13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • 9csöves9
    nem tetszik ez nekem.Chiellini maradjon csak középen,balon meg mehet Zambrotta és Criscito
  • LasCar16
    Bonucci(goal.com)
    ,,Az elmúlt napokban rengeteget dolgoztunk, hogy Cannavaróval egy összeszokott párost alkothassunk. Folyamatosan arra bíztat, hogy játsszak úgy, mint idén a Bariban. Ha valóban Chiellini lesz a balhátvéd, akkor esélyes lehetek az egyik középhátvéd posztra. Még arra az esetre is gyakoroltuk a helyezkedést, ha a balhátvéd előremenne támadni és nekünk kellene megállítani a kontrákat."
  • LasCar16
    hát a csoport nem nehéz, egyeneskiesésben meg bármi lehet... remélem pozitívan fogunk csalódni :)
  • 9csöves9
    így is lett

Portieri: Buffon, De Sanctis, Marchetti;

Difensori: Bocchetti, Bonucci, Cannavaro, Chiellini, Criscito, Maggio, Zambrotta;

Centrocampisti: Camoranesi, De Rossi, Gattuso, Marchisio, Montolivo, Palombo, Pepe, Pirlo;

Attaccanti: Di Natale, Gilardino, Iaquinta, Pazzini, Quagliarella.
  • szucsy89
    Pirlo interjú
  • 9csöves9
    egyre valószínűbb hogy Sirigu,Cossu,Cassani,Boriello és Rossi marad ki

Camoranesi kisebb sérülést szedett össze,de Paraguay ellen már játszhat
  • 9csöves9
    ma 10kor derül ki,kik lesznek a kimaradók
  • limperatore
    Inter: Capello két napot kért, Hiddink mellett a játékosok

Az Inter játékosai örömmel vennék, ha Guus Hiddink lenne a csapat új mestere, egyelőre azonban Fabio Capello neve is benne van a kalapban.

Olasz lapértesülések szerint Fabio Capello mellett Hiddinknek van a legnagyobb esélye arra, hogy leüljön az Inter kispadjára. Az angolok kapitányaként dolgozó Capello két nap türelmi időt kért.

- Egyre gyakrabban hallom a nevem felbukkanni, de én senkivel nem tárgyaltam az Intertől – mondta Capello. - Azt kell eldöntenünk az angol szövetség vezetőivel, hogy a vb után is él-e a kontraktusom, ez pedig hamarosan eldől.

A játékosok örülnének Hiddink érkezésének is.

- José és Guus is kiváló tréner – mondta Sneijder. – Taktikailag fantasztikusak, és tudják motiválni is együtteseiket. Ez nagy erény. Ebből ugyanis meríthetsz, koncentráltan, önbizalommal telve lépsz a pályára. Hiddink volt edző Madridban, a Chelsea-nél, és az Internél is nagyot alkotna.

Hiddink jelenleg a török kispadon ül, bár korábban a Chelsea mestereként Oroszország legjobbjait is igazgatta. Korábbi lapértesülések szerint Rafa Benitez szerepvállalása sem elképzelhetetlen a Bajnokok Ligája idei kiírását megnyerő csapatnál.
  • limperatore
    deh :D
    most ha reálisan nézzük nagyon meg kell erősödnie a többi csapatnak h befogják az Intert, és eddig nem nagyon voltak mozgolódások, bár vb után biztos lesznek új felfedezettek :D
  • Breki33
    ja 50 év múlva :)

Egyébként Milánó szebbik fele is edzőt keres bár ott állítólag megvan a jelölt
  • Fabio Capello
    Césarnak szvsz nincs igaza, egy VB győzelem sokkal nagyobb esélyt ad arra, hogy Capello elmegy az angoloktól, mint ha kiesnek

