Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
én csak live timingot látom, mer töltök közbe:/

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
de vicces, közük nincs a meccshez

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Count Adyn
lol 2-2 utolsó percbe😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
Istenem..

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ez nagy gól volt 😮

😄DDDDddasdasdasd

LasCar16
oké van a jó

#acm

limperatore
félidõben vezet a bajnok a csapat

oké 😄

LasCar16
refresh,frissítsd az oldalt 😄

#acm

resselj?

(átmentem másikra itt talán jobb)

LasCar16
elveszti a hostot, resselj akkor

#acm

mivan ha olyan hibával áll meg néhányszor, hogy Not Broadcasting?

LasCar16
David Marcelo Cortez Pizzaro 😄DDDdd

#acm

limperatore
ellenünk mindenképp kevés lenne

<#worship><#worship>

LasCar16
nálam egész jól megy

#acm

limperatore
ott van fennt hogy sport menjél rá és ott kiválasztod

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16

#acm

akkor ott hogy keressem meg?

ForzaInter
justinal semmi baj

Yo, Bitch!

dzsásztinon szarrá akad

van valakinek valami tûrhetõ stream-je?

LasCar16
ejj pazmeg Roma, ez kevés lesz ma

#acm

és ott hogy?

limperatore
http://www.justin.tv

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

nemáááár :S

limperatore
valaki streamet?😄

limperatore
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :@@@

limperatore
nah ez nem lesz kódolva :]]

limperatore
vazze nem találom a rajunot 😄

<#worship> legyen igazad

gabber_saviola
tavaly sem volt kódolva, szerintem idén sem lesz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jaja én is, mert nem készülök elõre a stream-re 😄

gabber_saviola
na belõttem a RAI UNO-t, remélem nem lesz kódolva.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
ne legyetek gonoszak<#oooo>

gabber_saviola
:ASDadsadasdadasd

gabber_saviola
csapatom nevét nem tudod még nagyobbal írni? 😛

LasCar16
elég lett volna kiemelni a Palermot<#idiota>

#acm

limperatore
Olasz kupa: Kiesett a Palermo, a Lecce és a Chiveo

Több meglepetést is született az olasz kupa harmadik körében, hiszen alsóbb osztályú ellenfelekkel szemben vérzett el a Palermo, a Lecce és a Chievo is, velük szemben viszont a Lazio sima gyõzelmet aratott.

Tegnap este rendezték meg Itáliában az olasz kupa harmadik fordulóját, melyben már több elsõ osztályú csapat is érdekelt volt. A legnagyobb meglepetést egyértelmûen a Palermo szolgáltatta, miután 2-1-re kikapott a harmadosztályú Ravennától, de a szicíliaiakon kívül is volt még búcsúzója néhány Serie A-ban szereplõ csapatnak.

Az elsõ osztályba frissen feljutott együttesek közül ugyanis csak a Bologna vette sikerrel az akadályt (2-0 a Vicenza ellen), a Chievo és a Lecce azonban máris kiesett. A veronaiak otthon szenvedtek 2-1-es vereséget a szintén harmadosztályú Padova ellen, míg a piros-sárga mezesek ugyancsak hazai környezetben kaptak ki a Serie B-ben vitézkedõ Salernitánától.

A meglepetések mellett azonban voltak sima gyõzelmek is, ezek közé tartozott például a Lazio 5-1-es megsemmisítõ diadala a Benevento ellen, de simán gyõzött a Siena, a Reggina és a tavasszal kiesett Livorno is.

A következõ, negyedik fordulóban már oda-visszavágós alapon játszanak egymás ellen a csapatok, szeptember végén és október elején.

Eredmények:

Palermo - Ravenna 1 - 2

Bologna - Vicenza 2 - 0

Ascoli - Bari 1 - 0

Siena - Albinoleffe 4 - 0

Cittadella - Empoli 0 - 1

Reggina - Grosseto 3 - 0

Cagliari - Triestina 1 - 0

Lazio - Benevento 5 - 1

Atalanta - Modena 2 - 1

Torino - Brescia 2 - 1

Crotone - Livorno 0 - 3

Lecce - Salernitana 0 - 1

Catania - Parma 2 - 1

Chievo - Padova 1 - 2

A Sassuolo - Reggiana és Genoa - Mantova mérkõzésekre ma kerül sor.

gabber_saviola
COPPAITALIA

INTER (4-3-3): Julio Cesar; Maicon, Burdisso, Rivas, Maxwell; J.Zanetti, Cambiasso, Muntari;Figo, Ibrahimovic, Mancini.
A disposizione: Toldo, Stankovic, Bolzoni, Jimenez, Crespo, Balotelli, Cruz.
All.: Mourinho.

ROMA (4-2-3-1)😄oni; Panucci, Mexes, Juan, Tonetto; De Rossi, Aquilani; Cassetti, Perrotta, Vucinic; Baptista.
A disposizione: Arthur, Riise, Loria, Brighi, Pizarro, Esposito, Totti.
All.: Spalletti.

ARBITRO: Saccani di Mantova.

gabber_saviola
😄dd
reggel 12:45-kor írtam ám 😊

LasCar16
gabber nálatok lenn délen a pöpec szó mit jelent? 😛

#acm

gabber_saviola
igen, miért nem jó? 😊

Cucmey
Pöpec ez a banner. Te csináltad?? 😄D

gabber_saviola
ATALANTA
Allenatore: Delneri (confermato)
Formazione (4-4-1-1): Coppola; GARICS, Rivalta, Pellegrino, Bellini; Ferreira Pinto, Guarente, CIGARINI, Padoin; Doni; Floccari.

