Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Olaszország:
"Mi vagyunk a legjobbak, és nyerni fogunk" - idézi José Mourinhót a La Gazzetta dello Sport. A portugál tréner bízik a Quaresma-Ibrahimovic támadópárosban, ráadásul a gárda védõi is egyre jobb erõben vannak, hátul a Cordoba-Materazzi páros szûri majd a Catania támadásait ma este. A lap kitér arra is, hogy Totti és Mexes nélkül a Romának nagyon nehéz dolga lesz a Palermo otthonában és könnyen lehet, hogy a fõvárosiak újabb pontvesztéssel folytatják a bajnokságot. A Corriere is foglalkozik Jos Mourinhóval, és úgy véli, a portugál szándékosan provokálja az ellenfelet azzal, hogy kijelentette: egy közepes Inter is legyõzi a Cataniát.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ecco la lista completa dei 27 tecnici esonerati da Zamparini (in parentesi i sostituti):
VENEZIA: 1988/89 Cerantola (Fabbri)
1989/90 Pasinato (Sabadini)
1991/92 Zaccheroni (Marchesi)
1991/92 Marchesi (Zaccheroni)
1992/93 Zaccheroni (Maroso)
1992/93 Maroso (Zaccheroni)
1994/95 Ventura (Maifredi)
1994/95 Maifredi (Geretto)
1994/95 Geretto (Ventura)
1994/95 Ventura (Rossi e Geretto)
1995/96 Marchioro (Bellotto)
1996/97 Bellotto (De Vecchi e Fontana)
1996/97 De Vecchi e Fontana (Bellotto)
1998/99 Novellino
1999/00 Spalletti (Materazzi)
1999/00 Materazzi (Spalletti)
1999/00 Spalletti (Oddo)
2001/02 Prandelli (Buso)
2001/02 Buso (Magni)
PALERMO: 2002/03 Glerean (Arrigoni)
2002/03 Arrigoni (Sonetti)
2003/04 Baldini (Guidolin)
2005/06 Del Neri (Papadopulo)
2006/07 Guidolin (Gobbo e Pergolizzi)
2007/08 Colantuono (Guidolin)
2007/08 Guidolin (Colantuono)
2008/09 Colantuono (Ballardini)
😄DD
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
numero otto a beszt amúgy.akarom mondani a migliore😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
GEORGIA (4-5-1): 1 Loria; 2 Lobjanidze, 5 Kaladze, 6 Salukvadze, 3 Shashiashvili; 7 Kenia, 8 Odikadze, 10 Menteshashvili, 4 Kobiashvili, 11 Iashvili;9 Aleksidze. A disp.: 12 Makaridze, 13 Asatiani, 14 Khmaldze, 15 Kvirkvelia, 16 Siradze, 17 Mujiri, 18 Mchedlidze. All. Cuper.
Roberto Mancini az elmúlt két évben bajnoki címet szerzett az Inter vezetõedzõjeként, és ugyan most munkanélküli, átvehette az elmúlt idény legjobb edzõjének járó Maestrelli díjat. A szakember elõször természetesen megköszönte az egyéni elismerést a zsûrinek, illetve korábbi csapatának is, majd a továbbiakban vállalkozott arra, hogy jósoljon a most kezdõdött idény végeredményére.
„Ez a díj nagy megtiszteltetés számomra, mert egy csodálatos emberrõl és egy kiváló edzõrõl van elnevezve, Tommaso Maestrellirõl. Mint korábbi Lazio játékos és edzõ nagyon boldog vagyok, hogy megkaphattam a díjat. Nyugodtan elmondhatom, hogy Maestrelli képes volt olyan idõszakokban nyerni a Lazióval, amikor a Juventus, a Milan vagy a Torino volt a nyerõ. Rómában minden nagyon nehéz volt, de neki sikerült. Különleges ember volt” - emlékezett meg a már több mint 30 éve elhunyt Maestrellirõl Mancini, aki fölhívta a figyelmet arra is, hogy a csapata nélkül aligha kapta volna meg a címet.
„Az érdem a játékosaimé is. Az, hogy én itt lehetek ma este, az annak köszönhetõ, hogy õk segítettek nekem a zsûri elõtt a megválasztásomban.”
