Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
pedig amugy szép gól volt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasCar16
megsem lepõdök 😄

#acm

jaja, nem is mondtam, hogy nem jogos

Count Adyn
nem elég?😄 Elég egyértelmûen kézzel vette át ibra, biro sporttárs benézte, megesik <#puszis>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

jajj de imádom, hogy lecsaptok az ilyenekre mint a vércsék 😄

még jó, hogy csak ezzel tudtok támadni 😛

Count Adyn
Na megvan az idei elsõ kamu inter gól?😄DD

Count Adyn
ámenxD

gabber_saviola
Én már akkor boldog vagyok, ha láthatom Õket. Nekem Õk testesítik meg a foci iránti imádatomat. Lehetnek gyengék, lehetnek erõsek...nekem Õket dobta ki a gép.

Második félidõben mikor rákapcsoltunk, majdnem elsírtam magam a boldogságtól. 😊

Nincs semmi baj, Zampapapa meghozza Fredet, aztán elindulunk felfelé.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Count Adyn
😊 Második félidõben már látszott valami játékkedv, de az elsõbe nagyon nem voltak képben

gabber_saviola
ez van sajnálom ha valaki másra számított, ez az én csapatom. <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
aszittem h fél 7kor kezdõdik a meccs, odakapcsoltam akkor kapta a Palermo a 2.-at, jól nyomják a hazaiak

#acm

Count Adyn
Gabber ez igy megy tovább, csunya vége lesz😄

limperatore
ezt most lascar hangoztatja folyamatosan 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
és mi is lettünk 😄DDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
jajj matyi 😄DDddd

#acm

gabber_saviola
<#vigyor1>

9csöves9
dehogynem akkor is nagy volt a hangja.csak akkor az volt a sláger évekig hogy: "most tuti mi leszünk a bajnokok meg a béelgyõztesek"

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
"Az idõ megszépíti az emlékeket"

hát ez nálad nem igazán akar mûködni 😄dddd

limperatore
én már nemtom mi volt 4 éve xDDDD

LasCar16
😄DDDd

#acm

gabber_saviola
most kiélvezi a lehetõséget. emlékszem, mikor a Júvének ment jól, a hangját sem hallottam :dddddd

LasCar16
ja reálisan, úgyis minden a pályákon dõl el, verheted a melled az ilyen cikkektõl 😄

#acm

limperatore
de egész olaszország az Interre figyel 😄

gercse
a palermó meccs elõbb lesz...

limperatore
nah itt a mai felállás

limperatore
nem, csak reálisan látja a dolgokat

LasCar16
azé örülsz matyi mer Inter drukker a cikkíró? 😄

#acm

limperatore

<#worship><#worship><#worship>

FORZA INTER!

Yulcsa
<#worship><#worship><#worship>

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

limperatore
nah akkor sok Inter gyõzelmet láthattok élõbe <#eplus2>

gabber_saviola
HIVATALOS: MEGSZÜLETETT A MEGÁLLAPODÁS , EZT ERÕSÍTETTE MEG A RAI!!!!!!!!!!!!!!! LESZNEK MECCSEK IGEN!

Rai: "Raggiunto accordo con Lega"
L’accordo tra Lega e Rai è stato finalmente raggiunto. A renderlo noto, l’azienda di viale Mazzini. "Il presidente della Lega Nazionale Professionisti On. Antonio Matarrese e il presidente del Consiglio di Amministrazione della Rai Claudio Petruccioli - spiega la nota della tv di Stato - si sono incontrati oggi alle ore 16 presso la sede della Rai in Viale Mazzini 14. Sulla base degli esiti risultanti dal lungo e approfondito confronto in sede tecnico-amministrativa hanno raggiunto un accordo sui diritti audiovisivi in chiaro relativi ai campionati 2008/2009 e 2009/2010. L’accordo prevede per la Rai la disponibilita’ degli highlights della Serie A nella fascia pomeridiana e, in forma non esclusiva, in quella serale; degli highlights della Serie B e dei diritti radiofonici. La Rai versera’ alla Lega 27.500.000 euro per il primo anno e 28.000.000 di euro per il secondo".

HIVATALOS: MEGSZÜLETETT A MEGÁLLAPODÁS , EZT ERÕSÍTETTE MEG A RAI!!!!!!!!!!!!!!! LESZNEK MECCSEK IGEN!

fsgh
én is olvasom a blogot... ezen a beszóláson még én is elmosolyodtam😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

😄DDDDDDdddddddddd

gabber_saviola
"hiszen már az olaszok (és az Inter) is" t@karodj 😄sdasdasdaasdsad

nagyon jó bemutató lett 😊

9csöves9
http://nst.blog.hu/2008/08/28/focibohockodas_helyett_indul_a_serie_a

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
*Tadzsikisztán <#vigyor1>

taddzsikisztánba -.-

gabber_saviola
ezért imádom én az Olasz focit....hol van ilyen máshol? 😄ddddddd

jolvan akkor baxátok meg, az a biztos ha mindenki leül szépen a tv elé és vagy lesz meccs vagy, nem 😄

gabber_saviola
Antonio Matarrese (a liga elnöke) tagadja, hogy megállapodás született volna!!!!!!!!

Diritti tv: Matarrese smentisce accordo
Il presidente Antonio Matarrese ha ’’smentito che sia stato trovato un accordo con la Rai’’. Le trattative dovrebbero essere ad una svolta ma, secondo ambienti vicini alla Lega, mancherebbe ancora la parte che riguarda Mediaset, quindi la condivisione tra la tv pubblica e il gruppo commerciale del Biscione per quanto riguarda la seconda serata che, secondo l’ipotesi piu’ accreditata, sarebbe condivisa tra ’Domenica sportiva’ e ’Controcampo’.

Antonio Matarrese (a liga elnöke) tagadja, hogy megállapodás született volna!!!!!!!!

LasCar16
😄Dd

#acm

gabber_saviola
haggyadmármagad -.-

LasCar16
akkor gabber cavarsela bene <#vigyor1>

#acm

gabber_saviola
jólvan Laszkár nem szivatlak, igaz amit írtam 😄

jó a háznál a öregkecimodáj a friss híreivel 😛

LasCar16
vendetta lesz még a végén gabber :} kicsit más értelemben 😛

#acm

gabber_saviola
és most el is hittétek? 😄ddd

LasCar16
Serie-A hiányom van<#idiota>

#acm

fsgh
na azért😊 2hónap pangás után Inter meccset AKAROK látni😊) (meg persze menézem az összes többit is😛)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

<#worship><#worship><#worship><#worship>