Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
18:30 Labdarúgás
Olasz bajnokság, Udinese - Palermo, 1. forduló - élõ
21:00 Labdarúgás
Olasz bajnokság, Sampdoria - Internazionale, 1. forduló - élõ
Sport2, aug 31.
15:30Labdarúgás
Olasz bajnokság, Milan - Bologna, 1. forduló - élõ
21:00Labdarúgás
Olasz bajnokság, Fiorentina - Juventus, 1. forduló - élõ
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
FORZA INTER!
Siena-Albinoleffe szombat,15óra
Atalanta-Modena szombat,15.30óra
Cittadella-Empoli(Treviso)szombat,17.30óra
Lecce-Salernitana szombat,19óra
Palermo-Ravenna szombat,20.30óra
Reggina-Grosseto 20.30
Cagliari-Triestina 20.30
Crotone-Livorno 20.30
Catania-Parma 20.30
Chievo-Padova 20.30
Ascoli-Bari 20.45
Bologna-Vicenza 20.45
Lazio-Benevento 20.45
Torino-Brescia 20.45
Genoa-Mantova vasárnap,16óra
Sassuolo-Avellino/Reggiana vasárnap még nincs hivatalos idõ.
Yo, Bitch!
Az orosz labdarúgócsapat vezetõi állítólag Roberto Donadoni és Roberto Mancinit választanák ki a gárda vezetõedzõjének.
A két munkanélküli olasz tréner neve azok után merült fel a Szpartak Moszkvánál, amely menesztette eddigi edzõjét, Sztanyiszlav Csercseszovot. Roberto Mancini és Roberto Donadoni is szabad préda, elõbbit az Inter, utóbbit az olasz szövetség rúgta ki. Az orosz gárdának hatalmas a költségvetése, így nemcsak az olasz trénerek fizetésére lenne keret, hanem az erõsítési elvárásokra is.
Orosz hírek szerint Mancini az elsõszámú jelölt, a Szpartak azért szeretné inkább az Inter ex-edzõjét, mert klubszinten nagyobb tapasztalattal rendelkezik az olaszok egykori kapitányánál.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
RIP
#acm
August 16
Pen. Albinoleffe * 2 - 2 Pescara
AET Parma 3 - 2 Portogruaro
FT Bari 2 - 0 Bassano V.
A visszatérõ szövetségi kapitány jövõ szerdán ülhet le újra a válogatott kispadjára. Az Ausztria elleni keretben régi harcosokat és új arcokat is találhatunk, de több játékos is kimaradt, aki szerepelt az Európa Bajnokságon.
Kapusposzton nincs meglepetés, Buffon és Amelia stabil pont. A hátvédek között nem szerepel Panucci, Gamberini és a sérült Materazzi-Cannavaro páros sem, van azonban egy újonc Dossena személyében, és meglepetés Cassetti behívása is. A középpálya összetétele változott a legkevesebbet az EB-hez képest, mindössze annyiban, hogy a sampdoriás Palombo váltotta Ambrosinit. A csatársorból továbbra is kihagyhatatlan Del Piero, nem úgy, mint Cassano vagy Quagliarella, de nincs a sérüléssel bajlódó Borriello és Toni sem, van viszont Gilardino.
Az olasz keret:
Kapusok: Amelia (Palermo), Buffon (Juventus).
Védõk: Barzagli (Wolfsburg), Bonera (Milan), Cassetti (Roma), Chiellini (Juventus), Dossena (Liverpool), Grosso (Olympique Lione), Zambrotta (Milan)
Középpályások: Aquilani (Roma), Camoranesi (Juventus), De Rossi (Roma), Gattuso (Milan), Palombo (Sampdoria), Perrotta (Roma), Pirlo (Milan).
Csatárok: Del Piero (Juventus), Di Natale (Udinese), Gilardino (Fiorentina), Iaquinta (Juventus).
19:31 August 16
20:00 Albinoleffe ? - ? Pescara
20:30 Parma ? - ? Portogruaro
20:45 Bari ? - ? Bassano V.
Labdarúgás
- Labdarúgás, férfi, negyeddöntõk, Brazília-Kamerun - élõ
Brazil-Kamerun
Argentin-Holland
Nigéria-Elefántcsontpart
utána
Brazil-Kamerun vs Argentin-Holland
Olasz-Belga vs Nigéria-Elefántcsontpart
utána Brazil-Olasz 😄
amúgy benéztem tényleg, mert CSAK egy "anyád a merdát" írtál, bocsika.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...