13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
wright #10452 Na látod leírtad a véleményed és el is fogadom.Inkább ezt minthogy futsz h bannoljanak :D Részemről lezártam-nem akartam ekkora vitát szítani :)További jó szurkolást.
Azért meg nem győztél :)
-
#10451 vicces vagy, akkor az a több tíezezer OLASZ Inter drukker, sem drukkolhat az Olasz válogatottnak? abba meg bele sem gondolsz hogy sokan még akkor kezdtek el drukkolni az Internek mikor volt több olasz is, mert régen min 10 olasz volt, pl mikor én elkezdtem drukkolni az Internek több mint 10 olasz volt... és emelett válogatott szinten az Olaszok drukkolok... kb 3 éve van ilyen kevés olasz játékosunk, én is szeretnék több olaszt, de azt is be kell látni ameddig több olasz volt nem voltunk ilyen sikeresek, szóval lehet kevés az olasz de így legalább jobb csapatunk van, és attól hogy kevés az olasz még OLASZ csapat az Inter is... -
#10450 de innét magyaországról nektek nem tökmindegy hány olasz van az Interben vazze? olasz Inter drukkereket nem zavarja, de persze itt milan és juve fanok meg még páran ezzel vannak megáldva, ha lenne sok olaszunk akkor szeretnétek a csapatot vagy mi?.d a himnusz meg nem csak a kezdő játékosoknak szól cucmey, az a klubnak szól elsősorban, a klub meg olasz, meg cserepadon azért mindig van olasz... -
#10449 Még ehhez a témához aztán én tényleg abbahagytam. Egyszer láttam az Intert egy BL döntőn(volt egyáltalán ilyen? megmondom őszintén nem vagyok képben Inter témában annyira :D ) Lényegtelen. Szóval kijöttek a csapatok mutatja a tévé az Intert szól hangosan az Olasz hímnusz! De kinek???????? Talán ez volt az Interrel kapcsolatban a legviccesebb emlékem bár egyben szomorú is. -
#10448 számomra az a vicces hogy állandóan azzal van tele az ujság hogy az isten császár murinnyó hogy oltja a többi olasz edzőt, hogy mikor melyik játékost rakta ki a csapatból, hogy az Adriano legutobb hol kurvázott stb. stb. Egyébként engem nem zavar sőt! Feldobnak az ilyen hírek éppen ezért találom viccesnek az egészet. :) -
#10447 azt nem értem neked miért okoz ekkora gondot ez?szard le,nekik így jó ne túráztasd már magad rajta -
wright #10446 Miért szted Balotelli saját nevelésetek??-saját csapatodat nem ismered??Húha kár volt ide benéznem :)Nem baj,a válogatottnál majd talán szoríttatok olasz játékosoknak is.Elnézést a megosztó hozzászólásokért.Azt hittem naívan hogy kitűnik mire szeretnék rámutatni-gyengébbeknek:nem az a baj h az internek szurkolsz hanem az hogy nem látjátok meg a hibát a csapatotokban(kevés olasz játékos).
Edit:a köpködést nem rátok szurkolókra értettem hanem a csapatvezetésetekre :)Bocs hogy bemertem írni ide :) -
#10445 Csak hozzászólnék már... Balotellit se mi neveltük mi?:D pottyant ő is az égből. Azért mert a Juvéba most van pár sajátnevelés mert volt idejük a Seria-b-ben az megint más kérdés. De nézz már szét és ébredj fel! Hol építenek TOP csapatot saját nevelésből mostanság? Ez van ilyen a foci, és akármennyire is fájhat neked beismerni erről nem az Inter tehet.
#10430: Még ehhez is valami..."Lehet tovább köpködni-az is csak rátok vall." Amit Te csinálsz azt minek titulálod akkor? Odamondod a frankó vagy mi?:D -
#10444 Úristen :D:D:D na csa :D -
wright #10442 Csak vmit tisztázás képen:Nem azzal van gond hogy az inter nyer mert jó csapata van!Nem,a gond az hogyan vallhatnák őket magukénak az olaszok amikor az egyesület szarik rá hogy nevelnek/vegyenek olasz játékosokat...
Ahogy látom félreérthető voltam-elnézést érte.Aki szereti az olasz focit az NEM inter szurkoló.Csak ennyit akartam,itt az 'olasz foci szerelmeseinek'című topic-ban :) -
#10441 -
#10440 hát ez az inter :D
nem baj, ahogy írta lejjebb Cucmey, szerintem is kell egy ilyen csapat a ligába -
#10439 akkor veszünk egy jobb argentínt ;) -
#10438 majd lesz... -
#10437 de milyen dolgot? nincs sehol gyenge pont ... lol -
#10436 lehet ám saját nevelésből is megoldani a dolgokat -
#10435 jah, de nem hiszem hogy jobb Samuelnél vagy Cordobánál :) és akkor még Chivu Materazzi kis padról nem is beszélte, olyanra gondoltam aki kiemelkedően nagy játékos és még nem vitte el senki. Szerintem egyedül Chiellini az egyetlen védő aki oda férne, de ő ugye Del Piero szint lesz szerintem. Látod aranylabdás Cannavaro is hihetetlen gyenge volt :\ -
Rudee #10434 A Wolfsburgnak mégis volt pénze Barzagliékra... -
#10433 2-3 játékos nekünk is megvolt mindig ( C. Zanetti, Di Biagio, Vieri stb )
most nincs, de még is megy a szekér. De fogd már fel, hogy nincs jelenleg olyan olasz játékos aki megszerezhető és eléri azt a szintet hogy az Inter kezdőjében meghatározó játékos legyen. Ahova érdemes lenne vásárolni az talán a védő poszt, de kit vegyünk meg Nestát?:D Szóval a drága olasz focidban nincs értelmes játékos sajnos ez a nagy helyzet. Na puszipá -
Monoton #10432 Szomorú, hogy visszaolvasva a topikot azt lehet látni, hogy a 3 top csapat szurkolói itt oltogatják egymást. Jó lenne befejezni ezt a flémkeltő stílust. Férjetek már meg egymás mellett. -
#10431 jó van mennyé aludni, ennyi elég volt máról:D
-
wright #10430 Na akkor olvassatok 'drága'interszurkolók utána hány olaszhonban nevelkedett játékos kell a bl induláshoz...ennyit a honosításról...még szerencse h nem tudtam hány olasz játékosotok van.2-t használtok a többi meg tudjuk miért van ott :)Az hogy utánpótlás az meg nem érdekli jelenkorunk legnagyobb,legszebb,legszerényebb,leglátványosabb,legmagasztosabb olasz klubját.Még a nagy 'bevásárló'klubbok mint a real,stb is elmondhatja magáról hogy 2-3 meghatározó saját nemzetiségű játékosa van.Egyszó mint száz,nem veszem olasz csapatnak,és ezzel nem vagyok egyedül.Azt meg,hogy magatokénak mondtok 2 bajnoki címet amit meg sem nyertetek az meg szánalmas:)Nem adok 3 évet és visszasüllyedtek a milan és a juve pofozógépévé.Lehet tovább köpködni-az is csak rátok vall.