A tréner a jövõjével kapcsolatban nem tudott konkrétumokat mondani az érdeklõdõ újságíróknak, egyelõre nincs a tervei között, hogy visszatérjen egy másik csapat kispadjára, miután a nyár elõtt kirúgták az Intertõl. „Egyelõre várok a lehetõségre, mivel nincs olyan lehetõség elõttem a közeli jövõben, amit érdemes lenne megragadnom.”
A bajnoki címre tett jóslatában azért még korábbi csapata felé húzott az edzõ szíve, de az esélyesek közé sorolta a Milant és a Juventust is a végsõ gyõzelemért folytatandó küzdelemben. „Az Inter eddig is erõs volt, most még inkább annak tûnik, úgyhogy mindenképpen õk a favoritok a Scudetto megszerzésére. Mögöttük jöhet a Milan és a Juventus, de jó lesz a Fiorentina, a Roma és a Napoli is” - mérlegelte a helyzetet Mancio.
Colantuononak és Guidolinnak kellett volna nyernie😄
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Az Inter nyáron menesztett vezetõedzõjét választották az elmúlt szezon legjobbjának, a jelenleg munkanélküli tréner a Maestrelli-trófeát vehette át.
Roberto Mancini az elmúlt év legjobb edzõje, az Interrel zsinórban harmadik bajnoki címét nyerõ szakember a huszonkilencedik díjazott tréner. A trófeát a Reggina, a Foggia és a Lazio egykori legendás vezetõedzõjérõl, Tommaso Maestrellirõl nevezték el, aki 1976-ban hunyt el.
- Nagyon nagy öröm számomra ez a díj, különösen azért, mert egy fantasztikus edzõrõl kapta a nevét. Mint egykori Lazio-tréner, még különösebb jelentõsége van számomra a Maestrelli nevével ellátott trófeának – mondta Mancini, miután megkapta az elismerést.
igen szótáram is van Laszkár, bármennyire is meglepõ :-)
szótár szerint is helyet jelent
Gennato Gattuso különös balesetet szenvedett. A Milan és az olasz labdarúgó-válogatott játékosa a vasárnapi gyakorlás során beesett a pálya szélén lévõ kispad gödrébe.
Gattuso bal karja és csuklója ripityára tört, így kihagyja a Grúzia elleni, szerdai világbajnoki selejtezõ mérkõzést, és valószínûleg csak egy hónap múlva térhet vissza a pályára.
Marcello Lippi szövetségi kapitány sérülés miatt nem számíthat Alessandro Gamberinire és Fabio Grossóra sem.
REAL MADRID
Yo, Bitch!
tegnap magyar meccs után megnéztem a másodikfélidõt,pont elkaptam az összefoglalót is.ha nem Gigi véd akkor köbö 4 gólos különbség lett volna a reális ciprusnak.Di Natale második gólja odabaszós volt
Udinében Di Natale ennyit keres csak? 😮
#acm
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Inter 120 mln (giocatore più pagato: Ibrahimovic 11 mln)
Milan 120 mln (giocatore più pagato: Kaka 9 mln)
Juventus 115 mln (giocatore più pagato: Buffon 5,5 mln)
Roma 65 mln (giocatore più pagato: Totti 5,5 mln)
Fiorentina 37 mln (giocatori più pagati: Mutu, Gilardino e Frey 2 mln)
Genoa 35 mln (giocatore più pagato: Milito 2,5 mln)
Napoli 29 mln (giocatori più pagati: Hamsik, Lavezzi e Zalayeta 1 mln)
Palermo 28 mln (giocatori più pagati: Liverani e Miccoli 1,2 mln)
Lazio 27 mln (giocatore più pagato: Rocchi 1,3 mln)
Torino 25 mln (giocatore più pagato: Bianchi 1,3 mln)
Cagliari 20 mln (giocatore più pagato: Conti 650mila)
Catania 20 mln (giocatore più pagato: 620mila)
Sampdoria 20 mln (giocatore più pagato: Cassano 2,6 mln)
Bologna 19 mln (giocatore più pagato: Di Vaio 1)
Siena 18,5 mln (giocatore più pagato: Maccarone 800mila)
Lecce 18 mln (giocatori più pagati: Tiribocchi e Stendardo 550mila)
Chievo 14 mln (giocatore più pagato: Pellissier 620mila)
Udinese 14 mln (giocatore più pagato: Di Natale 900mila)
Atalanta 12,5 mln (giocatore più pagato: Doni 450mila)
Reggina 11,4 mln (giocatori più pagati: Brienza e Corrati 600mila)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!