13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#11252 :DDDD
Balotelli nem is olasz játékos csak egy kis pofátlan nigger!! :DDD -
#11251 az a baj vele,túl hirtelen,és nagyon korán került az első csapat közelébe! biztos vannak tehetséges primaverasai az internek,akik ugyanannyi idősek,mint Balotelli,csak ők alázatosabbak,mert a céljukat el szeretnék érni! Balotellinek pedig az ölébe hullott az első csapat! -
#11250 szerencséje hogy nem játszik Materazzi ellen. ha nem lennének csapattársak, az az ember legyalulná.
csak tudnám mire van ekkora arca. nála 100x jobb játékosok is csendben vannak, és ALÁZATOT mutatnak a játék irányába. -
#11249 Mario Balotelli, az Internazionale támadója a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy a Roma csapatkapitánya, Francesco Totti rasszista kifejezést használt rá. Totti korábban megemlítette, hogy tettének volt előzménye, mégpedig hogy Balotelli szidalmazta őt és Róma városát is, míg Balotelli ügynöke, Mino Raiola szerint ez esetben a „farkasok” támadója előre megfontoltan cselekedett, így féléves eltiltást érdemelne
-------------
Namostan az egy dolog, hogy amit totti csinált az sunyi volt és alattomos, nyilván jár érte eltiltás. De tegyük hozzá, hogy azért a makinak is elég nagy arca van, az egy dolog, hogy kurvamessze van még attól hogy jó játékos legyen, de az állandó műbalhéi, a legkisebb szellőre is dob hat bukfencet, folyamatosan rinyál, visszaszól, azt hiszi neki van igaza, stb.
Simán lehetne egy jó játékos belőle ha nem lenne ekkora arca, így meg ne csodálkozzon, hogy néha-néha kapni fog egy keményet, sem a focisták, sem a szurkerek nem bírták, és nem is fogják bírni ezt a pofátlan stílust... -
#11248 áhhh ez kész,egyre jobban csípem :DDDD ahogy Mexes beizmozott neki,utána elkezdett vigyorogni xd -
#11247 :DAS:DAS -
#11246 :DDDDD nagy arc a gyerek:D -
#11245 Nevetséges. Mit képzel magáról azért ez a kis fing. -
„Totti volt a legjobb támadó, nem vagyok meglepve, hogy elégtételt vett rajtam, mivel már én vagyok a legjobb…” – mondta Balotelli.
-
#11243 A dél az stimmel :D -
#11242 nekem alapban szimpi a srác, olyan Dél-Olaszos a stílusa. :-) -
#11241 Ez korrekt -
#11240 Ez a Totti-féle eset éppolyan gusztustalan, mint a 2006-os vb-n Zidane fejelése. Mindkét esetben hibás volt mindkét fél, de tettlegességig akkor sem szabad elmenni egy futballpályán, akármit is mondjon az a másik. Totti lábat törhetett volna, Zidane-nál meg azért szívtájékra fejelni sem okos dolog.
Ugyanakkor ez a Barwuah gyerek ez nem normális, rá kellene jönnie, hogy ő még csak egy porbafingó kis senki, és ha így folytatja, soha nem érheti el azt a szintet, azt a megbecsülést, amit egyébként a tehetsége lehetővé tenne (konkrétan így megbecsülést egyáltalán nem).
Tisztelni kellene az idősebbet, sikeresebbet, tapasztaltabbat, sőt a csapattársakat is, de mindenek előtt a mezt, amit magára húz. Aki erre nem képes, az inkább maradjon csendben. Ez egy kis patkány, akinek akkora az arca, hogy a Zil 8 futóval kényelmesen foroghatna rajta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- persze ezt leginkább csipkelődésnek szánom.Fekete olasz márpedig nincs. :) -
#11239 Veron jó ám mostanában odahaza újra megy neki a játék
De nem akarok nagyon offolni -
#11238 Milant épít, csak nemzeti szinten :D még neki be kéne állni cserébe azt jólvan :D
bár Ortegának örülök hogy megy, ahhoz képest mekkora spíler volt, nem kapott sok lehetőséget :/ -
#11237 Riquelme se megy mert nem bírják egymást -
#11236 -n -
#11235 egyenlőre maradona még be se hívta cambiassot meg zanettit, de viszont veron meg palermo ott lesz :D
viccet csinál magából ez az ember -
#11234 Igen az első kivételével nagyra becsülöm őket és szorítani fogok nekik a VB-n
elsőnek is de őt reálos időkből nem kedvelem -
#11233 pontosan és három éves koráig ott focizott :-)
és csak 2008-ban lett olasz állampolgár -
#11232 akkor már rossz ember nem lehet mi? :D
#11230: akkor szereted walter samuelt, militot, j zanettit, cambiassot? :D -
#11231 Igaz, hogy Balotellinek senkije nem Olasz, de Palermóban született, ez biztos. -
#11230 igen Argentin a másik kedvenc külföldi válogatottam
ha neked ez jön le hát rádhagyom #11200-nek eleget téve :P
-
#11229 A Bayern szerint az UEFA az olaszok érdekeit nézi
Uli Höness, a Bayern München elnöke szerint az UEFA részrehajló döntést hozott Franck Ribéry eltiltásával.
