13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • limperatore
    ti már 4. éve álmodtok :D:D tiszta csipkerózsika majd jön a herceg azt jol szájba tesz és felébredtek és rájöttök h ismét csak uefa kupás hely :)

2 kis csapattol kikaptatok jön még a juve a roma mindegyik majd megver titeket :(

nah majd jövőre :D
  • fsgh
    Poén:D Nem veszed komolyan és akkor nem fáraszt le:)
  • Count Adyn
    Peersze, ugyis mi leszünk a bajnokok, csak előbb altatjuk az ellenfeleket
  • ForzaInter
    jól van milánosok, csukjátok be a meséskönyvet.
  • Csesza
    ti most ezt komolyan élvezitek?

lefáradok míg min. 2 topikon keresztül (ez és az Inter) azt olvasom, hogy ki, hogy jobb és hogy mi lesz)

plz fejezzétek már be
  • fsgh
    Ejj csak megjöttek a Milánosok is:D
  • LasCar16
    Nyunyesz ne szerénykedjél már, szopnak Firenzében meg még pár helyen idegenben oszt csókolom, nem lesz ez sétagalopp...hadd álmodjanak még egy kicsit
  • LasCar16
    úgy pofára fogtok idén esni, Zsozéstól mindenestől h ihaj :] csak kár h idén a BLben a legjobb 4ben nem lesz olasz
  • Nuno88
    ott leszünk a nyakatokon nyugi és a végén 1 ponttal előttetek :))
  • fsgh
    Arra büszkék hogy ők csak 3pontra vannak lemaradva:P lesz ez még több is:P
  • limperatore
    Ancelotti nem számol a Juvéval és a Romával

A Milan vezetőedzője szerint az olasz bajnoki cím az Inter és a Milan között dől el, Carlo Ancelotti már leírta a bukdácsoló Juventust és Romát.

A Milan rettenetesen kezdte a bajnoki idényt, a piros-feketék az első két fordulóban két lényegesen gyengébb ellenféltől kaptak ki. Ancelotti csapata azonban felállt a padlóról, az elmúlt öt fordulóban mindössze két pontot vesztett, és már maga mögé szorította a tabellán a Juventust, a Romát és a Fiorentinát. Az eredmények érkezésével az önbizalom is megnőtt Milánó piros-fekete felében:

- Mi vagyunk az Inter egyetlen ellenfele a scudettóért folyó küzdelemben. Idén még a korábbiaknál is kiegyenlítettebb a mezőny, de az Inter a gyengélkedő Roma ellen újra bizonyította kiváló formáját. A Juventusnál a kerettel, a sérülésekkel és a Bajnokok Ligájával jelenleg sok a probléma, nagyon nehéz időszakot élnek meg Torinóban – jelentette ki Ancleotti, akinek csapata 3-0-ra verte a hétvégén a Sampdoriát. – Ugyanakkor nekünk a bajnokság a legfontosabb, de természetesen az UEFA-kupában is sokáig akarunk bizonyítani.

mert aztán a milannak k*rva sok esélye van :D

• Zsolti9014
    Az olasz futsalválogatott 3. helyen végzett a brazíliai vb-n, miután a bronzmérkőzésen legyőzte Oroszország együttesét!
  • Count Adyn
    jóhát a képen kivül beragadt aza csöcs:DD
  • LasCar16
    adyn, máskor figyejjé már oda mer feleslegesen kezdtem el foglalkozni a merdával-.- ASDAS?:asD
  • Count Adyn
    Tényleg nem volt les:)
  • Count Adyn
    !! :D
  • LasCar16
    :DDDDDdd
  • 9csöves9
    Ranieri római születésű.
  • limperatore
    :DDDDDDDDDDDDD
  • Count Adyn
    Hallod, csak vártam mikor áll meg az eredményjelző felfelé pörgése :D
  • LasCar16
    volt egyszer egy Róma
  • Nuno88
    Asszem Spalettinek hamarosan csá lesz...
  • Count Adyn
    Beszarok már 4:DD
  • limperatore
    na mivan merdák mi ez a csönd?:D
  • limperatore
    gól ismét :ASD:SDFA:SDAADS:_ADS:ASD
  • limperatore
    jó hát hagyjad őket, nem tudják elviselni hogy az Inter a legjobb :D
  • Count Adyn
    :DDDDDDDDD
  • LasCar16
    nekem msn-en aszonta h szereti a Juvét, csak itt teszi az arcát
  • Count Adyn
    Na megjött a matyi:DSDA
  • limperatore
    kis butus
  • szucsy89
    hehh megraktam hogy az első 15percben gól fog születni be is jött...a Roma felpörög sztem a 2. félidőre még jobban...
  • Count Adyn
    wá de faszér nem lassítják csak lepörgetik gyorsan
    lehet tényleg nem volt az, de megnézném lassan :(

Mondjuk most már mindegy:D
  • ForzaInter
    nem volt les, túl oldalon egy védő beragadt...
  • fsgh
    Na már Szaniszló(Róma drukker) is megmondta hogy Cicinho beragadt így szabályos volt a gól.
  • fsgh
    a pálya másik végén beragadt egy védő:) De megvárom hogy Te is rájöjj mikor normális visszajátszást mutatnak.
  • LasCar16
    na ájjunk le mer jön matyi megmagyarázni ASDASasd:A:?
  • Count Adyn
    mindkét csapat rúgott egy gyönyörű lesgólt, 1-0 ra vezet az Inter:D
  • LasCar16
    csak nem az Interé? :DDdd
  • Count Adyn
    Ez nagyon szép volt, pályázhat az év lesgólja címre:DD
  • limperatore
    Sissoko: Az Inter nem erősebb a Juventusnál

Momo Sissoko, a torinóiak játékosa nem ért egyet azokkal a nézetekkel, miszerint az Internek erősebb a kerete, mint a Zebráknak. „Jobbak vagyunk, mint tavaly, mert azokkal a játékosokkal, akik nyáron érkeztek, több variációs lehetőségünk van. Nagyszerű igazolás volt Poulsen is, én pedig mindig jót nevetek, amikor olvasom az újságokban, hogy a mi csapatunkban nincs semmi kvalitás. Tudják kik szerepelnek a támadósorunkban? Én még soha nem játszottam egy csapatban négy ilyen kiváló csatárral. Azt mondják, hogy az Inter erősebb nálunk, de szerintem ez csak az újságok véleménye.” – osztotta meg a sajtóval saját véleményét a mali középpályás.

:D

:DA:SDAS:SD_