13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#11212 persze, tottit se kell félteni egy alattomos sunyi az is
remélem eltiltják a p*csába -
#11211 provokálta,addig rendben,de ha engem egy 14 évvel fiatalabb gyerek provokál,arra ráhagyom,mert nem vagyunk egy súlycsoport,ennyi. Totti idősebb,tapasztaltabb,agyilag is sokkal érettebb mint a kis hülye Balotelli,minek idegelte fel magát??? a másik meg az,hogy ha ilyen vehemenciával rúgja le nem hátulról,hanem szemből,akkor kb a Ramsey féle kettős lábtörés történik... -
#11210 Erről van szó
Mazonne véleménye már ittis olvasható
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/olasz-kupa-mazzone-szerint-is-provokalta-mario-balotelli-tottit-2027710
-
Monoton #11209 Másik fél szerint -
#11208 arra, enyém is az de nem sértegetem más csapatát benne
viszont a tiedében a kép nagyon ott van, bár nem értem miért ilyen formában
-
#11207 Mátyáséra gondolsz? Amúgy szerintem az vicces, én mindig megmosolyodok rajta. -
#11206 rendben az lesz, de van akinek már az aláírása is a másikat provokáló... -
#11205 nem célom annak látszani -
#11204 fogalmad sincs az előzményekről, de köszi -
#11203 persze ő a világ legokosabb embere koko meg csiszár után :D
on:
a maják megjósolták hogy 2010-ben lesz :D -
#11202 mert te talán ezzel a hszel okosabbnak látszol?...
hogy ON is legyen: volt már rá példa Olaszországban hogy egy csapat triplázott? -
#11201 breki te hülye vagy már megbocsáss, direkt flémelni kezdesz megint matyival, ha télleg hergelte akkor több esze is lehetett volna, így csak ő jött ki rosszabbul-.- -
#11200 Szeretném, ha innentől privátban beszélnétek meg, hogy ki az okosabb és ügyesebb. Kicsit uncsi már ez a marakodás. Köszi. -
#11199 le vagy oltva:D -
#11198 ezt a szöveget
sokat gondolkozhattál rajta -
#11197 lényeg h te nagyon okos vagy, azért röhög ki mindenki mr. gd :D -
#11196 hát igen kb olyan mint te
egy kicsit butácska éretlen kisgyerek
csak a focitudásotok különbözik ahogy hallom :)
-
#11195 attól h jótékony, gusztustalan volt amit csinált. balotelli vagy nem balotelli, teljesen mind1
ezzel sok embernél leírta magát -
#11194 "A történet igazi csattanója viszont az, hogy a Roma csapatkapitánya nem sértődött meg a vicceken, hanem „Az összes Totti-vicc” címen kiadatta őket!
A könyv hatalmas siker lett Itáliában, közel 500 ezer darabot adtak el belőle. Totti mindössze annyit kötött ki a gyűjteménnyel kapcsolatban, hogy viccek nem lehetnek sértőek a családjára nézve. A bevételt jótékony célra ajánlotta fel, a befolyt összeg így az UNICEF egyik projektjéhez került. Adja magát a kérdés: Na ki a hülye?" -
#11193 De pontosan ezen, direkt és céltudatosan végig hergelte.
Carlo Mazzone is kijelentette ezt, hogy provokálta Totti-t.
Nem véletlenül nem kért bocsánatot másnap sem.
Abban egyetértünk, hogy ilyet nem szabad tenni, de nézni kell a dolgok másik oldalát is.
Egyébként Totti-t ugye elég butának tartják és Lazio drukkerek által költött viccek fő céltáblája.
Két ilyen gyöngyszem
Del Piero, Vieri és Totti együtt utaznak egy autóban.
Alex vezet, Vieri ül mellette, Francesco pedig hátul.
Egyszer csak meglátnak egy kurvát, leparkolnak mellette, hogy
megkérdezzék, mennyi.
„Ötven elöl és nyolcvan hátul…”
Francesco méltatlankodva felkiált:
„Ez nem ér! Nekem miért drágább?”
Del Piero és Totti moziban ülnek és a filmben éppen egy lóverseny megy.
„Tíz eurót teszek a feketére…”- mondja Alex
„Én meg tizet a fehérre…”-válaszol Francesco.
Mikor kimennek a moziból, Alex megszólal:
„Hát szóval én nyertem, de nem kérem el a pénzt, mert tegnap már láttam ezt a filmet…”
„Én is láttam…”-válaszolja Francesco.
„Akkor miért fogadtál a fehérre?!”
„Nekem úgy tűnt, ma jobb formában van…”
-
#11192 tény, hogy mindkettő egy fasz, de azért ez nem ugyanaz.
egy ilyen dühből jövő odakaszálás komoly sérülést okozhatott volna akár évekre megpecsételve Balotelli karrierjét - de most tökmindegy kiét, nem ezen van a hangsúly -
#11191 györköny :D:D:D:D: -
#11190 Del Piero
ő nem györkönyben futballozik
Nem tette helyesen, de nem kell ez az álszent szokásos duma, valószínűleg pont ez volt a taktika erre a mecsre
És ne állítsuk már be a négert akit még saját csapattársai is utálnak áldozatnak...... -
#11189 ja akkor már más, totti helyesen csinálta, gondolom del piero is így tett volna -
#11188 volt annak előzménye is
az a hülye olasznéger folyamatosan provokálta és mocskolta
inter játékosok se nagyon bánták még pacsiztak is vele
Szaniszló Csaba kommentátorállás blogjában is írnak erről:
6+1 dolog, amit talán nem vettél észre Totti gusztustalan rúgásánál
"Maicon hátbaveregeti Tottit! Nehogy elkezdjétek nekem magyarázni, hogy a jobbhátvéd helyéről nem látta, ami történt, meg ilyesmi… Balotelli, igazolj el, amíg nem késő!"