1. ha kiesnek, bizonyítási vágy
    2. ha nyernek, felért a csúcsra a válogatottal.
  • limperatore
    mondjuk mindegy ki lesz az edző scudettot így is úgy is behúzzuk megint :D:D
  • limperatore
    de képben vagyok, moratti ma keresi meg hogy tárgyaljanak

meg césar h mit mondott szó szerint azt nem lehet tudni, újságok ferdítenek mindig

ha van egy kis esze elfog jönni, sztem 70% h jönni fog
  • Breki33

Gondolkozz már kicsit más fejével is.
    Capello vajon mit szól az ilyen nem túl szimpatikus nyilatkozatokhoz

Mivel látom nem nagyon vagy képben egy kis háttérinfó

"„Mindig ugyanazt hajtogatom. A nevem állandóan az újságokban szerepel, és már a rádióban is hallottam, de most sem mondhatok többet. Senkivel sem tárgyaltam az Intertől. Korábban beszéltem Lord Triesmannel, most pedig arra várok, hogy az új elnökkel tárgyaljak. Le kell ülnöm beszélni Sir David Richardsszal" – mondta Capello.

Mint ismeretes, Triesman néhány hete lemondott az angol szövetség elnöki posztjáról, miután bundázással gyanúsította meg Oroszországot és Spanyolországot. Capello a korábbi elnökkel egyezett meg a folytatásról, ezért is vetődött fel, hogy a 2012-es Európa-bajnokságra talán már nem ő vezeti ki Angliát.

„Két napon belül tisztázzuk a helyzetet, miután tárgyaltam Richardsszal. Lord Triesmannel már kezet ráztam, de semmit sem foglaltunk írásba" – jelentette ki az olasz mester.

Mindenesetre Adrian Bevington, az FA új ügyvezetője úgy nyilatkozott, a szövetség álláspontja nem változott, meg szeretnék tartani Capellót.

„Tárgyalni fogunk Fabióval, a korábbi egyeztetéseket folytatjuk, amelyeket a tanácsadója már elkezdett Lord Triesmannel, aki azt akarta, hogy kétezer-tizenkettőig maradjon. Továbbra is ez az álláspontunk, ezen nem változtattunk" – mondta Bevington."
  • limperatore
    hát ja, bl miatt senki nem fog már sírni
  • 9csöves9
    szerintem hülye lenne Capello ha nem ülne le a padotokra.kinézne neki alapból egy 10 misi,és megszakadnia se kell,csak beleülni a készbe.nagyot nem ronthat,mert pl senki sem fogja azért szidni ha nem dupláztok a bl-ben.elücsörög 2 évet,behúz 1-2 scudettot aztán visszavonul.persze ha még motiválják a klubsikerek
  • limperatore
    persze h ebben bízik mivel a brazil válogatott kapusa és nyilván nem akarja h nyerjenek az angolok, ez teljesen logikus

gazetta hozta le a hírt, ami elég megbízható

nagy valószínűséggel capello fog jönni, inkább irányítja a legjobb csapatot mint h 2 évet várjon még 1 eb-re ;)
  • Breki33
    Nem a Samsungsportból kellene informálódni :-)

Fabio Capello szerződése az Angol Labdarúgó-szövetséggel (FA) 2012 nyaráig szól pont nemrég hosszabbították meg tehát téves az információ.

Ez meg elég szánalmas

César abban bízik, ha a dél-afrikai világbajnokságon Anglia nem lesz sikeres a 63 éves szakember irányításával, könnyebben elengedik majd.

""Remélem Anglia rosszul szerepel a vébén, nem szabad nyernie Dél-Afrikában" - árulta el vágyait a 47-szeres brazil válogatott kapus."
  • limperatore
    Olaszország:

Capello az Interbe vágyik - írja a La Gazzetta dello Sport, amely tényként számol be arról, hogy a tréner nem hosszabbít szerződést az angol szövetséggel. A lap szerint Marcello Lippi a világbajnokság előtti utolsó pillanatokban változtathat az olasz válogatott taktikáján, és a 4-2-3-1-es hadrendre válthat, amelyben Marchisio lehet a támadósor motorja. A Corriere úgy tudja, hogy Adriano Galliani, a Milan alelnöke Spanyolországba utazott, hogy tárgyaljon Drenthe, Van der Vaart és Luis Fabiano szerződtetéséről. Ismét csatázni készül egymással az Inter és a Real: ezúttal két játékos megszerzésén megy a versenyfutás, Gerrard és Kolarov neve is megtalálható a két klub kívánságlistáján.
  • gabber_saviola
    maradjunk abban, hogy 16 mihály volt az átigazolás. f@szság a 8.

