Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Di Natale duplájával végül 2-1 lett, nehéz meccs lehetett, a 90 percben lõtte gyõztes gólt.

Yo, Bitch!

McFrost
1-1

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
21' Cyprus <0 - 1> Italy
8' <0 - 1> A.D. Natale

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
most már van 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
ja meg legtöbb argentinnak olasz felmenõi vannak vagy spanyol

Yo, Bitch!

9csöves9
nem azért.argentínok latinok,hasonló habitus stb.

argentín játszott már korábban is olasz válogatottban,nem is akárhogy ezért könnyebb elfogadni Camoranesit pl.

viszont néger nem volt

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
azért más mert korábban is játszottak már ?? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
nem is látszik a feje😄

egy argentín azért teljesen más,pláne hogy a korábbi legendás válogatottakban is játszottak már oriundok

mindegy,remélem lõ 1000 gólt

fsgh
Tény hogy kilóg a sorból😊 De ha már megtûrtök egy Argentínt is a keretben akkor ne õ legyen már a baj😉

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
uhh, kicsit megijedtem, lécci 😄ddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
😄DDDDD

fsgh

limperatore
inkább örülj neki hogy ilyen tehetséges

más kedvencét nem fikázzuk -.-

9csöves9
akárhogy nézek rá,mindig csak egy majmot látok😄

gabber_saviola
nézz úgy rá, hogy Palermóban született 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
az engem nem érdekel.épp itt lenne már az ideje hogy végre válogatott legyen valaki a bajnokcsapatból

limperatore
miért mi a baj hogy Interes? xD

gercse
😄D

9csöves9
kell egy kis idõ mire megbáratkozok ezzel a kölökkel.a cigány Liveránival meg Ferrarival könnyû volt mert tudtam hogy nem fognak sok sót megenni😊

gabber_saviola
szép volt

gabber_saviola
az est meccsre kezdõk:

Cipro-Italia: Le probabili formazioni
Queste le probabili formazioni di Cipro-Italia, partita valida per il Gruppo 8 delle qualificazione ai Mondiali 2010.
CIPRO (4-4-2): 1 Georgallides, 2 Okkarides, 5 Christou, 6 Nicolau, 3 Charalambous, 7 Charalambides, 8 Makridis, 10 Aloneftis, 8 Pavlou, 9 Michael, 11 Konstantinou.
A disposizione 12 Morfis, 13 A. Konstantinou, 14 Lambrou, 15 Garpozis, 17 Ilia, 18 Marangos.
All.: Anastasiadis.
ITALIA (4-3-3): 1 Buffon, 2 Zambrotta, 5 Cannavaro, 6 Gamberini, 3 Grosso, 8 Camoranesi, 10 Pirlo, 4 De Rossi, 7 Di Natale, 9 Toni, 18 Gilardino.
A disposizione 12 De Sanctis, 13 Barzagli, 14 Cassetti, 15 Gattuso, 16 Aquilani, 17 Del Piero, 11 Iaquinta.
All.: Lippi.
ARBITRO: Vink (Ola).

LasCar16
na a díszolaszunk beköszönt😛

#acm

limperatore

gabber_saviola
ITALIA: Consigli; Motta, Andreolli, Bocchetti, Criscito; Dessena, Cigarini (24'st Morosini), Marchisio (48'st de Ceglie); Giovinco, Osvaldo (31'st Lanzafame); Balotelli. Allenatore: Casiraghi

GRECIA: Kasmeridis; Maniatis, Slontis, Tripotseris, Ioannidis; Balafas, Dimoutsos (31'st Papadopoulos), Rika; IMarinos, Petropoulos (19'st Mitroglou), Christodoulopoulos (37'st Pavlis). Allenatore: Nioplias.

ARBITRO: Neves Moreira De Sousa (Portogallo)

MARCATORI: 34'pt Balotelli, 9'st Christodoulopoulos

AMMONITI: Tripotseris, Maniatis, Siontis, Balafas, Osvaldo e Andreolli

ForzaInter
linnk görögök elleni u21-es meccsre, 1-1 eddig, Balotelli szerezte gólt.

Yo, Bitch!

Zsolti9014

Vizsgálatot indít a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a 2006-os világbajnokság négy állítólagos bundamérkõzésének ügyében.

