Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
jó az aláírásod😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore

Olaszország:

"Mi vagyunk a legjobbak, és nyerni fogunk" - idézi José Mourinhót a La Gazzetta dello Sport. A portugál tréner bízik a Quaresma-Ibrahimovic támadópárosban, ráadásul a gárda védõi is egyre jobb erõben vannak, hátul a Cordoba-Materazzi páros szûri majd a Catania támadásait ma este. A lap kitér arra is, hogy Totti és Mexes nélkül a Romának nagyon nehéz dolga lesz a Palermo otthonában és könnyen lehet, hogy a fõvárosiak újabb pontvesztéssel folytatják a bajnokságot. A Corriere is foglalkozik Jos Mourinhóval, és úgy véli, a portugál szándékosan provokálja az ellenfelet azzal, hogy kijelentette: egy közepes Inter is legyõzi a Cataniát.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
zomg :ASDDAS:ASD:_DAS

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

miki36
Zamparini: 27 esoneri in 20 anni
Ecco la lista completa dei 27 tecnici esonerati da Zamparini (in parentesi i sostituti):
VENEZIA: 1988/89 Cerantola (Fabbri)
1989/90 Pasinato (Sabadini)
1991/92 Zaccheroni (Marchesi)
1991/92 Marchesi (Zaccheroni)
1992/93 Zaccheroni (Maroso)
1992/93 Maroso (Zaccheroni)
1994/95 Ventura (Maifredi)
1994/95 Maifredi (Geretto)
1994/95 Geretto (Ventura)
1994/95 Ventura (Rossi e Geretto)
1995/96 Marchioro (Bellotto)
1996/97 Bellotto (De Vecchi e Fontana)
1996/97 De Vecchi e Fontana (Bellotto)
1998/99 Novellino
1999/00 Spalletti (Materazzi)
1999/00 Materazzi (Spalletti)
1999/00 Spalletti (Oddo)
2001/02 Prandelli (Buso)
2001/02 Buso (Magni)
PALERMO: 2002/03 Glerean (Arrigoni)
2002/03 Arrigoni (Sonetti)
2003/04 Baldini (Guidolin)
2005/06 Del Neri (Papadopulo)
2006/07 Guidolin (Gobbo e Pergolizzi)
2007/08 Colantuono (Guidolin)
2007/08 Guidolin (Colantuono)
2008/09 Colantuono (Ballardini)

😄DD

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

gabber_saviola
:ASDsdadadaddasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
fú néha azthittem hogy szemöldök szépségverseny😄

numero otto a beszt amúgy.akarom mondani a migliore😄

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Christiansen
De Rossi<#taps>

és a Geráék is jól játszanak, remekül elvagyok<#hawaii>

Christiansen
Toni kezd😮Oo

Christiansen
Apa kezdõõõdik<#hawaii>

gabber_saviola
ITALIA (4-3-3): 1 Buffon; 2 Zambrotta, 4 Legrottaglie, 5 Cannavaro, 3 Dossena; 10 Pirlo, 6 De Rossi, 8 Aquilani; 7 Camoranesi, 18 Gilardino, 11 Di Natale. A disp.: 12 De Sanctis, 13 Barzagli, 14 Cassetti, 15 Palombo, 16 Iaquinta, 17 Del Piero, 9 Toni. All. Lippi.

GEORGIA (4-5-1): 1 Loria; 2 Lobjanidze, 5 Kaladze, 6 Salukvadze, 3 Shashiashvili; 7 Kenia, 8 Odikadze, 10 Menteshashvili, 4 Kobiashvili, 11 Iashvili;9 Aleksidze. A disp.: 12 Makaridze, 13 Asatiani, 14 Khmaldze, 15 Kvirkvelia, 16 Siradze, 17 Mujiri, 18 Mchedlidze. All. Cuper.

szucsy89
volt inter edzõként persze hogy az intert mondja de titkon tudja hogy a milan lesz a befutó<#ravasz1><#gonosz2><#hehe>
limperatore
Mancini az év edzõje • Inter, Milan, Juve befutót vár

Roberto Mancini az elmúlt két évben bajnoki címet szerzett az Inter vezetõedzõjeként, és ugyan most munkanélküli, átvehette az elmúlt idény legjobb edzõjének járó Maestrelli díjat. A szakember elõször természetesen megköszönte az egyéni elismerést a zsûrinek, illetve korábbi csapatának is, majd a továbbiakban vállalkozott arra, hogy jósoljon a most kezdõdött idény végeredményére.

