Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
http://www.ilpalermocalcio.it/it/0809/video.jsp?id=12617
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Sampdoria - Metalis
Fiorentina - Ajax
Werder Bremen - AC Milan
Lech - Udinese
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Inter - MU
Arsenal - Roma
szép😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Yo, Bitch!
Egyébként meg a neveteket hazudtolnátok meg ha nem lenne ott ennyi külföldi.
Még a himnuszos témához aztán tényleg befogtam a pofám. 😊 Számora nagyon furcsa az mikor 11 külföldi játékos küzd egy Olasz csapat sikeréért. Kicsit hiteltelen vagy hogy fogalmazzak. De persze pénzért csinálják! És ebben nem csak az Inter a hibás hanem a világ footballja.
Azért meg nem gyõztél 😊
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Edit:a köpködést nem rátok szurkolókra értettem hanem a csapatvezetésetekre 😊Bocs hogy bemertem írni ide 😊
#10430: Még ehhez is valami..."Lehet tovább köpködni-az is csak rátok vall." Amit Te csinálsz azt minek titulálod akkor? Odamondod a frankó vagy mi?😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ahogy látom félreérthetõ voltam-elnézést érte.Aki szereti az olasz focit az NEM inter szurkoló.Csak ennyit akartam,itt az 'olasz foci szerelmeseinek'címû topic-ban 😊
nem baj, ahogy írta lejjebb Cucmey, szerintem is kell egy ilyen csapat a ligába
Szar Bayern, szar Bayern :)
most nincs, de még is megy a szekér. De fogd már fel, hogy nincs jelenleg olyan olasz játékos aki megszerezhetõ és eléri azt a szintet hogy az Inter kezdõjében meghatározó játékos legyen. Ahova érdemes lenne vásárolni az talán a védõ poszt, de kit vegyünk meg Nestát?😄 Szóval a drága olasz focidban nincs értelmes játékos sajnos ez a nagy helyzet. Na puszipá
REAL MADRID