Tavaszi high-tech újdonságok Japánból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CaviaR
Valóban! DVD lejátszásra alkalmas notebookot tényleg nem kap 68e-ért. Ettõl függetlenül szerintem korántsem éri meg, mivel egymagában nem sokra megy vele a kedves felhasználó, lásd: "rá kell kötni valamilyen képmegjelenítõ eszközre". Ezek után a Panasonic DVD-PS3 akármennyire is hordozható eszköz, egy TV-t akkor sem fogok cipelni hozzá, ergo egy asztali DVD lejátszó ugyan annyira lehet mobil DVD lejátszó a fent említett ár töredékéért. 10e Ft-ért már lehet kapni ilyen kis csodát DVD-R, DVD+R, DVD-RW, CD, CD-R, CD-RW, MP3 CD, VCD és SVCD támogatással Tescoban, Auchanban vagy hasonló helyeken.

Na nem mintha én bármennyire is ellene lennék az ehez hasonló fejlesztésekhez. Vegyetek Panasonic DVD-PS3 típusjelzésû hordozható DVD lejátszót!!!

:)

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

TeszteloPontHu
Nem tudom, hol veszel 87e illet 68e Ft-ért bármilyen DVD-lejátszásra képes notebookot...

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

PR cikk akkor lehetne, ha egy termékrõl szól, nem pedig háromról :)

spyderco
A hordozható DVD lejátszónak nem látom értelmét amikor ott a laptop. A fényképezõgép meg ennyiért kicsit sok. Akkor már inkább egy Canon EOS-300D ami olcsóbb is.

http://www.o-store.hu

papabear
Én csak azt nem értem miért keverik a PR cikkeket a többi közé.
Ennek a sajtóközleményekben lenne a helye!
Véletlen, vagy kezd az SG bóvlisodni?
Miért jó egy hordozható dvd-lejátszó? %/

gz8
Gondolom nyitott kijelzõvel :)

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

AnarchoiD
azert azt az r-d1 et megkostolnam

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.