Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Diritti TV: Trovato accordo Rai-Lega

megállapodás született a Rai és a Liga között! Lesznek meccsek IGEN!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
lesz megállapodás, gabber ne rémiszgessé má!!

#acm

gabber_saviola
na akkor egy gyors infó: NINCS MÉG MEGÁLLAPODÁS A RAI ÉS A LIGA KÖZT!

Diritti tv: Niente accordo Rai-Lega
Un’altra fumata nera. Non è stato raggiunto l’accordo tra Rai e Lega calcio per la cessione dei diritti in chiaro degli highlights delle partite di campionato di serie A.
"E’ stata fumata nera" - ha spiegato al termine della riunione in viale Mazzini il presidente della Lega Calcio Antonio Matarrese, spiegando che la richiesta era di 50 milioni e che l’intesa è sfumata per 6 milioni-6 milioni e mezzo di euro.

na akkor egy gyors infó: NINCS MÉG MEGÁLLAPODÁS A RAI ÉS A LIGA KÖZT!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
:ASDsadsadasd

legalább ott van benne a fehér füst 😊

gercse
It is gone towards the smoked white woman
Ezt dobta a gép 😄DD

gabber_saviola
az uccsó mondatra figyel jól: Si va verso la fumata bianca. 😊

gercse
nekem elég volt az elsõ sor, más nem kell,
ha te mondod hogy alakul a dolog, akkor az biztos úgy van 😄

gabber_saviola
hát azért egy magára valamit is adó olaszdrukkernek szerintem alap, hogy ha nem is érti a nyelvet, de legalább egy fordítóprogival rendelkezik. <#vigyor1>

limperatore
így biztos érti mindenki 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gabber_saviola
ne fossatok alakul a megállapodás

Diritti Tv, RAI Mediaset: intesa a metà
[ giovedì 28 agosto, 2008 ore: 10:58 ]

La Lega incontra le emittenti: c'è una svolta per la fascia serale
La sfida sui diritti tv per il calcio non a pagamento conoscerà oggi la svolta più delicata. Il rumore del black-out sui gol in chiaro della prima tappa di campionato ha preso in ostaggio la politica e non solo sportiva. Questo pomeriggio alle 17 e 30, negli uffici di Viale Mazzini, Lega Calcio e Rai apriranno un nuovo tavolo di trattativa con l'obbligo di dare risposte: il tempo è scaduto, sabato Udinese e Palermo apriranno la stagione nell'anticipo delle 18. Cosa può accadere perché i giochi si riaprano dopo la chiusura di 48 ore fa? La Confindustria del pallone si è ormai convinta come il mercato televisivo non possa più sopportare richieste per il calcio in chiaro a cifre vicine a quelle dell'ultimo triennio. Una convinzione già maturata all'apertura delle buste e davanti all'offerta della Rai di 30,6 milioni di euro: i gran capi dei club di A e B sono saliti sull'Aventino scendendo, però, ad una richiesta inferiore di circa 20 milioni di euro rispetto ai 70 iniziali a stagione per i prossimi due campionati.

Può bastare? Il pallone avvelenato dal corto circuito arriverà sul tavolo dell'incontro Rai-Lega pronto a rimbalzare, domani, su quello in agenda fra la stessa Lega e Mediaset (ci sarà anche Sportitalia, di cui non è escluso un coinvolgimento). Sullo sfondo, comincia ad intravvedersi la soluzione, ancora in salita, ma non più avvolta dalla nebbia. Rai e Mediaset dovrebbero acquistare non più in esclusiva la fascia dalle 22 e 30 a mezzanotte in modo tale da poter mandare in onda sia la Domenica Sportiva sia Controcampo (Rete4), la Coppa Italia rimarrebbe per il momento non assegnata mentre il pomeriggio dei gol in chiaro andrebbe a Viale Mazzini. Le cifre? La Lega incasserebbe circa 12 milioni di euro per i diritti della seconda serata dalle due emittenti in parti pressoché uguali, altri 23,5 arriverebbero dalla Rai per Novantesimo minuto e per le immagini della B e, infine, due milioni di euro circa sarebbe l'investimento di Viale Mazzini per Tutto il calcio minuto per minuto. Tradotto: sul piatto finirebbe una somma vicina ai 40 milioni di euro, sforzo che la Lega Calcio non potrebbe trascurare.

