Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mint látod nem is fölényeskedtem, normálisan reagáltam, a trollokat pontozd, meg a -60-as embereket, nem érzem jogosnak.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A topicban az én értelmezésem szerint leírhatom, hogy szerintem mitõl lenne jobb az sg, szerintem ettõl jobb lenne. Én elvárom magamtól és másoktól is, hogy írjanak helyesen, de ha a moderátor nem ír helyesen nem várhatom el másoktól is. Ennyi, ez az én véleményem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként, ez a topik meg aztán végképp nem errõl szól, itt offantani ilyenekrõl meg végképp felesleges.
Az a sok háromszög nem véletlenül van a topik fejlécébe, az hogy az évek alatt enyhült a szigor ebben a topikban, - imho egyáltalán nem szerencsés.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Swedish people are albino monkeys
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://goo.gl/gd6Zi5
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Valamiféle visszaélések voltak a múltban? Gondolom nem technikai oka van..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ezt amúgy miért csinálják?
terheljük a szerverüket vagy miért?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
nyomj CTRL+F5öt
#19917: Mondjuk azért nem kellene 1024X768 vagy 640X480-nál nagyobb képeket(fõleg png-ben) feltöltened,jpg,vagy gif a 2 (jó) lehetõség.Ha linkelni akarsz akkor mondjuk a iaro-ról.
#19921: "Fizet smsben, nagyobb logoert meg ilyen hulyesegek nem erdekelnek."(lásd:#19917)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
iaro.3dmax.hu
képmegosztás.com
Imagehosting.com
picupine
Kostenlos
keptar.org
imgur.com
shareimage.ro
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Fizet smsben, nagyobb logoert meg ilyen hulyesegek nem erdekelnek.
"#19906 ehelyett az egész idióta pontozós rendszer helyett egy sima ignore gomb kellett volna."
Ez is egy nagyszeru otlet. Vagy meg nagyszerubb. Marmint az ignore gomb.
Saor Alba