13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • gercse
    nálam nem ezen volt a hangsúly,
    szimplán csak irritál ha lenézik a szurkolok az ellenfelet, mert nem teljesít jól, holott eddig ők tettek le többet az asztalra
  • Count Adyn
    Én boldogan aláírom a második helyet idén, ezekkel a fiatal srácokkal, ennyi sérüléssel, Nedved, Camoranesi, Trezeguet, Buffon nélkül igy játszani, a bajnokok új nemzedéke növöget fel lassan a szemünk előtt. Tavaly 3., ha idén 2., akkor jövőre 1.?:)
  • ForzaInter
    a jelen számít, mondjuk ezt a múltat, ugy írjatok mintha az Inter rég egy kiscsapat lett volna, amely történelme során szinte semmit nem nyert...
  • ForzaInter
    bl-be meg egy nagycsapatnak elég tavasszal 5-6 jó meccset játszaniuk és meg is nyerhetik, abszolúlt forma és szerencse kérdése, persze ettől nagy dolog megnyerni, és jó is lenne ha sikerülne, de nekem scudetto vhogy mindig fontosabb volt, a bajnokságban hosszútávon kell egyenletes teljesítményt nyujtani, nekünk ez jobban fekszik ennyi, kicsit azért égő hogy milan drukkerek már 2 éve bl-el takaróznak ha bajnokságra tereljük szót, főleg ugy hogy uefa kupába vannak:D
  • gercse
    de kitörölni sem lehet ;)
  • Yulcsa
    Minden csapatnak lehet rossz szériája. Nézd meg a Realt pár éve... Felálltak, és jött 2 bajnoki cím.
    Felesleges a földön fekvőbe még egyet belerúgni, de nálatok Intereseknél ez divat... Tisztelet a kivételnek! Hidd el, előbb-utóbb fordulni fog a kocka, és neked sem esne jól, ha a földbe döngölnék az amúgy is padlón lévő csapatod!
  • ForzaInter
    múltért nem adnak pontot:D
  • gercse
    hát azért nem nevezném szerencsének a bl-t...kicsit túlzol...
    meg ne felejtsd el, hogy melyik csapatnak van a legtöbb scudettoja, kinek a második legtöbb, a múltat azért ne felejtsük el. Most jók vagytok, de ez ne jelenti azt, hogy ez mindig így lesz...
  • limperatore
    jaja főleg hogy 10 pontnál közelebb még nem végeztetek év végén hozzánk képest

bl-t tedd a szemedre az szerencse, de a bajnokság a tudást tükrözi mivel az hosszútávon van ;)
  • Yulcsa
    majd ha BL-t nyertek, akkor örülj, addig ugyan ott vagytok, mint mi az UEFA-ban...
  • limperatore
    nah csak meg lesz a 2. hely ;)

milan meg majd uefa kupa megint :D:D
  • Count Adyn
    Köszönöm ezt a szép estét
  • Csesza
    bazzz :o
  • fsgh
    na 4-2 már megvan
  • Csesza
    ezdeszép volt
  • fsgh
    Így pirossal 4-3..
  • ForzaInter
    40:D
  • fsgh
    3-3 lesz:)
  • Count Adyn
    Ha jól számolom eddig 39 gól volt a fordulóban eddig
  • limperatore
    tökmind1 a mi szempontunkból :D év végére legalább 10 ponttal nyerjük a bajnokságot ;)
  • ForzaInter
    azé nem bánnád te se ha xre hoznák a meccset:D
  • limperatore
    látom jól álltok :D:AS
  • szucsy89
    de legjobb még hátravan:)
  • szucsy89
    milyen jó kis meccsek voltak most:O
  • limperatore
    te mit szólsz bele füves, megint beszívtál?
  • limperatore
    jaja, majdnem volt 1 perc is :D
  • 9csöves9
    bele került pár órába mire találtál egy ilyen képet mi?:D
  • LasCar16

aztán jön az ünneplés
  • limperatore
    én meg ezen

• Count Adyn
    Nemtom ezen a fejen én jót nevettem:D
  • Csesza
    általában értékelni szoktam a humort ha kekeckedő, sőt néha ezek a legjobbak, de ez irdatlan szar volt -.-
  • limperatore
    aztakurva :DAS:ASD tiszta humor
  • Count Adyn

:D
  • Count Adyn
    Jó, minket nem hatnak ám meg a péksütemények:DDD
  • LasCar16
    tud ilyet is
  • LasCar16
    tud valamit a srác, Catania kapusa nemtom h h védte ki 32m-ről a bombáját még kifli is volt benne
  • limperatore
    jaja és ki rúgja be a szép gyerek pato?:D
  • szucsy89
    az se baj, szabadrúgásgól se rossz:P
  • szucsy89
    nem kell nekünk 11es a győzelemhez:)
  • limperatore
    megvan rá az ellenszer, 20 m-n kívül kell szabálytalankodni, akkor talán nem fújják be :D