13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • szucsy89
    kicsit visszább az arcból
  • Christiansen
    D_:D_:Dd
    hát sajnos ez az _:D:_D
  • limperatore
    jovan hülyegyerek szerinted ki tudja megállítani az intert olaszországban? pont egy fos milan?:D nevetséges
  • Christiansen
    Juve hogy lehet ilyen szerencsétlen?..
    nem igaz már, hogy a milannak kell majd megállítania tavasszal a retek intert..
  • limperatore
    Három év börtön a Juventus ex-igazgatójának

Hároméves letöltendő börtönbüntetést kapott Antonio Giraudo, a Juventus korábbi igazgatója, miután bebizonyosodott, hogy döntő szerepet vállalt a 2006-ban nyilvánosságra került olaszországi bundabotrányban.

Giraudót csalás és megvesztegetés vádjában találták bűnösnek, és az ügy súlyosságára való tekintettel börtönbüntetésre ítélték. A botrányban a Juventus korrupt bírók segítségével saját javára manipulálta a meccseket a 2004/2005-ös idényben.

A játékvezetői bizottság korábbi elnökét, valamint két bírót kétéves börtönbüntetéssel sújtottak. A négy elítélt valószínűleg nem tölti majd zárkában a teljes időtartamot, mert egyelőre fellebbezhetnek a döntések ellen, a bíróság pedig figyelembe veszi, hogy 2006 előtt egyikük sem követett el semmilyen bűncselekményt.

• gabber_saviola
    Ufficiale, Spalletti allenatore dello Zenit San Pietroburgo

Luciano Spalletti è il nuovo tecnico dello Zenit San Pietroburgo. L'ex tecnico della Roma ha firmato un contratto triennale. Il nuovo allenatore - si legge sul sito ufficiale del club - ha come obiettivo quello di conquistare il titolo nazionale, riportare la squadra nelle competizioni europee e tenere sotto controllo le compagini giovanili per far emergere in prima squadra nuovi talenti.
  • limperatore
    keméyn

egyik csávó földön feküdt úgy lőtt gólt az ellenfél utána engedték h egyenlítsenek :D
  • banok
    Roma-Lazio streamek ha valakinek nem lenne Sport2-je
  • 9csöves9
    az utolsó őszi fordulóban,január 10.
  • limperatore
    mikor lesz a milan meccs?
  • Count Adyn
    Leszünk még fentebb is ha nem azt a szart csináljuk mint az elmúlt hónapban:D
  • limperatore
    jó látni hogy egy 3. helynek is így tudtok örülni
  • Monoton
    Majd vissza lesznek toloncolva.
  • Count Adyn
  • WuFraZselic
    micsoda futballszakértőkkel van dolgunk :D
  • ForzaInter
    meg a játékosok a fórumából:D
  • limperatore
    pár hónap és jönnek át a konzolos szakértők is :D
  • Christiansen
    te atyaisten :C
  • LasCar16
    nson az egyik kommenten felröhögtem:

"Paraguayt nem fogják bírni megverni, a többiek verhetők.Bár sztem a tótok is elkapják őket,mint ahogy pár éve mi is elkaptuk őket.A szlovákok meg sztem erősebbek mint mi,úgyhogy ők is verni fogják őket.Egyszerű matek."

:DDDDD
  • gercse
    :DDDD

nem rossz csoport(kopp kopp kopp)
  • 9csöves9
    ejj ejj már a sorsolásnál kezdődik a bunda
  • LasCar16
    igen vannak véletlenek
  • limperatore
    0:4 psszzz
  • LasCar16
    most erre mit mondjunk? senkinek nem lehet esélye a naaagy Inter ellen...
  • limperatore
    Olaszország

A Gazettának nyilatkozó Roberto Mancini kijelentette: esélye sem lesz a Juvénak az Inter elleni hétvégi találkozón. „Mennyi lesz az eredmény? Szerintem 5-2, mégpedig az Internek” – mondta a csapat egykori szakvezetője. A Corriere hasábjain megszólaló Chiellini nem értett egyet Mancinivel: - Természetesen győzünk, ez nem is kérdéses.
    A világbajnoki címvédő olaszok is feszülten várják a fokvárosi sorsolást. „Végre kiderül, kivel állunk szemben” – írja a Gazetta.

Az olasz lapok az 1-0-s hátrányból fordító Romát dicsérik, a farkasok az Európa Ligában Totti és Vucsinics góljával fordítottak a Basel ellen.
  • limperatore
    milannak igen :D
  • LasCar16
    szar az élet matyi
  • limperatore
    te köcsög gyerek tőleletek vontak le pontokat csalás miatt h legyen szaros a szád
  • 9csöves9
    10 ezren utaznak ma Bariból a Roma elleni meccsre.nem kicsit kellettek ők az A-ba:)
  • szucsy89
    :DADSAadsASasdadsadsADSdas
  • Christiansen
    sírok _D:_D:D_:Dd
  • LasCar16

:DDDD
  • LasCar16
    http://www.zebra.gportal.hu/gindex.php?pg=19368806&nid=5299803
  • ForzaInter
    Évvégén én sem lepődnék meg egy ilyen váltásan, és őszintén szólva örülnék is neki, mert Zengát nagyon csípem, és Inter legenda a szurkolók is imádják, nem mellesleg nagyon tehetséges edző.

Prandelli juvés múltja ha fionál nem gond akkor nálunk sem lenne az, amugy sztem ő a legjobb olasz edző a serie a-ban jelenleg, de már évek óta Spalletti mellett, aki a Zenit edzője lesz..
  • limperatore
    sőt Mancinivel a csoportba nem 8 ponttal mentünk tovább hanem 14 meg 16 ponttal, és a kiesés általában azért volt mert a sérültekből sok volt
  • limperatore
    Szerintem 90% h Zenga lenne az
  • 9csöves9
    Prandellinek Juvés múltja van,érdekes lesz majd az ő helyzete

amúgy nem vagyok benne biztos,hogy Mourinho nem fog távozni egy esetleges csoportkörös bukta+épphogy behúzott bajnoki cím esetén.elvileg azért jött hogy a Blben maradandót alkossatok,bajnoki címeket hozott Mancini is
  • WuFraZselic
    inkább Prandellit szeretném Mourinho után :) de ezt leghamarabb 2011ben tudjuk meg :D
  • limperatore
    főleg ha este nem nyerünk akkor holnap már nektek adják a scudettot az újságok :D
  • 9csöves9
    minden újság szenzációhajhász.sokkal hangzatosabb,hogy szerintük újra van ellenfeletek a scudettoért,mintha a genovai produkciótok után azt írja az összes,hogy mindenki esélytelen.nem kell ezekkel foglalkozni