13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • gercse
    szerintem az megvan az internek is
  • bakkerman
    erről jut eszembe,a BL-ben nincsen olyan szabály,hogy a 25-ös keretben XY számú saját nevelésnek,és XY számú saját bajnokságban nevelkedett játékosnak kell lennie??? mert az FM-ben így van,ezért nem szeretek kezdeni se az Arsenalal,se az Interrel,mert nincs meg a kellő létszám...
  • Christiansen
    ajjaj...
  • limperatore
    melyik okoska mondta h tuti a bayern nyer?:ASD
  • szucsy89
    na marad a bl indulást tekintve minden úgy mint régen.
  • ForzaInter
    Sztem egy játékosnál a válogatottban nyújtott teljesítményt kell elsősorban nézni, utána azt mit nyújtott klubszinten.
  • Zsolti9014
    vannak jobbak nála nem azt mondom, de sztem a válogatottban az a 35 meccs túlnyomórészt csereként jöhetett össze neki, így meg érthető a csak 5 gól. azzal együtt lehet hogy ő marad ki, pedig Quagliarellának és Rossinak sem volt fényes szezonja.
  • ForzaInter
    juvéban lehet gólerős, de a válogatottban nem nagyon.. 35 meccs 5 gól, ez nagyon gyenge, nem rossz játékos, tényleg nagy küzdő de vannak azért jobbak nála.
  • Zsolti9014
    Iaquinta hajtós és gólerős, az egyik legbiztosabb lábú csatár, csak sokat volt sérült.
  • limperatore
    főleg h amilyen mákosok az olaszok .. :D
  • bakkerman
    Zambrotta,Laquinta,Gattuso minek? :S
  • Fabio Capello
    egyre több pletyka kering arról hogy Rossit sem viszi ki Lippi, de akkor megyek és megcsapom, főbenjáró bűn lenne őt nem kivinni.
  • Zsolti9014
    jaja, 23 fős keret van:

"A világbajnokságra minden csapat 23 játékost nevezhet, ebből legalább 3 játékosnak kapusnak kell lennie. A szövetségi kapitányoknak 30 nappal a világbajnokság kezdete előtt – 2010. május 11-éig – 30 fős keretet kellett hirdetniük és a listát le kellett adniuk a nemzetközi szövetségnek. 2010. június 1-jéig pedig a végleges, 23 játékos nevét tartalmazó listát kell bejelenteniük."

wikipédia
  • gabber_saviola
    oks, akkor én tudtam rosszul.
  • gercse
    én is 23-ról tudok

sztem sem vészes amúgy, rosszabbra számítottam, főleg ahogy jöttek a fikázó cikkek a "szar öreg keretről", szerintem bármi lehet
  • gabber_saviola
    Lajosom szerintem sem annyira gáz, lehet ebből még akár mi is.
    nem 22 fős lesz majd az utazó keret?
  • Zsolti9014
    Amúgy Marchionnival mi a helyzet, hogy nem volt benne a 30-asban sem?
    Nem azért, én szeretem Camót, de Marco többet játszott, és szerintem nem is rosszul.

Egyébként meg lehet hogy épületes lenne áttérni arra, hogy 3 középső középpályás előtt egy irányít, mert szélsők terén siralmas a helyzet, ahogy Csöves is mondta, nagyítóval kell keresni őket.

Talán egy Buffon - Cassani, Chiellini, Cannavaro, Criscito - De Rossi, Marchisio, Pirlo - Montolivo - Di Natale, Iaquinta kezdőt raknék össze, és így Pirlo újabban megjelent lassúságát kompenzálná Daniele és Claudio, emellett Pirlo még mindig tudna irányítani, csak nem kellene olyan égetően fontos szerepének lenni védekezésben.
  • 9csöves9
    szerintem egyáltalán nem olyan tragikus ez.a maradék 5 kimaradó azért okozhat majd fejtörést.Zambrotta,Gattuso nyugodtan kikerülhetne(egyik se fog),Camot is csak az tartja bent hogy nagyítóval kell keresni a szélsőket.Pepénél viszont jobb így nálam Pepe az egyik kieső. Marchetti/Sirigu (teljesenmindegy),hátvédet már nem kéne kitenni így is karcsú a létszám.Cossunak egy vb még sok lenne.marad két hely két csatárnak.Rossi a konföderációs kupán kurva jó volt viszont az idei szezonja meg elképesztően szar.Di Natale gólkirályi címmel nem maradhat ki,Iaquinta és Gilardino is biztos utazó.Quagliarella szezonja se lett olyan amilyet vártak tőle.ezek után nekem ez a megérzésem:

