Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
Mourinho kiosztotta Ancelottit
Feb. 24. 10:09 -MILANO-
José Mourinho a tegnapi sajtótájékoztatón igen magabiztosan nyitott. ”Az Old Traffordon fogjuk kivívni a továbbjutást!” Majd így folytatta. ”Nyugodt vagyok és optimista mert az Inter igen jó állapotban érkezett meg ez elé a párharc elé. A múltat, a korábbi kieséseket és kudarcokat félre kell tenni mert ez a továbbjutás a pályán fog eldõlni és nem az almanachokban. Az hogy Fergusson csapata ellen készülhettünk fel végig nagyon motivált, mivel õ egy legenda még én csak azok közé a szerencsés edzõk közé tartozok akik nyertek valami fontos dolgot. De hogyha azzal foglalkoznánk a másik eredményeit és gyõzelmi sorozatait néznénk akkor nem edzõk lennénk hanem nyugdíjasok.”
Ezután kicsit elkanyarodott a beszélgetés ugyanis szóba került Ancelotti aki szerint Mourinho volt az egyetlen ember aki a derbyn szabályosnak látta Adriano gólját. A válasz nem késett a portugál részérõl. ”Az egyetlen ember aki úgy tekintett arra a gólra mintha egy ajándék lett volna az Inter számára az csak õ volt. Ancelotti egy nagyszerû edzõ, mert csak egy nagyszerû edzõ képes arra hogy a szavakkal játszadozzon és az emberek érzelmére hasson így vezetve meg õket. Ennek az ellenkezõjét akkor tudná bizonyítani ha egyszer is beszélne arról hogy miképpen nyerték meg az elsõ derbyt és hogy Kaká mekkora lesen is állt a góljuknál. Még szerencse hogy Allegri egy nyugodtabb ember, mert ha nem így lenne akkor most másról is hetekig beszélhetnénk. Viszont ha neki is olyan nagy szája lenne mint nekem és Carlonak akkor biztosan megkérdezte volna, hogy Seedorf gyõztes gólja elõtt nem szabálytalankodott-e véletlenül Inzaghi... Mivel egy ilyen szabálytalanság ami a bírót megtéveszti és a meccset befolyásolja három meccses eltiltással büntetendõ, ezt már Adriano óta tudjuk mi is… De akkor még nem beszéltünk arról hogy a derbyn Ambrosini miért nem kapott piros lapot, mert ha ez megtörténik akkor három vagy négy null ide a 2-1 vagy éppenséggel a majdnem 2-2 helyett. Ez bizonyítja azt hogy Carlo egy szerencsés edzõ, ismétlem szerencsés és gyõztes edzõ. Félre értés ne essék én is szerencsés vagyok mivel sok mindent megnyertem, ezzel nem minõsíteni akartam õt csak elmondtam a tényeket.”
A kis intermezzo után aztán visszaterelõdött a szó a Bajnokok Ligájára, pontosabban Alex Fergussonra aki a Gazzettában igen elismerõen szólt Mourinhoról, bizonyos képességeirõl pedig irigységgel beszélt az angolok edzõje, sõt a végén elmondta hogy a portugált mumusának tartja. ”Jaj ne… Alexnek elég nagy az önbizalma és megvan a bizodalma a saját csapata irányába is. Ebben pedig teljes mértékben igaza is van mivel a csapata csak úgy hemzseg a jobbnál jobb játékosoktól. Ismerem jól Fergussont és tudom róla hogy milyen domináns játékot vár a csapatától az Old Traffordon ahova általában a többi angol csapat feltett kézzel érkezik. Más viszont a helyzet idegenben mert akkor meg kell változtatnia a szisztémát. Az Inter viszont ugyanabban a szellemben játszik a San Siroban és idegenben is és ez így lesz ma is. A kulcs hogy nem hagyhatjuk egy az egyben elmenni a Manchester szélsõit, ha ezt elérjük nyert ügyünk van.”
A végén mikor a kezdõcsapatról kérdezték egyedül csak a középsõ védõk kilétét nem árulta el, igaz a többit azt amúgy is mindenki fejbõl fújja már…

<#mf2>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
-.-'
LasCar16
Gilardinot*

#acm

LasCar16
Adrianonak 3 meccs eltiltás kb, ilardinot is detto ilyenért tiltották el

#acm

limperatore
de nemtom honnan gondoltátok egyáltalán hogy nyerhet a milan?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fsgh
az meglett😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Count Adyn
Ja igaz jön Burdisso

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabber_saviola
95. ben már a Milan vezet 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Count Adyn
95. ik percbe egy kamutizivel 2-2! 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabber_saviola
😄ddd

nyald már meg lécci 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hallod mi lenne ha befognád 😄

gabber_saviola
na akkor innen lesz izgi 😊

2-1

gabber_saviola
ha most találna a Milan egy gólt, azt mondom még bármi lehet.

