Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem tetszik -.-

szucsy89
unalmas már kicsit ez a poén nem?
limperatore
dehogyis, akkor már elég idõs lesz h mehessen a milanba 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Forza Italia
nem hiszem. Azt mondta h 40 éves koráig ha minden jól megy játszani akar.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ForzaInter
És utána visszavonul?

Yo, Bitch!

Zsolti9014
jövõ év végéig ha minden igaz

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
Ha már itt tartunk, Del Pieronak medddig szól a szerzõdése?

Yo, Bitch!

ForzaInter
Ja tényleg. 😄 De más nincs, Totti aki klubhû, de elég unszimpatikus nekem, és õ tipikus primadonna..

Yo, Bitch!

szucsy89
kár hogy nem sikerült ma gyõznünk, ettõl függetlenül köszönjük Capitano <#worship>
9csöves9
nem is tudom.Alessandro Del Piero?a másik kettõvel egyet értek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
Vannak még azért: Del Piero, J. Zanetti mindenképpen. És még akadhat.

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
Kire gondolsz? Szem két játékos van a Serie A-ban, aki nyugodtan lehet mindenkinek a példaképe: Paolo Maldini és Javier Zanetti, óriási futballisták, klubhûség mintaképe mindkettõ, és szerény emberek, nem volt egyik sem soha nagyképû.

Yo, Bitch!

9csöves9
szerintem nem csak 1 van😊

ForzaInter
Kijár neki a tisztelet, azért milannak ilett volna gyõzelemmel búcsúztatnia. Nagyon nagy játékos Maldini, rajta kívül a Serie A-ban csak egy játékos van ilyen, aki mindnekinek a példaképe lehet.

Yo, Bitch!

Zsolti9014
Azt hiszem, itt az ideje, hogy Juventus-szurkolóként az olasz labdarúgást kedvelõk nevében megköszönjem Paolo Maldininek azt, hogy ilyen szép eredményekben gazdag, hosszú pályafutással gazdagította és színesítette a labdarúgás palettáját, és segítette az olasz labdarúgó válogatottat, valamint az AC Milant, úgy hogy eközben nemcsak a klubhûség mintaképe volt, hanem emberileg is elismerésre méltó, nagyképûségtõl, primadonnáskodástól mentesen.

GRAZIE GRANDE PAOLO!!!

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
Abban az esetben nincs po, ha több mint 10 pont elõnnyel zár a harmadik a negyedik elõtt, amugy tényleg hülyeség, hosszútávon derül ki, ugy hogy mindenki játszik mindenkivel min. kétszer, hogy melyik csapat milyen helyet érdemel meg a bajnokságban, pár meccsen egy nagycsapatot is ellehet kapni..

Yo, Bitch!

Rudee
Az kár. Tavaly úgy volt, hogy eltörlik. Playoff hülyeség.

Szar Bayern, szar Bayern :)

ForzaInter
Ugy tudom hogy a 3,4,5,6 playoffot játszik és a gyõztes jut fel.

Yo, Bitch!

Rudee
Ma feljuthat a Livorno is, ha megverik otthon az AlbinoLeffe-t. Akkor is feljutnak, ha nem nyernek se Õk, se a mögöttük álló 3 (Brescia, Empoli, Grosseto) csapat.

Nuno88
Grat az Internek!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

fsgh
Na ennek örülök😊 Parma seria-a -ba való csapat.

ja és 17!!😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
Tehát akkor

Olaszorászág legjobb csapata, zsinórban negyedszerre

INTER

ezzel beértük a rokkantakat 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
már azok vagyunk😄 lehet jönni gratulálni😄D

Yo, Bitch!

limperatore
mi meg bajnokok vagyunk leszünk pár perc mulva 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Rudee
Mai pontszerzésével a Parma is biztos feljutó.

fsgh
akkor a szervezés rossz... Úgy állítsák össze a mûsort hogy tudják is azt tartani.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
bazz és már 5 gól volt 50 perc eltétével, elmehet a gecibe a sport tv😄

Yo, Bitch!

:ASD:AS:😄asdasdasd

ebben nem lennék olyan biztos

limperatore
vagy magyart 😄

ForzaInter
azért sztem többen néznének egy romát

Yo, Bitch!

de van jó pár ember aki számára meg ez jó pont, inkább néznek egy Djokovic-Nadal meccset mint egy Roma-Cataniat

azt hiszem én is ezek közé tartozom

fsgh
újabb rossz pont a Sport tv-nek... Roma-Catania... gondoltam nézek egy kis focit, erre mi megy? Tenisz...(aminek elvileg 45perce vége kellett vola lennie...)

fsgh
pfff

Milan-Juvét a Sport tv 30perces csúszással adja csak le...

azért egy ilyen rangadót nem élõben adni...

ForzaInter
FülöpSpinesi örülhet😄

Yo, Bitch!