Ja még 1 adalék:olaszban él egy haverom és mondott egy érdekeset-az inter a 3. legnépszerűbb csapat de egyben a legnépszerűtlenebb!!!Azért ez mond vmit... -
Rudee #10429 Olyan mint az Arsenal. -
daviddavid #10428 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd -
daviddavid #10427 + Mei -
#10426 jah nagyon vicces hogy mindenkit megverünk :D:D -
#10425 Én azt szarom le hány scudettót nyertek. :D egyébként meg nem bántani akarom az Intert mert Olaszországot is a változatossága miatt szeretem szóval kell egy ilyen csapat is a bajnokságba. Egyszerüen vicces ami ott megy. :D
Pl a kommunista Livornót is hiányolom. :D -
#10424 ja, ameddig meg több olaszunk volt meg sokkal rosszabak voltunk, de a legfőbb baj nekik az amit írtál... -
#10423 4 éve??? :DD Eddig legalább az edzőtök olasz volt most már az se. Egyébként meg olasz játékosok legalább nem kurvázás után részegen mennek edzésre. :DDDD -
#10422 6 van pontosabban
Toldo, Orlandoni, Materazzi, Santon, Bolzoni, Balotelli
de sztem senkit nem érdekel hány olasz van benne, elég szégyen az olasz focinak hogy egy "nemolasz" csapat alázza őket 4 éve xDD -
#10421 ki az az 5?? :DD -
#10420 lol, azzal, hogy nem tudod melyik csapatra mondták a Grande jelzőt csak saját magadat égeted, egy játékost sem honosítottunk azért hogy elinduljunk a blben, szal ezt benézted, olasz játékos témát meg limperatore leírta, azon meg megsem lepődök hogy 2 olaszt írsz, közben 5 van:D tipikus szűklátókörű juve drukker, akinek fogalma sincs dolgokról, de azért véleményt mond... -
#10419 én ezzel egyet értek. kiváncsi lennék néhány magyar csapat drukereire mit szólnának ha csak cigány meg román játékosok lennének benn. -
#10418 Ha a butaság fájna...
Elmondtuk párszor hogy miért nincs olasz játékos a csapatba.
Ha egyik poszton sincs az adott játékosnál jobb OLASZ ( és megszerezhető ) játékos akkor miért venne az Inter? De jobb is hogy nincs olasz, a dél amerikai foci sokkal jobb ;) -
wright #10417 A drága inter mi?Az igazi olasz csapat....hahaha!2 olasz játékossal mi?Elég nagy baj hogy ráaggatták a 'grande' jelzőt.A legutálatosabb csapat az olasz ligában.Aki szereti az olasz futballt az nem veszi ide ezt a csapatot.A JUVE volt a másik csapat amelyik nem esett ki az első osztályból-amíg el nem vitették vele a botrányt.Arra igazán büszke lehet az inter hogy honosítani kell játékost h elindulhasson a bl-ben.Hát gratulálok hozzá,meg az olasz foci meggyalázásához.Tényleg gratulálok.Forza Italy. -
#10416 Jó az a 4 kettőnek, +az idei ha igy marad:D -
#10415 szerencsére nekünk 4 éve jó szériánk van ( Serie A-nk :D ) -
#10414 tavasztól nem félek ott tuti jól fogunk szerepelni, borzasztó h ennyire hiányzik hátul egy Nesta aki stabilitást ad a védelemnek, kondit majd helyre rakja a Dubai edzőtábor, nem félek májusig mivel addig tarta bajnokság, majd kiderül -
#10413 hát te nem is, nem is veled van bajom... -
#10412 holott az Inter is Olaszország egyik legsikeresebb csapata, emelett egyedül a mi csapatunk az amelyik megalapítása óta a Serie A-ban szerepel, és azt mondanom sem kell hogy a "Grande" Inter mellett csak a Torinora használták eddig, ami Olaszországban elég sokat jelent... szal unalmas mikor bajnokságról van szó vagy bl vagy multal jöttök, az Inter is Olaszország egyik legnagyobb multal rendelkező csapata, bármilyen hihetetlen ez pár embernek, lenézni meg nem szoktam se a Milant se a Juvét.