13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#11092 ez a beelőzdi is annyira gáz, Bundásból egyedül a Bayern van ott évről-évre, miközben Itáliából azért átlagban továbmegy a Milan-Inter, néha ott a Roma, vagy most a Fio, szal nem értem h ezek h számolnak -
#11091 hát, remélem az Inter is ott lesz... a Milanba már annyira nem bízom, 2 góllal lehet nyerni, de az Old Traffordon csodaszámba menne
mindenesetre jót tenne a bajnokság megítélésének, no meg nem kéne hogy a BL indulók száma csökkenjen, és "beelőzzön" a bundesliga -
#11090 nem mondtam hogy az nem elszomorító:D -
#11089 hazai pályán 3 gólt kapni, az akkor mi? aztán utazni Manchesterbe -
#11088 oda vissza kikapni egy görög csapattól, ráadásul a roma 3. tehát bl helyért küzd...elég elszomorító a helyzet... -
#11087 reméljük nem -
#11086 Gratulalok a tovabbjutashoz az Europa Ligaban. Par heten belul, lehet a Juventus lesz az egyetlen allva maradt olasz csapat a nemzetkozi kupakban. -
#11085 nem egy profi csatorna, sporthoz nem megfelelő stábbal... -
#11084 :) -
háááááá -
#11082 jah, csak a digi telepítési díja körülbelül 20 ezer forint + minden egyes beltéri egység külön díjas... ezen felül rendszeresen elmegy az adás, kép / hanghiba, etc. kibaszott vicc -
#11081 Ez így van, de akkoris felháborító hogy kb szezononként kellene szolgáltatót váltani, mert mindig más adja azt ami engem érdekel.
Mondjuk németeknél ugyanez a helyzet, bundesligat is mindig más adja nemhogy Serie A-t sugározzanak. -
#11080 Bemész egy Digi ügyfélszolgálatra és előfizetsz DigiTV-re. Feltesznek egy lavórt és nézed. A műholdas (tányéros) az egész ország területén elérhető. -
#11079 Már hogy lehetne? -
#11078 #11066 - Digi TV-re simán elő lehet fizetni az ország bármely területén
#11067 - A következő idénytől valszeg a Bundesliga az Eurosport2-n, a PL meg a Digisporton lesz. 1 éve a Digisport pedzegette a Digisport+ elindítását, a románoknál már van ilyen.
#11071 - Nem csak itthon vannak "szétszedve" a közvetítési jogok csak tessék megnézni a lengyeleket vagy a románokat. nyugaton tulajdonképpen majdnem minden a Sky-nál van de pl a németeknél egyetlen csatorna sem ad élőben Seria A-t!
-
#11077 jaja, sajnos nem látunk bele, hogy kinek a kije lehet ott náluk magas beostásban...:( -
#11076 csak ha még mindig az ország túlnyomó többsége nem fogja a digit, akkor mégis mire fel kapnak hitelt? értem ezalatt, hogy nincsen felvéve egyetlen nagy szolgáltatónál sem, így megvették a BL-t kurvasok pénzért, sokat nem kaszáltak rajta, ugyanis alig néhány emberhez jut el. ezek után ki ad nekik hitelt, azért hogy finanszírozzák az olasz-angol etc bajnokikat? a vak is látja, hogy csak mínuszba lehetnek, és még így is kapják a lóvét... vicc az egész -
#11075 én nagyon szeretem a sport1-2t nem értem őket akkor miért nem vesznek fel ők is hitelt?..
azok a jó kis olasz bajnokik Várhidivel úú..ha vége lesz nemtom micsinálok -
#11074 Csisztu Zsuzsa? -
#11073 ja, kimaradt, hogy még csak nincs is hozzáértő emberük...ne Csiszár Jenő legyen már egy BL-stúdióban... -
#11072 Remélem csődbe mennek a gecibe,már akkor sem értettem,hogy egy szolgáltatónak minek kell gagyi sportcsatornát indítatania. -
#11071 Ez nevetséges...milyen jó volt a Sport TV "aranykora": olasz, spanyol, német, angol bajnokik... Igaz, ezt akkor csak nagyszüleimnél tudtam nézni, mert nálunk nem volt lehetőség előfizetni. Mostmár lett Sport1, megjelent a Sport2. Lett az is, most minden megy a buzi digire. Elegem van...egyszer ebben a ****** országban nézzék már az EMBEREK érdekeit is ne csak a mocskos kurva pénzt. Én nem akarom itthagyni ezt az országot, de ha így megy tovább minden (nem csak a tévé természetesen...adók, benzin, meg úgy minden... politikai nézetektől független rablás), akkor...áááhhh...
Menne már csődbe a mocsok digi...de sztem sajna nem fog.
Vissza mindent mostmár a Sport TV-re legalább, ha már a legnagyobb lefedettségű csatornákra nem is.
A Sport 1-2 után most indul az M is, erre nem lesz mit közvetíteniük a 3 csatornán.
Bocs, de ez kijött... -
#11070 ilyen is csak Mo-n fordulhat elő... -
#11069 hitelből.kíváncsi vagyok mikor fognak borulni -
#11068 és még a foci vb is esélyes...honnan van ezeknek ennyi pénzük?!!!!! -
#11067 Jól tudom, hogy az angol és a német bajnokikat is a Digi fogja adni ősztől? Hogy fogják ezt megoldni 1 adón? Szánalmasak, hogy minden a pénzen múlik :S -
#11066 De ha legalább előfizethetnék... Milyen üzlet politika ez? itt vagy ék mint potenciális vevő. adnám nekik a pénzt hogy nézzem azt a sz@rt, de nincs rá lehetőségem ahogy a MO 80%-nak sincs... ez nekik miért éri meg?? Ha nincs nézettség... -
#11065 bazzzzzzzmeg. -
#11064 :S:S:S:S -
#11063 Digi sport közvetíti a következő 2évben az olasz bajnokság mérkőzéseit...
Nem hiszem el...:@@ -
#11062 hét legrosszabb kerete
Curci
Diniz – Brendao – Dainelli – Cordoba
Marchisio – Baronio – De Ceglie
Del Piero – Cavani - Sculli
-
#11061 OSCAR DEL CALCIO végeredmény:
Miglior Calciatore Italiano: De Rossi
Miglior Calciatore Straniero: Ibrahimovic
Miglior Calciatore Giovane: Pato
Miglior Portiere: Julio Cesar
Miglior Difensore: Chiellini
Miglior Allenatore: Mourinho
Miglior Arbitro: Rosetti
"Il gol piu' bello del 2009' è stato di Fabio Quagliarella
'Fan Award' (calciatore piu' amato dal pubblico) Diego Milito. -
#11060 köszi
-
#11059 Boldog 110. születésnapot a Lazionak!!! -
#11058 aztán a végén nehogy mi nevessünk rajtatok -
#11057 jujjj de izgi holnap lesz a 2. hely derbije haha :D:D:D -
nagy hős #11056 bár a bl-ből se lenne rossz egyszer továbbmenni legalább a 16 közül nem? :) -
#11055 de nincs ellenfelünk akkor valószínűleg megnyerjük :))))))))))))))))))) 8 pont a különbség és a fiot úgyse veritek meg -
#11054 te mondod h arcoskodok erre te mit csinálsz? fikázod mind2 csapatot...majd ha megnyertétek a bajnokságot akkor örülj -
#11053 majmolsz?:D