A Bayern francia sztárját a Lyon elleni BL-elődöntő első mérkőzésén állították a Lisandro Lopez ellen elkövetett szabálytalanságért. A visszavágót kihagyta, majd ezt követően az UEFA döntése értelmében további két mérkőzésre szóló eltiltást kapott, azaz nem lehet ott a pályán a fináléban az Internazionale ellen.
- Túl sok olasz van az UEFA-nál, akik érvényesíteni próbálják az érdekeiket - vezette elő összeesküvés-elméletet Höness. - A bíró is olasz volt, sok aktív olasz tagja van az UEFA-nak. De egyetlen német sem. Semmiféle morális támogatást nem kaptunk.
A Bayern már jelezte, a Sportdöntőbíróságra viszi Ribéry ügyét, a klub fellebbezését ugyanis az UEFA elutasította. -
#11228 nem kell azt írni, egyértelmű hogy ez jön le az írásaidból :D
egyébként meg camoranesi se olasz, még is válogatott
-
#11227 és hol írtam itt ilyet?
teljesen másról beszéltem matyika
-
#11226 jól van már, mindenki tudja h utálod meg az egész intert, nem kell 500x leírnod :D -
#11225 Amúgy orökbefogadott Ghánai gyerek, nemis Balotelli az igazi neve és nemis igazi olasz, csak örökbefogadták
-
#11224 szerintem legjobban utált labdarugó itáliában
sehol másutt nem játszhatna csak ahol most van vagy külföld -
#11223 gecc, hogy beizmozik neki -
#11222 :ASD:_ds.d.ASD gec :D
#11221 Nem úgy értettem, hogy csak őt, de ugye agyilag ő a gyenge pont
érdemes megnézni a felvételen De Rossi reakcióját a szabálytalanságnál.
Egyébként ő már így jött be. -
#11220 most tényleg ez a legfontosabb
"mert te talán ezzel a hszel okosabbnak látszol?..."
Énis álljak neki javítgatni?
Megnézném, hogy te kemény edzés közben mennyi hibát vétenél
mikor írni is alig tudsz.
-
#11219 még ha más is a véleményed, mint neki, a személyeskedést mellőzd lécci. -
#11218 Szerintem Totti már rég nem akkora sztár, hogy külön foglalkozni kéne vele.
Már nem is emlékszem melyiken, lényeg, hogy idén egyik Roma meccsen csereként jött be Totticsászár. A kamera meg vette az arcát majdnem 1 percig, na ott akkor annyira látszott, hogy kajakra érzi már Ő is, hogy már csak hátráltatja a csapatot. -
#11217 ítélkezni, észlény, utána -
#11216 Szerintem meg Murinyhó papa taktikája is ez volt, hogy fel kell idegesíteni cukkolni a rómaiakat, hogy ne a játékkal foglalkozzanak.
Vmelyik mai olasz lapban van is egy erre célzó cikk. -
#11215 Akkor még egyszer
Nem azt mondom, hogy helyesen tette amit tett, de az éremnek két oldala van és nemcsak Totti-t kellene lehülyézni főleg olyanoknak akik a cipőfűzőjét se köthetnék be.
Meg aztán az itélje el aki a helyében nem rúgta volna fel a hülye interes köcsögöt.
Még a saját csapattársai sem sajnálták, és nem ugrottak neki Tottinak pedig ez szokásuk.
Könnyű ám kívülről itélkezni és megmondani dolgokat gép előtt ülve.
Kétségtelen, hogy Totti nem egy észény ugye mindenki emléxik mikor a riporter azt mondta, hogy Carpe Diem és azt válaszolta, hogy nem tud Angolul. Hibázott természetesen de nyilván nem ok nélkül rohant utánna és nem véletlenül utálja mindenki balhételli-t. -
#11214 hát ja :D -
#11213 Mind kettő várta már, hogy összecsaphassanak egymással, szerintem egész meccsen osztották egymást különféle értelmező kéziszótáras mondatokkal.
Balotelli csak annyival volt okosabb ennél a veterán, kiégett Tottinál, hogy neki nem gurult el a gyógyszere.