Il black-out annunciato sulla prima giornata di campionato appare meno forte. La soluzione è ancora un rompicapo, ma, in campo, c'è la volontà di non oscurare la domenica del pallone anche se il tempo per trovare un'intesa è ridottissimo. Da Montecarlo, dove ha presentato le novità per la stagione ormai alle porte, l'ad di Sky Italia, Tom Mockridge, fa il tifo per la Rai. «Quello che possiamo augurarci è che il calcio in chiaro continui a vivere», ha detto, ribadendo con i numeri quella che è la filosofia della tv a pagamento sul satellite. «Il nostro obiettivo - così Mockridge - è quello di portare Sky dentro le case del 50 per cento delle famiglie. I nostri ascolti sono aumentati di cinque volte rispetto al primo anno, nel solo 2007 abbiamo investito 2 miliardi e 300 milioni di euro. Con la diminuzione degli investimenti è difficile che un prodotto possa aumentare di valore». Un segnale alla concorrenza? Vicina alla soluzione, intanto, il caso-B: per questa mattina sono attese le offerte di Sky e Conto Tv non inconciliabili fra loro. Si va verso la fumata bianca.

ForzaInter
még van némi remény megegyezésre, remélem sikerül.

Yo, Bitch!

LasCar16
bebaszna ha nem adnák le a meccseket, tuti megegyeznek vagy lesz valami :SS pont most amikor talán mégtöbb nézõt szerezne a liga...

#acm

fsgh
Remélem nem igaz:S a Rai uno tuti adja de tuti le is kódolja:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
amég ott az van kiírva, addig nem érdekel semmi nyavajgás.

ForzaInter
az a sport 1...

Yo, Bitch!

gabber_saviola
sport 1 szerint még mindig lesz meccs:

ÉLÕ 18:00 Labdarúgás, Udinese-Palermo, olasz bajnokság, 1. forduló (élõ)

gabber_saviola
gratulálok

Zsolti9014
nem ilyenkor kellene tárgyalni, egy egész nyár volt a megegyezésre...

Hajrá Magyarország!

<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

Zsolti9014
csókolják meg a s*ggemet!

Hajrá Magyarország!

gercse
az istenit...

ForzaInter
hétvégén nem lesz Serie A a sport tvn, "Mivel a külföldi értékesítést birtokló Rai nem tudott megegyezni a Ligával, ezért Gallianiék úgy döntöttek, hogy sem rádió- (az ötvenes évek óta nem volt ilyen) sem tévéközvetítés nem lehet a nyitányról, csak az olasz földi és mûholdas, elõfizetéses csatornákon lehet megnézni a meccseket (valamint az A és a B ligáról egy négy-négyperces összefoglaló engedélyezett)."

kapják be...

Yo, Bitch!

ForzaInter
😄ASDASassdasdasd

Yo, Bitch!

limperatore
Spalletti: Nincs különbség a Roma és az Inter között

A Roma vezetõedzõje szerint koránt sincs akkora különbség csapata és a bajnok között, mint ahogy azt sokan állítják.

Luciano Spalletti az olasz Szuperkupából leszûrt tapasztalatok alapján azt állítja, csapata és a bajnok között nincs is nagy különbség. A Roma vezetõedzõje szerint csapata végig tartotta magát a találkozón, amelyet végül tizenegyesek döntöttek el.

- Én semmilyen differenciát nem véltem felfedezni a két csapat között. Ugyan nem nyertünk, de emelt fõvel távozhattunk, nem kell szégyenkeznünk a teljesítményünk miatt. Két remek csapatot láttam a pályán, mindkettõ kiváló szellemben játszott és kitûnõ meccset játszott – jelentette ki Spalletti.

asszem ofotértben most van vmi kedvezmény
<#idiota>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
Gilardino 3at vág Giginek :}

