3339
www.athens2004.com
  • KG21
    nekem egyszer régebben valami nyavaja okán vizsgálták mennyit bir a hugyhólyagom, és miután televedeltem magam üdítővel várnom kellett a végsőkig... na akkor sztem lett 3/4 liter
  • lwb
    A MOB megvizsgáltatná Fazekas vizeletét:

"Az athéni magyar csapat vezetője, Molnár Zoltán levélben kérte a NOB orvosi és tudományos bizottságának elnökét, Patrick Schamasch-t, hogy "a helyzet tisztázásának érdekében" analizálják Fazekas Róbert hiányos vizeletmintáját." (index)

ezexerint Kamuti kamuzott.
  • gpm
    Fazekas delutani sajtotajekoztatojat adja vmi elobe?
  • lwb
    shopping vétség. lol. azt a plázában lehet elkövetni nem az olimpián. :D
  • Grenzjager

DOPPING NEM SOPPING

mekkora láma vagyok
  • Grenzjager
    a görög média igy kürölte világgá
    amugy hivatalosan meg sopping vétség

köcsög lusta görögök...
  • Grenzjager
    tény-> vizsgálták és NEGATIV az a 25ml
  • Pontius #1847
    Mi 6 (7) ???
  • Ramore
    Szerintem nem baromság, igaz, hogy nem egyenlőre nem dopping ügyről van szó, de szabálytalanság történt, amiért igenis el kellett venniük az érmét. Ez a szabály.
  • PREMIERE1
    Ez nekem is feltűnt! Van két aranyunk. Szóval az már 6(7).
  • PREMIERE1
    Most fogják vizsgálni (Ls. NSO)!
  • Serpa
    öttusázok HAJRÁ !!!

• Lteebee
    Valószínüleg képes volt elég vizeletet adni.
  • Lteebee
    Apróság, de tudta jól a szabályokat, vagy tudnia kellett volna.

Vagy nem túl okos, vagy szar van a palacsintában.
  • Serpa
    semmi gond Majorossal, igaz ?
  • Serpa
    Utólag is, Majoros !!!
  • Breki33
    És akkor a képzeletbeli templomtulajdonos, Janics Natasa egyedülállóságáról. A fantasztikus egyes kajakos láthatóan derűsen állt oda a rajthoz. Szája szegletében még egy mosoly is felsejlett, amikor azt látta, hogy a hetes pálya környékén a hullámokkal bajlódó Natalja Szergejeva képtelen bekormányozni kajakját a rajtgépbe. A helyi műsorközlő még csak ott tartott mondókájában, hogy milyen hihetetlen: Magyarországot nem a világbajnok Kovács Katalin, hanem az idén őt is legyőző Janics képviseli, miközben "Nati" már jelentős előnnyel az élen navigált.

A finisre szinte "körelőnyt" harcolt ki a kétszeres olimpiai bajnok (!) Katrin Wagner előtt, ami hosszban kéthajónyi, időben 3.36 másodpercnyi különbséget jelentett. Eredménye pedig úgy is jobb volt a másik előfutamban késhegyig menő csatát vívó sydneyi ezüstérmes Caroline Brunet és a címvédő Josefa Idem idejénél, hogy őt senki sem szorongatta, továbbá a végén alighanem már a párosra is tartalékolt. A hajóból kipattanva még lazán kijelentette, hogy neki nem másokkal, csakis magával kell versenyeznie, majd elsietett, hiszen kettesben kisvártatva újra a starthoz szólították. A rá váró egykori honfitársra, egy szerb újságíróra már ideje sem maradt, így mi ültettük át neki angolra Natasa tökéletes magyarsággal és jéghideg fejjel megfogalmazott mondatait.
    Jó egy óra múlva pedig ismét ott lapátolt a hajóban Kovács Katalin mögött. A koreográfia szinte ugyanaz volt, mint egyesben, ám itt a spanyolok megpróbálták felvenni a tempójukat. Szárnyashajóval esetleg sikerült volna nekik… Nagy igyekezetük jutalma, hogy a szólóban imént regisztrált bő három másodperc helyett csupán szűken kaptak ennyit. Azt ugyan sejtjük, hogy Birgit Fischer jelenléte milyen jót tesz a német négyesnek, arról azonban már most - a másik selejtezőt figyelve - meggyőződhettünk, hogy az "anyja-lánya" (az 1962-es születésű nagyaszszony mögött az 1984-es Carolin Leonhardt ül) párosuk üzemanyagához már nem képes akkora plusz adalékot adni, mint korábban. Úgyhogy a világ jelenlegi két legjobbja által alkotott magyar duó a szombati döntőben - igazán finoman fogalmazva - nem esélytelen. Janics egyesben természetesen szintúgy döntős, de további méltatásával várjuk meg a hét végét.
  • Breki33
    Újra négy aranyérem szerepelhet Magyarország neve mellett, mivel a legnagyobb kisember, Majoros István aranyérmet szerzett a kötöttfogású birkózók 55 kg-os súlycsoportjában.

