Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De Silvestri :}

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

9csöves9
Criscito az akibõl még lehetne egy nagyon nagy védõ,csak magára kéne pakolni vagy 10 kiló izmot

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
Montolivo,Pazzini

Yo, Bitch!

ForzaInter
ugyanaz van olaszokkal is mint franciákkal, szar edzõ, és sok kiöregedõ játékos, generáció váltás elõtt áll az olasz válogatott is, szépen lassan be kell építeni a fiatalokat, vannak azért bõven (Giovinco,Dessena,Cigarini,G.Rossi,Balotelli,Aqcuafresca...)

én egyedül védelemben látok nagy gondot, középen nem nagyon van olyan tehetséges játékos aki válogatott szintû lenne, Chiellinit kivéve, õ köré lehet majd építeni védelmet, de pl Barzagli szvsz lutri, nem válogatott szintû, nem hiába hogy csak egy Wolfsburgnak kelett, Gamberini még akinek helye van, de õ rá én max csereként számítanék.

Yo, Bitch!

MnAdI
Hát ezt megköszönhetjük a Tonirafelívelgetõs focinak...ezt nem is értettem ha ennyí csatár vethetõ be mért kell egyre játszani?Hát lehet hogy így jártunk jobban mindegy is...Chiellini bizonyította hogy jól tudja helyettessíten Cannavarot!Hát az igazi változás az edzõváltás lenne!Én az elejétõl fogva nem értettem Donandoni kinevezését!De az egész csapaton nem látszott a tûz és hogy egyáltalán nincs szügségük erre az ebre!

Remélem hogy inenntõl észheztérnek és megmutatják mért lettek világbajnokok!!!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

9csöves9
úgy tudom az EB után 10 napig bármelyik fél felbonthatja a szerzõdést.Donadoni szerintem nem fogja

más,ahol néztem(cokeclub) ott a több mint 2 óra alatt egyszer hallatszódott taps.amikor Alex beállt...

Nuno88
Én is Buffont meg Chiellinit tudom kiemelni csak. Nem értettem én sem Donadonit hogy miért kell egy ilyen formán kívüli Tonira játszani. Di Nateléról nem is beszélek, egy DP meg a padon ül az EB-n. Na mind1 ez van... Lippit vissza!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Forza Italia
Hát nem tom ki hogyan látja de ezen az EB-n olyan gyermeteg hibákat vétettek az olaszok amit a VB-n nem. Nem akarok szidni senkit de Donadoni nem válogatott szintû(még), De Rossi jó játékos de nem lövettem volna vele 11-est mert nem bírja a döntõ pillanatokat(pl.BL a Mu ellen). Di Natale Donadoni kedvence csakis ezért volt itt az Eb-n. Nem tudom mit látott benne Donadoni de egy nagy szar volt. Toni formán kívül volt egy gólt se lött az Eb-n. A másik amit nem értek. Egy olasz gólkirály mint Del Piero egy meccset kap a Románok ellen ahol kezdõ volt, a Hollandok és most a spanyolok ellen csere a franciák ellen nem is játszott. Egyszerûen nem értem. Van egy Toni,Del Piero,Cassano,Boriello stb casatárok és egyedûl Tonit játszatta. Térjünk át arra h kivel lehetünk megelégedve. Mindenképp Buffon. Neki köszönhetjük h egyeltalán idáig eljutottunk. Megfogta Mutu 11-esét és jól védett minden meccsen. Na és a másik az Chiellini. Nagyon jól játszott a védelem közepén. Röviden tömören ennyi. LIPPIT VISSZA A KISPADRA😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
na ennyi volt.grat a spanyoloknak megérdemelték

donadoni balfaszsága megölte a játékot,képes 4 meccsen keresztül egy teljesen formán kívüli Tonira játszani,bravó

