50
WinXP titkos ADMIN login kód
  • O0D:
    A bios a jelszót nem ROM ban tárolja hanem a cmosban ahogy borg is utaltrá.
    A különböző biosokhoz ( AMI, Phoenix ... ) áltban kül programok kellenek..

keresgéljél
  • ReTeK
    ahogy Borg írta ennek a műveletnek nyoma marad (a Rendszergazda hamar észreveszi hogy megváltozott a jelszava) szóval felesleges kockáztatni, de pl. egy céges laptop amit te használsz (CMOS reset? vadonat újjat szétkapni nem érdemes pláne ha a garancia ideje 3 év, vagy van más módja is) azt úgyse nézi a kutya sem.

de hogy van ez a bios jelszó visszafejtés ?
  • janos666 #8
    De a CMOS resethez nem árt lekapni a gép oldalát. Az a gép amin én akarom kipróbálni ráadásul fekvőházsa, be van tolva egy szekrényféleségbe, és le vannak ragasztgatva a kábelei az asztalhoz, és csak akkor lehet hozzáféni az egészhez hátulról, ha kihúzod az egész asztalt, mert össze van tolva egy másikkal.
    Na ez most mesének hangzik amit most találtam ki, de tényleg így van, már régebben is gondolkoztam ezen, de elvetettem az ötletet és ezért örültem most meg ennek itt (#2).
  • Borg
    lol
    ha úgyis belebarmoltok a gépbe, akkor nem kell bios jelszó feltörő, csak CMOS reset aztán kész.

Mivel a linux bootcd is csak átírni tudja az admin jelszót (nem mondja meg mi volt az) ezért nyomtalanul nem lehet "belépni" úgysem.
  • janos666 #6
    Ez milyen egyébként, be kell írni az instalálása után a BIOS jelszót, vagy kiolvassa a ROM-ból? Mert nekem csak az lenne jó.
  • janos666 #5
    Hú, ez jó játék, majd kipróbálom, ha beleinkeli még valaki azt a BIOS jelszavas cuccot is (#3).
  • Tono34
    Ilyet hol lehet találni?
  • O0D:
    Arra vannak a bios jelszó visszafejtők hogy az se legyen gond :)
  • ReTeK
    XP hez is !

én a BOOT CD-s változatot próbáltam a legújabb frissített XP Pro HUN verzióval, admin pass-t töröltem vele, de ehhez bootolási lehetöség kell ami nem biztos hogy jó neked (pl céges laptop hack-hez)
  • zennon
    Sziasztok!
    Ismer valaki olyan login kódot,amivel adminként
    lehetne belépni WinXP-s rendszerbe?
    Ha ilyen nem létezik,akkor van-e olyan nem telepítendő
    kódfeltörő program,amivel vándor profilos jelszó módosítható,vagy visszafejthető?