14
-
#14 Valóban! DVD lejátszásra alkalmas notebookot tényleg nem kap 68e-ért. Ettől függetlenül szerintem korántsem éri meg, mivel egymagában nem sokra megy vele a kedves felhasználó, lásd: "rá kell kötni valamilyen képmegjelenítő eszközre". Ezek után a Panasonic DVD-PS3 akármennyire is hordozható eszköz, egy TV-t akkor sem fogok cipelni hozzá, ergo egy asztali DVD lejátszó ugyan annyira lehet mobil DVD lejátszó a fent említett ár töredékéért. 10e Ft-ért már lehet kapni ilyen kis csodát DVD-R, DVD+R, DVD-RW, CD, CD-R, CD-RW, MP3 CD, VCD és SVCD támogatással Tescoban, Auchanban vagy hasonló helyeken.
Na nem mintha én bármennyire is ellene lennék az ehez hasonló fejlesztésekhez. Vegyetek Panasonic DVD-PS3 típusjelzésű hordozható DVD lejátszót!!!
:) -
#13 Nem tudom, hol veszel 87e illet 68e Ft-ért bármilyen DVD-lejátszásra képes notebookot... -
Cat #12 PR cikk akkor lehetne, ha egy termékről szól, nem pedig háromról :) -
#11 A hordozható DVD lejátszónak nem látom értelmét amikor ott a laptop. A fényképezőgép meg ennyiért kicsit sok. Akkor már inkább egy Canon EOS-300D ami olcsóbb is. -
#9 Én csak azt nem értem miért keverik a PR cikkeket a többi közé.
Ennek a sajtóközleményekben lenne a helye!
Véletlen, vagy kezd az SG bóvlisodni? -
Eiki #6 Miért jó egy hordozható dvd-lejátszó? %/ -
#5 Gondolom nyitott kijelzővel :) -
#2 azert azt az r-d1 et megkostolnam