WinXP titkos ADMIN login kód
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elindítod a gépet.
bejön a fiók kiváalsztása.
ott 2x Ctrl+Alt+Del-et nyomsz
Név:Rendszergazda (vagy Administrator)
Jelszó: nemírokbesemmitse
__|__ ________(*)________
U.I.: az admin az ugye a rendszergazdát jelenti?
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
U.I.: az admin az ugye a rendszergazdát jelenti?
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
nézzz körül , meg vmi hasonló helyen is...
Hajrá Dózsa György!
Utána meg a válaszoktól függõen sokminden lehet, a legvalószínûbb hogy túl védett a gép 😊
*hihi ** *

És ha ezeket az infókat összegyûjtöm mi a megközelítés módszere? Rendes hackelés, ehhez nincs már ilyen kattintgatós utiliti hülyéknek?
-Van-e külön adminisztrációs jelszó használva a hálózati account-ok menedzseléséhez?
-A változtatásokra van-e log-olás?
-Domain struktúra van-e, ugyanis ilyenkor a szervert más domainbe rakják, amit csak más admin/pass-sal lehet elérni, mint a normál gépek domain-jeit.
-...és így tovább... 😊
http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/
üdv. drag
ezeket kéne tudnod induláshoz:
milyen Oprendszer van rajta
milyen szolgáltatások futnak még rajta
milyen tûzfal van rajta
(esetleg )a szerver gép elérhetõ netrõl?
*hihi ** *
rendszergazda elég érdekes emberke. Tavaj quake2-ztünk LAN-on számtekórákon, de mivel náluk ki van húzva a CD olvasók tápkábele, és minden indításnál törli a C-t (a szükséges fileok írásvédettek) ezért könyvtári gépekre nyomtuk fel a játékot és onnan futtattuk. Ez persze kicsit belassította az iskola randszerét (úgy 7-en játszottunk). Egyszer bejött a rendszergazda, hogy ránézzen a szervergépre, hogy "mi van". Aztán ott veszekedtünk az adatokért, miközben csak 3m-re ült tõlem, de nem szólt volna hozzám élõben, hogy "a kurva anyád", csak kizárt mindenhonnan, és ladobott a LAN-ról, aztán mikor visszaszenvedtem magam, már fura volt az arca, és valami windowsos üzenetet küldött, hogy "anyád", de élõben még ekkor se szólt volna.....
De akkor térjünk a lényegre: Hogy szerezhetem meg a szerverrõl a cuccot anélkül, hogy fizikailag is hozzányúlok???
szertintem a rendszer gazda sem rossz...
amúgy sulis gép? mert ilyen helyeken általában szerveren tárolják az accountokat, ahhoz pedig nem olyan egyszerû hozzáférni..
Hajrá Dózsa György!
VAN OLYAN segédprogi amivel látod dos os bootfloppyról az ntfs-t. --> google ntfsreader
Winnt\System32\Config下SAM
Hajrá Dózsa György!
De arra is mondjon már valaki valamit, hogy C:/> és utánna hol az a .SAM file?
fat32 jobban bejon, gyorsabb, kevesebb problema.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
De attól függetlenül hol van a c:-n belül? Még az sem biztos ám, hogy NTFS-ben formázták a winyót.
Hajrá Dózsa György!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Félreértettük egymást!
A topicok a Windows XP-ben tárolt jelszavak visszafejtése
céljából nyitottam.
Tehát olyan progi kellene amellyel ADMIN-ként lehet
bejelentkezni.(lehet ez egy titkos WinXP-be beleírt login is)Ugyan is,ha ADMIN jogaim lennének meg tudnám osztani a
netet a kollégákkal.😊))
A cél ez.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
AMI
BIOS
PASSWORD
HEWITT RAND
AMI?SW
AMI_SW
LKWPETER
A.M.I.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
For Award BIOS? try these backdoor passwords:
AWARD_SW
j262
HLT
SER
SKY_FOX
BIOSTAR
AL FAROME
Lkwpeter
j256
AWARD?SW
LKWPETER
syxz
ALLy
5895 89
589721
awkward
CONCAT
d8on
CONDO
j64
szyx
A különbözõ biosokhoz ( AMI, Phoenix ... ) áltban kül programok kellenek..
keresgéljél
Hajrá Dózsa György!
) szóval felesleges kockáztatni, de pl. egy céges laptop amit te használsz (CMOS reset? vadonat újjat szétkapni nem érdemes pláne ha a garancia ideje 3 év, vagy van más módja is) azt úgyse nézi a kutya sem.
de hogy van ez a bios jelszó visszafejtés ?
Na ez most mesének hangzik amit most találtam ki, de tényleg így van, már régebben is gondolkoztam ezen, de elvetettem az ötletet és ezért örültem most meg ennek itt (#2).
ha úgyis belebarmoltok a gépbe, akkor nem kell bios jelszó feltörõ, csak CMOS reset aztán kész.
Mivel a linux bootcd is csak átírni tudja az admin jelszót (nem mondja meg mi volt az) ezért nyomtalanul nem lehet "belépni" úgysem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
én a BOOT CD-s változatot próbáltam a legújabb frissített XP Pro HUN verzióval, admin pass-t töröltem vele, de ehhez bootolási lehetöség kell ami nem biztos hogy jó neked (pl céges laptop hack-hez)

Ismer valaki olyan login kódot,amivel adminként
lehetne belépni WinXP-s rendszerbe?
Ha ilyen nem létezik,akkor van-e olyan nem telepítendõ
kódfeltörõ program,amivel vándor profilos jelszó módosítható,vagy visszafejthetõ?
?