Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Boldog Karit az igazi focit kedvelõ fanoknak <#smile> !!

#acm

9csöves9
Boldog karácsonyt mindenkinek!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nuno88
Boldog Karácsonyt Olaszfanok =)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gabber_saviola
Minden Olaszfannak boldog karácsonyt!
http://www.ilpalermocalcio.it/it/0809/video.jsp?id=12617

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Yo, Bitch!

9csöves9
ilyenkor persze hogy nem😄

ForzaInter
lol😄

Yo, Bitch!

gercse
remélem te is raktál rá pénzt 😄

9csöves9

9csöves9
😄

ForzaInter

lulll😄D

Yo, Bitch!

Nuno88
Az UEFA Kupában pedig:

Sampdoria - Metalis
Fiorentina - Ajax
Werder Bremen - AC Milan
Lech - Udinese

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Cucmey
kiesik mind a három!! 😄DD

azbiztos 😄 :S

9csöves9
na most kiderül mennyire vannak elöttünk ezek az angolkák<#gonosz1>

ForzaInter
ennél szarrabb nem is lehetett volna:S

Yo, Bitch!

Count Adyn
Chelsea - Juventus
Inter - MU
Arsenal - Roma

szép😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
minimum 10 éve
😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ha nem több 😊

9csöves9
szerintem megy 1 éve minimum

ForzaInter
pár hónapja megy, tényleg jó kis oldal, naponta van több hír is.

Yo, Bitch!

Cucmey
tök jó ez az oldal. nem is láttam még.

9csöves9
0.1

sziasztok! ti mit tippeltek a chievo - genoa meccsre?😛😊)) elõre is köszi!! 😊
9csöves9
Amauri február 10-én pont a brazilok ellen mutatkozhat be a válogatottban

ForzaInter
ámen😄

Yo, Bitch!

Cucmey
Értem. 😄 És mivel jön a karácsony azt kivánom hogy januárig minden olasz szurkoló éljen békében egymás mellett. 😄

ForzaInter
olaszok is pénzért csinálják😊 meg több játékosunk van aki nem olasz de még is szível lélekkel küzd a csapatért, és látszik hogy szeretik a klubot (Zanetti, Matrix (mondjuk õ olasz😄) Maicon, Cordoba, Burdisso, Cambiasso, Stankovic, Muntari és még vannak páran) szóval attól hogy vki nem olasz, még küzdhet ugy a klubért mintha olasz lenne, gondolom érted mire céloztam😄

Yo, Bitch!

Cucmey
Éppen ezért mondtam tegnap hogy kell egy ilyen csapat is a Serie A-ba 😊
Egyébként meg a neveteket hazudtolnátok meg ha nem lenne ott ennyi külföldi.
Még a himnuszos témához aztán tényleg befogtam a pofám. 😊 Számora nagyon furcsa az mikor 11 külföldi játékos küzd egy Olasz csapat sikeréért. Kicsit hiteltelen vagy hogy fogalmazzak. De persze pénzért csinálják! És ebben nem csak az Inter a hibás hanem a világ footballja.

Na látod leírtad a véleményed és el is fogadom.Inkább ezt minthogy futsz h bannoljanak 😄 Részemrõl lezártam-nem akartam ekkora vitát szítani 😊További jó szurkolást.

Azért meg nem gyõztél 😊

ForzaInter
vicces vagy, akkor az a több tíezezer OLASZ Inter drukker, sem drukkolhat az Olasz válogatottnak? abba meg bele sem gondolsz hogy sokan még akkor kezdtek el drukkolni az Internek mikor volt több olasz is, mert régen min 10 olasz volt, pl mikor én elkezdtem drukkolni az Internek több mint 10 olasz volt... és emelett válogatott szinten az Olaszok drukkolok... kb 3 éve van ilyen kevés olasz játékosunk, én is szeretnék több olaszt, de azt is be kell látni ameddig több olasz volt nem voltunk ilyen sikeresek, szóval lehet kevés az olasz de így legalább jobb csapatunk van, és attól hogy kevés az olasz még OLASZ csapat az Inter is...

Yo, Bitch!

ForzaInter
de innét magyaországról nektek nem tökmindegy hány olasz van az Interben vazze? olasz Inter drukkereket nem zavarja, de persze itt milan és juve fanok meg még páran ezzel vannak megáldva, ha lenne sok olaszunk akkor szeretnétek a csapatot vagy mi?.d a himnusz meg nem csak a kezdõ játékosoknak szól cucmey, az a klubnak szól elsõsorban, a klub meg olasz, meg cserepadon azért mindig van olasz...

Yo, Bitch!