Megbundázták a 2006-os vébé meccseit?
A botrányt Declan Hill kanadai író robbantotta ki, aki szerint egy ghánai sportvezetõ kapcsolatai révén "eladta" a válogatott Brazília ellen 3-0-ra elvesztett nyolcaddöntõjét az ázsiai fogadómaffiának. A szerzõ az ottani fogadási csalásokat feltáró, Biztos gyõzelmek címû könyvében kifejtette, hogy az alvilág vezetõi legalább kétgólos ghánai vereségre tettek fel nagy összegeket. Ugyanez vonatkozott az olasz-ghánai (2-0), az angol-ecuadori (1-0) és az olasz-ukrán (3-0) derbire is.

"Tisztáznunk kell a helyzetet, hogy történt-e manipuláció. Ha igen, akkor sajnos meg van kötve a kezünk, onnantól ugyanis az állami hatóságok veszik át az ügyet" - jelentette ki Joseph Blatter FIFA-elnök. A 72 éves svájci sportdiplomata hozzátette: nem sokkolta az állítólagos csalás híre, mert "õt már semmi sem képes megrémiszteni a futballban".

A FIFA októberi, Zürichben sorra kerülõ tanácskozásán külön napirendi pontban foglalkozik az illegális fogadásokkal

Mert amúgy valószínû vazzek. Az olaszok pont ezen a két meccsen nõttek legegyértelmûbb módon ellenfelük fölé, ami egyáltalán nem bíróktól kapott fölény volt...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
király!
bár maga a mez nekem jobban tetszett a 06-os. a számozás is meg minden.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
uhh <#wow2>

hol kell kifizetni?

limperatore
zomg

Count Adyn
<#worship>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter

<#worship><#worship><#worship>

Yo, Bitch!

ForzaInter
FIFA: a jövõben különleges címert viselhet mezén a világbajnok
A jövõben különleges címert viselhet a világbajnoki címvédõ válogatott: a squadra azzurra tagjai kedden Covercianóban kapták meg a „FIFA világbajnoki emblémát” Sepp Blattertõl, a szervezet elnökétõl.
Az arany-fehér, a világbajnoki trófeát ábrázoló címer elõször a szeptember hatodikai, Ciprus elleni vb-selejtezõn jelenik meg az olasz válogatott mezén.

„Olaszország az elsõ csapat, amelyik megkapta ezt a megtiszteltetést, és ez rendkívüli büszkeséggel tölt el minket” – nyilatkozta Marcello Lippi, a squadra azzurra szövetségi kapitánya.

Yo, Bitch!

limperatore
meg olaszba szembe találkozna egy materazzival 1 év pihenõ kapásból 😄

9csöves9
tudna,de minek?pláne Robinhoért...ügyes gyerek meg minden,de még semmit nem tett le az "asztalra"

ForzaInter
hát spanyolba se, amugy ha akarna Inter,Milan kettõs tudna, még talán Juve is.

Yo, Bitch!

9csöves9
amúgy ennyit a premier líg és a serie a közti különbségrõl.Angliában egy nulla középcsapat igazol egy felhájpolt játékost 42 millióért,Itáliában egy nagy se engedhet meg magának ilyet

9csöves9
lófasz 500 huf,kötést raktam

limperatore
mennyit buktál?

gabber_saviola
ufficsálé: Messina megy a Serie D-be!

fogad velem valaki, hogy nekik nem lesz lezsírozva a visszajutás, mint ahogy a liláknak volt?

gabber_saviola
jó meccs volt, sajna a lilák idén erõsek 😞

remélem a tabella igy marad szezon végéig

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

9csöves9
fasza kis forduló volt,a Milan hozhatott volna nekem egy huszast.köszi

fsgh
FT Fiorentina 1 - 1 Juventus

Ez a nagyok fordulója volt úgy érzem:d

miki36
Nazionale, ecco i ventidue di Lippi

Portieri: Buffon (Juventus), Amelia (Palermo), De Sanctis (Galatasaray). Difensori: Barzagli (Wolfsburg), Cannavaro (Real Madrid), Cassetti (Roma), Dossena (Liverpool), Gamberini (Fiorentina), Grosso (Olympique Lione), Legrottaglie (Juventus), Zambrotta (Milan).
Centrocampisti: Aquilani (Roma), Camoranesi (Juventus), De Rossi (Roma), Gattuso (Milan), Palombo (Sampdoria), Pirlo (Milan).
Attaccanti: Del Piero (Juventus), Di Natale (Udinese), Gilardino (Fiorentina), Iaquinta (Juventus), Toni (Bayern Monaco)

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

limperatore
fio jol bekezdett 😄

látom a spanod lõtt 2 gólt már is :o

majd lesz ágybaszarás mikor meglátjátok az idei Lazio-erõt 😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

látom nagyon tûz a nap arrafelé 😄DDdddd

gabber_saviola
😄asassdasdasd