sem látom.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

RelakS
iaro.3dmax.hu nemigazán mûködik UPC felé. Onnan gondolom, hogy afelé, mert nem csak én nem látom sem az oldalt, sem a képeket.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Büdös Bohóc
hát nem sokat értek vele, href.hu, url rövidítés, máris újra használható a kepfeltoltes.hu

SzirmosSzisza
Képfeltöltés rakott be valami adatgyûjtõ sütit talán. Meg úgy kvázi szar az az oldal :-D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

morcosqtya
És fordítva: miért tilt az sg tárhelyeket?
Valamiféle visszaélések voltak a múltban? Gondolom nem technikai oka van..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

gergely1991
Ezért írtam hogy el kell felejteni😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

zsoltioregon
ó de szemetek 😄DD
ezt amúgy miért csinálják?
terheljük a szerverüket vagy miért?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

SzirmosSzisza
És nem is látszik ...
nyomj CTRL+F5öt

[HUN]FaTaL
Nem jelenik meg. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

zsoltioregon

SzirmosSzisza
Illetve végtelen mennyiségû 200kb-nyi képet 😊

Büdös Bohóc
igen, de vipért most mondom, hogy kapsz (most néztem meg) 50 mega tárhelyet a galériában <#wow3>

SzirmosSzisza
Imgur nagyon jó tárhely, csak SG le van tiltva 😊

gergely1991
Én a imgur-t a te helyedben örökre elfelejteném. :/

#19917: Mondjuk azért nem kellene 1024X768 vagy 640X480-nál nagyobb képeket(fõleg png-ben) feltöltened,jpg,vagy gif a 2 (jó) lehetõség.Ha linkelni akarsz akkor mondjuk a iaro-ról.

#19921: "Fizet smsben, nagyobb logoert meg ilyen hulyesegek nem erdekelnek."(lásd:#19917)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Büdös Bohóc
"Az sgnek normalis tarhely kellene mert vicc, hogy van 4-5 kep a galeriamban aztan ha fel akarok tolteni, azt irja ki nincs helyem" - nézz már elõbb utána, hogy mit kapsz a vipért és utána mondj hülyeségeket. 40-50 megás hely neked nem elég 500KB-os képekhez?

zsoltioregon
A teljesség igénye nélkül 1-2, ami mûködik itt, reg nélküliek...

iaro.3dmax.hu
képmegosztás.com
Imagehosting.com
picupine
Kostenlos
keptar.org
imgur.com
shareimage.ro

SzirmosSzisza
Vegyél vipt vagy használj olyat amit engedélyez, pl imagerz.

Dzsini
Linkelj olyan ingyenes tárhelyrõl, amelyik nincs letiltva - iaro, noob, akármi - van 4-5 kitiltott (másik 4-5 az SG-t tiltotta le, és nem az SG õket - lásd sárgabéka), a többi mûködik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DarkHorSe
Az sgnek normalis tarhely kellene mert vicc, hogy van 4-5 kep a galeriamban aztan ha fel akarok tolteni, azt irja ki nincs helyem. Ha pedig linkelni szeretni mondjuk a kepfeltoltesrol, akkor meg az a baj, mert onnan nem lehet.

Fizet smsben, nagyobb logoert meg ilyen hulyesegek nem erdekelnek.

Solten
Bevallom, kellemeset csalodtam a plusz-minuszolosdiban, a trolloknak szepen szaporodik a negativ feedback, ugy tunik a rendszer bevaltja a hozza fuzott remenyeket... 😊

"#19906 ehelyett az egész idióta pontozós rendszer helyett egy sima ignore gomb kellett volna."

Ez is egy nagyszeru otlet. Vagy meg nagyszerubb. Marmint az ignore gomb.

Saor Alba