Moratti: "Alla fine, il Real pagherà i 16 milioni"

"Alla fine di un certo periodo il Real arriverà a onorare interamente la clausola": così il presidente Massimo Moratti ha annunciato con soddisfazione la conclusione dell'accordo con il presidente del Real Madrid Florentino Perez che permetterà a José Mourinho di andare ad allenare la società spagnola.
  • gabber_saviola
    az edző csak 20%.

oda került, ahová való.
  • limperatore
    de ha a palermo oda ér jövőre a 4. helyre akkor ennem az egoista baromnak köszönheted majd h elindulhatnak a bl-ben :D
  • gabber_saviola
    Na végre ufficsálé lett ennek az egoista b@romnak a távozása.

"UFFICIALE: Mourinho è l'allenatore del Real Madrid"

• Monoton
    "lovagol" :DDDDD
  • Csesza
    Caracciolo fut :D
  • limperatore
    ma meg mondta h ha moratti engem akar, elérhető vagyok :D de előbb a vb

szóval innentől egyértelmű sztem

gabber mit ábrázol a képed? vki lovagol?:D
  • gabber_saviola

• Fabio Capello
    Tegnap nyilatkozta, hogy előbb a VB utána bármi más.

Gerrardot szvsz nem fogják elengedni, legalább 5-6 éve próbálja elhozni a real (120m volt a legnagyobb ajánlatuk tán), és a pool évről évre kiröhögi őket... Amúgy ahogy gerrard, úgy sneijder is inkább előretolt, támadó középpályás/szélső mint tényleges midfielder :)

Tudtátok e, hogy ő is mint Ballack, védőként kezdte? :D
  • limperatore
    biztos hogy nem mert a fiorentina edzője lett :D

jön Capello és vele a scudetto már most borítékolható.

Remélem Gerrardot elhozzuk a középpályára, egy Cambiasso - Sneijder - Gerrard középpálya, nem kell mondanom hogy talán a legjobb lenne :D
  • limperatore
    neee :( remélem azért a régi énjét mutatja :D
  • WuFraZselic
    tudom, nekem nem is ezzel van a bajom, csak ne azt írják felvezetésben hogy arról írnak, hogy miért nem nyerheti meg a csapat a mérkőzést. írják azt, hogy 2 oldalon át fogjuk szidni az egyik bl-döntőst a következő cikkben
  • Fabio Capello
    minden évben megcsinálják mindkét döntősről :)
  • WuFraZselic
    olvastam, és elég szánalmas, a leírásban "miért nem nyerheti meg a csapat a mérkőzést" van írva, közben megy egy nagy ócsárolás az egész

bár a kommentek mellett ez még semmi, ennyi buta, nagyon nagyon buta embert rég láttam egy helyen :)
  • ForzaInter
    remélem nem az interbe jön a szerb, bár csípem, de túúl nagy falat lenne neki, benne lenne egy olyan bukás lehetősége mint ahogy ferrarával nálatok
  • LasCar16
    http://nst.blog.hu/2010/05/20/mocskos_inter#comment-form

:DDDD na majd erre :D
  • WuFraZselic
    természetesen nem azt a smilyet akartam :DDD

• WuFraZselic
  • 9csöves9
    -Mihajlovics hivatalosan is lelépett a Cataniatól

-Adriano kijelentette,megy a Romába
  • LasCar16
    http://sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2010/05/24/szeretned_nem_kell_tisztelned_muszaj/
  • ForzaInter
    persze hogy megvan, ahogy minden csapatnál.