Olimpia 2004 Athen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AZ VOLT A BAJ HOGY ALÁÍRTA !!!!!!!!!!!!!

joebacsi
remélem ezen még néhány nap mulva is csak nevetni fogunk, mert ezektõl a suttyóktól minden kitellik
Fazekassal kapcsolatban:
Mivel, mint utólag kiderült a leadott minta kb. 2.5-szerese annak, ami elég a vizsgálathoz, azonban nem üti meg a "hivatalos" mennyiséget. Viszont elvégezték vele a tesztet, és negatív lett...de persze ezt le se szarják, hanem õk megmutattják hogy milyen fasza gyerekek...a levél dolog meg kész vicc, valami jobb kifogást is kitalálhattak volna, ha már nincs pofájuk kijelenteni, hogy sajnálják szegény fiútol az aranyat...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

pl. le van irva hogy egy újjal, két újjal, ököllel, ököllel karóráig, könyékig......szal mindent ki lehet játszani

nem,
de akkor nem is sajna...

holnap mi lesz a programm???

(gondolom elveszik Gyurkovics ezüstjét mert nem volt szilárd a kaksi, kizárják a polócsapatot mert dr.Molnár megpöckölt egy szerbet, a kajakosoknak meg biztos nagyobb a lapátjuk, balog gábort és vörös zsuzsát meg nem engedik majd be versenyezni mondván nincs meghivójuk........................)

szvsz azért bizonyos határt nem léphetnek túl a vizsgálatoknál...
Hentes Bill
jó is lett volna... már a csoportmeccseken kiesett... reggel volt a meccs, nem láttad?

Boldog Karácsonyt!

azért õ nem olyan "jelentgetõs"

szétszedik mondom a kajakosokat is!!!
addig turkálnak bennük mig elmegy a kedvük

azt a levelet nem Jakuza küldte?
Feljelentések Magyarországról

Az ügy elõzményéhez tartozik az a névtelen levél is, amelyet tavaly Magyarországról küldtek a Nemzetközi Atlétikai Szövetséghez (IAAF). Ebben doppingolással - és más vizeletének a vizsgálatokon való felhasználásával - vádolták meg Fazekas Róbertet és az IAAF mellett a tiltott szerek elleni harccal foglalkozó szervezethez is eljuttatták azt. Ezek után több tucatszor vetették vizsgálatnak alá nem csak Fazekast, de a többi magyar atlétát is, akik mindannyiszor negatív eredményt produkáltak - errõl Gyulai István, az IAAF fõtitkára beszélt.

Ugyanerrõl számolt be Aján Tamás is, aki azt mondta, az olimpia elõtt is érkeztek ilyen feljelentések a NOB-hoz, illetve a WADA-hoz.

ezüst????

lwb
a Fazekas ügy, kicsit összefoglalva, annak aki nem ismerné még. egy-két félreértést talán eloszlathat: index

Hentes Bill
Deák-Bárdos Misihez mit szóltok? nem is írtunk róla semmit. pedig nagy esélyes volt, csak az iráni legyõzte a végén. én nagyon sjnálom

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

ricsi1

AJÁN TAMÁS (súlyemelõ fõtitkár)

"Magyarországról érkezett feljelentés a napokban magyar sportolók ellen"

álltólag széttükrüzök majd a kajakosokat is

másik gond az hogy aláyírta a jegyzõkönyvet,nem kellett volna ha nem fejezi be,m és akkor az olimpiai faluban lévõ kórházban még pisilhetett volna

ricsi1

Lesz fellebezés ->de szerintem szart se érünk, mert magyarnak még eddig soha semmikor nem volt iagaza!!!

JUSTICE FOR HUNGARY !!!!!!!!!

na itt a kavar, Fazeka nem hajnali 3kor jött el dopping vizsgálatról ,hanem 3 órát volt ott!!!

Jah és szóltak neki hogy baj lesz ha elmegy

Lófaszt linkelsz itt. Nemérdekel.
Akkor is Fazekas Robi a bajnok új olimpiai csúccsal. És nem doppingolt.
A görögök meg buzik amúgyis. Mosmár ha látok itt egy görög túristát, szanaszétszedem.
Na ezen elvitatkozhatnánk de akkor a vita tartalma már nem ebbe a topikba illene...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Elötte jól beszivok meg nyomatok pár smileyt is 😛

Hentes Bill
Schmitt: Fazekas hibázott

"Kérem a magyar szurkolókat, hogy ne gyanakodjanak semmire, mi lehet a háttérben, Fazekas Róbert hibát követett el" - kommentálta az ügyet Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MO😎 elnöke. A sportvezetõ sajnálatosnak nevezte a Fazekassal történteket, mert figyelmeztették a magyar olimpiai résztvevõket a doppingszabályok betartására. "Remélem, hogy ez az ügy nem árnyékolja be a többi magyar sportoló szereplését" - tette hozzá a MOB-elnök.

pfff, ehhez mit lehet hozzátenni? meg se próbált semmit tenni az "ítélet' ellen. megutáltam ezt az embert.