Marchetti,Cossu,Pepe,Borriello,Quagliarella
  • gabber_saviola
    Válogatott keretszűkítés: 28 játékos

Portieri: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Marchetti (Cagliari), Sirigu (Palermo).
    Difensori: Bocchetti (Genoa), Bonucci (Bari), Cannavaro (Juventus), Cassani (Palermo), Chiellini (Juventus), Criscito (Genoa), Maggio (Napoli), Zambrotta (Milan).
    Centrocampisti: Camoranesi (Juventus), Cossu (Cagliari), De Rossi (Roma), Gattuso (Milan), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Palombo (Sampdoria), Pepe (Udinese), Pirlo (Milan).
    Attaccanti: Borriello (Milan), Di Natale (Udinese), Gilardino (Fiorentina), Iaquinta (Juventus), Pazzini (Sampdoria), Quagliarella (Napoli), Giuseppe Rossi (Villarreal).
  • limperatore
    Bajnok az Inter, Mourinhóék is a tripláért hajthatnak Madridban!

Az Internazionale az Olasz Kupa után a Serie-A aranyérmét is megszerezte, így a triplázásért küzdhet meg a madridi Bajnokok Ligája-döntőben.

Szorosabb és izgalmasabb lett, mint bárki gondolta volna akkor, amikor az Inter még 14 ponttal vezetett a Roma előtt, de végül a milánói kék-feketék ismét elhódították a scudettót, noha a már kiesett Siena óriásit küzdött és egy kis szerencsével elcsíphetett volna egy döntetlent is.

Igaz, egy kis balszerencsével pedig már az első félidőben 4-5 gólos hátrányba kerülhetett volna, az Inter ugyanis helyzetkihagyó show-t rendezett a toszkán városban. A kezdőként szerepet kapó Mario Balotelli, Diego Milito és Samuel Eto'o is hagyott ki komoly helyzetet, és ezeken kívül is kisebb lehetőségek egész sorát dolgozta ki a vendégcsapat. A hazaiak azonban elszántan védekeztek és még néhány ellencsapásra is futotta erejükből, olyannyira, hogy akár a vezetést is megszerezhették volna.

A második félidő elején aztán végül megtört a jég: Javier Zanetti remek megoldása után Milito lépett ki, majd szépen a hosszú sarokba helyezett. Érdekes módon az addig nagyon koncentráltan, összeszedetten játszó Inter futballja hirtelen szétesett, csapkodó és bizonytalan lett. A védekezése azonban így is nagyon rendben volt, és egészen a véghajráig helyzetbe sem tudott kerülni a Siena. Akkor egy beadást követően Julio César kiejtette a labdát, de a csatárok nem eszméltek elég gyorsan, így odalett a lehetőség. Az utolsó másodpercekre az Inter "lenyelte" a labdát, megnyerte a mérkőzést és ezzel duplázott!

A milánóiak készülhetnek a Bajnokok Ligája döntőjére, míg Rómában szomorkodhatnak, annak ellenére, hogy a csapat Vucinic és De Rossi góljaival simán legyőzte a Sienát és végül 80 ponttal zárta a bajnokságot. Az ezüst hatalmas bravúr ettől a Romától - de a Farkasok alighanem azon fognak tépelődni, mi lett volna, ha a Sampdoriát, 1-0-s vezetésről, legyőzik hazai pályán...

Serie A, 38. forduló:

Siena-Inter 0-1 (D. Milito 57.)
    Chievo-Roma 0-2 (Vucsinics 39., De Rossi 45.)
    Atalanta-Palermo 1-2 (Ceravolo 48., ill. Cavani 12., 92. – 11-esből)
    Bari-Fiorentina 2-0 (Stellini 35., Rivas 92.)
    Cagliari-Bologna 1-1 (Ragatzu 65., ill. Adaílton 3.)
    Catania-Genoa 1-0 (M. López 65.)
    Parma-Livorno 4-1 (Lanzafane 45., 46., Morrone 49., Crespo 90., ill. Danilevicius 72.)
    Sampdoria-Napoli 1-0 (Pazzini 52.)

teljesen megérdemelt
  • Christiansen
    ááá emlékszem erre a dumára :DD_:D
    (zene részlegről egyébként:P)

Balotellire visszatérve sztem nem válogatott szintű.
    hiába tehetséges meg vannak jó megmozdulásai, ha a hozzáállása
    nem profi, ilyet egyetlen válogatott sem engedhet meg magának..
    vagyis pl Kolumbia igen..
  • ForzaInter
    nem ő a játékosok fórumáról jött:D
  • limperatore
    azt hittem már konzol fórumról jöttél
  • Christiansen
    há de csak szórakoztam, ércsétekmá :D_D:d

• ForzaInter
    Az összes nagycsapat az ma már.