BOLOGNA
Allenatore: Arrigoni (confermato)
Formazione (4-4-2): Antonioli; C. ZENONI, Terzi, Moras, LANNA; COELHO, Amoroso, VOLPI, MUDINGAYI; BERNACCI, DI VAIO.

CAGLIARI
Allenatore: Allegri (nuovo)
Formazione (4-3-1-2): MARCHETTI; Pisano, Lopez, Canini, Agostini; Biondini, Conti, Parola; Cossu; Acquafresca, Matri.

CATANIA
Allenatore: Zenga (confermato)
Formazione attuale (4-1-4-1): Polito; Sardo, Terlizzi, Stovini, Sabato; CARBONI; Colucci, LEDESMA, DICA, Gia. Tedesco; PAOLUCCI.

CHIEVO
Allenatore: Iachini (confermato)
Formazione (4-3-3): SORRENTINO; Moro, MARCHESE, FREY, Malagò; Italiano, Marcolini, PIERI; LANGELLA, Pellissier, GRANOCHE.

FIORENTINA
Allenatore: Prandelli (confermato)
Formazione (4-3-2-1): Frey; COMOTTO (ZAURI), Kroldrup, Gamberini, VARGAS; Kuzmanovic, FELIPE, Montolivo; Santana, Mutu, GILARDINO.

GENOA
Allenatore: Gasperini (confermato)
Formazione (3-4-3): Rubinho; FERRARI, PAPASTATHOPOULOS, Criscito; MESTO, Paro, Juric, MODESTO; GASBARRONI, Figueroa, PALLADINO.

INTER
Allenatore: Mourinho (nuovo)
Formazione (4-3-3): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Samuel, Chivu; J. Zanetti, Cambiasso, MUNTARI, MANCINI, Balotelli, Ibrahimovic.

JUVENTUS
Allenatore: Ranieri (confermato)
Formazione (4-4-2): Buffon; Zebina, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Camoranesi, Sissoko, POULSEN, Nedved; Trezeguet, Del Piero.

LAZIO
Allenatore: Rossi (confermato)
Formazione (4-3-3): CARRIZO; LICHTSTEINER, Cribari, Siviglia, De Silvestri; Dabo, Ledesma, MATUZALEM; ZARATE, Pandev, Rocchi.

LECCE
Allenatore: Beretta (nuovo)
Formazione (3-5-2): Benussi; Polenghi, Diamoutene, Cottafava; Angelo, Munari, Zanchetta, Ardito, ANTUNES; CACIA, CASTILLO.

MILAN
Allenatore: Ancelotti (confermato)
Formazione (4-3-2-1): ABBIATI; ZAMBROTTA, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, FLAMINI; Kakà, RONALDINHO; SHEVCHENKO.

NAPOLI
Allenatore: Reja (confermato)
Formazione (3-5-2): Navarro; P. Cannavaro, RINAUDO, Santacroce; MAGGIO, Blasi, Hamsik, Gargano, Vitale; DENIS, Lavezzi.

PALERMO
Allenatore: Colantuono (confermato)
Formazione (4-3-1-2): AMELIA; RAGGI, CARROZZIERI, BOVO, Balzaretti; NOCERINO, LIVERANI, Fabio Simplicio; Jankovic; DE MELO, Miccoli.

REGGINA
Allenatore: Orlandi (confermato)
Formazione (3-4-2-1): Campagnolo; Lanzaro, Cirillo, Aronica; Alvarez, Cascione, Barreto, CARMONA; Vigiani, Brienza; CORRADI.

ROMA
Allenatore: Spalletti (confermato)
Formazione (4-2-3-1): Doni; Panucci, Mexes, Juan, RIISE; De Rossi, Pizarro; Perrotta, BAPTISTA, Taddei; Totti.

SAMPDORIA
Allenatore: Mazzarri (confermato)
Formazione (3-5-2): Mirante; Gastaldello, Accardi; Campagnaro, STANKEVICIUS, Palombo, Sammarco, DESSENA, Pieri; FORNAROLI, Cassano.

SIENA
Allenatore: Giampaolo (nuovo)
Formazione (4-3-1-2): CURCI; ZUNIGA, Ficagna, Portanova, A. Rossi; Vergassola, M. Coppola, Galloppa; Kharja; Maccarone, CALAIO'.

TORINO
Allenatore: De Biasi (confermato)
Formazione (4-3-2-1): Sereni; Diana, Natali, PRATALI, Rubin; Zanetti, SAUMEL, Corini; Rosina, AMORUSO; BIANCHI.

UDINESE
Allenatore: Marino (confermato)
Formazione (4-3-3): Handanovic; NEF, Zapata, Felipe PASQUALE; TISSONE, Inler, D'agostino; Pepe, Di Natale, Quagliarella.

gabber_saviola
Italy - Coppa Italia
19:11 August 23
FT Siena 4 - 0 Albinoleffe
FT Atalanta 2 - 1 Modena
83' Cittadella 0 - 0 Empoli
11' Lecce 0 - 0 Salernitana
20:30 Cagliari ? - ? Triestina
20:30 Catania ? - ? Parma
20:30 Chievo ? - ? Padova
20:30 Crotone ? - ? Livorno
20:30 Palermo ? - ? Ravenna
20:30 Reggina ? - ? Grosseto
20:45 Ascoli ? - ? Bari
20:45 Bologna ? - ? Vicenza
20:45 Lazio ? - ? Benevento
20:45 Torino ? - ? Brescia

😄DDDDDDDDDDASdasdasdasdas

gabber_saviola
direkt adtam a banner 2. frémjének 30 másodpercet, hogy ne csak a csöcsöket bámuljátok <#idiota>

limperatore
😄:😄😄😄

😄Sdadasdsdasd