Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
neeeeeeeeeeeeeeeee, bevizeltem majdnem a nevetéstõl 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Count Adyn

---->

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabber_saviola
abba Juve és Roma is 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nuno88
Mi már beleszaladtunk sajnos a Palermo ellen 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gabber_saviola
legközelebb majd Õk szaladnak bele egy EKKORA zakóba.

limperatore
rendes keselyûk vagytok

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
jó meccs volt😊<#taps>
gabber_saviola
😮

bazz milyen meccset hagytam ki 😞
mind1, jobb volt kerékpározni.

LasCar16
bannerba az eredményt<#idiota>

#acm

banok
Atalanta - Internazionale 3-1 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/301506

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rudee
C ligában ez az Arezzo-Sorrento meccs nem lehet rossz. 0-3ról 5-3, aztán onnan meg 5-5. És még hol a vége <#circling>

Szar Bayern, szar Bayern :)

meg Maicon

FORZA INTER!

ForzaInter
Ibra és Zanetti ott is benne volt.

Yo, Bitch!

ForzaInter
csak reálisan látják a dolgokat😊

Yo, Bitch!

LasCar16
calcio.hu meg egy Interes oldal ;>

#acm

LasCar16
UEFA szavazásban lennétek egyszer benne 😛

#acm

szegínyek így lehet h nem indulhatnak majd az Uefa kupában sem 😄

limperatore
Nah most nem a döntõben találkozunk a Romával 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Rudee
Olasz kupa negyeddöntõinek párosítása:

Inter-Roma
Sampdoria-Udinese
Lazio-Torino
Napoli-Juventus/Catania

Szar Bayern, szar Bayern :)

limperatore
2008 legjobbjai a calcio.hu szerint

Az olasz bajnokság idén is számos felejthetetlen pillanatot, izgalmas mérkõzést, parádés gólt és remek egyéni teljesítményt tartogatott, köszönhetõen elsõsorban a rengeteg kivételes képességû játékosnak. Lássuk, kik voltak szerintünk a legjobbak.

A legjobb kapus: Julio Cesar (Inter)

A Nerazzurri brazil kapusának tulajdonképpen nem is volt riválisa nálunk. Buffon szinte az egész õszt kihagyta, a Milan kapuját többen is védték, de senki sem kiemelkedõen, a római Doni sokat hibázott, míg Amelia kiesett a Livornóval. Julio Cesar ellenben megkérdõjelezhetetlen a tavalyi bajnok és mostani listavezetõ kapujában, ráadásul többször is láttunk tõle pontot érõ bravúrt, így nem is ragozzuk tovább. Szerintünk õ az év kapusa.

A legjobb hátvéd: Maicon (Inter)

Bármilyen furcsa, középsõ védõ poszton jó ideje nem látunk sokáig tartó, egyenletes jó teljesítményt az olasz bajnokságban (talán Chiellini kivétel), így inkább a szélsõvédõk felé fordultunk ezúttal. Ebben az esetben viszont ezúttal is egyértelmû volt a választásunk, hiszen az egész 2008-as esztendõt tekintve az Inter jobbhátvédje abszolút kimagaslott a mezõnybõl. Védekezõ feladatait rendre jól oldotta meg, és fantasztikusan lépett be a támadásokba is, több gólt szerezve és gólpasszt kiosztva ezáltal. Ha az egész naptári évben Olaszországban játszottak volna, akkor a milanos Zambrottának és a laziós Lichtsteinernek lett volna esélye megszorítania Maicont.

A legjobb középpályás: Marek Hamsík (Napoli)

A nápolyiak 21 éves játékosa olyan sztárokat utasított maga mögé, mint De Rossi, Gattuso és Cambiasso, ugyanis úgy véljük, hogyha valaki ennyi gólt tud szerezni középpályásként az olasz bajnokságban, az megérdemli ezt a címet. Hamsíkért nem véletlenül áll sorban a világ élvonala, gyors, fáradhatatlan, jól szerel, pontosan passzol és gólerõs. Megjegyeznénk, hogy a nagy meccseken eddig rendre keveset mutatott, de ezt betudjuk fiatal korának.

