Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
én egyedül védelemben látok nagy gondot, középen nem nagyon van olyan tehetséges játékos aki válogatott szintû lenne, Chiellinit kivéve, õ köré lehet majd építeni védelmet, de pl Barzagli szvsz lutri, nem válogatott szintû, nem hiába hogy csak egy Wolfsburgnak kelett, Gamberini még akinek helye van, de õ rá én max csereként számítanék.
Yo, Bitch!
Remélem hogy inenntõl észheztérnek és megmutatják mért lettek világbajnokok!!!
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
más,ahol néztem(cokeclub) ott a több mint 2 óra alatt egyszer hallatszódott taps.amikor Alex beállt...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
donadoni balfaszsága megölte a játékot,képes 4 meccsen keresztül egy teljesen formán kívüli Tonira játszani,bravó
Chiellini a beszt,köré kell építeni egy védelmet 2010-re
nah johet mancini edzonek 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Di Natale meg.... Azt sem értem, hogy merülhetett fel a neve a válogatottban.
Toni meg no comment, birom, de ez az érinthetetlenség, basszus ott volt Boriello, legalább 1 meccsen kaphatott volna 1 lehetõséget...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Rossi pedig a maga szintjén jó játékos,de az elõzõekhez képest jóval gyengébb.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Na majd meglátjuk. Lesz itt munka bõven. A Buffon-Chiellini-De Rossi (+esetleg Aquilani) tengely adott, erre kell építeni.
Amici di nessuno...
Remélem holnap kineveznek egy normális szakembert,aki ért is ahhoz,amit csinál.
Alex kapott kemény 90 percet,15 perc alatt nem lehet szarból várat építeni!
Chiellini jó volt,oszlopos tagja lesz a jövõ válogatottjának.A rómaiak is csalódást okoztak.
Remélem Ambrosini,Perrotta többé nem lesz válogatott.(eddig sem voltak válogatott szintûek)
Di Natale helyett már akkor DP-t kellett volna behozni.
Ezt a felívelem Toni-nak taktikát el kell felejteni,2 gyors csatárral kell rohamozni,akkor talán sikerül helyzetet kidolgozni.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
#acm
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Amici di nessuno...
VB-döntõ:
Buffon, - Zambrotta, Cannavaro, Materazzi, Grosso, - Camoranesi (Del Piero 86), Pirlo, Gattuso, Perrotta (Iaquinta 61), - Totti (De Rossi 61), Toni.
Most: Buffon - Zambrotta, Panucci, Chiellini, Grosso, - Aquilani (Del Piero), De Rossi, Ambrosini, Perrotta (Camoranesi), Cassano (Di Natale) - Luca Toni
Persze, a VB-csapatból hiányzott Nesta, most meg Gattuso, Pirlo és Cannavaro is, de akkor is. Roppant gyenge volt a mostani csapat, egy még gyengébb szöv. kappal.
Amici di nessuno...
Bulgária, Írország, Ciprus, Grúzia, Montenegró
Amici di nessuno...
Chiellini pedig a becsúszásaival tényleg fantasztikus védõ
Chiellini és Grosso teljesítményét tudom csak kiemelni az EB-rõl, Buffon ismét megbízható volt, a többieknek csak momentumaik voltak. Cassano 1 vicc, hogy ott lehetett.
Amici di nessuno...
A hosszabbításban látszott meg csak igazán a Lippi és Donadoni közt lévõ különbség. Lippi a németek ellen a VB-n be merte vállalni a támadójátékot a hosszabbításban és gyõzelemre játszott, Donadoni pedig csak ki akarta húzni kapott gól nélkül. Del Pierót felesleges is volt pályára küldenie, bár õ valszeg berúgta volna a tizijét.
Remélem jön 1 új szöv.kap, remélhetõleg Ancelotti.
Amici di nessuno...
REAL MADRID
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nah egy gólt valahogy nyomjunk már be!!😄
Nagyon kemény meccs lesz...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Casillas; Sergio Ramos, Marchena, Puyol, Capdevilla; Iniesta, Senna, Xabi Alonso, Silva; Torres, Villa.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.