13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • limperatore
    hát első félidő nulla volt az tény, de 2.ban jobbak voltunk

de nem kaptunk gólt, így ha rúgunk egyet akkor nekik már 2-t kell
  • gabber_saviola
    Te csak mondj semmit, amit az Inter tegnap mutatott....hát kudarc :D
  • 9csöves9
    az hogy hazai pályán semmilyen előnyt nem szereztetek?

szerintem szarok voltatok,pedig a ti továbbjutásotoknak örülnék
  • limperatore
    de ha nem vennétek észre a 0:0 nekünk kedvez nem az mu-nak ;)
  • limperatore
    jaja mert semmit nem fog ellőni :P
  • Count Adyn
    Hát Del Piero nem a bal lábát fogja ellőni a jobbal, mint egyes kézilabdások:D
  • limperatore
    bfff :D:D:D:D:D:D:D:D:
  • gabber_saviola
    már csak a Juvéban bízom, remélem Ők megmutatják Európának, mi is az az Olaszfoci.
  • LasCar16
    nyújjatok magatokhoz :ASD:ASD:AS

ellenpélda is sok van, na most ettől nehogymár zsozé legyen a császár..ASD:AS
  • ForzaInter
    :DD
  • limperatore
    Mourinho kiosztotta Ancelottit
    Feb. 24. 10:09 -MILANO-
    José Mourinho a tegnapi sajtótájékoztatón igen magabiztosan nyitott. ”Az Old Traffordon fogjuk kivívni a továbbjutást!” Majd így folytatta. ”Nyugodt vagyok és optimista mert az Inter igen jó állapotban érkezett meg ez elé a párharc elé. A múltat, a korábbi kieséseket és kudarcokat félre kell tenni mert ez a továbbjutás a pályán fog eldőlni és nem az almanachokban. Az hogy Fergusson csapata ellen készülhettünk fel végig nagyon motivált, mivel ő egy legenda még én csak azok közé a szerencsés edzők közé tartozok akik nyertek valami fontos dolgot. De hogyha azzal foglalkoznánk a másik eredményeit és győzelmi sorozatait néznénk akkor nem edzők lennénk hanem nyugdíjasok.”
    Ezután kicsit elkanyarodott a beszélgetés ugyanis szóba került Ancelotti aki szerint Mourinho volt az egyetlen ember aki a derbyn szabályosnak látta Adriano gólját. A válasz nem késett a portugál részéről. ”Az egyetlen ember aki úgy tekintett arra a gólra mintha egy ajándék lett volna az Inter számára az csak ő volt. Ancelotti egy nagyszerű edző, mert csak egy nagyszerű edző képes arra hogy a szavakkal játszadozzon és az emberek érzelmére hasson így vezetve meg őket. Ennek az ellenkezőjét akkor tudná bizonyítani ha egyszer is beszélne arról hogy miképpen nyerték meg az első derbyt és hogy Kaká mekkora lesen is állt a góljuknál. Még szerencse hogy Allegri egy nyugodtabb ember, mert ha nem így lenne akkor most másról is hetekig beszélhetnénk. Viszont ha neki is olyan nagy szája lenne mint nekem és Carlonak akkor biztosan megkérdezte volna, hogy Seedorf győztes gólja előtt nem szabálytalankodott-e véletlenül Inzaghi... Mivel egy ilyen szabálytalanság ami a bírót megtéveszti és a meccset befolyásolja három meccses eltiltással büntetendő, ezt már Adriano óta tudjuk mi is… De akkor még nem beszéltünk arról hogy a derbyn Ambrosini miért nem kapott piros lapot, mert ha ez megtörténik akkor három vagy négy null ide a 2-1 vagy éppenséggel a majdnem 2-2 helyett. Ez bizonyítja azt hogy Carlo egy szerencsés edző, ismétlem szerencsés és győztes edző. Félre értés ne essék én is szerencsés vagyok mivel sok mindent megnyertem, ezzel nem minősíteni akartam őt csak elmondtam a tényeket.”
    A kis intermezzo után aztán visszaterelődött a szó a Bajnokok Ligájára, pontosabban Alex Fergussonra aki a Gazzettában igen elismerően szólt Mourinhoról, bizonyos képességeiről pedig irigységgel beszélt az angolok edzője, sőt a végén elmondta hogy a portugált mumusának tartja. ”Jaj ne… Alexnek elég nagy az önbizalma és megvan a bizodalma a saját csapata irányába is. Ebben pedig teljes mértékben igaza is van mivel a csapata csak úgy hemzseg a jobbnál jobb játékosoktól. Ismerem jól Fergussont és tudom róla hogy milyen domináns játékot vár a csapatától az Old Traffordon ahova általában a többi angol csapat feltett kézzel érkezik. Más viszont a helyzet idegenben mert akkor meg kell változtatnia a szisztémát. Az Inter viszont ugyanabban a szellemben játszik a San Siroban és idegenben is és ez így lesz ma is. A kulcs hogy nem hagyhatjuk egy az egyben elmenni a Manchester szélsőit, ha ezt elérjük nyert ügyünk van.”
    A végén mikor a kezdőcsapatról kérdezték egyedül csak a középső védők kilétét nem árulta el, igaz a többit azt amúgy is mindenki fejből fújja már…

• szucsy89
    -.-'
  • LasCar16
    Gilardinot*
  • LasCar16
    Adrianonak 3 meccs eltiltás kb, ilardinot is detto ilyenért tiltották el
  • limperatore
    de nemtom honnan gondoltátok egyáltalán hogy nyerhet a milan?:D
  • fsgh
    az meglett:D
  • Count Adyn
    Ja igaz jön Burdisso
  • gabber_saviola
    95. ben már a Milan vezet :P
  • Count Adyn
    95. ik percbe egy kamutizivel 2-2! :D
  • gabber_saviola
    :Dddd

nyald már meg lécci :P
  • Csesza
    hallod mi lenne ha befognád :D
  • gabber_saviola
    na akkor innen lesz izgi :)

2-1
  • gabber_saviola
    ha most találna a Milan egy gólt, azt mondom még bármi lehet.
  • LasCar16
    stabilabb kpályás védekezés ha már a bekkjeink ennyit hibáznak... X még lehet, 70. percig kiderül
  • Yulcsa
    a védőket leszámítva nem látom vészesnek a helyzetet
    Pato-Ronnie-Seedorf rendben van, Pirlo-Becks +a védők azok, akiknek kicsit fel kéne pörögni
  • gabber_saviola
    jó, az más kérdés :Dddd
  • gabber_saviola
    nagyon bíztam benne, hogy elkapják ma az Intert, de ilyen játékkal ez esélytelen. :(
  • Csesza
    Rémgyenge ez a Milan. :(
  • Nuno88
    Miért a Milan nem?
    nevetséges...
  • Yulcsa
    akarod mondani a bíró :)
  • gabber_saviola
    Rémgyenge ma ez a Milan. :(
  • 9csöves9
    remélem ettől helyrejön az agya ennek az idiótának:D

grande kolarov
  • gabber_saviola
    :Dddd
  • Count Adyn
    Lol:D
  • Palinko
    ez egy barátságos mérkőzés volt kábé annyira is vették komolyan
  • Zsolti9014
    most néztem: Grosso nem volt lesen!
  • LasCar16
    tisztelem az öreget meg minden de ennél jobb kezdőt állíthatott volna ki, 2. félidőben azért már jobban tetszett a játék
  • Zsolti9014
    Lippit ne hülyézzük le, pls, thx.

Viszont ilyen gólokat egy olasz válogatottnak nem illik kapni!
  • bmate17
    tonetto grosso molinaro zaccardo zauri pasqual dossena
    most ezek közül, egyértelmü h grosso...mert most per pil más nem jut eszembe arra a posztra akit válogatott szintünek lehet nevezni...na jo válogatott szint kicsit erös:P
    de am az olaszok ugyan igy vannak a középpálya bal oladalán is
  • limperatore
    az ki? :D