A legjobb csatár: Alessandro Del Piero (Juventus)

Az öreg Alexnek elsõsorban a tavasza volt lehengerlõ, míg õsszel inkább a BL-ben villogott, de így is õ lõtte a legtöbb gólt a bajnokságban, ebben a naptári évben. Az elõzõ idényben gólkirály is lett, a mostaniban pedig szebbnél szebb szabadrúgás-találatokkal ajándékozott meg eddig minket. Kívánunk neki még sok ilyen csodálatos szezont!

A legjobb edzõ: Cesare Prandelli (Fiorentina)

Mivel az Internél nyáron edzõváltás volt, a Milan tavaly, a Roma most szerepel gyengén, Ranieritõl pedig nem vagyunk elragadtatva, a kisebb csapatoknál kellett szétnéznünk tréner után kutakodva. Így esett a választásunk a Fiorentina mesterére, a rendre gusztustalan lila kabátban feszítõ Prandellire, aki tavaly BL-helyre hozta a Violát, és láss csodát, most is ott tanyáznak.

A legjobb igazolás: Amauri (Juventus)

Választhattuk volna esetleg Gilardinót, Di Vaiót vagy Zaratét is, de úgy véljük, hogy egy igazán nagy csapatba tökéletesen beilleszkedni nagyobb dolog, mint más gárdában szórni a gólokat. Amauri rácáfolt a kétkedõkre, és igazolta, hogy megérte az érte kifizetett pénz a Palermónak, hiszen õsszel nagyszerû párost alkotott Del Pieróval, és rendre fontos illetve gyõztes gólokat szerzett.

Az év játékosa: Zlatan Ibrahimovic (Inter)

Tekintsünk el most attól az apró ellentmondástól, hogy a legjobb játékosnak a posztján is a legjobbnak kellene lennie, és nézzük úgy, mintha ezen cím birtokosa fölötte állt volna a többieknek. Ráadásul nem is túlzunk túl nagyot, Ibra tavasszal szó szerint megnyerte csapatának a bajnokságot, és az év második felében is leginkább rajta múlott az Inter eredményessége. Lehet szeretni és nem szeretni, de futballozni nagyon tud, és ez az év róla szólt Itáliában.

Itt is az Interesek vannak fölénybe ;>>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

azert vannak most az uefa kupaban mert jobbak voltak...<#vigyor4>

FORZA INTER!

ForzaInter
Galliani szerint is jobb volt a Milan 2008-ban az Internél, tehát egész évbe õk voltak a legjobbak😄

Yo, Bitch!

limperatore
Ancelotti: A Milan jobb mint az Inter és a Juventus

Carlo Ancelotti, az AC Milan vezetõedzõje szerint együttese rendelkezik a legjobb játékosokkal a Serie A-ban.

Ha ez egy csapatra esõ szupersztárok számát nézzük, a Milannál nincs jobb együttes a Serie A-ban, ez tény. Az év elsõ hónapjaira ráadásul Beckham személyében újabb klasszis érkezik a csapathoz, a szurkolók elvárásai nem véletlenül magasak a gárdával szemben. Carlo Ancelotti vezetõedzõ is elismeri, hogy a csapat elegendõ világsztárral rendelkezik ahhoz, hogy sikereket érjen el, sõt, szerinte már most is a Milan játssza a legjobb futballt az olasz élvonalban.

- A Milan rengeteg világklasszis játékossal rendelkezik, ennek eredményeképp mi jobb futballt játszunk, mint az Inter vagy a Juventus, még riválisainknak más erõsségeik vannak. Õk fizikálisan erõsebbek, egységesebbek, de játékosanyagban nem érnek fel velünk - jelentette ki Ancelotti.