„Ez a díj nagy megtiszteltetés számomra, mert egy csodálatos emberrõl és egy kiváló edzõrõl van elnevezve, Tommaso Maestrellirõl. Mint korábbi Lazio játékos és edzõ nagyon boldog vagyok, hogy megkaphattam a díjat. Nyugodtan elmondhatom, hogy Maestrelli képes volt olyan idõszakokban nyerni a Lazióval, amikor a Juventus, a Milan vagy a Torino volt a nyerõ. Rómában minden nagyon nehéz volt, de neki sikerült. Különleges ember volt” - emlékezett meg a már több mint 30 éve elhunyt Maestrellirõl Mancini, aki fölhívta a figyelmet arra is, hogy a csapata nélkül aligha kapta volna meg a címet.

„Az érdem a játékosaimé is. Az, hogy én itt lehetek ma este, az annak köszönhetõ, hogy õk segítettek nekem a zsûri elõtt a megválasztásomban.”

A tréner a jövõjével kapcsolatban nem tudott konkrétumokat mondani az érdeklõdõ újságíróknak, egyelõre nincs a tervei között, hogy visszatérjen egy másik csapat kispadjára, miután a nyár elõtt kirúgták az Intertõl. „Egyelõre várok a lehetõségre, mivel nincs olyan lehetõség elõttem a közeli jövõben, amit érdemes lenne megragadnom.”

A bajnoki címre tett jóslatában azért még korábbi csapata felé húzott az edzõ szíve, de az esélyesek közé sorolta a Milant és a Juventust is a végsõ gyõzelemért folytatandó küzdelemben. „Az Inter eddig is erõs volt, most még inkább annak tûnik, úgyhogy mindenképpen õk a favoritok a Scudetto megszerzésére. Mögöttük jöhet a Milan és a Juventus, de jó lesz a Fiorentina, a Roma és a Napoli is” - mérlegelte a helyzetet Mancio.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gabber_saviola
😄ASdadas

miki36
😄DDDDDDddddddddddddddd
Colantuononak és Guidolinnak kellett volna nyernie😄

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

gabber_saviola
az _ASDasdasd

Count Adyn
:SADASDDDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
<#worship> teljesen jogos volt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gabber_saviola
neeeeeeeeeee <#idiota>

limperatore
Mancini 2008 legjobb olasz edzõje

Az Inter nyáron menesztett vezetõedzõjét választották az elmúlt szezon legjobbjának, a jelenleg munkanélküli tréner a Maestrelli-trófeát vehette át.

Roberto Mancini az elmúlt év legjobb edzõje, az Interrel zsinórban harmadik bajnoki címét nyerõ szakember a huszonkilencedik díjazott tréner. A trófeát a Reggina, a Foggia és a Lazio egykori legendás vezetõedzõjérõl, Tommaso Maestrellirõl nevezték el, aki 1976-ban hunyt el.

- Nagyon nagy öröm számomra ez a díj, különösen azért, mert egy fantasztikus edzõrõl kapta a nevét. Mint egykori Lazio-tréner, még különösebb jelentõsége van számomra a Maestrelli nevével ellátott trófeának – mondta Mancini, miután megkapta az elismerést.

9csöves9
hmmm most így belegondolva,ez rohadtul kurvanagy kamu. a Juve nem fizet átlagban az összes játékosnak 4 millió euró felett😄

limperatore
lászkár inkább magyarul írj 😄

Zsolti9014
SZTAKI szerint:

posto: hely

de:
a posto: helyes, rendben van

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
jaj ne fárasszál már léccives :ASDASdsadasd

LasCar16
keress úgy rá h rendben. :-) 😄

#acm

gabber_saviola
gyk újra: "szótár szerint is helyet jelent"

igen szótáram is van Laszkár, bármennyire is meglepõ :-)

LasCar16
szar szótárad van gabber 😄

#acm

gabber_saviola
honnan szeded ezeket a szavakat Lászkár? 😄ddd
szótár szerint is helyet jelent

LasCar16
a posto -.-

#acm

gabber_saviola
gabber értett mindent.

LasCar16
gabber nem értetted az iróniát

#acm

gabber_saviola
négy!4

LasCar16
szal két hét múlva már semmi baja sem lesz 😄

#acm

gabber_saviola
<#idiota>

limperatore
a marha 😄

limperatore
mi még annyit se 😄D

gabber_saviola
Gattuso helyére behívta Antonioooooooooot! <#worship>

Gennato Gattuso különös balesetet szenvedett. A Milan és az olasz labdarúgó-válogatott játékosa a vasárnapi gyakorlás során beesett a pálya szélén lévõ kispad gödrébe.

Gattuso bal karja és csuklója ripityára tört, így kihagyja a Grúzia elleni, szerdai világbajnoki selejtezõ mérkõzést, és valószínûleg csak egy hónap múlva térhet vissza a pályára.

Marcello Lippi szövetségi kapitány sérülés miatt nem számíthat Alessandro Gamberinire és Fabio Grossóra sem.

REAL MADRID

ForzaInter
hát még ahogy kijátszották helyzetet, Gila sarkal aztán Camoranesi és végül Di Natale, sakkmatt volt😄

Yo, Bitch!

gabber_saviola
gondolom onnan lemaradt egy név 😛

9csöves9
szerintem õ most hosszabbított,tuti 1 milla felett van.Cataniánál miaz?mindenki ugyanannyit kap?😄

tegnap magyar meccs után megnéztem a másodikfélidõt,pont elkaptam az összefoglalót is.ha nem Gigi véd akkor köbö 4 gólos különbség lett volna a reális ciprusnak.Di Natale második gólja odabaszós volt

gabber_saviola
na egész jók vagyunk 😛
Udinében Di Natale ennyit keres csak? 😮

LasCar16
ja ABCben elõrébb vagytok de mindkét milánói klubnál 120 millió euró szerepel .A kvarezsmátok miatt egalizátatok .A

#acm

limperatore
szerencsére 😄

ForzaInter
az minket nem érdekel😄

Yo, Bitch!

Csacsi
Jah, meg a legkevesebb olasz játékos címet is vezeti 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

limperatore
itt is az Inter az elsõ, ennyi 😄

miki36
A Serie A játékosfizetési mutatói és a legjobban fizetett jétékosok...

Inter 120 mln (giocatore più pagato: Ibrahimovic 11 mln)
Milan 120 mln (giocatore più pagato: Kaka 9 mln)
Juventus 115 mln (giocatore più pagato: Buffon 5,5 mln)
Roma 65 mln (giocatore più pagato: Totti 5,5 mln)
Fiorentina 37 mln (giocatori più pagati: Mutu, Gilardino e Frey 2 mln)
Genoa 35 mln (giocatore più pagato: Milito 2,5 mln)
Napoli 29 mln (giocatori più pagati: Hamsik, Lavezzi e Zalayeta 1 mln)
Palermo 28 mln (giocatori più pagati: Liverani e Miccoli 1,2 mln)
Lazio 27 mln (giocatore più pagato: Rocchi 1,3 mln)
Torino 25 mln (giocatore più pagato: Bianchi 1,3 mln)
Cagliari 20 mln (giocatore più pagato: Conti 650mila)
Catania 20 mln (giocatore più pagato: 620mila)
Sampdoria 20 mln (giocatore più pagato: Cassano 2,6 mln)
Bologna 19 mln (giocatore più pagato: Di Vaio 1)
Siena 18,5 mln (giocatore più pagato: Maccarone 800mila)
Lecce 18 mln (giocatori più pagati: Tiribocchi e Stendardo 550mila)
Chievo 14 mln (giocatore più pagato: Pellissier 620mila)
Udinese 14 mln (giocatore più pagato: Di Natale 900mila)
Atalanta 12,5 mln (giocatore più pagato: Doni 450mila)
Reggina 11,4 mln (giocatori più pagati: Brienza e Corrati 600mila)

fsgh
egyet az elején egyet a végéN...😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
<#eljen><#worship>