LasCar16
stabilabb kpályás védekezés ha már a bekkjeink ennyit hibáznak... X még lehet, 70. percig kiderül

#acm

Yulcsa
a védõket leszámítva nem látom vészesnek a helyzetet
Pato-Ronnie-Seedorf rendben van, Pirlo-Becks +a védõk azok, akiknek kicsit fel kéne pörögni

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

gabber_saviola
jó, az más kérdés 😄ddd

gabber_saviola
nagyon bíztam benne, hogy elkapják ma az Intert, de ilyen játékkal ez esélytelen. 😞

Rémgyenge ez a Milan. 😞

Nuno88
Miért a Milan nem?
nevetséges...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
akarod mondani a bíró 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

gabber_saviola
Rémgyenge ma ez a Milan. 😞

9csöves9
remélem ettõl helyrejön az agya ennek az idiótának😄

grande kolarov<#worship>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
😄ddd

Count Adyn

Palinko
ez egy barátságos mérkõzés volt kábé annyira is vették komolyan
Zsolti9014
most néztem: Grosso nem volt lesen!

Hajrá Magyarország!

LasCar16
tisztelem az öreget meg minden de ennél jobb kezdõt állíthatott volna ki, 2. félidõben azért már jobban tetszett a játék

#acm

Zsolti9014
Lippit ne hülyézzük le, pls, thx.

Viszont ilyen gólokat egy olasz válogatottnak nem illik kapni!

Hajrá Magyarország!

tonetto grosso molinaro zaccardo zauri pasqual dossena
most ezek közül, egyértelmü h grosso...mert most per pil más nem jut eszembe arra a posztra akit válogatott szintünek lehet nevezni...na jo válogatott szint kicsit erös😛
de am az olaszok ugyan igy vannak a középpálya bal oladalán is
limperatore
az ki? 😄

de csejje

ForzaInter
isten ments, akkor inkább Grosso vagy Dossena.

Yo, Bitch!

hát mondjuk én spec rá gondoltam

Count Adyn
Molinaro-t akarjuk!😄DD

nem kétség, bár ezt be kellett volna lõnie

<#eljen><#eljen><#eljen>

ForzaInter
Azért Julio is óriásit védett:|

Yo, Bitch!

ForzaInter
hát nem nagyon van jobb... ott nincs vmi bõ választék, majd Santon😄

Yo, Bitch!

Lüke Tóni 1000% os helyzetet hagyott ki...

nem arról van szó hogy rosszul játszik, (mondjuk semmi különlegeset nem csinál, igaz az olaszoktól senki sem), csak csodálkoztam h jelen pillanatban nincs nála "jobb" bal szélsõ hátvéd

ForzaInter
Most is jól játszik.

Yo, Bitch!

Grosso ennyire jól küldi a fransziáknál h még mindig válogatott? 😮

LasCar16
0 elsõ félidei teljesítmény, nem csapat benyomását keltik, Toni jöhetne kpálya is gyenge, így nem lesz rekorder Lippi

#acm

limperatore
Braziloktól kikapni nem szégyen 😄

Forza Italia
az emberei azért játszanak. Di Natale minden meccsen játszik nála pedig egy nagy nulla.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

LasCar16
de Lippi is egy hülye mit akar Pepével meg Di Nataleval??

#acm

ForzaInter
2-0

Yo, Bitch!

LasCar16
Pirlo basszameg h nem tudja kirúgni a labdát a 16ról 2-0 Robinho

#acm

Nuno88
ha jól látom vezetnek a brazilok...

'13 Elano 1:0

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
annak örülnék ha adná a rai, mikor is lesz pontosan?