Chiellini a beszt,köré kell építeni egy védelmet 2010-re

limperatore
hát nem volt egy jo meccse de spanyolok egy fokkal aktivabbak voltak, es chiellini tenyleg jo volt 😉

nah johet mancini edzonek 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

miki36
Így van, a Buffon, Chiellini, De Rossi, Aquilani, Giovinco tengelyre simán lehet építeni, + vannak azért még nagy tehetségek, touloni tornát megnyerték a fiatalok, lehet rájuk számítani.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
Di Natale? én meg Borriellot nem értem... Di Natale többet csinált 20 perc alatt mint Cassano egész meccsen, nem rajta ment el szvsz, Donadoni volt a fasz...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Kit--Kat
Hát ez a meccs is szégyen volt, kössz Donadoni...
Di Natale meg.... Azt sem értem, hogy merülhetett fel a neve a válogatottban.
Toni meg no comment, birom, de ez az érinthetetlenség, basszus ott volt Boriello, legalább 1 meccsen kaphatott volna 1 lehetõséget...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
bakker azért egy feka ne legyen már olasz válogatott,a franciáknál ez megszokott tudom,de mi az olaszok vagyunk!
Rossi pedig a maga szintjén jó játékos,de az elõzõekhez képest jóval gyengébb.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

g. rossi. balotelli. õk azért elég jónak tûnnek

Trunks
négyes=ötös

Amici di nessuno...

Trunks
Mindenesetre a jövõ válogatottját nem lehet Tonira építeni, mivel már 31 éves. Még 1 világversenye lehet, max. 2. Mondanám azt, hogy a visszavonulók (köztük Del Piero?) nagy ûrt fognak hagyni, csak hát szegény Alexnek sose ment a VB-ken, EB-ken. Ettõl függetlenül csatárfronton több, mint gyengének érzem a Toni-Di Natale-Cassano-Quagliarella-Boriello négyest, esetleg Pazzini lehet majd válogatott, más nagyon nincs a láthatáron.

Na majd meglátjuk. Lesz itt munka bõven. A Buffon-Chiellini-De Rossi (+esetleg Aquilani) tengely adott, erre kell építeni.

Amici di nessuno...

BADE
Szégyen,hogy kineveztek egy ilyen 0 edzõi tapasztalattal rendelkezõ analfabétát.Mondhatom nagy eredmény volt benntartani a Livornot,más olasz edzõt bajnoki cím után nem neveznek ki...
Remélem holnap kineveznek egy normális szakembert,aki ért is ahhoz,amit csinál.
Alex kapott kemény 90 percet,15 perc alatt nem lehet szarból várat építeni!
Chiellini jó volt,oszlopos tagja lesz a jövõ válogatottjának.A rómaiak is csalódást okoztak.
Remélem Ambrosini,Perrotta többé nem lesz válogatott.(eddig sem voltak válogatott szintûek)
Di Natale helyett már akkor DP-t kellett volna behozni.
Ezt a felívelem Toni-nak taktikát el kell felejteni,2 gyors csatárral kell rohamozni,akkor talán sikerül helyzetet kidolgozni.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

szucsy89
nem értem, Pirlo nélkül nincs semmi ötlet a játékunkban...pf
cassoneitaly

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Bandee1987
...Hát ennyi. pápá Donadoni, vki hozza vissza Lippi mestert!!!!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

LasCar16
arcokon látni lehetett h ki nem rúgja be, ha már Gigi visszaadja az esélyt akkor azt illett volna kihasználni, alakulhatott volna ez jobban is

#acm

cassoneitaly
köszönjük donadoni...<#levele><#falbav><#conf><#sir><#shakehead>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Cucmey
Talán jobb is így. Nem kell tovább szenvedni mert ez a meccs egy szenvedés volt.. 😞(( Semmi kreativitás nem volt a játékban. Nem lehet így összerakni egy csapatot... Capello meg az angolok edzõje... Rosszabb ez mint egy vicc. 😞((

Trunks
Így átnézve még nem is tûnik fel annyira a kontraszt, de a 2 keret összehasonlíthatatlan. Végülis mind1. Remélem Donadoni nem folytathatja a megkezdett "munkát".

Amici di nessuno...

Trunks
Igazából nem is tudom annyira sajnálni a kiesést, mint bármikor máskor (pl. EURO 2000, 2004, WC '98). Nem éreztem a magaménak a csapatot. Valljuk be: kegyetlen szar volt a keret (meg a kezdõ) a 2 évvel ezelõtti gárdához képest.

VB-döntõ:
Buffon, - Zambrotta, Cannavaro, Materazzi, Grosso, - Camoranesi (Del Piero 86), Pirlo, Gattuso, Perrotta (Iaquinta 61), - Totti (De Rossi 61), Toni.