A Milan sztárjai azonban nem tudnak hétrõl hétre meggyõzõ produkcióval elõrukkolni, és sokak szerint ráférne az erõsítés a piros-feketékre. Carlo Ancelotti másképpen vélekedik, szerinte nem kell új játékossal megerõsíteni együttese keretét.

- Tavaly megfizettük Nesta sérülésének árát, ezért igazoltuk le nyáron Senderost. Most is vannak hiányzóink, de a keret elég erõs ahhoz, hogy tavasszal behozzuk a lemaradásunkat az élen állókhoz képest - mondta a tréner.

----------------------------------------

nemtom ez az ember mit szívott de adhatna nekem is 😄

limperatore
biztos tudom hogy az egy steames játék neve -.-

gabber_saviola
lejjebb már nem tudott olvasni

szucsy89
oda van írva alá hogy mivel játszik<#beka2>
ForzaInter
ezt amugy hol olvastad? meg kik állították össze? amugy kb egyetértek vele.

Yo, Bitch!

limperatore
mi az a steam? ugye nem cs-zel?😄

ForzaInter
Mindegy, az olasz bajnokság a legjobb😄 (sztem)

Yo, Bitch!

Elég szomorú ha kivénhedt sztárok miatt adható csak el az olasz bajnokság(kivétel Ibra)!Igaz ami igaz nem itt látható a hamisítatlan nézõcsalogató foci,bár számtalan sztár aki elment más bajnokságba elmondta-az olasz nem hasonlítható más bajnoksághoz(keménység,taktika stb.).Persze ízlések és pofonok.
Mourinho-ról nem beszélek többet mert elfogult vagyok vele szemben,negatív irányban.Sok edzõ többet is elért mégsem ennyire önelégült.pííísz
ForzaInter
egy megosztó személyiség, akit csak utálni meg szeretni lehet😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
"Beckham, Ronaldinho, Ibrahimovic, ezek azok a játékosok, akikre az olasz focinak szükségük van, hogy eladható legyen külföldön is"

Az eladható rész a lényeg, arról beszél hogy ezek a játékosok rengetek embert csábítanak a képernyõk elé, csak megemlített 3 játékost, ezen kívül vannak még jó páran, mindekit nem írhat le😄 marketingrõl szólt, ezek játékosokat meg bármennyire is nem szretik néhányan, de azt mindenki elismerheti hogy zsenik, azok a játékosok akik miatt sok ember leül meccset nézni, aki pl nem szurkol egy csapatnak sem.

A stílusa meg olyan amilyen, szánalmasnak semmiképp nem nevezném, mindenki tudja Jose miért ilyen, mert így mindenki vele foglalkozik a sajtóban, nem ugy mint Mancini éra alatt akkor mindig a csapatot basztatták, így meg mindneki Joseval van elfoglalva, egyértelmûen azért csinálja ezeket, hogy levegye a csapata válláról a terhet, mindenhol ezt csinálta, pökhendi,nagyképû ember, de asszem van mire annak lennie.

Yo, Bitch!

LasCar16
azt amit én gondolok a matyiról<#idiota>

#acm

Bizony ebben egyetértek veled én is.Szánalmas az edzõtök(kéretik nem sértésnek venni a csapatotok felé),elismerem hogy remek szakember-de az stílus amit megenged az felháborító!Totti,Nesta,és a többi olasz(remek) játékos vajon ilyenkor mit gondolhat magában...
Cucmey
osztom a véleményed. 😄

limperatore
Mourinho örül Beckhamnek, de...

Az Inter vezetõedzõje nem bánja, hogy a nagy rivális Milan David Beckhammel erõsödik az év elején, de reméli, a középpályás rosszul játszik majd.

