13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
Csesza #10130 csak kérdés hogy behívják-e?! :) -
#10129 Olaszország - Montenegro 2-1 Aquilani 2x ill Vucinic
római delegáció villant :P
-
#10128 az ügynöke nyilatkozta tegnap h megvan az olasz állampolgársága, Azzura lesz belőle -
#10127 Erről jut eszembe. Amaurival mi van? Mert mintha azt mondta volna hogy vár a Brazil meghívóra aztán nemrég azt halottam hogy az Olaszra vár... Valaki valami infó? -
#10126 3 meccs 3 gól:D
de sztem egy ideig játszon még ott, nehogy elbízza magát... -
#10125 Kinőtte már az u21-et:DDd (Játszott eddig vagy 2 meccset mind1:P) Irány a nagy válogatott:P -
Csesza #10124 -
#10123 Balotelli duplájával pedig 2-1-re vezet az U21-es csapat izraeeel -
#10122 38' Italy [2 - 1] Montenegro
8' [1 - 0] A. Aquilani
10' M. Vucinic
18' [1 - 1] M. Vucinic
22' M. Jovanovic
28' [2 - 1] A. Aquilani
Bet in-play now - FREE BET! Copyright © 1998-2008 LiveScore.com
Ha a Romások találkoznak:DDd -
#10121 meeeeegvaaaan: Tarantella Napoletana -
#10120 egy kis segítségre lenne most szükségem.
van egy olasz zeneszám, semmit nem tudok róla, csak annyit, hogy volt a Puma oldalán egy játék amiben Buffonnak kellett kapuralőni, na abban szólt.
Tudom, nem egyszerű így, de
Nagyon fontos lenne hogy ezt megszerezzem. Köszönöm szépen. -
#10119 BÉELHELYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#10118 -
#10117 Embereeeek! Futsal VB van! Pedig múlt héten néztem az újságban is!
Nem tudom mikor játszott az olasz csapat, de azt hiszem 3 meccs volt eddig és vezetik a csoportot.
Szerda délután eurosport adja az Olaszország-Paraguayt.
off: jövő szerdán meg valószínűleg kint leszek a magyar-grúz futsalon. -
Portieri: Buffon (Juventus), Amelia (Palermo), De Sanctis (Galatasaray);
Difensori: Bonera (Milan), Cannavaro (Real Madrid), Chiellini (Juventus), Dossena (Liverpool), Gamberini (Fiorentina), Santacroce (Napoli), Zambrotta (Milan);
Centrocampisti: Aquilani (Roma), Camoranesi (Juventus), De Rossi (Roma), Gattuso (Milan), Maggio (Napoli), Montolivo (Fiorentina), Nocerino (Palermo), Perrotta (Roma);
Attaccanti: Di Natale (Udinese), Gilardino (Fiorentina), Pepe (Udinese), Rossi G. (Villareal), Toni (Bayern Monaco). -
#10115 mennyé inkább vissza az Inter topicba szétszedni a többieket :P -
#10114 Rossi csak 0,5? :O -
#10113 ez a sorrend a bajnokság végeredményét is tükrözi :P -
#10112 Zsozé barátunk kaszál rendesen -
#10111 indexfórumról
-
#10110 :DDDDDDdd -
#10109 egy nagy lófaszt voltak jobbak:D -
#10108 Ibra: Les góllal nyert a Milan!
Zlatan Ibrahimovic savanyú szájízzel fogadta, hogy csapata kikapott a Milantól. Az Inter svédje szerint a kék-feketék jobbak voltak, és lesgóllal kaptak ki a városi riválistól. Ennek ellenére szerinte az Inter nyeri meg a bajnokságot.
- Egy dolgot nem tettünk meg ezen a meccsen: nem lőttünk gólt. Ám az ellenfél találata lesállásról született, ez egyértelmű. Mi játszottunk jobban, mégis ők nyertek - foglalta össze röviden a mérkőzést saját szemszögéből Ibrahimovic.
- Ilyen a futball. Néha nem elég, hogy jobban játszol az ellenfelednél. Sokat támadtunk, de képtelenek voltunk gólt szerezni. Nem baj, ez csupán egy meccs volt, még nagyon az elején vagyunk a bajnokságnak. A lényeg, hogy a végén legyünk az elején - mosolygott Ibra. -
#10107 -
#10106 Valakinek Muszáj:D -
#10105 Imre lecc fájt!!! -
#10104 Addig krörvendjetek amíg van miért:DDdd -
#10103 :ASDASdasdasd -
#10102 majd megbeszélem matyival :A_SDA_ -
#10101 akarsz róla beszélni? -
#10100 szezonban először örülök úgy istenigazából , ne csitíccsá :D -
#10099 neked sem kell ám azért elájulni, mert megvertétek a NAGY Intert. -
#10098 most olvastam a gazzettán az elemzést a játékvezetők hétvégi teljesítményéről, valamint kikockázták a gólt és azt írták hogy Ricky egyvonalban volt a gólnál :P -
#10097 Vagy mégis? -
#10096 Mátyás, a spori szabályosnak ítélte. -
#10095 José Mourinho első vereségét szenvedte el az Inter edzőjeként, és természetesen ezúttal sem a sportszerű vesztes szerepkörét játszotta.
„A Milan lőtt egy gólt, míg mi nem, röviden ez a történet. Csak elvétve akadtak lövéseik, nekünk viszont még emberhátrányban is számos lehetőségünk volt. Úgy vélem, egyik csapat sem érdemelt jobban győzelmet, mint a másik. A gólról és a kiállításról nem beszélek, ugyanis nem szeretném, hogy eltiltsanak. Egy igazi rangadót láttam, szórakoztató játékkal. Szerintem az 1-1 lett volna az igazságos eredmény, de jobb elveszíteni egy meccset, mintsem félni játszani a játékunkat. A futballt ugyanis mi játszottuk. A Milan nagy tapasztalattal rendelkezik, és a játékosai tudják, hogy kontrollálják a tempót, gondolok itt a taktikai szabálytalanságokra és a szimulálásokra. Ha a tabellára nézek, minden tiszteletem ellenére, én nem látok Laziókat, Cataniákat és Napolikat. Én csak azt látom, hogy megelőzzük a Romát, a Juventust, és a Milant is.” -
#10094 áh lesgól volt :D -
#10093 Na José máris beleszaladt nagy arccal az első vereségébe, és pont a merda ellen..ez ciki -
#10092 Dinnye gecinagy gólt fejelt:O:D -
#10091 Ranieri próbálkozik ha már a pályán nincs esélye majd a sajtóban, de sajna ott is vereséget szenvedett :D