9csöves9
sokan vagyunk így😊

mellettük még jöjjön a Brescia és a Parma

Cucmey
Ennek nagyon örülök! 😊)

Rudee
A Bari egy gyõzelemre van a feljutástól. Hátralévõ 5 meccsen 3 pont Serie A tagságot biztosítana nekik a kövekezõ szezonra.

😄SA😄asdassa

szucsy89
nem szeretjük a hegyi levegõt:ASDasas
limperatore
miújság van arra lent ahol vagytok?

LasCar16
te az ilyen kijelentésektõl magadhoz nyúlsz?

#acm

limperatore
Mourinho: Mi vagyunk a legjobbak!

A Juventus elleni döntetlen után José Mourinho, az Inter vezetõedzõje nem szerénykedett, kijelentette: csapata már megnyerte a bajnokságot.

Az Inter az utolsó pillanatokban, emberelõnyben kapott gólt Torinóban, ezzel a biztosnak látszó gyõzelembõl csak döntetlen lett, ennek ellenére a milánói szurkolók nem lehetnek elégedetlenek, hiszen megmaradt a gárda tízpontos elõnye a rivális elõtt, és már csak hat forduló van hátra a szezonból. A találkozó után José Mourinho magabiztosan nyilatkozott csapata esélyeirõl, és elmondta: innen már nem lehet elveszteni a scudettót.

- Szeretünk egy nagy csapat stadionjában játszani, és azt látni, hogy a hazaiak úgy ünnepelnek egy döntetlent, mintha az gyõzelem lett volna. Ez a legnagyobb elismerés az Inter számára. Az utolsó hat meccsünkbõl nyolc pontot kell szereznünk, ebbõl háromszor a San Siróban játszunk, azt mondom, ez kényelmes helyzet számunkra. De az ünneplés elõtt még várjuk meg, míg matematikailag is bebiztosítjuk a gyõzelmünket. Kár az egyenlítõ gólért, talán a játékosaim már azt hitték, megnyerték a mérkõzést, és elfeledkeztek Grygeráról. Azt azért el kell ismerni, hogy Giovinco szöglete kiváló volt. Megérdemeltük volna a gyõzelmet, de még ha ez nem is sikerült, azt bebizonyítottuk, hogy mi vagyunk a legjobbak. Udinében sokkal rosszabb teljesítménnyel tudtunk nyerni - mondta Mourinho, majd Balotelli lecserélését is megindokolta:

- Nem volt kétséges, hogy Tiago kiállítása jogos volt, de attól tartottam, hogy Balotellit is kiállítja a bíró, mert a Juventus játékosai nagy nyomást gyakoroltak a játékvezetõre. Elégedett voltam a teljesítményével, de nem szeretem, ha valaki visszabeszél a bírónak - tette hozzá a portugál tréner.

banok
a mai nagy rangadó. méltól volt a nevéhez

Lazio-Roma 4-2 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/346745

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Count Adyn

Ibra jó ebbe a reklámba😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
Montenegró–Olaszország 0–2 (0–1)
Podgorica, Vezette: Atkinson (angol)
Montenegró: Polekszics – Basa, Pavicsevics, Batak, Bozovics – Djalovics (Becsiraj 71.), Drincsics, Pekovics (Vujinovics 79.) Vukcsevics (Zverotics 89.) – Boskovics, Jovetics. Szövetségi kapitány: Zoran Filipovics.
Olaszország: Buffon – Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Grosso – Palombo, Pirlo (Brighi 81.), De Rossi, Quagliarella, Iaquinta (Pazzini 59.), Di Natale (Pepe 8.). Szövetségi kapitány: Marcello Lippi.
Gólszerzõk: Pirlo 11. – tizenegyesbõl, Pazzini 73.

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
Az Udinese továbbment az UEFA-kupában a címvédõ Zenit-et kiejtve<#eljen>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
Pazzini de kegyetlenül küldi a Sampba:|

Yo, Bitch!

ForzaInter
Aztán két év mulva 3 olasz az elõdöntõben, van ilyen minden bajnokságnál néha.. De én nem érzem hogy válság lenne. Volt két rossz év, pechükre pont az angolokal találkoztak mindig, akik ellen hagyományosan nem megy az olaszoknak. Etttõl függetlenül simán top3ba van még a Serie A. Mondjuk sztem a spanyolok sem állnak a legjobban, bár van két csapatuk a nyolc között, de az köszönhették a jó sorsolásnak is. De a Real már ötödik éve esett ki a 16 között, Barca pedig utoljóra 2006ban nyert, Valencia meg már csõdközelben van... Többi csapatuknak meg sok sansza nincs a blben. De olyan nagy válság egyik bajnokságban sincs. Amugy itt van egy cikk, ami errõl szól: http://nst.blog.hu/2009/03/12/meghogy_olasz_valsag Ezzel egyetértek.

Yo, Bitch!