#acm

😄DDDDDDDDDDDDDDDAsdasdasdsadasdsasdsa

limperatore
Mutu játéka kérdéses a Juve elleni rajtra

Adrian Mutu a könyökficamának hozadékaként bizonyosan kihagyja a hétközi Bajnokok Ligája selejtezõ mérkõzést a Slavia Prága ellen, és az orvosok egyelõre nem mertek arra vonatkozóan jóslásokat tenni, hogy a román sztár meggyógyul-e a jövõ hétvégére, amikor a Juventus ellen debütál a Fiorentina a bajnokságban. Az orvosi jelentés egyelõre csak arról szól, hogy Mutunak pihentetnie kell a könyökét, és a következõ napokban majd újfent vizsgálatok alá vetik a játékost.

nagy szerencséje lenne a juvenak :]

limperatore
😄D

limperatore
látod mien rendes ez a mourinho 😄

gabber végén megkedveli mint embert is 😊

LasCar16
neked a gallérod legalább ment a juve mezhez

#acm

LasCar16
😄D

#acm

limperatore
há jovan 😄

fsgh
Mourinho: Seva, nyerj UEFA-kupát a Milannal!
Külföldi labdarúgás

Az Inter vezetõedzõje a legjobbakat kívánta Andrij Sevcsenkónak, miután az ukrán támadó visszatért korábbi sikerei helyszínére, a városi rivális AC Milanhoz.

Szombaton jelentették be, hogy két évnyi Chelsea-ben való szereplés után újra a milánói klubban rúgja majd a bõrt Sevcsenko. A Stamford Bridge-en töltött idõszak minden bizonnyal nem a legszebb emlékei között szerepel majd az ukrán játékosnak, a szigetországban nem jöttek be a számításai.

Seva és José Mourinho nagyon is jól ismeri egymást, hiszen egy évig együtt dolgoztak a londoni klubnál, és bár a hírek szerint a felek soha sem szívlelték egymást, a portugál tréner jókívánságait fejezte ki egykori tanítványának.

- A Chelsea-nél minden bizonnyal boldogtalan volt Seva, az ott eltöltött két év alatt három menedzser irányította a csapatot - nyilatkozta Mourinho a La Gazzetta dello Sportnak.

- Egy olyan játékos, aki úgymond hazatér, nagyon motivált tud lenni, és nem lesz ez másképp Andrijnál sem. Nem mondhatom, hogy nyerjen meg mindent a Milannal, hiszen az Inter vezetõedzõjeként nem gondolhatok ilyet. Ám azt kívánom neki, hogy mondjuk.....nyerje meg az UEFA-kupát a csapattal - mosolygott Mourinho.

😄DDDd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LasCar16

#acm

limperatore
jó nascar nyugi 😄 eddig minden évben bajnokok voltatok 😄

limperatore
😊

LasCar16
ilyen se sûrûn lesz mostanában 😄

#acm

gabber_saviola
<#eljen>

gercse
<#eljen>

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

LasCar16
nem tök mind1 h ki lesz a 2. mögöttünk?<#gonosz1>

#acm

gercse
ill. most is nagy a rivalizálás, csak már a kezdetektõl fogva az volt

gercse
dehogy...ez a két csapat volt amelyik soha nem esett ki az elsõosztályból

egyértelmû hogy nagy volt a rivalizálás, melyik a jobb csapat

limperatore
ja egy olyan mint 01/02-be volt az jó lenne, csak nem kéne elvesztenünk a megnyertet 😊

gercse
ezt ki lehet vetíteni több csapatra persze, csak ott nics akkora feszültség mint az Inter és a Juve között,
Én úgy érzem, hogy ez a bajnokság végre óriási izgalmakat hoz majd meglepetésekkel, és nem egy vagy két csapatos lesz...szoros végeredményt várok

limperatore
amúgy nem flame-ként de sztem a juventust ti utáltattátok meg az interesekkel azzal hogy végig minket basztattok amiért eltiltottak titeket, pedig nem mi tehetünk róla :/

limperatore
és mi lesz a milannal?😄DD

<#worship><#worship><#worship><#worship>

gercse
jó mindegy, most jó kedvemben vagyok, meg ti sem mentek vérre.

de kerülgethetjük itt a forrókását 😄 ameddig csak akarjuk,
én rühellem az Intert, ti a Juventust, ha kimondjuk ha nem, ez van
de a lényeg, hogy tisztességes csatában döljön el minden, és a második helyezett csapat, legyen az bármelyik, elmondhassa, hogy helytállt, és azért nem nyert, mert most jobb volt a vetélytárs.

limperatore
persze nekünk 😊