Cucmey
Még ehhez a témához aztán én tényleg abbahagytam. Egyszer láttam az Intert egy BL döntõn(volt egyáltalán ilyen? megmondom õszintén nem vagyok képben Inter témában annyira 😄 ) Lényegtelen. Szóval kijöttek a csapatok mutatja a tévé az Intert szól hangosan az Olasz hímnusz! De kinek???????? Talán ez volt az Interrel kapcsolatban a legviccesebb emlékem bár egyben szomorú is.

Cucmey
számomra az a vicces hogy állandóan azzal van tele az ujság hogy az isten császár murinnyó hogy oltja a többi olasz edzõt, hogy mikor melyik játékost rakta ki a csapatból, hogy az Adriano legutobb hol kurvázott stb. stb. Egyébként engem nem zavar sõt! Feldobnak az ilyen hírek éppen ezért találom viccesnek az egészet. 😊

9csöves9
azt nem értem neked miért okoz ekkora gondot ez?szard le,nekik így jó ne túráztasd már magad rajta

Miért szted Balotelli saját nevelésetek??-saját csapatodat nem ismered??Húha kár volt ide benéznem 😊Nem baj,a válogatottnál majd talán szoríttatok olasz játékosoknak is.Elnézést a megosztó hozzászólásokért.Azt hittem naívan hogy kitûnik mire szeretnék rámutatni-gyengébbeknek:nem az a baj h az internek szurkolsz hanem az hogy nem látjátok meg a hibát a csapatotokban(kevés olasz játékos).

Edit:a köpködést nem rátok szurkolókra értettem hanem a csapatvezetésetekre 😊Bocs hogy bemertem írni ide 😊
fsgh
Csak hozzászólnék már... Balotellit se mi neveltük mi?😄 pottyant õ is az égbõl. Azért mert a Juvéba most van pár sajátnevelés mert volt idejük a Seria-b-ben az megint más kérdés. De nézz már szét és ébredj fel! Hol építenek TOP csapatot saját nevelésbõl mostanság? Ez van ilyen a foci, és akármennyire is fájhat neked beismerni errõl nem az Inter tehet.

#10430: Még ehhez is valami..."Lehet tovább köpködni-az is csak rátok vall." Amit Te csinálsz azt minek titulálod akkor? Odamondod a frankó vagy mi?😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
Úristen 😄😄😄 na csa 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Csak vmit tisztázás képen:Nem azzal van gond hogy az inter nyer mert jó csapata van!Nem,a gond az hogyan vallhatnák õket magukénak az olaszok amikor az egyesület szarik rá hogy nevelnek/vegyenek olasz játékosokat...
Ahogy látom félreérthetõ voltam-elnézést érte.Aki szereti az olasz focit az NEM inter szurkoló.Csak ennyit akartam,itt az 'olasz foci szerelmeseinek'címû topic-ban 😊
limperatore
<#eljen>

gercse
hát ez az inter 😄
nem baj, ahogy írta lejjebb Cucmey, szerintem is kell egy ilyen csapat a ligába

limperatore
akkor veszünk egy jobb argentínt 😉

gercse
majd lesz...

limperatore
de milyen dolgot? nincs sehol gyenge pont ... lol

gercse
lehet ám saját nevelésbõl is megoldani a dolgokat

limperatore
jah, de nem hiszem hogy jobb Samuelnél vagy Cordobánál 😊 és akkor még Chivu Materazzi kis padról nem is beszélte, olyanra gondoltam aki kiemelkedõen nagy játékos és még nem vitte el senki. Szerintem egyedül Chiellini az egyetlen védõ aki oda férne, de õ ugye Del Piero szint lesz szerintem. Látod aranylabdás Cannavaro is hihetetlen gyenge volt :\

Rudee
A Wolfsburgnak mégis volt pénze Barzagliékra... <#confused>

Szar Bayern, szar Bayern :)

limperatore
2-3 játékos nekünk is megvolt mindig ( C. Zanetti, Di Biagio, Vieri stb )

most nincs, de még is megy a szekér. De fogd már fel, hogy nincs jelenleg olyan olasz játékos aki megszerezhetõ és eléri azt a szintet hogy az Inter kezdõjében meghatározó játékos legyen. Ahova érdemes lenne vásárolni az talán a védõ poszt, de kit vegyünk meg Nestát?😄 Szóval a drága olasz focidban nincs értelmes játékos sajnos ez a nagy helyzet. Na puszipá

Szomorú, hogy visszaolvasva a topikot azt lehet látni, hogy a 3 top csapat szurkolói itt oltogatják egymást. Jó lenne befejezni ezt a flémkeltõ stílust. Férjetek már meg egymás mellett.

REAL MADRID