13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#11172 Max a Lazio kapus,de őt is hamar lebeszélték fél óra után a többiek:P -
#11171 Mondjuk a legnagyobb az lenne, ha ez a vereség miatt esne ki a Lazio ... mert matematikailag még kieshet.
Lazio 40
Bologna 40
---------------------
Atalanta 35
Siena 30
Livorno 29
37. forduló
Napoli-Atalanta
Bologna-Catania
Livorno-Lazio
38. forduló
Cagliari-Bologna
Parma-Livorno
Atalanta-Palermo
Lazio-Udinese -
#11170 egy helyre a kieséstől másra számítottam... -
#11169 szerinted a városi rivális javára fognak majd játszani? hagyjuk már -
#11168 1. félidőben még játszottak, bár azt a félidőt is végigtámadtuk. aztán 2. gól után nem is volt értelme folytatni, senki nem akarta a stadionban a hazaiak sikerét :D -
#11167 fú belenéztem a lazio-interbe, ez a lazio olyan tunya szar, hogy
önmaga ellen is csak öngóllal tudna nyerni _:D_:D_D:d-D:d_:Dd -
#11166 na jah, pont ez a gond :)
míg a braziloknál működik a "csak rúgjunk többet, mint ahányat kapunk" elv, olaszoknál nem éppen :D -
#11165 csatárfronton jó lesz, érzem..
Di Natale bombaformában van, fingik egyet és gól..
Quagliarella meg partnere volt az Udineseben nemrég, előtte meg
Pazzininak a Samp-ban
viszont a védelemmel lesznek a gázok.. -
#11164 Balotelli ott hibázta el a karrierjét, hogy nem szülővárosában kezdett el focizni. Ott megnevelték volna rendesen. -
#11163 hát,ha meg nem tudja megregulázni,és elküldik,akkor nem tudom hova mehetne...amekkora pofája van,biztos sok pénzt kérne,és egy 18-19 éves buta,de tehetséges gyereknek nem fognak 3-4 milliós fizut adni... -
#11162 nem is mondtam, hogy ők tehetnek róla :D egyértelmű, hogy ez lippi hibája. el kéne kezdenie fiatalítani, mert szerintem csúfos vége lesz ennek a vb-nek. de hát ez van -
#11161 kb úgy fog megöregedni mint Cassano. -
#11160 az is lehet pénzügyi okai vannak..fogalmazzunk így :D
persze ez alatt szigorúan csak annyit értek, hogy többszázezer juve drukkerrel többen néznék a csapat meccseit, meg több focis mezt/mütyúrt lehet eladni:P -
#11159 az ok, hogy Te nem szeretnéd látni, de tehetségesebb mint a jelenlegi keret 70%-a. fejben fel kell hogy nőjön, remélem Mourinho betöri végre, mert kurva nagy haszna lehetne belőle az olasz válogatottnak! -
#11158 Balotelli a legutolsó ember, akit olasz nemzeti csapatban valaha szeretnék látni. A saját csapatánál nem szeretik, az ellenfelek nem szeretik, szerintem senki sem szereti. -
#11157 Boriello amióta lejött a cuccról, azóta csak keresi régi önmagát. Most látszik csak meg igazán, hogy mennyit számított nála a cuccolás.
Én simán kivittem volna Balotellit, és ott a VB-n adtam volna neki egy UTOLSÓ esélyt. -
#11156 balo csapatromboló mentalitására semmi szükség egy amúgy is gyenge olasz válogatottban. Amúgy meg nem a Juvésok tehetnek arról hogy Lippi őket favorizálja... -
#11155 boriello a legjobb a felsoroltak közül, de még így is messze van Miccoli/Cassanotól
a másikra meg egyszerű a válasz, lippi a juvésokat behívja, mind1 milyen a formájuk. Candreva-nál 15x tehetségesebb Balotelli, még ha egy buta kölyök akkor is előbb kapna meghívót, de hát mind1 -
#11154 Gratulálok Lippinek, hogy nem viszi Miccolit, jó húzás volt tényleg.
Amúgy nem akarok senkit sem megsérteni, de nem vágom, hogy Cannavaro, Grosso, Zambrotta, Candreva, Pirlo és a doppingos Boriello mit keres a keretben.