"nyilván tisztelik/tisztelték tottit, és bár gyanítom, h. ők is rühellik balotellit, mégis furcsa, h. nem védték meg, vagy inkább estek neki tottinak. főleg annak fényében, h. pont az inter az a csapat, ahol minden szir-szarér’ imádnak óvodások módjára csoportosan reklamálni. szóval nagyon rühellhetik.." -
#11187 megbolondult vén korára sajnos -
#11186 szeretnél te ilyen 0 lenni pámerka
-
#11185 jó hát egy balfasz :SAD régen még jó volt most egy 0 -
#11184 még jó hogy Lippi most akarja visszahívni a national team-be :D szvsz a csoportmeccsekről eltiltanám -
#11183 pff bazzmeg -
#11182 Totti mindig is egy kisköcsög volt, undorító amit művelt
fél évre eltiltanám legalább.. -
#11181 Megvan az első Inter-serleg!
Az Inter nyerte az Olasz Kupa döntőjét, miután a Stadio Olimpicóban le tudta győzni a Romát. A győztes gólt Diego Milito szerezte az első félidő hajrájában.
Az Olasz Kupa döntőjén a két bajnokesélyes csapat, a Roma és az Inter csapott össze egymással a Stadio Olimpicóban. A fővárosiaknál csak a cserepadon kapott helyet Francesco Totti, Luca Toni viszont kezdett, annak ellenére, hogy az előzetes hírek még arról szóltak, nem lesz ott a pályán a kezdésnél. Nem kezdődött jól a mérkőzés az Inter számára, a találkozót sérülten vállaló Sneijdert már a 3. percben ápolni kellett és a holland középpályás nem is tudta folytatni a játékot, Balotelli állt a helyére.
Mindkét csapat agresszív játékkal rukkolt elő, a pályán ennek megfelelően sok volt a szikrázó összecsapás, és a játékvezetőnek gyakran kellett fegyelmeznie a játékosokat. Az Internek volt több nagy helyzete, de Julio Cesarnak is be kellett mutatnia pár remek védést, hogy megőrizze kapuját a góltól. A milánóiak a 37. percben Cordobát is elvesztették sérülés miatt, de két perccel később góllal vigasztalódhattak, Milito fejezett be tökéletesen egy akciót.
A szünetben Tottit is pályára küldte Claudio Ranieri, és a hazaiak támadójátéka aktívabbá is vált ezzel a húzással, ám az Inter kontrái is jelentős veszélyt hordoztak magukban. A hajrához közeledve egyre nyomasztóbbá vált a Roma nyomása, ám az Inter ezúttal is kiválóan védekezett, a távoli lövések pedig nem vezettek eredményre. A 87. percben Totti elvesztette hidegvérét és rendkívül sportszerűtlen szabálytalanságot követett el Balotelli ellen, a játékvezető azonnal leküldte a veterán támadót a pályáról.
A fővárosiak a hajrában már nem tudtak egyenlíteni, az Inter taktikus játékkal nyerte meg a mérkőzést és biztosította be első trófeáját. José Mourinho csapata a következő másfél hétben a bajnoki elsőséget is megszerezheti, majd jön a Bayern elleni BL-döntő...
Coppa Italia, döntő:
Roma - Inter 0-1
G.: Milito 39.
most látszott a roma és az Inter közti különbség, romanak gyakorlatilag köze nem volt a meccshez
első trófea a 3-ból megvan, drukkoljatok a 2.nak és a 3.nak is :))))) -
#11180 mostmár én sem értem,másnak nem tűnt fel,hogy csak megjegyeztem,szerintem 3 kieső lesz,de mind1 -
#11179 Én meg reménykedem a Samp elleni sikerben. :P -
#11178 most akkor még sincs meg a 3 kieső? :) komolyan nem értem, mit szeretnél összehozni ebből a két, egymásnak ellentmondó kommentedből. -
#11177 viszont ha a Samp legyőzi jövő héten a Palermot (sztem igen), végképp szakadék alakul ki azon a környéken, így a Palermonak tök mindegy lesz az Atalanta elleni zárómeccs.
a Napoli meg nagy bánatomra bénázgat, olyan csapatokkal ikszel, mint a
Siena vagy a Lazio..
úgyhogy bármi lehet... -
#11176 szerény-véleményem-szerint,azaz matematikailag még valóban nincs meg a 3 kieső(csak 2),de csoda kéne az Atalanta benntmaradásához -
#11175 Ha ismered a matematikát, mint tudományt, akkor láthatod, hogy még nincs meg a 3 kieső.
-
#11174 szvsz megvan a 3 kieső!
Az Atalanta papíron 0 pontot szerezne 2 meccs alatt,a Lazio esetleg a Livorno-t megveri -
#11173 papíron még nem maradtak be, de mindenki tudja hogy ugysem esnek ki, ez már kb 2 fordulóval ezelőtt eldőlt
atalantának 6 pont kéne, és lazonak 2* bukni, szal kizárt a kiesés.