Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki mindig a jól játszó, meg éppen szimpatikus csapatnak szurkol, az a szememben nem ér sokat...(aki meg egy ember miatt szurkol egy csapatnak...na arról nem is mondok semmit)
Lemerném fogadni, hogy sokan azt sem tudják, ki melyik klubban játszik a "csapatából", még a nevüket sem...
Nálam ez nem menne, én az olaszokért szurkolok 94 óta kb. bár akkor még csak 6 éves voltam, nem kötött le annyira mint kb. 10 éve (4 év kellett, hogy megjöjjön az eszem😄)
Azóta figyelem azt is, hogyan jutnak ki a világeseményekre, és követem az eseményeket
Mindenki másképp gondolkodik, tudom, én így.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Másik meg az, hogy csövesnél 5000x balfaszabb emberek járkálnak oda...
egyébként meg a legtöbben itt "ismerjük" egymást, értjük, hogy mit, hogyan ért, mit miért ír stb.
De nem kell félni, (szerintem) nem írkálunk többet oda(én tuti nem),
és meg kell hagyni, ilyenkor tényleg megnõ a divatdrukkerek száma, ami szerintem szomorú
"Te figyejjjéé máá....minek irogatsz ide heeee?...én máre ide írok 1000 éve vágod?...nehogymáá ide írogass heee.."
Na kb. a stílus ez. Ezen valóban lehet röhögni. Csak a baj az, hogy van egy pár nõ is, aki szívesen hozzászólna, mert szereti a focit, de az ilyen szerencsétlenek miatt lehet nem mer, mert fél hogy a "nagy tudásukkal" leszólják õket.
De nekem a 7 is páros....röhögjünk rajta.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
és mennyire igaza van. BANNERBE! a szöveget 😊
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
nem mind1 hogy okosgyerek hülyéskedik, vagy hülyegyerek okoskodik 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
besz@rtam rajta énis 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a vébén durvább volt
de keci mekkora igazságot mondtál eb-be, azon a processzoros hozzászóláson még mindig sírok 😄
meg kb 10 emberbõl 7 olasz csapatnak drukkol 😄
én még nem aggódok 4 pont elég és kész
A sok örvendõ "olaszellenesnek" meg azt üzenem hogy jön még kutyára kamion...
FORZA ITALIA!!! <#hawaii>#hawaii>
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
mellesleg ez a helyzet semmi a 2002es VBhez képest, amikor a horvátok elleni vereség után marha nagy mákkal továbbmentünk és ha nem jön Moreno kartárs akkor ki tudja hol állunk meg...
most teljesen a saját kezünkben van a sorsunk...
FORZA ITALIA!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
vezeti a labdát és egyszercsak les 😄 elképzeltem magam elõtt 😄
hülyék ezek,
amúgy biztos arra gondoltak, hogy összerogynak, emiatt le kell fújni az akciót, és megnézni, mi van velüK😄
FORZA INTER!
igen és ha vezetik a labdát akkor szokott les lenni...
"Vagy például mi a helyzet akkor, ha egy szöglet elõtti helyezkedésnél saját játékosát némileg arrébb löki egy csapattárs. Akkor az ellenfelet kellene büntetni?"
igen szögletnél soha nem lökdelõdznek, hanem állnak mint a cölöp...
köszönjük nemzeti sport az értelmes írást.
Van Nistelrooy-gól: Puhl Sándor továbbra is köti az ebet a karóhoz
A sporttv-nek adott nyilatkozatában Puhl Sándor továbbra is állítja: a holland válogatott olaszok elleni elsõ gólja szabálytalan körülmények között született. Bár az olasz szurkolókon kívül az egész világ állítja, a gólt meg kellet adni, a négyszeresen a világ legjobb játékvezetõjének választott Puhl hajthatatlan.
Az Európa-bajnokság eddigi legjobb és leglátványosabb találkozóját követõen egy jelenet borzolta a nemzetközi futballélet idegrendszerét. A holland válogatott 3–0-ra nyert az olasz csapat ellen, az elsõ találat azonban továbbra is vitatéma.
Az UEFA álláspontja szerint szabályos volt Ruud van Nistelrooy találata. Puhl Sándor azonban továbbra is más véleményen van.
„Ha egyébként szabályos gól volt, miért kellett kommünikét kiadnia az UEFA-nak” - kérdezett vissza igen gyenge indokot felhozva a témával kapcsolatban a sporttv beszélgetõs mûsorában Puhl Sándor.
„Nálam ez ma is leshelyzet” – tette hozzá a négyszeresen a világ legjobb játékvezetõjének megválasztott Puhl.
Puhl továbbra is ragaszkodik álláspontjához. Ugyan õ is elismeri, hogy direkt nem vonhatja ki magát a játékból a labdarúgó azzal, hogy kilép az alapvonalon túlra. Az azonban más helyzetet generál, hogy egy másik labdarúgó (jelen esetben ugyebár Buffon) tesszi ki a pályáról társát.
Persze ezen logika szerint, ha mondjuk Van Nistelrooy vezetné a kapura a labdát, Buffon pedig a kapujából kivágtázva összefutna saját védõjével, és mindketten földre rogynának, a holland csatár nem rúghatná be az üres kapuba a labdát.
Vagy például mi a helyzet akkor, ha egy szöglet elõtti helyezkedésnél saját játékosát némileg arrébb löki egy csapattárs. Akkor az ellenfelet kellene büntetni?
Mindenesetre az ember görcsös ragaszkodása a saját igazához néha hamis értékítéletet szül. De ez is csak egy vélemény.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=184208&
Nagyon nagy tévedésben éltél eddig, ha így gondoltad.
Mondjuk ha nem Donadoni hanem normális szakember ül ott nemis kell a sok okoskodót hallgatnunk és ezen vitatkozni.
Elég fafejû.
Az UEFA 2002-ben is mindent szabályosnak talált pedig volt ugye a a Spanyolok kiejtése
És az olasz mérkõzésen az olaszok ellen ítéltek mezrángatásért egy tizenegyest, miközben Cocót úgy lekönyökölték, hogy felszakadt a szemöldöke, Zambrottát lerúgták, hogy le kellett cserélni, a földre került Maldinit a 80. percben tarkónrúgták, Del Pierót a 49. percben Kim Te Jung ököllel megütötte. Ezzel szemben Tottit állította ki az ecuadori bíró szimulálásért a hosszabbításban, miközben éppen a javára is ítélhetett volna büntetõt, s les miatt annulálta Tommasi aranygólját a ráadás második félidejének 5. percében.
Az UEFA szerint ez minden szabályos és nekünk fújnak......
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Öreg...akkor mégegyszer: Szeretem az olasz focit, eszem ágában sincs azt fikázni, egyszer sem tettem és nem is fogom. Innentõl kezdve nem értem, hogy mit hablatyolsz nekem itt tovább, példálózva olyanokkal, akik stílusukat tekintve az alja néphez tartoznak?