13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#11012 "Juve, kemény cucc" - írja a La Gazzetta dello Sport a Sampdoria elleni 5-1-es győzelemről, és jegyzetében ismét a scudetto nagy esélyeseként emlegeti Ciro Ferrara együttesét. "Rossoneri sokk: 2-0-ról 2-2" - írja a lap a Milan Napoli elleni pontvesztéséről. A lap úgy tudja, hogy Luciano Spalletti két évre aláír a Zenithez, míg José Mourinho azt nyilatkozta, hogy szeretné, ha Walter Zenga lenne az utódja az Internél. A Corriere "Mesés Juve" címmel ismerte el a Juventus szerdai teljesítményét, a Napoli feltámadását pedig csodaként jellemezte. "Róma darabokra esett" - írja az újság a Lazio hazai, és az AS Roma idegenbeli vereségét követően. "Elképesztő! A Juve ráijesztett az Interre" - fogalmaz a Tuttosport, amelynek jegyzetírója úgy véli: egy igazi csapat állt össze a zebráknál.
Kár hogy Mourinho már arról beszél hogy ki lesz az utódja, de azért jó hogy Zengára gondol.
Amúgy meg vicces hogy juvenak van egy jó meccse aztán egyből már ide a scudettot meg ráijesztett az Interre miközben nekünk Genoa ellen 0:5-t le se szarták, Mourinhonak igaza van a sajtóval kapcsolatosan... -
#11011 Én meg nem lettem Inter-drukker se miatta, se más miatt, de a játékát nagyon szerettem. Nagy játékos volt, csak miután elment az Interből (meg mielőtt odakerült is) kicsit túlságosan is vándortípus volt. -
#11010 Azért Cosmi elég nagy tag :D -
#11009 általában ilyenkor ha egy hűtőszekrényt ültetnek a padra akkor is hozzák a meccset.ugyanúgy kifognak esni ezzel a pojácával is -
#11008 azért komoly, Cosmi leül a hullafos Livorno padjára, és idegenben verik a Romát... -
#11007 Bár én Ronaldo miatt lettem Interes de Vieri minden tiszteletet megérdemel annek ellenére hogy elment a milanba, beírta magát az olaszok történelmébe egyik legjobb csatár, az elmúlt 10 év legjobb olasz csatára! -
#11006 Dettó kedvenc volt:) Én is miatta lettem Inter drukker:)
Sok sikert neki a továbbiakban! -
#11005 ne is mondd... miatta voltam 32es a csapatban is :)
van egy videó összeállítás a góljairól origon, hát nem kevés gólt lőtt abban a 4 percben, és nem is akármilyeneket :) és még van bőven :D
Cosmi meg jah, nagy figurája az olasz focinak :) Perugiába durvákat művelt :D meg Udinét is 4 v 5 éve BL-ig vezette... Livornora ráfér -
#11004 Bobo. :(
kedvencem volt, ő miatt kezdtem el szurkolni az internek, sok sikert neki a pókerben!
Cosminak meg örülök hiányzott már a serie a ból nekem, nagy figura a pali:D -
#11003 Vieri visszavonult a mai napon
Serse Cosmi a Livorno új edzője -
Csesza #11002 :Ddasdasdsadasd -
#11001 sztem meglátta a tabellán hogy a milan hányadik helyen van :D -
#11000 mi ennyire vicces? -
#10999 :DDD -
#10998 mondjuk Chiellininek ott lenne a helye -
#10997 az aranylabda 30jelöltje között nincs olasz játékos... -
#10996 baszki mekkora olasz comeback volt! a magyarokon ment el a 14 rongyos szelvényem, iylen sem volt még :D -
#10995 fail:) -
#10994 -
#10993 -
Csesza #10992 3-2
Gila mester3as kevesebb mint negyed óra alatt :D -
#10991 egyb. 2-2:D -
#10990 már kijutottak, leszarják -
#10989 jók az olaszok
Italy 0 - 2 Cyprus
xddd -
#10988 tabella ;)
-
#10987 a 2 csapat közt nincs 4 gól különbség ez tény
3 van :D:D -
#10986 Értem én. Ezért az edzőtök a hibás...
-
#10985 nem érted Imi, ha lekapták volna időben akkor talán nem futotta volna le az emberét -
#10984 most az a ti hibátok volt, nem zártatok vissza :D vagy eto'o-é mert b@szott gyors :D -
#10983 Sportszerűségből lassabban kellett volna futnia Etonak vagy mi? -
#10982 ha mondjuk nem a sérült Gattusonak kellett volna üldöznie Eto'o-t ... -
#10981 hagyjuk már =DDDD az első gól iskolajáték volt, a 2. így is úgy is gól lett volna... -
#10980 azért az első 2 gólig még nem 10emberrel játszott a Milan...
Szerencsétlen eseménynek tekinteni azt hogy nem működött a védekezésük 2x, meg elég merész szerintem. -
#10979 szép ez a milánói derbi.szerencsétlen események sorozata,sehol nincs ebben a meccsben a 0-3 -
Dean Winchester #10978 szokásos digisport illtve a jó öreg streamek :D -
#10977 istenem mindenből pénzt csinálnak
most kedd tv2 szerdán meg mi adja a blt? -
#10976 A Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a Milan a Marseille vendége lesz. A magyar csatornák közül aznap a TV2 közvetít mérkőzést. A nézők szavazatai alapján dől el, melyik meccsez adják majd, így itt az ideje, hogy támogasd a csapatot, illetve a szurkolókat azzal, hogy sms-t küldesz.
SZAVAZZATOK!
http://bl.tv2.hu/2009/08/28/voksoljon-most/
Küldje el szavazatát (TIBL 1 vagy TIBL 2) a 17632-es SMS számra!
TIBL 1 Chelsea – Porto
TIBL 2 Olympique Marseille – Milan
SMS díja: bruttó 95 Ft
Ügyfélszolgálat: (06-1) 265-77-51
Szavazás lezárása: 2009.08.31. éjfélkor! A szavazás végeredményét kedden írjuk ki!
Infó: www.bl.tv2.hu és TV2 Text 380.
egy kis szívességet srácok :PP -
#10975 A 2. fordulóban egyből két rangadó ^^ -
Dean Winchester #10974 -
#10973 Bari v Bologna
AC Milan v Internazionale
AS Roma v Juventus
Atalanta v Genoa
Sampdoria v Udinese
Parma v Catania
Fiorentina v Palermo
Napoli v Livorno