Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a 08\09-es bajnok nyert és vezeti is a tabellát (H) 😛

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

szép a banner 😊 <#eljen>

ha ti jó és meggyõzõ játékkal kikaptok a Bologna-tól hazai pályán, míg mi a sztetek erõtlen játékkal xelünk idegenben a Samp ellen, akkor ez nem nekünk a rossz úgy érzem 😄

gabber_saviola
szegények 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
és még aszondják h a Premiership a legjobb bajnokság 😄DDd

#acm

gabber_saviola
ilyen eredmények mellett, már nem is annyira fáj a tegnapi zakónk 😄ddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
oké, most akkor szorítsunk a fionak együtt 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
amíg nálunk a mutatott játék meggyõzõ volt addig nálatok nem, ebbõl a meccsbõl ne induljatok ki, szerintem jól játszottunk ilyen a foci, eldönthettük volna lehet örülni egy kicsit, úgy ahogy mi tettük tegnap, sokkal több van a csapatban és ez engem csak optimistává tesz, na megyek matyi msnre ASD

#acm

limperatore
jó hagyjad már, csak félnek 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
x-elt a bajnok, x-elt a roma, kikaptt a milan, remélem este x-el a juve is

és akkor minden rendben 😊

Yulcsa
igen, hazai pálya nekünk nem hazai pálya sajnos :S

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

limperatore
lascar megkérlek hogy röhögj ki
köszönöm

limperatore
Roma ellen meg volt erõ ^^

nono84
Viszont a Samp és a Bologna is nagyon jól játszott/játszik. Interben nem éreztem az erõt a végére a Milánban benne van, de a tavalyi formájukat hozzák. Nem hittem volna hogy ezt mondom, de jót tett Ronaldinhó a Milannak. Este remélem üti a Juve a Fiót.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

limperatore
lascar msn-n

<Steff... otra noche(H) > ||||| cold green stuff!!!     üzenete:
szevasz maki meccs után kiröhöglekHHH

limperatore
MEKKORA GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

fsgh
Inter Samp ellen idegenben játszott míg a Milan a Bologna ellen Hazai pályán. Úgy érzem van különbség.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nono84
Eddig a Milan 1000x meggyõzõbb mint az Inter.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

limperatore
nah roma is x-el jolvan helyes helyes 😄

limperatore
majd kivájó lõ még nektek gólt
dinho kb egy áltagos szintet hoz -.-

LasCar16
na jól nézzétek a 2. félidõt mer fordítunk, Dinnyó eddig jól osztogat, pár cselt és beindulást is szívesen látnék 😛

#acm

gabber_saviola
😄dddddd

Count Adyn
ámen^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
sztem nyerni fogtok 1:0-ra ahogy ismerem a juvet 😄 csak mar nincs penzem megtenni mert a realon van minden

Count Adyn
Még örülök, para majd késõbb jön😄D Remélem azért egy x összejön este😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
te ne örülj he, mert lehet ti is kaptok este 😄
vicces lenne ha így indulna a bajnokság amugy botlana mindegyik nagy csapat 😄

fsgh
Na mostantól jó meccs lesz😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Count Adyn
Vezet a Bologna!😄D

limperatore
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
di vaio

gabber_saviola
ATALANTA-SIENA

ATALANTA (4-4-1-1): F. Coppola; Garics, Talamonti, T. Manfredini, Bellini; Ferreira Pinto, Cigarini, Guarente, Padoin; Doni; Floccari.
Allenatore: Del Neri

SIENA (4-3-1-2): Curci; Rossettini, Ficagna, Portanova, A. Rossi; Vergassola, Codrea, Galloppa; Kharja; Calaiò, Maccarone.
Allenatore: Giampaolo

CAGLIARI-LAZIO

CAGLIARI (4-3-2-1): Marchetti; F. Pisano, Lopez, Canini, Agostini; Biondini, D. Conti, Parola; Cossu, Jeda; Larrivey.
Allenatore: Allegri

LAZIO (4-4-2): Carrizo; Lichtsteiner, Siviglia, Rozehnal, Kolarov; Brocchi, Ledesma, Matuzalem, Mauri; Pandev, Zarate.
Allenatore: Delio Rossi

CATANIA-GENOA

CATANIA (4-3-3): Bizzarri; Silvestri, Terlizzi, Stovini, Sabato; Biagianti, P. Ledesma, Gia. Tedesco; Mascara, Paolucci, Martinez.
Allenatore: Zenga