Boldog Karácsonyt!

[Jakuza]
Nem teljesen, mert en nem ereztem azt, hogy szerencsenk volt.
Egyszeruen jobban akartuk a vegjatekban a gyozelmet es amikor elhuztunk, akkor elvesztettek a jatek kedvuket a Koreaiak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bandee1987
ezen felbuzdulva elküldhetnénk ajánlott küldeményként a nobnak pár liter vizeletet, hadd vizsgálódjanak 😊))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

[Jakuza]
En mar elore tudtam, hogy ez fog tortenni, mert lattam a gyuru selejtezot.
A gorog egy atlagos gyakorlatot mutatott be remego gyurukkel, ennek ellenere o kapta meg a legmagasabb pontot, annak ellenere, hogy volt vagy 4 emberke aki jobban gyuruzott.
Itt meg Csolanny se tudott volna azzal a fergeteges gyakorlataval nyerni, mint amit Sydney-ben bemutatott.
ezt a gorogoknek

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ezt mondtam, nem? 😛

[Jakuza]
Itt az osszes csapat egyforma tudasu.
Aki jobb napot fog ki es jobban akarja a gyozelmet az nyer.
Na persze ez csak akkor allja meg a helyet, ha a jatekvezetes nem elfogult.

Hentes Bill
gyûrû bazzeg, csak már teljesen kikészültem ettõl a mai naptól. na szóval lol volt, amit az összefoglaló alapján nyomtak.

Boldog Karácsonyt!

Ezzel persze nem lebecsülni akarom a magyar kéziseket, csak azt mondom, hogy szinte egyforma tudású volt a két csapat és az egész csak a szerencsén múlott, és a végén nekünk bõven kijutott, szerencsére 😊

csabawarchief
:]]

[Jakuza]
Az gyuru volt.
Es akkor odasorolhatod a gyaloglast is, ami az elso lenne amit megszuntetnek.
Ott az nyer aki legjobban tudja eloadni a futast gyaloglas cimen.

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

korea jól nyomta, simán nyerhettek volna de fortuna végre nekünk kedvezett...

Botond
"GÖRÖG NAGYKÖVETSÉG: VI. SZEGFÛ UTCA 3.
IRÁNY ODA HUGYOZNI!"

ez lol,most olvastam a kézis topigban
Botond
ki is vertük koreát \o/
Hentes Bill
tegnapi aranyuk lol volt a görögöknek tornában (ugrás)

Boldog Karácsonyt!

Szerintem más a pont és a pontozás... 😊

[Jakuza]
Igen 2 pontra, ami a gyoztesnek jar a csoportmeccseken. 😛
Na persze egyenes kiesenel ez mar nem allja meg a helyet. 😛PP

a görög olimpiának üzenem:
KAPJÁTOK BE SZARFASZÚ KÖCSÖGÖK!!! MÉG GOGY OLIMPIAI ESZME, RÖHÖGNÖM KELL!!!!

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Botond
mint például a kézilabdát? az is pontra megy
[Jakuza]
Az a gaz , hogy sosem fogunk 😞
Pedig akkor eremzuhatag lenne.
Bar erdekes modon, minket allandoan hazai versenyeken sulytanak a birok a rossz sportpolitika miatt.
Itt volt pl az ugras donto a magyart szinte tokeletes ugrassnal lepontoztak, az utana levo bulgar meg egyszeruen szart ugrott es majd 2 tizeddel nagyobb pontot kapott.
Vagy az Atlantai olimpian az amcsi tornasznokbol hogy csinaltak host, amikor az amcsi csaj megserult az elso ugrasnal es elesett.
Ennek ellenere nagyobb pontott kapott azoknal , mint akik nem estek el. VICC.
Vagy a Seoul-i olimpia amikor, a pontozasos sportagoknal a Koreaik annyi aranyat szereztek.
Ezert utalom a pontozasos sportagakat. Csalas az egesz.

Botond
88ig bezárólag majd mindre sztem :-)
Hentes Bill
ok, azt értem, de vhol hallottam, hogy már több oimpiára is beadtuk a pályázatunkat (tán legutóbb a 80-asra, de lehet, hgoy most nagy baromságot mondok 😛)

Boldog Karácsonyt!

Geeryy
kapott tõlem "pár" levelet a NOB

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Botond
csak az 1920as jogát nyertük el,de mégse mi rendeztük amint írtam