ÉS EZ A LÉNYEG
  • Breki33
  • Bucser
    apróság:) csak egy 0:) Én ha Olimpiai aranyat nyerek nem igazán az lenne az első gonolatom, hogy :" Istenem sak kijöjjön belőlem aza 75 mililiter..."
  • lwb
    szombat okés, vasárnap nem érek rá. :P
  • Punkerwork
    hétvégén ráérek megyünk lincselni?
  • lwb
    Kamuti szerint igen, Schmitt szerint nem. Ellentmondóak a nyilatkozatok. Az tény, hogy hivatalos eredmény nincs.
  • [Jakuza]
    Ugyan mar.
    Megse vizsgaltak a vizeletet. Tehat ne mallitohatod addig, mig ezt meg nem teszik, hogy negativ.
  • a.carkey
    A női súlylökő!
  • Prank
    szergej bubka?
  • Grenzjager
    KI AZ AZ OROSZ AKITŐL ELAKARTÁK VENNI AZ ARANYAT....csak nem adta vissza:: vagy mi,.....
  • Grenzjager
    hazug finnek

semmi ilyen nincs a jegyzőkönyvben
  • Grenzjager
    világranglista 1-20. atlétikában az év bármely napján ellenőrizhető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Grenzjager
    nem csalt, hisz nincs is a jegyzőkönyvben csalásról szó!!!

a meglévo 25ml liter viezelet pedig NEGATIV
  • Grenzjager
    75 mililitert kell hugyozni NEM 750mililitert
    gondolkozz

életedben nem hugyoztál 3/4ed litert
  • Davidsned
    Volt már férfi 200m sík döntő? Ha igen, ki nyert?
  • Bucser
    A másik meg, hogy olimpiai aranyat nyertél neked az lenne első gondolatod, hogy bassza meg hugyoznom kell háromnegyed litert!!!!
  • Bucser
    Az a baj, hogy mindenhol a világon azzal megy a hír, hogy doppingoláson érték a magyar versenyzőt és ezért diszkvalifikálták itthon is ilyenekt mondott a híradó, hogy doppingügy!!! Azthittem lehidalok.. nem kérem itt arról van szó, hogy nem tudott eleget vizelni egy adott idő alatt és utána megúnta a várakozást.. ennyiről van szó... Ettől még ne mondják rá, hogy doppingolt, csak ha a vett minta alapján pozitív lett a minta... Ilyenért elvenni az aranyat szerintem baromság...
  • Ramore
    Egyet értek, a világon mindenki furcsálja az ügyet, csak a magyarok érzik átverve magukat, pedig a tények egyértelműek, Fazekas hibázott.
  • Breki33
  • lwb
    nemtom ti, hogy álltok hozzá, de nekem nagyon meredek ez az egész. nehezen hiszem, hogy valaki képes úgy használni ezt a műcerkát, hogy azt egész eddig senki se vette volna észre. meg azt is furcsálom, hogy egy tartálynyi idegen huggyal a seggében képes volt olimpiai aranyat dobni - akármilyen szert is szedett előtte.
    ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy nem "romlik" meg az idegen hugy testmeleg környezetben.
  • lwb
    a kérdéses műbráner vázlata, finn szöveggel egy finn újságból.
  • 2XP
    1.: Ezt hol "hallottad"?
    2.: Minek ide írtad? Van F1-es topic, amit sokan (pl. én) direkt azért nem nézek, mert elegem van abból, h mindent kitalálnak, miért megy olyan jól a Ferrari...
  • lwb
    jó lenne, ha ez az Arne akárki szerencsétlen a kurva hangzatos szavak és Timesnak adott interjúk helyett végre válaszolna két primitív kérdésre:
    1. most pozitív v negatív a leadott vizelet?
    2. használt-e Fazekas valamilyen módszert arra, hogy más vizeletét adja le a sajátja helyett?

mert ez a farok csak célozgat, mellédumál és mellesleg cirka 10 millió embert sérteget. ilyen esetben igenis hozzák nyilvánosságra az eljárás részleteit. egész addig csak az ő szava áll szembe a mi fiunk szavával. és nekem az ő szava szart sem jelent.