GENOA (3-4-3): Rubinho; Potenza, Ferrari, Criscito; M. Rossi, Vanden Borre, Juric, Modesto; Palladino, R. Olivera, Gasbarroni.
Allenatore: Gasperini

CHIEVO-REGGINA

CHIEVO (4-3-3): Squizzi; Malagò, Mandelli, Cesar, Mantovani; Bentivoglio, Italiano, Marcolini; Luciano, Pellissier, Iunco.
Allenatore: Iachini

REGGINA (4-4-2): Campagnolo; Lanzaro, Valdez, Cirillo, Aronica; Vigiani, Barreto, Tognozzi, Hallfredsson; Corradi, Ceravolo.
Allenatore: Orlandi

FIORENTINA-JUVENTUS

FIORENTINA (4-3-3): Frey; Zauri, Gamberini, Dainelli, Vargas; Kuzmanovic, Felipe Melo, Donadel; Santana, Gilardino, Osvaldo.
Allenatore: Prandelli

JUVENTUS (4-4-2): Buffon; Grygera, Legrottaglie, Mellberg, Molinaro; Camoranesi, Marchisio, Poulsen, Nedved; Amauri, Del Piero.
Allenatore: Ranieri

MILAN-BOLOGNA

MILAN (4-3-2-1): Abbiati; Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Ronaldinho; F. Inzaghi.
Allenatore: Ancelotti

BOLOGNA (4-2-3-1): Antonioli; C. Zenoni, Terzi, Moras, Bombardini; Mingazzini, Volpi; Adailton, C. Amoroso, Valiani; Di Vaio.
Allenatore: Arrigoni

ROMA-NAPOLI

ROMA (4-2-3-1): Doni; Cassetti, Mexes, Juan, Riise; De Rossi, Pizarro; Cicinho, Aquilani, J. Baptista; Vucinic.
Allenatore: Spalletti

NAPOLI (3-5-2): Iezzo; Santacroce, P. Cannavaro, Contini; Maggio, Blasi, Gargano, Hamsik, Vitale; Lavezzi, Denis.
Allenatore: Reja

TORINO-LECCE

TORINO (4-3-2-1): Sereni; Diana, Di Loreto, Pratali, Rubin; P. Zanetti, Corini, Saumel; Rosina, Amoruso: R. Bianchi.
Allenatore: De Biasi

LECCE (4-4-2): Benussi; Angelo, Diamoutene, Esposito, Giuliatto; Feltscher, Giacomazzi, Caserta, Ariatti; Cacia, Tiribocchi.
Allenatore: Beretta

pppfff :S

limperatore
jah inco elõtt 😄

igen? 😄 inkóba? 😄

limperatore
fú ne is mond 😄 úgy megfejeltek éjjel még mindig szédülök 😄

LasCar16
matyi máskor jobb lenne ha teleportra innád magad :dd

#acm

limperatore
hoppá <#vigyor5>

sok volt az alkohol 😄

Count Adyn
😄DD<#idiota>

limperatore
ez annyira volt jó hogy nmost úgy érzitek hogy van wegy kis remény de hát tudjuk h nincs 😄AS na jo keci réstzeg vagyok még mindig majd ohlnap írioj vmitD

Yulcsa
de akkor Giovinco is minimum 2-t 😛

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

<#banplz>

FORZA INTER!

Count Adyn
Holnap ronaldinnyó majd ollóz egy öngólt azt jó😄ASD

LasCar16
Imikém hagyjuk a múltat 😄D, remélem holnap ikszel a Juve, mi meg hozzuk a kötelezõt, bár azé bennem van egy kis egészséges izgalom 😄D

#acm

fsgh
Na akkor minden Milánosnak meg Juvésnak 1bünti pont mer sz@r kedvem van😛

Jelzem tavaly is ennyit játszottunk itt és bajnokok lettünk😊

hát tény, hogy nektek sem lesz 1szerû dolgotok 😄

LasCar16
Zsozé aszonta h tanulni jött Itáliába, ma meg is tanulta azt h a vezetés megszerzése után nem szabad ennyire visszaállni<#idiota> csak így tovább 😄

#acm

Count Adyn
Az Inter örülhet igencsak az 1 pontnak. Kurva kevés lesz ez igy, ha kamugóllal is csak x re jók😛😄D

Jó dolog csúfolódni, de nagyon fosok holnapi fio elleni meccstõl😄D

gabber_saviola
😄ddd

LasCar16
bazzeg Cassano :Ssss

#acm

LasCar16
na csak odakellett ülnöm és gól 1-1 😄D

#acm

nono84
😄