Az olasz lapok a szókimondásáról (is) ismert José Mourinho véleményét is kikérte David Beckhamrõl. A portugál tréner meglepetésre azt nyilatkozta, hogy örül egy ekkora klasszis érkezésének a Serie A-ba, mert az angol futballista óriási figyelmet kap, és ebbõl az olasz labdarúgás is profitál.

- Örülök Beckham érkezésének, azt szeretném, ha a Serie A lenne a legerõsebb bajnokság Európában. Azt akarom, hogy a bajnokságom ne csak Olaszországban, hanem az egész világon a legfontosabb legyen. Amikor Angliában dolgoztam, büszke voltam, hogy a Premiership a világ legnépszerûbb pontvadászata, és az olasz bajnokság is sokat lépett elõre tavaly óta. Fantasztikus dolog, hogy Beckham itt szerepel. Remélem nem fog jól játszani, mert mégiscsak az ellenséget erõsíti, de bízom benne, nagy figyelmet vonz majd a bajnokság felé. Beckham, Ronaldinho, Ibrahimovic, ezek azok a játékosok, akikre az olasz focinak szükségük van, hogy eladható legyen külföldön is - jelentette ki a portugál tréner.

-----------------------------------

úgy beszél az olasz fociról mint vmi csöves bajnokságról ( mint a magyarról 😄 )

meg ezekre a játékosokra pont nincs szükség 😄

2007-es Molinaro?<#idiota>
limperatore
<#worship><#eljen>

szucsy89
:o
9csöves9
kihírdették az idei év álomcsapatát is

Frey (Fiorentina) - Maicon (Internazionale), Panucci (AS Roma), Chiellini (Juventus), Vargas (Catania, Fiorentina) - J. Zanetti (Internazionale), Cambiasso (Internazionale), Hamsík (Napoli), Nedved (Juventus FC) - Del Piero (Juventus FC), Ibrahimovic (Internazionale)

korábbiak:

2007: Frey - Panucci, I. Córdoba, Zapata, Molinaro - Quagliarella, De Rossi, Cambiasso, Seedorf - Totti, Ibrahimovic

2006: Amelia - Oddo, I. Córdoba, Barzagli, J. Zanetti - Fábio Simplício, Kaká, De Rossi, Mancini - C. Lucarelli, Toni.

2005: De Sanctis - I. Córdoba, Thuram, F. Cannavaro, Zambrotta - Diana, Émerson, Cambiasso, Kaká - Gilardino, Toni.

2004: Dida - Cafú, Nesta, F. Cannavaro, Zambrotta - Camoranesi, Kaká, Totti, Nedved - Sevcsenko, Adriano.

2003: Buffon - Thuram, Nesta, Maldini, Zambrotta - J. Zanetti, Gattuso, Nedved, Jankulovski - Trézéguet, Vieri.

2002: Buffon - Thuram, Ferrara, Legrottaglie - J. Zanetti, Corini, Totti, Sztankovics, Nedved - Vieri, Del Piero.

2001: Toldo - Nesta, Samuel, Materazzi - Cafú, Tommasi, Totti, Liverani, Candela - Crespo, R. Baggio.

2000: Toldo - F. Cannavaro, Nesta, Maldini - Zambrotta, Fiore, Totti, Nedved, Candela - Batistuta, Sevcsenko.

1999: Buffon - Nesta, Mihajlovics, F. Cannavaro - J. Zanetti, Ruí Costa, Totti, Verón, Vanoli - Batistuta, F. Inzaghi.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Del Pierot választották az év olasz sportemberének 52%-al,a második Vale Rossi lett 18%-al

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Yulcsa
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

miki36
Boldog karácsonyt mindenkinek!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

gabber_saviola
tegeci 😄ddd

limperatore
:ADS:ADS:SADSADS:AD:SA

😄DDDDDDDDdddddddddddd

fsgh
😄SADADAs

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gercse
Boldog karácsonyt az olasz foci kedvelõinek is!

báttyó02
CATANIA!!!111

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -