13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • Zsolti9014
    Szerintem a válogatott szempontjából is jól jött Gila klubváltása, ha így folytaja, beverekedheti magát a nemzeti tizenegybe, ahol jól is játszhat.
  • LasCar16
    legalább Gila magára talált, viszont a Lyon 2. gólja fasza kombináció volt
  • gabber_saviola
  • 9csöves9
    "L'arbitro anti-Italia ferma la Fiorentina"

francikáknál nem szokás kirúgni sérült játékosnál
  • gabber_saviola
    nem kicsit csodálkoztam mikor megláttam, hogy 0-2-ról 2-2 lett :(
    keresek is egy összefoglalót.
  • 9csöves9
    elég genny módon intézték el a violák meccsét:s
  • gabber_saviola
    értem
  • gabber_saviola
    azta :O
  • Csesza
    nekem meglepő volt, ezt nem tudtam :S
  • fsgh
    Mivel náluk a jog ez nem meglepő:D
  • fsgh
    Rosszul látod. Csak próbálom felnyitni azoknak a szemét akik azt hiszik hogy csak a saját modora miatt ad ilyen nyilatkozatokat...
    Így ezekkel volt tele az ujság és nem azzal hogy pl "az Inter gólt se lőtt és nyert" stb stb...
  • Csesza
    Sportklubbon olasz kupa meccs élőben :O
  • gabber_saviola
    már most odavagy érte
  • fsgh
    Jól csinálja Mourinho!:)) Minnél többet foglalkozzon a média vele és minnél kevesebbet a csapattal:)
  • limperatore
    Ma este visszatér a BL-be a Juventus és a Fiorentina

Két olyan olasz gárda lép ma pályára a Bajnokok Ligájában, amelyek korábban már értek el szép eredményeket a sorozatban, de legutóbbi részvételük óta megjárták a poklot, egész pontosan az alsóbb osztályt is. A Viola a Lyonhoz utazik, míg a Juve a Zenitet fogadja.

Kezdjük az utóbbi mérkőzés felvezetésével, hiszen mégis csak egy egykori BL-győztes és a tavalyi UEFA kupa kiírás győztese mérkőzik meg egymással. A Juventusnál, a hírek szerint, ezúttal a Del Piero-Trezeguet párosnak szavaz bizalmat a csatársorban Claudio Ranieri, más csapatrészben pedig nem várható nagy meglepetés. Az UEFA honlapja szerint a Juventus nyolc éve veretlen otthon a BL csoportkörében, és ezt a szép sorozatot szeretné most megszakítani a Zenit. A szentpéterváriak nem igazán szerepelnek jól hazájuk bajnokságában mostanság, de a BL-ben ez lesz a debütálásuk, így nyilván motiváltan lépnek pályára. Dick Advocaat csapatában is csupa kivételes képességű játékost találunk, úgymint Arshavin, Pogrebnyak, Zirianov, vagy éppen a nyáron 30 millió (!) euróért a Szpartaktól megvásárolt portugál Danny, így kiváló mérkőzésre van kilátás.

A Lyon-Fiorentina összecsapás sem ígérkezik rossznak, lévén mindkét gárda a támadójátékot részesíti inkább előnyben. A Lyonnál sérült a védelemből Clerc, és nem nézhet farkasszemet honfitársaival Fabio Grosso sem. A lényeg viszont, hogy Juninho és Benzema bevethető, így nem akármilyen tűzerővel néz majd szembe Frey, a Fiorentina francia kapusa. A Liláknál igazából csak Gamberini hiánya okoz gondot, míg a sérüléséből felépült Montolivo visszaveszi a helyét a középpályán. Elől természetesen a Mutu-Gilardino páros kezd, de bevetésre vár a kispadon Jovetics, Osvaldo és Pazzini is.
  • Count Adyn
    És Moratti még kedves is volt, "hiszen Luca Brasit is küldhette volna" :D
  • limperatore
    erre amúgy Mourinho válasza az volt hogy:

”Lo Monaco? Ki az? Én Monacot Monte-Carloban ismerem, aztán a Monacói Nagydíj is megvan, de még a bajor Bayern is.(München olaszul Monaco – a szerk.) Amennyiben valaki ingyen reklámot akar magának és címlapot azáltal hogy engem támad tegye, de én ehhez nem fogok asszisztálni senkinek sem.”

:D
  • limperatore
    Kihallgatták Mourinho kritikusát

A Catania igazgatója élesen bírálta az Inter vezetőedzőjét, Pietro Lo Monaco szavait a Fegyelmi Bizottság vizsgálja.

A Catania igazgatója azok után intette csendre Jose Mourinhót, hogy az Inter vezetőedzője szerint csapata lejátszotta a dél-olasz kiscsapatot. Pietro Lo Monaco kemény szavakkal bírálta a portugált, aki ezek után kijelentette, Lo Monaco nevű embert nem is ismer.

A Catania igazgatójának szavaira még az olasz belügyminiszter is reagált, aki gyors intézkedéseket várt az ügyben. Az olasz szövetség ezután berendelte Lo Monacót, akinek magyarázatot kellett adni megnyilvánulásaira, a sportvezető szerint olyan szófordulatokat használt, amelyek teljesen természetesek a közbeszédben.
  • gabber_saviola
    Mourinhót szájon kéne vágni

Milánó, szeptember 16. 11.40 Legalábbis a Catania igazgatója szerint.

José Mourinho nem tud kibújni a bőréből: a portugál edzőnek máris sikerült magára haragítania egy olasz klubot - a Cataniát -, miután hároméves angliai tartózkodása alatt legalább egyszer szinte mindenkivel összerúgta a port. Az Inter vezetőedzője a Catania elleni bajnoki előtt azt nyilatkozta, csapata minden szempontból erősebb az ellenfélnél, így nyernie kell. Ez végül sikerült is, de csak 2-1-re, ráadásul a fekete-kékek második góljánál a labda valójában nem haladt át teljes terjedelmével a gólvonalon. Mourinhót ez nem zavarta.
    - Nyertünk, de a reális eredmény a 3-1, a 4-1 vagy az 5-1 lett volna - jelentette ki, és a jelek szerint ezzel vérig sértette a cataniaiakat.
    - Aki ilyeneket mond, az nem tiszteli az ellenfeleit - füstölgött Pietro Lo Monaco, a Catania sportigazgatója. - Nem tiszteli Olaszországot és az olasz edzőket. A saját problémáival kellene foglalkoznia, mert ha nem nyeri meg a bajnokságot az Interrel, akkor pakolhat össze és mehet haza. Mourinhót egyszerűen szájba kellene vágni.

• kretyás
    Sounesst a milanba!!!
  • limperatore
    amíg nem lesz a milannal edző csere addig ezt halljuk sokáig, ancelotti nem tudja már felspanolni őket

nektek is kéne egy ilyen mourinho típusú emberke
  • LasCar16
    hidd el én is unom már hogy két éve istenigazából nem röhöghettelek ki titeket
  • ForzaInter
    lassan 2 éve ezt halljuk:P :D
  • LasCar16
    jajmár matyi előbb tegyen le vmi az asztalra :} ne féltsed te Dinnyót, pár mérkőzés és faszák leszünk :}
  • limperatore
    és akkor mivan ha goal.com szerint nincs benne?:DD inkább azon töprengj h miért nem játszik dinho úgy mint Quaresma :P
  • LasCar16
    ja amúgy maj 28-án lesz pár név
  • LasCar16
    mér várjak , hisz kikaptunk? ellenben ti nyertetek és a hűdefasza Quaresmátok nincs benne, csak az idegbeteg Maicon:A
  • Csesza
    :) vicces fiú; regéld már el hol látsz te ott Milán játékost?! :o
  • LasCar16
    Quaresma is kimaradt, nem? :asDAS
  • gabber_saviola
    Carrozzierit kihagyták a védelemből
  • limperatore
    Bizzarri

Maggio Lichtseiner Ferrari Maicon

Camoranesi Sissoko Hamsik

Lavezzi Milito Miccoli

hét csapata goal.com szerint -.-