Most: Buffon - Zambrotta, Panucci, Chiellini, Grosso, - Aquilani (Del Piero), De Rossi, Ambrosini, Perrotta (Camoranesi), Cassano (Di Natale) - Luca Toni

Persze, a VB-csapatból hiányzott Nesta, most meg Gattuso, Pirlo és Cannavaro is, de akkor is. Roppant gyenge volt a mostani csapat, egy még gyengébb szöv. kappal.

Amici di nessuno...

Christiansen
Ebben még nekünk magyaroknak is lenne esélyünk 😄

miki36
az, Chiellini egy állat, tökéletesen szerel, és legalább van esze is a focihoz

Trunks
Mind1, most lehet 1 új szöv. kappal új válogatottat építeni, mert a selejtezõ csoport egy vicc.

Bulgária, Írország, Ciprus, Grúzia, Montenegró

Amici di nessuno...

Christiansen
Kegyetlen szar meccs volt, teljesen elment az életkedvem<#szomoru1>

Palinko
nem érdekel senkit, csak nem látom benne azt a hajtást, nem látom a felfutásait amit szeretek benne.

Chiellini pedig a becsúszásaival tényleg fantasztikus védõ
Trunks
Camo legalább viszonylag jó volt az EB-n és belõtte a 11-esét. Kit érdekel, hogy mennyire olasz?

Chiellini és Grosso teljesítményét tudom csak kiemelni az EB-rõl, Buffon ismét megbízható volt, a többieknek csak momentumaik voltak. Cassano 1 vicc, hogy ott lehetett.

Amici di nessuno...

miki36
sokkal jobbravaló csapat ez, minthogy toni fejében bízzunk csak...

Trunks
Esélyünk nem volt, Donadoni 1 fasz, Toni meg gyenge. Egész EB-n kilátástalan, ívelgetõs focit játszottunk. Így nem lehet.

A hosszabbításban látszott meg csak igazán a Lippi és Donadoni közt lévõ különbség. Lippi a németek ellen a VB-n be merte vállalni a támadójátékot a hosszabbításban és gyõzelemre játszott, Donadoni pedig csak ki akarta húzni kapott gól nélkül. Del Pierót felesleges is volt pályára küldenie, bár õ valszeg berúgta volna a tizijét.

Remélem jön 1 új szöv.kap, remélhetõleg Ancelotti.

Amici di nessuno...

miki36
pápá donadoni

Palinko
ja de legalább méltósággal eshetünk ki. nem baj most kell egy rendes csapatot építeni. camoranesi? egy jó játékosnak ismertem de vicc, látszik hogy nem igazi olasz... toni? túl sok esélyt kapott igaz egy gólt adott de ugye lesnek ítélték, de túl keveset. túl átlátható focink volt mint a spanyoloknak is szerintem. nekünk a beívelés spanyoloknak a hosszú indítás.
fsgh
ennyi volt.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

<#worship> Jó meccs volt.

REAL MADRID

LasCar16
sansz megvolt, elqrtuk ...

#acm

szucsy89
a szerencsejátékot elbuktuk😞
szucsy89
basszus 11esek....NEM MEREM NÉZNI
szucsy89
hosszabítás lesz...háááájj de félek hogy tizenegyesek lesznek:SSS
szucsy89
Buffon bakker....
Count Adyn
Na Di Natale hátha alkot valamit

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szucsy89

azt hiszem a bíróra egy szavunk sem lehet😄
szucsy89
Toni nagyon szenved...megnéznék egy meccset nélküle is pl egy Cassano - Del Piero kettõst, nem tudom miért kell a beíveléseket erõltetni mikor ez már meccsek óta nem jön be

nah egy gólt valahogy nyomjunk már be!!😄
Nuno88
FORZA ITALIA!
Nagyon kemény meccs lesz...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

fsgh
nah akkor hajrá😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
Spagn:
Casillas; Sergio Ramos, Marchena, Puyol, Capdevilla; Iniesta, Senna, Xabi Alonso, Silva; Torres, Villa.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
ITALIA:
Buffon; Zambrotta, Panucci, Chiellini, Grosso; Aquilani, De Rossi, Ambrosini; Perrotta; Cassano, Toni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.