Ettől függetlenül vannak olyan karakterek akiket Te írsz.

Zanetti, Raúl, Schoels stb.
  • ForzaInter
    inter komcsi? lazio és hellas verona mellett olaszország legjobboldalibb csapata..

Azon meg lehet itt viccelődni azzal hogy nincs Inter játékos, de ez nem azért van mert kevés olasz van a csapatban. Santon benne lenne ha nem lenne sérült, és sztem Balotellit is behívnák más szöv. kap. Na meg Motta sztem simán lehetne válogatott, ő maga nyilatkozta hogy ő olasznak érzi magát (olasz származású) és szeretne olasz válogatott lenne, gattusónál és társainál fél lábbal is jobb. Lippi mint edző egy zseni, de a mostani válogatási elvei nevetségesek. Juvéből mindenkit behív csak olasz legyen..

Az Inter meg azért alakult, hogy külföldieknek is lehetőséget adjon, mert milannál nem játszhattak. Ettől függetlenük kb 05-06-ig a keret nagyrésze olaszokból állt, és a kezdőben is volt 5-6 olasz, semmivel nem volt kevesebb olasz nálunk. Attól meg hogy kevés az olasz még nem lesz kisebb olasz csapat az Inter mint bármelyik.. Nem attól lesz olasz egy csapat, hogy mennyi van hazai játékos van benne. Ennyi erővel udinese se olasz, meg a fél angol bajnokság nem angol..
  • Christiansen
    én már ugyanúgy vagyok az olyan csapatokkal, mint
    az inter, real, mu stb. hogy összevásárolt világválogatott mind,
    olyan karakterek nélkül mint Roby Baggio, Hierro vagy Teddy Sheringram
  • Christiansen
    jó csapat az inter,
    de csomó hiba is van bennük, ha nem lenne Murinho nem tartanának itt..
    még így is botladoznak néha-néha, most is kaptak 3 gólt..

ja egyébként meg az inter egy ősi komcsi csapat mai
    globalista megfelelője D:_D:DD:
  • Fabio Capello
    még. pazzini már most elég jó, rossi éveken belül világklasszis lehet ha nem kúrja el a karrierjét, és végre 15 év után először van pár kurvanagy olasz tehetség, akikből nagy név lehet, ha nem szúrják el a dolgot.
  • limperatore
    hála az égnek hogy nincs, olaszok nagyon gyengék gyengék :((((((((

nincs olyan olasz játékos, aki jobb lenne az interbe vmelyik poszton szereplő emberünknél :s
  • Fabio Capello
    Azért tegyük hozzá, hogy annak idején az Inter pont ezzel a céllal alakult meg, hogy összefogja a nemzetiségeket egy csapatban a foci égisze alatt, az már más kérdés hogy a FIFA és az UEFA akkori rendelkezései miatt ez kb. 30-40 évvel a megalakulásuk után sikerült csak :)
  • WuFraZselic
    és mégis ez a hon nélküli csapat esélyes a triplázásra :)
  • LasCar16
    már a nevük is nemzetközi, lehet az is közrejátszik a szereplésükben h egy mostani olasz válogatott játékosuk nincs..
  • Christiansen
    asszem az mindent elmond, hogy egy interes sincs a keretben..
    ugyanis az inter nem egy olasz csapat _:D_:D_D_:Dd
  • limperatore
    olasz válogatottnak max 4 meccse lesz a vb-n, de inkább 3 :D
  • LasCar16
    http://sportgeza.hu/futball/2010/vb/hirek/2010/05/11/totti_nincs_az_olasz_vb-keretben/
  • WuFraZselic
    ez nem cikk, és valóban ezt érte el Totti ezzel
  • Breki33
    ez nem cikk
  • bakkerman
    ez mekkora kamucikk már :S
  • Breki33
    "Súlyos sportszerűtlenségével Francesco Totti két dolgot ért el, egyrészt önmaga karrierjének végét csúfította el igen rondán, másrészt Mario Balotelli-t átvitt értelemben és gyakorlatilag is visszarúgta az Interbe. Mario-t a mai edzés után már ünnepelték a szurkolók, és ő maga is, már nem elbújva a hátsó kijáraton távozott, hanem a drukkerek között teli szájjal vigyorogva készségesem osztogatta az autogramokat.
    Köszönjük Francesco Totti! :)"