Remélem nem sokára véget ér ez a Lippi-éra, mert már uncsi. -
#11153 Laquinta idén játszott kábé 5 meccset...húúúú :D Miccoli végigtolja a szezont,a Palermot lehet BL-be vezeti,de Lippi az vagány! -
#11152 mer Cassano nincs ott _:DD -
#11151 ő a bő keretből választott :)
amúgy miccoli, cassano alap lenne -
#11150 cannavaro, boriello? kizárt. ott van pl. pepe rossi, vagy cassano, miért nem ők? -
#11149 most az jutott eszembe, hogy Lippi mester úgy vélheti, hogy a juvében jó játékosok vannak szar formában, nulla játékkedvvel.
ha átigazolna az egész csapat pl. a Catania helyére, mezébe :DDD_D:d,
akkor akár még bajnok is lehetett volna _:D_:D -
#11148 nekem ez tetszene, 11+cserék, a szűk keret:)
Buffon, De Sanctis
Chiellini, Cassani, Cannavaro, Criscito,
Maggio, Palombo, De Rossi, Montolivo, Pirlo, S.Pepe
Di Natale, Pazzini, Quagliarella, Boriello -
#11147 hát bő keret... -
#11146 ez biztos? ezek mennek? :O
Maggio meg mióta védő?..tejóisten -
#11145 mert juvés, és azoknak kötelező a részvétel
sokra viszik az olaszok -
#11144 ki a faszom az a Candreva gyerek? és ha ő ottvan,akkor miért nem lehet ott Balotelli,Miccolni,Santos,Giovinco? vagy Lippinek elég a csoportkör? :) -
#11143 :ŰASd::SADS:AD ez a keret geci :D sztem u21-es olasz válogatott megverné őket :D -
#11142 a komplett Juve védelem, csak 50 gólt kaptak... se Miccoli, se Cassano de remélem h Santon még befér -
#11141 A BŐ OLASZ KERET Kapusok: Gianluigi Buffon (Juventus), Morgan De Sanctis (Napoli), Federico Marchetti (Cagliari), Salvatore Sirigu (Palermo)
Védők: Salvatore Bocchetti (Genoa), Leonardo Bonucci (Bari), Fabio Cannavaro (Juventus), Mattia Cassani (Palermo), Giorgio Chiellini (Juventus), Domenico Criscito (Genoa), Fabio Grosso (Juventus), Nicola Legrottaglie (Juventus), Christian Maggio (Napoli), Gianluca Zambrotta (AC Milan)
Középpályások: Mauro Camoranesi (Juventus), Antonio Candreva (Juventus), Andrea Cossu (Cagliari), Gennaro Gattuso (AC Milan), Claudio Marchisio (Juventus), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Angelo Palombo (Sampdoria), Simone Pepe (Udinese), Andrea Pirlo (AC Milan)
Csatárok: Marco Borriello (AC Milan), Antonio Di Natale (Udinese), Alberto Gilardino (Fiorentina), Vincenzo Iaquinta (Juventus), Giampaolo Pazzini (Sampdoria), Fabio Quagliarella (Napoli)
+ De Rossi -
#11140 a inter megérdemli a bl döntöt
:SAD:SDA:SDA -
#11139 helyesírás, és ne kelts flamet:) köszi. -
vitis #11138 a inter nem érdemli meg a bl döntöt -
#11137 nem játékosokat kell nézni, hanem csapatokat/bajnokságot -
#11136 köszi.
azért szomorú,hogy az idei BL főtábla ellenére is a koefficiens-ben előrébb van nálunk Moldova,Írország és Bulgária is,pedig ezekben az országokban is a béka segge alatt van a foci...a bolgároknak van egy Berbatovuk,és ezzel kifújt,míg nekünk Juhászunk,Dzsudzsink,Geránk,Hajnal Tomink,Németh Krisztiánunk stb...:S -
#11135 tess
igen, ez 2011/12re vonatkozik, a köv szezonban még 4 olasz indul mindenképp -
#11134 érdekes dolgok ezek,engem érdekelne,betudnád linkelni ezt a ranglistát?
am arra lennék kiváncsi,hogy mit kéne elérnie egy magyar csapatnak,hogy pár év múlva az első kettő indulhasson a BL-ben,és a 3.-4. pedig EL? -
cambiasso83 #11133 Ez jövőre lesz,nem?